Nişanlım askerden gelikten sonra çok değişti. Artık onu tanıyamıyorum ve anlayamıyorum. Tamam askerden geldi iş derdine düştü, iş bulamadı , sıkıntıda onu anlıyorum ama Bizde 2 senedir nişanlıyız. toplamda 6 senedir görüşürüyoruz. Artık evim olsun istiyorum.
Biraz da baskı kurdum sanrım. İyice acayipleşti. Sıkıntısını da kimseyle paylaşmıyordu. Geçen tutturdum anlat , bari bana anlat sana destek olmak istiyorum diye, demez olaydım. Tüm zehrini üzerime kustu. Ailemden bazılarını sevmiyormuş, benim tüm derdim paraymış, bana ailesinin nişanda taktığı takılar dert olmuş,, işi gücü parası yokmuş ailesi neden bana takı almışve ben Neden onu mahçup etmişim.İş bulduktan 1 sene sonra evlenecekmiş.
Beni hayalindeki kadın sanmış ama ben hayalinde ki kadın değilmişim. Benimle evleneceğine hiç inanmıyormuş.Bazen benden ayrılır mıydın diye soruyor.
Bazen çok kavga ettiğimizde ben kendimi ayrılığa hazırladım diyor.Ya neden benim kendimi suçlu hissetmeme neden oluyor ki.
Sonuçta bana takılan onun evine girmeyecek mi?? Ben anlamıyorum neden bu tarz şeleri dert etti.Askerdeyken çok güzel konuşurduk ama şimdi, konuşamıyoruz. Sanki karşımdaki bir başkası. İnanılmaz derece de kalbim kırılıyor. Ben onu gerçekten çok sevdim ama o anlamıyor.
Ya ben de mi bir sorun var ?? Benim gibi bu tarz sorunları yaşanlar varsa lütfen sizde yazın, birbirimize destek olalım. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum.
Ayrılmayı hiç istemiyorum...Ama bu şekilde nasıl mutlu olabiliriz......?? Onu eski haline nasıl getirebilirim. İsterdim ki benden bu kadar çabuk vazgeçemesin. Bu ne şimdi yaa
Kızlar destek olduğunuz için çok teşekkür ederim, o kadar yalnızım ki bu konularda sığınacak, danışacak kimsem yok.
İyi ki sizler varsınız. Ben her zaman söylerim ona ilişkimizin en başından beri ailemi sevmek zorunda değilsin sadece saygı duy. Başka ne isterim ki.
Bu zamana kadar öyleydik ancak geçen bir akşam alkol aldı arkadaşlarıyla ve onların yanında hakaret etti biraz. Ben çok üzüldüm. Na olursa olsun onun ailemi sahiplenmezsi gerekmez mi?? Ben nası onun ailesine bakmak zorundaysam, saygı duymak zorundaysam , onun buna hakkı yoktu. Çok yıprattı beni. Sanki ben onun düşmanıymışım gibi davranıyor.Tlfnla bile eskisi kadar sık aramıyor beni. Bende çok bunalıyorum ama hiç böle de tavır almıyorum.
Nişanlım askerden gelikten sonra çok değişti. Artık onu tanıyamıyorum ve anlayamıyorum. Tamam askerden geldi iş derdine düştü, iş bulamadı , sıkıntıda onu anlıyorum ama Bizde 2 senedir nişanlıyız. toplamda 6 senedir görüşürüyoruz. Artık evim olsun istiyorum.
Biraz da baskı kurdum sanrım. İyice acayipleşti. Sıkıntısını da kimseyle paylaşmıyordu. Geçen tutturdum anlat , bari bana anlat sana destek olmak istiyorum diye, demez olaydım. Tüm zehrini üzerime kustu. Ailemden bazılarını sevmiyormuş, benim tüm derdim paraymış, bana ailesinin nişanda taktığı takılar dert olmuş,, işi gücü parası yokmuş ailesi neden bana takı almışve ben Neden onu mahçup etmişim.İş bulduktan 1 sene sonra evlenecekmiş.
Beni hayalindeki kadın sanmış ama ben hayalinde ki kadın değilmişim. Benimle evleneceğine hiç inanmıyormuş.Bazen benden ayrılır mıydın diye soruyor.
Bazen çok kavga ettiğimizde ben kendimi ayrılığa hazırladım diyor.Ya neden benim kendimi suçlu hissetmeme neden oluyor ki.
Sonuçta bana takılan onun evine girmeyecek mi?? Ben anlamıyorum neden bu tarz şeleri dert etti.Askerdeyken çok güzel konuşurduk ama şimdi, konuşamıyoruz. Sanki karşımdaki bir başkası. İnanılmaz derece de kalbim kırılıyor. Ben onu gerçekten çok sevdim ama o anlamıyor.
Ya ben de mi bir sorun var ?? Benim gibi bu tarz sorunları yaşanlar varsa lütfen sizde yazın, birbirimize destek olalım. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum.
Ayrılmayı hiç istemiyorum...Ama bu şekilde nasıl mutlu olabiliriz......?? Onu eski haline nasıl getirebilirim. İsterdim ki benden bu kadar çabuk vazgeçemesin. Bu ne şimdi yaa
erkeklerın genelı hep askerden sonra degısıyor.ıs sıkıntısı ev derdı maddıyat acısından cok bunaldıgı bellı.bana kalırsa sorumluluk almaktan kacıyor .cunku senın ısteklerını de bılıyor ve bunu karsılayamacagını da cok ıyı bılıyor .bunun sorumlulugu onu bunaltmıs .uzulerek soyluyorum kı cnm ufacık bır tartısmaya bakıyor sızın ayrılmanız o gercekten buna kendını hazırlams,evlenıp boyle sorumlukların altında kalmak ıstemıyor .bunalmıs hep bırsyeler ıcın para bırıktırmekden ,erkekelrde nedense soyle bırsey vardr,yenı tansdıgınzıda vaatler verırler ıste nebılıyım kesın ev alıcagz evımız olucak tarzında ,ılıskı ılerleme boyutuna geldıgınde kız ev baskısı yapar bu sefer karsı taraf senın ısın gucun para sen cok degıstın dıyerek bırde senı suclarlar.bu hep boyledır .aslında ılıskının en basında baslama donemınde bole atıp tutmak yerıne keske, ben senın ısteklerını veremem su sartlarda bı ev alamam senıde kandırmak ıstemem ,eger bu sekılde kabul edıyorsan benı ben senınle olmaya hazırım deseler eger,sımdı hıc kımse uzulmezdı.ask tabıkıde maddıat degıldr ama sadece askda olmuyor su devırde .herkesın kendıne gore sartları vardr .bazıları ıllakı ev ıster bazıları kıradada otururm der .o yuzden ılıskının basında atıp tutumak yerıne erkekler dogruları acıkca soylese bu boyuta getırılmezdı ılıskı ztn .ayrıca nısanlılık 2 yıl beklemekde en buyuk hatayı yapmssn cnm sen ztn .nısanlın yıne bencıllık yapms askere gıtmeden once nısanlanms kı gozum arkada kalmasın mısalı .ama suanda da yıne bencıllıgı yapan o .keske hersey hazrken nısanlanma kararı alsaydınz
kızlar birsürü şey yazmışsınız ama dikkatli okumadınız sanırım adam demişki aradığım kadın sen değilmişsin şöyleydide böyleydide bence adamın kafa gitmiş bahane bulmaya çalışıyor kanımca ahanda yazıyom inşallah düzelir aranız ama o hazırlamış baksana kendini sende hazırlasan iyi olur canım evlenip ayrılacağına şimdi ayrıl daha iyi zor ama o adam şimdi böyleyse ilerde çekilmez şimdiden mücadele etmeyen evlenince sana haber vermeden seni terkeder
Evet işte bi garipleşti, hayal diyo bilmem ne diyo. O kadar basit sanki. O zaman o da benim hayalimdeki insan değil. Şu söylediklerine bakarmısın yaa. Öyle gücüme gittiki. Biz evlilik diyoruz , nişanlanmışız beyfendi hayalindeki kadından bahsediyor.. Off OOF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?