Nişanlım çok değişti.

askerlik de bittiğine göre artık önünde bahanesi kalmamış ve onu evlilik korkusu sarmış. senin de işi gücü yokken 6 yıl oldu artık evlenelim diye üstüne gitmen de iyi değil, sonuçta işsiz güçsüz evlilik olmaz. neyle dönecek o ev. onu bir kenara koyarsak bence kaçıyor şu an. suçu da her erkeğin yaptığı gibi sana atıyor. nişanda neden takı aldılar, yok ailenden bazılarını sevmiyorum, seni hayalimdeki kadın sanmıştım.. sanki kendisi mükemmel erkek!

inşallah düzelirsiniz ama bana pek hoş gelmedi bu durumlar...

Canım seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı süreci yaşıyoruz.
Ben de nişanlıyım, benim de nişanlım askerden geldi iş arıyor ve bizim de düğün tarihimiz henüz belli değil.
5 sene bitti beraberliğimizde, 6 aydır da nişanlıyız.
Çok stresli bir dönemden geçiyoruz evet ama kenetlendik birbirimize aşmaya çalışıyoruz.
Yazdıklarından genel itibariyle nişanlının ayrılığı düşündüğünü çıkardım ama yaşadıklarını en iyi sen bilirsin.
Belki de aslında ayrılmak istemiyor sadece çok yoruldu ve işsizlik nedeniyle kendini ezilmiş hissediyor.
Canım kusura bakma kendimden örnek vereceğim, sadece aynı durumu yaşadığımız için, belki fikir olur diye.
Her olumsuz iş görüşmesinden sonra nişanlım yıkılır, yalan yok ben de çok yorulduğumu hissederim bazen ama hemen toparlanmaya bakarım.
Ben onu o kocaman yüreği için sevdim, iş için üzmek olur mu?
Her zaman arkandayım derim ona, sen hiç merak etme ben seni 5 sene daha olsa gene beklerim.
Çünkü biliyorum ki çok çabalıyor, çok zor işsiz olmak, bir de ben onu nasıl üzeyim?
Demem o ki acaba fazla mı üzerine gittin, baskı altında mı hissetti?
Ama ne olursa olsun ailene laf söylemesi beni kızdırdı.
Tamam ailede herkesi sevmek zorunda değilsin de, içip içip söylenmek de ne oluyor?
Sana katılmadığım bir yer var ama; takı meselesi.
Aile ne kadar varlıklı olursa olsun ben istemeyi pek anlamıyorum.
Birbirini seven iki kişi aile kuracaksa maddi istekler yıpratıcı oluyor bence.
Önce sen bi sakinleş, kafanda iyice ölç tart her şeyi.
Su yolunu bulur demişler.
Biraz zamana bırak her şeyi

edit: Aradığım kadın sen değilsin kısmını okumamıştım. Aklım karıştı şimdi??

Son düzenleme:

hay ağzına sağlık ilk önce nişanlan herkes duysun tabi kendisi erkek sorun değil sonrada millete rezil et bu erkekleri biz bu hale getiriyoruz ah erkekler gibi yaşayabilsek düşünce olarak bütün sorunlar kalkar kanımca :)

ayrılığı bu kadar çok diline doladığına göre bilinç altında o yatıyo .. malesef kafaya koymuş yerini yapıyo şimdiden..

birde çok çirkinleşmiş para mevzularını takı işini felan çok rahat yüzünüze vurabiliyo saygıyı yitirmiş çoktannn...

ayrıca ne kadar kötü durumda olursa olsun bunu size bu denli yansıtmamalı .. tamam bazen insan en sevdiklerini yaralar ama tamir etmeyide bilmeli ama sizinkinin öyle bi gayretide yok.. gitsine tutuyooo

biraz üstüne gitme kendi haline bırak
belli ki bunalmış kendini dinlesin biraz sonra konuşmayı denersin

Dün toplasanız 10-15 dk telefonla görüştük o kadar. Bugün aradı nasılsın iyi misin o kadar birazda tavırlı takılıyor. Ama sayenizde sakinleştim biraz, şoku atmaya başlıyorum yavaş yavaş, yada duruma alışıyorum bilmiyorum. Aramıyorum ama kendisi ararsa konuşuyorum, aramazsa aramıyorum. Hiç de şikayet etmiyor. Eskiden günde 3-4 defa arardı 2dk bile olsa sesimi duymadan rahat etmezdi. Ya benim zoruma giden biz yeni 1-2 sene de tanışmış kişiler değiliz. Biz uzun yıllardır beraberiz. açaok bencillik yaptı bilmiyorum. Üzerine de gitmicem, ev miş , iş miş , düğün müş hiç açmıcam. Zaten öle bi hale getirdi ki artık önemseyemez oldum. Daha önemli sorunlar açtı başıma mesela onu kaybediyor olmam gibi... Aynı sürecin içinde olduğumuz arkadaşlar sizede çok hak verdim. Yanlışlarımı görmemi sağladınız. Ben çok üzerine gittim. Ama bende hep baskı altındayım. Ailem , akrabalarım evlenin artık diye baskı kuruyor.
Başkasının lafıyla hayat yürütülmez biliyorum. Ama bunalıp sorumlu olarak onu tuttuyorum. Keşke daha sakin olabilseydim. Geçen akşam bana ben askerden geldikten sonra öylece seni izledim, sana bişe söylemememin sebebi buydu. Sen içindeki çocuğu kaybetmişsin, çok değişmişsin ama ben hala çocuğum dedi. Bende ona evet ben her zaman senden önce büyüdüm. Hayat insanı böyle yıpratıyor işte dedim. Ya sanki hiç sorumluluğu yokmuş gibi konuşuyor. Ne istiyor az çok tahmin edebiliyorum. Kız arkadaşım olsun, yiyip ,içip gezeyim, hergün eğleneyim. Bence evlilikten kaçıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…