- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
- Konu Sahibi Gebere Jackson
-
Allah yardımcın olsun. ne diyelim ki. zamanla değişir inşallahKızlar çok iyi giden bir ilişkim var her seyiyle mükemmel ötesi here konuda anlaşıyoruz fakat...
çok kıskanç. kendi canı ciğeri kuzeniyle bile iki muhabbet etsem suratı değişiyor, ama o benim kuzenlerimi istediği gibi arar sorar, rahatsız olmaktan çok mutlu oluyorum. Dediği şu ki ' sanki bişey olacak bu büyü bozulacak seni benim elimden alacaklar..'
Tam tersine onu çok seviyorum her şeyiyle ilgileniyorum bunu da ona yansıtıyorum. ailelerimiz bizi ve birbirlerini çok seviyor.
Şubatta askere gidicek uzaklığa dayanabilir mi, kafayı mı yer, ileri de daha kötü olur mu yardımcı olur musunuz
ilişkimizin ilk bşlangıcında daha fazlaydı ama zamanla törpüledi kendini, ileride kıskanclık huyu biter mi diye düşünüyorumbenimde aynı sorunum vardı. 4 ay dayanabildim. daha beter oldu. ruh sağlığım bozuldu ve attım nişanı. çok kötü bir durum çok..
kıskançlığın bu evresi artık hastalık başka bir şey değil
Kızlar çok iyi giden bir ilişkim var her seyiyle mükemmel ötesi here konuda anlaşıyoruz fakat...
çok kıskanç. kendi canı ciğeri kuzeniyle bile iki muhabbet etsem suratı değişiyor, ama o benim kuzenlerimi istediği gibi arar sorar, rahatsız olmaktan çok mutlu oluyorum. Dediği şu ki ' sanki bişey olacak bu büyü bozulacak seni benim elimden alacaklar..'
Tam tersine onu çok seviyorum her şeyiyle ilgileniyorum bunu da ona yansıtıyorum. ailelerimiz bizi ve birbirlerini çok seviyor.
Şubatta askere gidicek uzaklığa dayanabilir mi, kafayı mı yer, ileri de daha kötü olur mu yardımcı olur musunuz
ben biteni görmedim, duymadımilişkimizin ilk bşlangıcında daha fazlaydı ama zamanla törpüledi kendini, ileride kıskanclık huyu biter mi diye düşünüyorum
Moralimi tavan yaptın canım hemcinsimuuuu..
Kendisi askerdeyken Allah'tan sana peygamber sabrı diliyorum.
Tecrübeyle sabittir. Kıskançlığın k sını bilmeyen adam bile zaptolmuyo askerlikte.
Başarılar canım hemcinsim
peki ben bunu yenmesi için ne yapmalıyım?Önemli olan askere gidince kıskançlığının level atlaması mı?
Adam zaten kuzeninden kıskanacak kadar abartılı bir kıskançlık yaşıyor.
Bu bile büyük bir sorun.
benim dışarı cıkmamı gezmemi eğlenmemi kıskanmıyor. elbette kız arkadaslarımla eğlenmeye gidiyorum. karşı cins ile iletişime girince 3 çocukla ortada kalmış gibi davranıyor. bana yine konusma demiyor, ama surat asıyorilişkiniz gerçekten mükemmel ötesiymiş. askere giderken sokağa çıkma demezse benim de adım kaptan değil.
Bu onun elinde olan birşey, sen zaten yapma dediğini yapmıyorsun daha ne yapacaksın?peki ben bunu yenmesi için ne yapmalıyım?
bir şey yapmama değer bir insan..
ilişkimizin ilk bşlangıcında daha fazlaydı ama zamanla törpüledi kendini, ileride kıskanclık huyu biter mi diye düşünüyorum
benim dışarı cıkmamı gezmemi eğlenmemi kıskanmıyor. elbette kız arkadaslarımla eğlenmeye gidiyorum. karşı cins ile iletişime girince 3 çocukla ortada kalmış gibi davranıyor. bana yine konusma demiyor, ama surat asıyor
Bu onun elinde olan birşey, sen zaten yapma dediğini yapmıyorsun daha ne yapacaksın?
Aynen öylee.işte yapma deyince yapılmadığı için bu tipler böyle azıtıyor. dik duracaksın. ilk gördüğünda neler yapıyorsan öyle kalacaksın işine gelmiyorsa neden sevgili oluyor da sonra değiştirmeye kalkıyor ?
Asla. Yapma dediğini üstüne üstüne yapıyorum, bunu yenebilirsin umuduyla..Bu onun elinde olan birşey, sen zaten yapma dediğini yapmıyorsun daha ne yapacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?