Nişanlımla sorunlarımız var, Bunları onunla konuşup halletmek istiyorum, ama burnundan kıl aldırmıyor. Bana "işine gelirse" diyor.. Görgü kurallarına uymuyor, temizliğine dikkat etmiyor, giyim tarzını sevmiyorum, alışverişe gidelim yeni kıyafetler alalım diyorum "ben buyum" diyor. Kesinlikle hiç değişmeye yanaşmıyor.. 2 lafından biri "ben köylü çocuğuyum"
Benim çok kısmetlerim oldu gerek görücü, gerek çıktığım insanlardan.. ama hepsine bi kulp buldum. Bunca ince ele sık doku, yıllarca bekle ve sonuç böyle olsun.. Kusurlarını kabul etmiyor, ayrılalım diye ima ediyorum, bu yüzük parmağından çıkarsa....... diyor.. ne yapacağım arkadaşlar, ben soğuyorum... hergün daha çok soğuyorum, anlamıyor...
Geçengün dedim kendisinede, ben çok çabuk soğurum, beni kendinden soğutma... Ama ben böyle derken o alay eder gibi heeeee heeeeee diyordu.. her gün moralim bozuk, ayrılsam etraf ne der, aynı işyerindeyiz of ya, ne yapacağımı bilmiyorum... sabah gene bir ton ağladım... nolur akıl verin bana.. bu şartlarda evlenmek istemiyorum..
pardona canım ama 1.sen nişanlınla herhalda hemen nişanlanmadın bi tanışma çıkma dönemi olmuştur..o sırada b u adam farklıydı da sonradan mı böyle oldu o zaman tanımıyor muydun tanıyordun ama seni rahatsız etmiyordu bu durum şimdi neden rahatsız oldun ki??...2.sen kendini bence soğutmaya odaklamışsın zaten..o bişi yapmasada soğuyacaksın bnce..3. insan seviyorsa ve gerçekten sevdiğinden emin ise bunlara takılmaz yada takılıpta onu değiştirmeye çalışmaz...bu bencilliktirr biri bi başkası için neden kendini değiştirsinkii onun karakteri o o öyle yani..SEVMEK OLDUĞU GİBİ KABUL ETMEKTİR...DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞMAMAKTIR !!!
Biz çok kısa bir zamanda nişanlandık.. ozamanda gördüm ufak tefek huylarını demekki ozaman dikkatliymiş. çok iyi birisi bu yüzden red etmek istemedim. "değiştirebilirim" diye düşündüm. Ozamanlar ılımlıydı,sen nedersen o , yeterki benim ol, benimle ol diyordu... nezamanki yüzüğü taktık ben buyum oldu. ve inanın yaptığı hareketleri hiç kimse kaldıramaz, of ya, burada söylemek istemiyorum, ama kim olsa soğur okadar söyleyim
"değiştirebilirim" düşüncesi bence çok yanlışş...hatayı bnce burda yapmışsınız...yani madem istemiyorsunuz katlanamıyorsunuzz ayrılın aileniz yokmu istemiyorum diyin daha evli değilsiniz neticede...yanlız bişi sormak istiyorum bizim söylediklerimize göremi hareket edeceksiniz merak ettim !
Biz çok kısa bir zamanda nişanlandık.. ozamanda gördüm ufak tefek huylarını demekki ozaman dikkatliymiş. çok iyi birisi bu yüzden red etmek istemedim. "değiştirebilirim" diye düşündüm. Ozamanlar ılımlıydı,sen nedersen o , yeterki benim ol, benimle ol diyordu... nezamanki yüzüğü taktık ben buyum oldu. ve inanın yaptığı hareketleri hiç kimse kaldıramaz, of ya, burada söylemek istemiyorum, ama kim olsa soğur okadar söyleyim
hayır, sadece eğer bir yolu varsa fikir açısından açtım başlığı, sabah çok ağladım, moralim çok bozuk,ne yapacağımı bilmiyorum, günlerdir düşünüyorum içinden çıkamadım.. herşeye olumlu bakmaya çalışıyorum. kendini teskin etme derler ya işte o durumdayım.. ama gözümü açınca şak "gerçekler" çaresizim.. inanın bu başlığı siz beni tersleyin yada muhalefet olun diye açmadım, zaten sıkıntım bana yetiyor...
madem bu kadar soğudun, bence kendin için ayrıl. çünkü evlenip o adamla birlikte yaşamaya başladığında, ortamlara onunla birlikte girdiğinde çok çok daha rahatsız olacaksın. hele ki bu adam çocuğunun babası olacak. o zaman iyice kötü hissedeceksin kendini. temizlik çok önemli. boşanma sebeplerinin başında geliyor üstelik.
bence bu kadar soğuduysan kendini zorlama hiçbir şeye.
Nişanlımla sorunlarımız var, Bunları onunla konuşup halletmek istiyorum, ama burnundan kıl aldırmıyor. Bana "işine gelirse" diyor.. Görgü kurallarına uymuyor, temizliğine dikkat etmiyor, giyim tarzını sevmiyorum, alışverişe gidelim yeni kıyafetler alalım diyorum "ben buyum" diyor. Kesinlikle hiç değişmeye yanaşmıyor.. 2 lafından biri "ben köylü çocuğuyum"
Benim çok kısmetlerim oldu gerek görücü, gerek çıktığım insanlardan.. ama hepsine bi kulp buldum. Bunca ince ele sık doku, yıllarca bekle ve sonuç böyle olsun.. Kusurlarını kabul etmiyor, ayrılalım diye ima ediyorum, bu yüzük parmağından çıkarsa....... diyor.. ne yapacağım arkadaşlar, ben soğuyorum... hergün daha çok soğuyorum, anlamıyor...
Geçengün dedim kendisinede, ben çok çabuk soğurum, beni kendinden soğutma... Ama ben böyle derken o alay eder gibi heeeee heeeeee diyordu.. her gün moralim bozuk, ayrılsam etraf ne der, aynı işyerindeyiz of ya, ne yapacağımı bilmiyorum... sabah gene bir ton ağladım... nolur akıl verin bana.. bu şartlarda evlenmek istemiyorum..
İyi de ne alaka ki? Köylü çocuğu olunca pis mi olmak gerekiyormuş? Temizliğe dikkat etmek insan olmanın gereğidir. Bir de sen kendisini tanımıyor muydun nişanlanmadan önce? Her şekilde kabul etmişsin ki nişanlanmışsın. Şimdi giyim tarzını beğenmiyorum diyorsun, ama belki o beğeniyordur kişisel bir tercih bu sonuçta. Onu değiştirmeye çalışman yanlış bence, çünkü her insan kendini nasıl mutlu hissediyorsa o şekilde hareket eder, o tarza uygun giyinir. O seni değiştirmeye çalışmıyor sonuçta.
Şunu sakın unutmayın "bir insanın değişmesini beklemek en büyük hatadır"...
Ve inanın evli olan çiftlerde dört dörtlük değil, eşlerin birbirine uymayan, birbirleri tarafından beğenilmeyen yanları mutlak var...
Burda sıkıntı farklı bence; iyi birisi olabilir ama yolun başında en ufak tereddürletiriniz varsa ki bu alenen ortada elalemi düşünmeyin...
Hakkınızda hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?