Yüzüğü parmağına takınca değişmiş ne ala... Evlilik cüzdanını alınca değişenlere ne demeli? Evlenip boşandıktan sonra mı daha iyi gözle bakarlar size nişanı attığınızda mı? Hem niye elalemin ne diyeceği sizin mutluluğunuzdan önemli.
Ayril gitsin be canim, sen bir insani degistiremezsin, o insanin icinden gelecek.
Hele hele temizlik gibi olaylar cok önemli, evlendiginde onu öpeceksin, seveceksin ama icin el vermediginde adamin üstüne kusarsin vallahi.
Bence ayril gitsin, nisanlilik böyle tanismak demek evlilik öncesi.
Dua et önceden fark ettin, evlenseydin, her gün ölecektin.
bakalım, sevgisini göreceğiz.. tmm istediğin gibi biri olacağımmı diyecek, gene herzamanki gibi ben buyum işine gelirse" mi diyecek.. işime gelmediği kesin. ama bişeylerden geçecek, ya benden, ya pis huylarından...
bu olayların en başında incitmeden söylemeye çalışmışsındır.. nasıl söyledin canım? benimde bi sorunum var ama daha basit şükür.
lütfen zorlamayın kendinizi bu sizi hastalık sahibi bile yapabilirr ilerde.siz bence ztn istemiyosunuzz ilerde evliliğe yakın dahada bunalıma girebilirsiniz.değiştirmeye çalışmayın değişmezzzz
bizi haberdar et canım olurmu umarım mutlu olursun
Siz de ona "İŞİNE GELİRSE" deyin.. ilişkiniz için hiç özen göstermeyen bir adamla ne yapacaksınız Allah aşkına.. değişmeyede yanaşmıyo.. yol ver gitsin..
davul bile dengi dengine arkadaşlar, burada boş yere kızı suçlamayın.
burada yazdığın şeyi ona okut bence. bir de senin bakış açından baksın olaya görsün. ya da ciddi ciddi söyle beni kaybedersin de. böyle anlaşmazlıklarla evlilik yürümez. yürürse de 1-2 ay yürür
bu olayların en başında incitmeden söylemeye çalışmışsındır.. nasıl söyledin canım? benimde bi sorunum var ama daha basit şükür.
Etrafı falan boşver canım... Sen ayrılırsan 2 gün konuşup unutacaklar ama sen bir ömür mutsuz olursun... Insanlar değişmez bunu evli biri olarak söylüyorum sonra çok yıpranırsın... Sevmediğin şeyleri konuş anlat ki zaten çalışmışsın ama seni dinlememiş bile evlenince hiç umursamaz... Nişanlılık zaten birbirini daha iyi tanımak içindir sen mutsuzsan hiç bişiden çekinme... Umarım en kısa zamanda halledersin allah yardımcın olsun...
canım bence sen bütün sıkıntılarını nişanlına güzel bi şekilde anlat. ve son cümle olarak da eğer bu davranışlarını değiştirmezsen sana olan sevgim ve saygım tamamen bitecek. ya bizim mutluluğumuz için değişmeyi göze al ya da ben kendimi ateşe atıp mutsuz olmak istemiyorum burda bitsin de. bunu ciddi bi şekilde söyle. yine ayrılamazsın filan derse yüzüğü eline verip bizim için ufacık şeyleri göze alamıyosan ayrılırım dersin çeker gidersin yanından. bundan sora isterse kabul etmesin. umarım herşey senin için güzel olur canım.
Nişanlımla sorunlarımız var, Bunları onunla konuşup halletmek istiyorum, ama burnundan kıl aldırmıyor. Bana "işine gelirse" diyor.. Görgü kurallarına uymuyor, temizliğine dikkat etmiyor, giyim tarzını sevmiyorum, alışverişe gidelim yeni kıyafetler alalım diyorum "ben buyum" diyor. Kesinlikle hiç değişmeye yanaşmıyor.. 2 lafından biri "ben köylü çocuğuyum"
Benim çok kısmetlerim oldu gerek görücü, gerek çıktığım insanlardan.. ama hepsine bi kulp buldum. Bunca ince ele sık doku, yıllarca bekle ve sonuç böyle olsun.. Kusurlarını kabul etmiyor, ayrılalım diye ima ediyorum, bu yüzük parmağından çıkarsa....... diyor.. ne yapacağım arkadaşlar, ben soğuyorum... hergün daha çok soğuyorum, anlamıyor...
Geçengün dedim kendisinede, ben çok çabuk soğurum, beni kendinden soğutma... Ama ben böyle derken o alay eder gibi heeeee heeeeee diyordu.. her gün moralim bozuk, ayrılsam etraf ne der, aynı işyerindeyiz of ya, ne yapacağımı bilmiyorum... sabah gene bir ton ağladım... nolur akıl verin bana.. bu şartlarda evlenmek istemiyorum..
benim nacizane fikrim erkekler kolay kolay değişmez
sadece düzelmiş gibi çabalıyo gibi yapar
eğer bu kadar rahatsızsan tavrını net koy
nişanlıyken genelde kendilerini hoş anlayışlı gösterirler
seninki nişanlıyken böyleyse bide evlenince nolur onu düşün
hocam özel olmazsa nasıl pasaklı bir insan bu anlatabilir misin modern giyinmesi dedin
nedir züppe pantolonları filan mı giymesini istiyorsun
ne bileyim bi tişört bi pantolon giymiyor mu bu adam sonuçta çalışıyordur heralde
sen nasıl giyinmesini istiyorsun ki
pis mi kokuyor mesela nedir sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?