Nişanlım değişmeye yanaşmıyor

etraflıca konuşmak istiyorum onunla......telefonda yüzeysel söyleyebildim. 1-2 davranışı ve banyo meselesini söyledim. etraflıca konuşmayı istiyorum. kabul ederse ne ala... etmezse yapacak bişey yok.. ben bu halde onunla evlenmek istemiyorum.. biliyorum yarın evlendiğimde daha çekilmez hal alacak, ve ömür boyu ızdırap olacak bana.. ama evlenene kadar kendine çeki düzen verip sonra gene eskiye dönerse ozaman mahfoldum ben

Son düzenleme:

bakalım, sevgisini göreceğiz.. tmm istediğin gibi biri olacağımmı diyecek, gene herzamanki gibi ben buyum işine gelirse" mi diyecek.. işime gelmediği kesin. ama bişeylerden geçecek, ya benden, ya pis huylarından...

bu olayların en başında incitmeden söylemeye çalışmışsındır.. nasıl söyledin canım? benimde bi sorunum var ama daha basit şükür.

lütfen zorlamayın kendinizi bu sizi hastalık sahibi bile yapabilirr ilerde.siz bence ztn istemiyosunuzz ilerde evliliğe yakın dahada bunalıma girebilirsiniz.değiştirmeye çalışmayın değişmezzzz

Siz de ona "İŞİNE GELİRSE" deyin.. ilişkiniz için hiç özen göstermeyen bir adamla ne yapacaksınız Allah aşkına.. değişmeyede yanaşmıyo.. yol ver gitsin..

davul bile dengi dengine arkadaşlar, burada boş yere kızı suçlamayın.
burada yazdığın şeyi ona okut bence. bir de senin bakış açından baksın olaya görsün. ya da ciddi ciddi söyle beni kaybedersin de. böyle anlaşmazlıklarla evlilik yürümez. yürürse de 1-2 ay yürür

bu olayların en başında incitmeden söylemeye çalışmışsındır.. nasıl söyledin canım? benimde bi sorunum var ama daha basit şükür.

evet canım, incitmeden ara ara söylemeye çalıştım.. mesela kıyafet olayında dedim ki hayatım maaşımızı alınca çarşıya çıkalım beraber, sana güzel kıyafetler alalım. dedim... verdiği cevap "başka sıkıntın varmı?" ama modern ve güzel giyinmeni istiyorum dediğimde "ben buyum işine gelirse" dedi.. bende sinirlenip iyi ozaman gez çapulcu gibi dediğimde bozuldu "çapulcu ha , çapulcu, demek çapulcu" demeye başladı.
napıym işte bu....

lütfen zorlamayın kendinizi bu sizi hastalık sahibi bile yapabilirr ilerde.siz bence ztn istemiyosunuzz ilerde evliliğe yakın dahada bunalıma girebilirsiniz.değiştirmeye çalışmayın değişmezzzz

biliyorum, ayrılığa onu kırmadan nasıl ikna ederim bilmiyorum..

Siz de ona "İŞİNE GELİRSE" deyin.. ilişkiniz için hiç özen göstermeyen bir adamla ne yapacaksınız Allah aşkına.. değişmeyede yanaşmıyo.. yol ver gitsin..

haklısın.. kardeşim ben konuşayım dedi. soğudum içimden aramak gelmiyor.. mesaj atmak gelmiyor.. ilginçki özlemiyorumda... sabah yüzükleri takıp takmama konusunda kararsız kaldım. nasıl ikna edeceğim onu ayrılığa.. asla ayrılmaya yanaşmıyor.

evlendikten sonra bunlarda boşanma yok.. ömür boyu ızdırap.. vallahi ne yapacağımı bilmiyorum.

evet her buluşmada kırmadan bir davranışını değiştirmesini istiyorum. ama direk ben buyum, işine gelirse diyor. işime gelmiyor, ama bırakmıyorda. mesele bu ne yapacağız bilmiyorum

canım bence sen bütün sıkıntılarını nişanlına güzel bi şekilde anlat. ve son cümle olarak da eğer bu davranışlarını değiştirmezsen sana olan sevgim ve saygım tamamen bitecek. ya bizim mutluluğumuz için değişmeyi göze al ya da ben kendimi ateşe atıp mutsuz olmak istemiyorum burda bitsin de. bunu ciddi bi şekilde söyle. yine ayrılamazsın filan derse yüzüğü eline verip bizim için ufacık şeyleri göze alamıyosan ayrılırım dersin çeker gidersin yanından. bundan sora isterse kabul etmesin. umarım herşey senin için güzel olur canım.

bunu yapacağım. hemde yüz yüze geldiğimiz ilk zamanda...
dün aradı. düşündünmü dediklerimi dedim,bakacaz dedi.
bakacaz ne demektir? ben hayır diyemediğim durumlarda "bakarız" derim.
bakarız benim nazarımda hayır demektir. acaba ılımlımı?
yoksa oda benim gibi hayır diyemediğinden bakacaz mı diyor...
of ya ne yapacağımı şaşırdım. son olarak senin dediğin yöntemi deneyeceğim..
teşekkür ederim umarım işe yarar...

hocam özel olmazsa nasıl pasaklı bir insan bu anlatabilir misin modern giyinmesi dedin
nedir züppe pantolonları filan mı giymesini istiyorsun
ne bileyim bi tişört bi pantolon giymiyor mu bu adam sonuçta çalışıyordur heralde
sen nasıl giyinmesini istiyorsun ki
pis mi kokuyor mesela nedir sorun

hayır uçuk giyinmesini istemiyorum ama dedem gibide giyinmesin. yaşına uygun, yakışan şeyler giyinsin istiyorum..

Bazen bazı şeyleri değiştiremeyeceğimizi anlayıp ya kalma kararı yada gitme kararı vermemiz gerekir.
Bence sen nasıl değiştireceğini düşünmede nasıl buna alışırsın yada ayrılığa nasıl alışırsın düşün.
bir kelime kullanırım şimdi yanlış anlaşılırım diye korkuyorum'hepimiz köylü çocuğuyuz, madem köydeki adetlerini devam ettirecekse gitsin köyde yaşasın! (eğerki şehirde yaşıyorsa kalabalığın gerektirdiği gibi davranmalıdır )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…