Nişanlım değişmeye yanaşmıyor

Duşmu almıyor dişlerinimi fırcalamıyor uyumsuzmu giyiniyor ütüsüzmü nedir tam açıklarmısınız ?

arkadaşlar demin beni aradı, beni sevdiğini falan söyledi.
bu nedemek, tmm istediğin gibi olacağımmı yoksa unuttum gitti, biz gene ilişkimize devam edelimmi
ne demek sizce?

arkadaşlar demin beni aradı, beni sevdiğini falan söyledi.
Bu nedemek, tmm istediğin gibi olacağımmı yoksa unuttum gitti, biz gene ilişkimize devam edelimmi
ne demek sizce?

canım açıkça konuş muyomusn? Ben olsam çok sinirlenirim iyi güzel seviyosun da çocuk oyuncağı değil ki bu iş.... Bi şeyden rahatsızım dile getiriyorum:44: Ne bilim bence açık ol direkt söyle evlenince çok çok çok daha zor...

Güzelim tarzın değildi neden nişanlandın o zaman ?

Şimdi hem onu kırıyorsun hemde kendin kırılıyorsun..

Bana nişanlım giyim tarzını değiştir dese ben çok kırılırım sen onu o şekilde beğendin o şekilde sevdin ve nişanlandın..

Son aşamaya gelene kadar keşke biraz daha düşünseydin ben bu adamla yapabilir miyim diye

Ayrıca giyim tarzı yüzünden yada saçını taramıyor diye nişanlından nasıl soğursun

Bunu ona yanlış dile getiriyorsun bence..

İki tane beğendiğin tişörtü alıp ona hediye etmekle başlayabilirdin..Hayatım bunu ben çok beğendim sana hediye

almak istedim sana da yakışacağından çok eminim diyebilirdin onu da kırmadan..

Son düzenleyen: Moderatör:

dün beni telefonda sıkıştırdığı için 1-2 rahatsız olduğum konuyu söyledim.. hepsini söyleyemedim. yüz yüze gelirsek ancak ozaman hepsini söyleyebileceğim. inanın ondan çok böyle bir konuyu konuşmak bana zor geliyor of allahım ya .. bunca sene bekle, bunca kısmeti tep, nelerle uğraşıyorum ( nişanlı olmasak kolay ayrılmak, nişanlanınca zor malesef.. of ya of ....

''Geçengün dedim kendisinede, ben çok çabuk soğurum, beni kendinden soğutma... Ama ben böyle derken o alay eder gibi heeeee heeeeee diyordu..''

aggghhhh vur kafasına gebertttt
en nefret ettiğim insan tipi ayrıl gitsin o heee heeeeleri bile yeterli
bakımsızlığı falan neyse onlara bişey diyemem öyle olupta sonra düzelenleride varda utanmadan arlanmadan birde böyle yapanı aman yarabbim boğ gebert bi kaşık suda bi de alay eder gibi hee hee demek nedir yaaa

Temizlik konusunda haklısın cnm sana hak veriyorum ama bunun tedbirini nişanlanmadan önce alacaktın. Madem bu noktaya geldi ozaman isteklerinde diret kabul ederse ne ala etmezse bitirirsin ama bitirmekte sana zor geliyor suanda onu nekadar uzecegınden dolayımı yoksa kendın ıcın pısman olmaktanmı korkuyorsun cunku birde bunun sonunda pısman olmak var gerı donusu olmayan yol gırmek .........

evet telefonda konuşma bence de canım. telefonda sadece kavga edersiniz çünkü hiç bişey halledilmez. bu konuları konuşmak da zor anlıyorum seni. bi insana temiz ol diosun ve bu senin nişanlın. gerçekten zor yani utanç verici. ama o utanmıyosa sen hiç utanma çekinme konuş. herşeyi anlat ama bütün rahatsız olduğun konuları. sonradan demesin yani bunları daha önce sölemedin diye. seviyosa değişmek için çaba gösterir yok değişmem beni böle sev seveceksen diyosa da sevmiyorum o zaman de. ama acilen konuş yani seviyorum laflarıyla da geçiştirmesine izin verme sakın. takdiktir bu çünkü

pink_anqel;tek sorun giyim kuşam değil.. nezaketsizlikte var.. .. toplum içinde davranışlarına dikkat etmeme, benim anladığım dilde saygısızlık... önceki sayfalarda 3 defa tekrar ettim daha önce böyle değildi. yüzük takıldı adamın huyu değişti. yada hep böyleydi ama yanımda dikkatli davranıyordu. temiz, kibar,efendi ve romantikti daha önceleri. yüzükten sonra değişti malesef.. mesela benim problem ettiğim en basit davranışını söyleyim... kürdan kullanmayan ve parmağını dibine kadar ağzına sokup dişini kurcalamaya çalışan bir adam.. sofranda böyle birini görsen ne düşünürsün? yada miden ne duruma gelir? işte o sofrada bulunan insanlar iğrenerek gözüme bakıyor, ne tepki verecek diye.. bu en temiz davranışı diyebilirim.
bundan beter pek çok nezaketsiz davranış... of ya ya ben büyütüyorum, yada bu bir cins oda bana çattı

canım erkeklerin çoğu bu tarz iğrenç davranışları yapıyo. ben de çok tiksinirim yani. uyarıcaksın söyliceksin başka çaren yok yani. kendi utanmıyo bundan belli ama seni de utandırmaya hakkı yok. dediğim gibi bütün ciddiyetinle konuş bi an önce.

Hımm sonradan değiştiğini bilmiyordum :44:

Parmağıyla dişlerini karıştıracak adamla da kimse yapamaz..Evlenince bazı bayanlar kendini bırakırmış demekki senin nişanlında öyle yaptı..Zor bi durum :44:

al işte yeter ya
hem arıyor hem suratıma telefon kapatıyor... yeminle bıktım ya...
yeter artık... son şans dedim onunda ..... çıktı...
ne çilem varmış anlamadım ki (

ımm çok tatsız bir durum.. insanları tanımak çok ta kolay olmuyor.. ama gördüğün kusurlardada : ''nasıl olsa değiştiririm'' diye ,devam edip bu yola girmeseydin.. nihayetinde nişanlısın ve hala tanıma aşamasındasın(nişanlanmanın amacı budur zaten) sende göreceğini görmüşsün zaten..evlenipte pişman olmaktansa,nişanlıyken dönmen senin için daha iyi olur.sadece şuna takıldım ; nişanı bozarım dediğinde , ''o yüzük parmağından çıkarsa....'' demek, ne demek? gözdağı mı?

seni utandiran,kendinden sogutan ve inatci biriyle yapamayacagini dusunuyorsan ayrilmaktan baska caren yok gibi...

Hiçbir özelliğini beğenmediğin biriyle neden nişanlandın hakikaten çok merak ettim.

daha şimdiden böyleyse evlendikten sonra nikaha güvenip hiç tınlamaz yol yakınken içine sinmeyen şeyler seni çok rahatsız ediyorsa ayrıl derim

canım nişanlanmadan önce böyle değilmiş şimdi böyle huyları çıkmış yarın bi gün evlenince başka yönlerinin çıkmayacağı ne malum?? bence yol yakınken dön derim her gün böyle üzülmektense..etrafın ne dediğini de boşver tek nişanlısından ayrılan senmisin..bu sorunları sıkıntıları yaşayan sensin onlar konuşsun hiç takma...evlendikten sonra ayrılmak daha zor canım..

evlendikten sonra bunlarda boşanma yok.. ömür boyu ızdırap.. vallahi ne yapacağımı bilmiyorum.

olur mu öyle şey ya hayatını bu adamla geçirmek istiyor musun?? o yüzük parmaktan çıkmaz ne demek. bal gibi çıkar. ciddi olduğunu göster ki aklı başına gelsin.

Siz nişanladıktan sonra nasıl ayrılırım, elalem ne der diyorsunuz, nişanlınız için onlarda evlendikten sonra ayrılmak yok diyorsunuz. Belli ki nişanlınız, artık bir kere nişan oldu, bu iş tamam, ayrılamaz benden diye, bu yüzük parmağından çıkarsa gibi tehditlerle size gerçek yüzü ne ise onu göstermeye başlamış. Bir şey dediğinizde de ben buyum diyor.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama sanki bu karşınıza çıkabilecek son fırsat, evlendim evlendim yoksa bir daha evlenemem psikolojisine girmişsiniz ve nişanlınız da bunun farkında sanırım. Lütfen bu ruh halinden sıyrılın. Kimin ne zaman evleneceğine dair bir kural falan yok, evlenmeyenler de her zaman için çok şey kaçırıyor diye de bir şey söylenemez. Allah nasip ettiyse evlenirsiniz, illa ki evleneceğim diye sizi rahatsız eden bir adamla evlenilmez. Ben nişanlınızın sizi artık garanti gödüğünü ve değişmeyeceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…