arkadaşlar demin beni aradı, beni sevdiğini falan söyledi.
Bu nedemek, tmm istediğin gibi olacağımmı yoksa unuttum gitti, biz gene ilişkimize devam edelimmi
ne demek sizce?
canım açıkça konuş muyomusn? Ben olsam çok sinirlenirim iyi güzel seviyosun da çocuk oyuncağı değil ki bu iş.... Bi şeyden rahatsızım dile getiriyorum:44: Ne bilim bence açık ol direkt söyle evlenince çok çok çok daha zor...
dün beni telefonda sıkıştırdığı için 1-2 rahatsız olduğum konuyu söyledim.. hepsini söyleyemedim. yüz yüze gelirsek ancak ozaman hepsini söyleyebileceğim. inanın ondan çok böyle bir konuyu konuşmak bana zor geliyor of allahım ya .. bunca sene bekle, bunca kısmeti tep, nelerle uğraşıyorum( nişanlı olmasak kolay ayrılmak, nişanlanınca zor malesef.. of ya of ....
pink_anqel;tek sorun giyim kuşam değil.. nezaketsizlikte var.. .. toplum içinde davranışlarına dikkat etmeme, benim anladığım dilde saygısızlık... önceki sayfalarda 3 defa tekrar ettim daha önce böyle değildi. yüzük takıldı adamın huyu değişti. yada hep böyleydi ama yanımda dikkatli davranıyordu. temiz, kibar,efendi ve romantikti daha önceleri. yüzükten sonra değişti malesef.. mesela benim problem ettiğim en basit davranışını söyleyim... kürdan kullanmayan ve parmağını dibine kadar ağzına sokup dişini kurcalamaya çalışan bir adam.. sofranda böyle birini görsen ne düşünürsün? yada miden ne duruma gelir? işte o sofrada bulunan insanlar iğrenerek gözüme bakıyor, ne tepki verecek diye.. bu en temiz davranışı diyebilirim.
bundan beter pek çok nezaketsiz davranış... of ya ya ben büyütüyorum, yada bu bir cins oda bana çattı
pink_anqel;tek sorun giyim kuşam değil.. nezaketsizlikte var.. .. toplum içinde davranışlarına dikkat etmeme, benim anladığım dilde saygısızlık... önceki sayfalarda 3 defa tekrar ettim daha önce böyle değildi. yüzük takıldı adamın huyu değişti. yada hep böyleydi ama yanımda dikkatli davranıyordu. temiz, kibar,efendi ve romantikti daha önceleri. yüzükten sonra değişti malesef.. mesela benim problem ettiğim en basit davranışını söyleyim... kürdan kullanmayan ve parmağını dibine kadar ağzına sokup dişini kurcalamaya çalışan bir adam.. sofranda böyle birini görsen ne düşünürsün? yada miden ne duruma gelir? işte o sofrada bulunan insanlar iğrenerek gözüme bakıyor, ne tepki verecek diye.. bu en temiz davranışı diyebilirim.
bundan beter pek çok nezaketsiz davranış... of ya ya ben büyütüyorum, yada bu bir cins oda bana çattı
evet telefonda konuşma bence de canım. telefonda sadece kavga edersiniz çünkü hiç bişey halledilmez. bu konuları konuşmak da zor anlıyorum seni. bi insana temiz ol diosun ve bu senin nişanlın. gerçekten zor yani utanç verici. ama o utanmıyosa sen hiç utanma çekinme konuş. herşeyi anlat ama bütün rahatsız olduğun konuları. sonradan demesin yani bunları daha önce sölemedin diye. seviyosa değişmek için çaba gösterir yok değişmem beni böle sev seveceksen diyosa da sevmiyorum o zaman de. ama acilen konuş yani seviyorum laflarıyla da geçiştirmesine izin verme sakın. takdiktir bu çünkü
Nişanlımla sorunlarımız var, Bunları onunla konuşup halletmek istiyorum, ama burnundan kıl aldırmıyor. Bana "işine gelirse" diyor.. Görgü kurallarına uymuyor, temizliğine dikkat etmiyor, giyim tarzını sevmiyorum, alışverişe gidelim yeni kıyafetler alalım diyorum "ben buyum" diyor. Kesinlikle hiç değişmeye yanaşmıyor.. 2 lafından biri "ben köylü çocuğuyum"
Benim çok kısmetlerim oldu gerek görücü, gerek çıktığım insanlardan.. ama hepsine bi kulp buldum. Bunca ince ele sık doku, yıllarca bekle ve sonuç böyle olsun.. Kusurlarını kabul etmiyor, ayrılalım diye ima ediyorum, bu yüzük parmağından çıkarsa....... diyor.. ne yapacağım arkadaşlar, ben soğuyorum... hergün daha çok soğuyorum, anlamıyor...
Geçengün dedim kendisinede, ben çok çabuk soğurum, beni kendinden soğutma... Ama ben böyle derken o alay eder gibi heeeee heeeeee diyordu.. her gün moralim bozuk, ayrılsam etraf ne der, aynı işyerindeyiz of ya, ne yapacağımı bilmiyorum... sabah gene bir ton ağladım... nolur akıl verin bana.. bu şartlarda evlenmek istemiyorum..
bu arada sanırım özel mesaj atamıyorum..
mahsuru yoksa senin sorunun nedir?
evlendikten sonra bunlarda boşanma yok.. ömür boyu ızdırap.. vallahi ne yapacağımı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?