Nişanlım doğum günümde gelmedi

Tazeportakal

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2023
293
264
18
İkimizde farklı şehirlerdeyiz 2 3 gün önce telefonla konuşurken bana doğum gününe de az kaldı daha hediyeni almadım zaten bayramda vereceğim dedi (bayramda görüşeceğiz) neyse bizim için normal bir durum çünkü yıllardır doğum günlerimiz de birbirimize denk gelmiyoruz. Aynı şehirde kutlasak bile bir yemek yiyoruz temsili bir hediye o kadar ikimizide fazla bir anlam yüklemiyoruz. Ama bir işini halletmek için şehir dışına çıktı (biraz keyfi bir durum) (yolunun üzerinde değilim gittiği yer 5 saatlik doğuda ben nişanlıma göre 5 saatlik batıdayım. Yani mesafe de hemen hemen aynı. Ama oraya bile gidip doğum günümde yanımda gelmemesine çok bozuldum. Zaten doğum günümde görüşmek için plan yapmamıştık ama oraya gitmesine çok bozuldum bozulmakta haklı mıyım

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne diyeyim doğum günümde oraya bile giderken benim yanıma gelmeyip neden doğum günümü kutla arık mı diyeyim

Bence kötü bir durum yahu, yani keyfekeder bir durum için adam gezmeye gideceğine yanına gelseydi tabi ki... ben hak verdim konu sahibesine. zaten ayrı eyrlerde yaşıyorsunuz bari şu gün yanında olmalıydı.
Bence fazla abartiyorsunuz. 5 saatlik yolu sırf sevgilimin doğum gününü kutlamak için gitmem.
Benim takıldığım nokta yanıma gelmemesi değil ki zaten dedim ya plan yapmadık bayramda görüşürüz dedik ama damdan düşer gibi bana ben oraya gideceğim dedi doğum günüme 2 gün kala. Beklentim zaten yoktu ama oraya gitmesi onun için daha kıymetli gibi hissettirdi. Bayramda zaten gittiği yere gideceğiz

Eğer doğum gününde yanında olmasını istiyorsan bunu açıkça söyleyebilirdin. Senin bu duruma çok da önem vermediğini düşünüyor. Gelecek yıl eğer hala nisanliysaniz birlikte özel bir plan yapmak istediğini ve boyle günlere önem verdiğini söylemen yeter. Eğer evlendiyseniz de zaten önem verdiğini bildiği için buna dikkat eder.

Erkekler bazı şeyleri tek başına düşünemez, açık olup yönlendirin.

Benim takıldığım nokta yanıma gelmemesi değil ki zaten dedim ya plan yapmadık bayramda görüşürüz o zaman kutlarız dedik ama damdan düşer gibi bana ben oraya gideceğim dedi doğum günüme 2 gün kala. Beklentim zaten yoktu ama oraya gitmesi onun için daha kıymetli gibi hissettirdi. Bayramda zaten gittiği yere gideceğiz oraya giden benim yanıma da gelmeyi düşünebilirdi

İyi ama siz planınızı bayramda görüşmeye yönelik yapmışsınız doğum günü için başka bir işini halletmeye gitmesi cok sorun olmamalı zaten hali hazırda bir planınız var.

İnsan sevdiğinin hayatında özel olmak öncelik olmak ister. İş olsun olmasın insan sevdiği için fırsat yaratır özel bir gün doğum günü. Açık söylüyorum o gün yanımda olmayan hiçbir gün yanımda olmasın.. İnsana çok değersiz hissettirir gelmemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…