- 7 Ocak 2023
- 293
- 264
- 18
- Konu Sahibi Tazeportakal
-
Bir işini halletmek için gitti iş ile ilgili değilIsi icin gidiyorsa keyfi degil. Ve simdiye kadar iki taraf da pek önemsememis. Yani kellesini alacak kadar suclu degil gözümde
Mühim bir sebep için gitmedi bir işi vardı onun için gitti 3 4 gün kaldıO şehre ne için gitti?
Bir işini halletmek için gitti iş ile ilgili değil
Ama onun diğer şehre gitme sebebi de 5 saatlik yol gitmesi için yeterli bir sebep değil. Zaten bayramda oraya gidecektiBana göre doğum günü beş saatlik yola gitmeyi gerektirecek kadar önemli bir olay değil.
Bunun için huzursuzluk çıkarmazdım.
Bence kötü bir durum yahu, yani keyfekeder bir durum için adam gezmeye gideceğine yanına gelseydi tabi ki... ben hak verdim konu sahibesine. zaten ayrı eyrlerde yaşıyorsunuz bari şu gün yanında olmalıydı.
Benim takıldığım nokta yanıma gelmemesi değil ki zaten dedim ya plan yapmadık bayramda görüşürüz dedik ama damdan düşer gibi bana ben oraya gideceğim dedi doğum günüme 2 gün kala. Beklentim zaten yoktu ama oraya gitmesi onun için daha kıymetli gibi hissettirdi. Bayramda zaten gittiği yere gideceğizBence fazla abartiyorsunuz. 5 saatlik yolu sırf sevgilimin doğum gününü kutlamak için gitmem.
5 yıllık sevgilisi 1 yıllık da nişanlısıyım.Bence fazla abartiyorsunuz. 5 saatlik yolu sırf sevgilimin doğum gününü kutlamak için gitmem.
Diğer işle doğumgününüzü kıyaslıyorsunuz.Ama onun diğer şehre gitme sebebi de 5 saatlik yol gitmesi için yeterli bir sebep değil. Zaten bayramda oraya gidecekti
Benim takıldığım nokta yanıma gelmemesi değil ki zaten dedim ya plan yapmadık bayramda görüşürüz o zaman kutlarız dedik ama damdan düşer gibi bana ben oraya gideceğim dedi doğum günüme 2 gün kala. Beklentim zaten yoktu ama oraya gitmesi onun için daha kıymetli gibi hissettirdi. Bayramda zaten gittiği yere gideceğiz oraya giden benim yanıma da gelmeyi düşünebilirdiEğer doğum gününde yanında olmasını istiyorsan bunu açıkça söyleyebilirdin. Senin bu duruma çok da önem vermediğini düşünüyor. Gelecek yıl eğer hala nisanliysaniz birlikte özel bir plan yapmak istediğini ve boyle günlere önem verdiğini söylemen yeter. Eğer evlendiyseniz de zaten önem verdiğini bildiği için buna dikkat eder.
Erkekler bazı şeyleri tek başına düşünemez, açık olup yönlendirin.
Hak vermeyin de daha fazla üzülmeyeyim ne olur,Ben konu sahibine hak verdim . İş için değil keyfi gitmiş neticede. Ve 6 yıllık ilişki daha fazla önem vermeliydi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?