• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım Eski Erkek Arkadaşıma Mail Atmış

Niye mafoldunuz, bende onu anlamadım...

Hepimizin önceden erkek arkadaşları oldu...

Seninde daha önceden olması, nişanlını neden bu kadar araştırma çalışması işine soktu anlam veremedim...

Ve neden kendini suçlu hissediyorsun ki?

Aynen!!!kaydirigubbakcemile5
Ne var bunda anlamadım..
Sanki büyük bir kabahat işlemiş gibi ağlıyor arkadaş..şutarafagitti
Adamdan hesap sormak yerine kendini yiyip bitiriyor..
Böyle yapmaya devam ederse adam tepesinden inmez hem suçlu hem güçlü modunda...aklinialirimsmile

kemçirdim ya niye falan die çok kısknç olduğumu biliyosun ölene kadar peşinde olcağımıda biliyosun dedi şimdi kendi trip atıyo benim ona trip atmam gerekirken msj atmıo bende ona atmıyorum :sinifsinif:

hımm..
o halde sende onun eski hayatını deşifre et bakalım noluyo ! bu ne saçmalık ya, adam bide üste çıkıyor!

kemçirdim ya niye falan die çok kısknç olduğumu biliyosun ölene kadar peşinde olcağımıda biliyosun dedi şimdi kendi trip atıyo benim ona trip atmam gerekirken msj atmıo bende ona atmıyorum :sinifsinif:

Üste çıkmanın da bu kadarı!!

Arkadaşım, olanlar gerçekten çok çirkin ama bunun seninle ilgisi yok, tamamen nişanlının bayağılığı. Lütfen kendini suçlu hissetme. Seni ezmesine de asla izin verme. Şu durumda sen arama sorma, bak bakalım neler yapacak.

Ben de olsam trip atarım böyle suçu olmadığı halde ne yapayım,ah mahvoldum diyen insana..zemuszemus
Ölene kadar peşinizdeymişmişmiş... Nişanlınız kendini Kurtlar Vadisi'nde sanıyor galiba,şu edebiyatı kenara bıraksın da biraz büyüsün,saygı,terbiye nedir öğrensin...:delphin:

:bbo: napıcamı hiç bilemedim kimseye anlatamadım nişanlım eski erkek arkadaşıma netlog denilen bir siteden mesaj atmış mesajda da tazeyumurta diye birini tanıyomusun hakkında bilgi verirmisin yazıyor sizce napmalıyım görünce şok oldum yıkıldım ya bu ne dedim hemen mesaj attım seni ölünceye kadar takip etcem dio çok kıskanç kendisi şimdi ya eski erkek arkadaşım olur olmaz bişey sölerse :( :( :( çok üzgünüm o da mesaja sen kimsin ben bir kaç tane tazeyumurta tanıyorum hangisini soruyosun die cvp atmış yaaa nasıl bi işdir bu nie böle bi mesaj atarki nişanlım yaaa eyvahedigeldismilebilmiyorumkismile:sm_confused::gitme::sinifsinif::2:mafoldumbenmafoldumben

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben çok üzgünüm çok nasıl böle bişey yaptı ya hemde 2 günlük çok güzel geçen tatilin ardından öğrendim bunu yaaa kör olsaydı gözlerim öğrenmeseydim :olmaz::sinifsinif::sinifsinif:

2 günlük özel tatillerinizi eski sevgilinizlede yapıp yapmadığınızı öğrenmek için olabilir mibilmiyorumkismile

Size karşı güveni yok sanırım.. güveni olan insan kıskancta olsa araştırma içerisine girmez..
Size güvenmiyorsa nişanlanmasaymış,eskileri kurcalamanın alemi yok diye düşünüyorum..

anlamıyorum ki anlayamıyorum yani neden ya nie yani ömrüm hayatım dedim ben ona değerliğim aşık olduğumsun dedim neden yani alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

yok canım öle bişey olmadığını çok iyi biliyor akannehir:umursamaz:

Aklındaki hiçbir şüphe böyle bir şey yapmasını haklı çıkaramaz. Kimsenin kimsenin öncesini didiklemeye deşmeye hakkı yoktur, ama paylaşılacaksa da iki kişi arasında yaşanır bu, öyle gizliden dedektifçilik yaparak değil.

Yazdıklarından yola çıkarak sana daha da dayılanacağını sanıyorum, lütfen sana daha fazla saygısızlık yapmasına izin verme.

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben çok üzgünüm çok nasıl böle bişey yaptı ya hemde 2 günlük çok güzel geçen tatilin ardından öğrendim bunu yaaa kör olsaydı gözlerim öğrenmeseydim :olmaz::sinifsinif::sinifsinif:

canım bence şuan kendine haksızlık ediyorsun. Bence öğrendiğin çok iyi olmuş çünkü bu insan senin nişanlın ve onu daha iyi tanımış oldun. Bana sorarsan karşına alıp konuşman gerekir çünkü bu şekilde giderse çok mutlu bir beraberliğiniz olucağına inanmıyorum. Böyle bir saygısızlığı sana yapmış olmasını sana nasıl açıklayacak bakalım...

Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - Tek Mesaj görüntüleme - Hayat beni neden yoruyosun!!!!!!!
Saflık mı salaklık mı benimki yoksa aşk mı bilmiyorum
ama salklık galiba ben nişanlıyım ve gözü kör körü körüne aşığım, iiyde ne var bunda diceksiniz kızlar dün nişanlmla çok salak bi konudan tartıştık bende çok aptal bi açıklama yaptım şimdi bana mesafeli davranıyor yada ben öle hissediyorum ama çok kötüyüm moralim bozuk, dün öğlen bi konudan çıktı biz hafif hafif tartışmaya başladık bende bu güvensizlik ne ya sende dedim yaşadığın bişey varda unutamıyosun benle mi karıştırıyosun dedim o da görcez bakalım senden mi benden mi dedi öncekiler öncekiler die tutturdu ben salak naptımmmm çok mu istiyosun tamam ya şu şu şu telefonla konuştum veya gördüm işte falan die anlattım şimdi bana mesafe içersinde sanki,
allahım ölcem yada delircem yani olcam bişeyler çok çok seviyorummm allahım çooookkkkkkk eyvahedigeldismile:sinifsinif::1no2::uhm:senağlama nasıl davrancağımı bilmiyorum şimdi

Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - Tek Mesaj görüntüleme - Hayat beni neden yoruyosun!!!!!!!
sorma canımmmm soruyo beni çilden çıkartana kadar bişey anlatmıyosun bilmek istiyorum diyo sonrada msj atmıo aramıyo tafra koyuyo aklınca ben senin önceki aşnafişnelerini soruyomuyuummmm gözüme soka soka boynundaki morlukları gösteriyosun ben sana bişey dedim mi işte erkek millleti yaaa böleler kendileri her b...u yiyebilir çünküüüüü onlar er-keeekkk :umursamaz:guclubacismile

adam bunu yapacağını daha önceden belli etmiş zaten... buna yüzü verende sizsiniz. astarını ister :kahve:

Aynen!!!kaydirigubbakcemile5
Ne var bunda anlamadım..
Sanki büyük bir kabahat işlemiş gibi ağlıyor arkadaş..şutarafagitti
Adamdan hesap sormak yerine kendini yiyip bitiriyor..
Böyle yapmaya devam ederse adam tepesinden inmez hem suçlu hem güçlü modunda...aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile5 vereliniortak

Harfiyen katılıyorum... Ama konu sahibi hiç buralı değil, garip valla... :delphin:

Ne demek "ölene kadar peşinde olacağımı biliyorsun..."

Ya kusura bakmayın ama ben size ne hak veriyorum, ne de anlam verebiliyorum...

Nasıl bir evlilik yapmak üzere olduğunuzun farkındamısınız?

Back
X