• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım Eski Erkek Arkadaşıma Mail Atmış

Ne demek "ölene kadar peşinde olacağımı biliyorsun..."

Ya kusura bakmayın ama ben size ne hak veriyorum, ne de anlam verebiliyorum...

Nasıl bir evlilik yapmak üzere olduğunuzun farkındamısınız?

evet ayrıca bu düpedüz güvensizlik saygısızlık ilerde ne olcak şimdi böyleyse çok yazık

ne kadar süre çıktınız ve nişanlanmaya karar verdinzki böyle tanıyamamışınız

evet hep benim salaklığım aslında başındn beridir gözümün düpe düz kör olmasından aşkından hiç bişeyi görememden hepsi benim hatam sanırım bu hakkı ona ben verdim en başından alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

ne zor bi nişanlınız varmış yuh yani..
netlog bi arkadaşlık ilşki sitesi olduğu için huylanmış olabilir.
bi çok nsan böyle bi durumda dönüp sorabilir.
eski mi tyeni mi diye emin olmak için.

hala msj atmıyo haklı tabii bu hakkı ona ben sağladım şimdi keyfini sürüyo bende atmıcam naparsa yapsın bakalım korkucak bişeyim yok rahatım sonuçta alsanaalsanasmile

bu adamla yoluna devam etmeyi düşünmüyorsun değil mi ?

nasıl bir pişkinlik ve güvensizlik ..kendine güveni yok karşısındaki ne de...
ne yani amacı ,neyi öğrenmek ,cinsel bir temas ın varlığı olup olmadığını araştırıyor olmalı kesin ...
aman dikkat bu tipler ,seni namussuzlukla bile suçlar ,pireyi deve yapıp ,seni hiçe sayar...

canım şöle bi durum var kendi adresinden eklemiş eski erkek arkadaşımı orda yazmış böle böle falan filan diye bunu hak etmediğimi düşünüyorum hemde hiç senağlama

sonuçta biz 2 sevgili değiliz nişanlıyız öle silip atmakta hiç kolay değil işin içinde artık ailelerde var konuşucam bakalım ne dicek nasıl bi tavır alıcak ne olucak ona göre bi durum olur heralde oooffffffffff bilemiyorum ya :oklava::çok üzgünüm:

nisanlin bu hareketiyle hem seni hemde kendini ne kadar kücük düsürdügünün farkinda mi???

sonuçta biz 2 sevgili değiliz nişanlıyız öle silip atmakta hiç kolay değil işin içinde artık ailelerde var konuşucam bakalım ne dicek nasıl bi tavır alıcak ne olucak ona göre bi durum olur heralde oooffffffffff bilemiyorum ya :oklava::çok üzgünüm:

Nişanlı olunca size yapılan saygısızlığa rağmen silip atamıyorsanız evlenince artık şikayet etme hakkınız da kalmayacak...sengözlerimebaksanab
Kızlar kendini bu kadar hiçe sayarsa erkekler neden saygı duysun ki..
Şimdi aileler öğrenir,erkeğin kulağı çekilir; "hımmm ne ayıp, oğlum bir daha yapma:olmaz:" denir O da 3 damla yaş döker,herşey çözülür..:lepi:
Çok kolay ilişkiler yaşıyoruz ve hiç bir kıymetimiz olmuyor işte...:delphin:

Nişanlı olunca size yapılan saygısızlığa rağmen silip atamıyorsanız evlenince artık şikayet etme hakkınız da kalmayacak...sengözlerimebaksanab
Kızlar kendini bu kadar hiçe sayarsa erkekler neden saygı duysun ki..
Şimdi aileler öğrenir,erkeğin kulağı çekilir; "hımmm ne ayıp, oğlum bir daha yapma:olmaz:" denir O da 3 damla yaş döker,herşey çözülür..:lepi:
Çok kolay ilişkiler yaşıyoruz ve hiç bir kıymetimiz olmuyor işte...:delphin:

aynen yaa
biraz agirligini koy hic degilse
senden ne kadar yüz bulduysa bide utanmadan trip yapiyomus
hem suclu hem güclü :umursamaz:

sana ölene kadar seni takip edecem dedi ve sen böyle hasta bir adamla birliktesin hala ne diyeyim allah akıl versin

ohaaaa ya bu kıskançlığa diğil güvensizliğe girmiş hem nie korkuyosun ki sakladığın bişiler yoksa ve ayrıca olur olmaz şeyler uydurup anlatırsa nişanlına ee nişanlında seni tanıyodur yani onun lafıyla hareket edicek değil heralde önce sana inanır eğer inanmazsa zaten bu evlilik nasıl olur bilemedim:umursamaz:

evet hep benim salaklığım aslında başındn beridir gözümün düpe düz kör olmasından aşkından hiç bişeyi görememden hepsi benim hatam sanırım bu hakkı ona ben verdim en başından alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

değişen bir şey yok..

gözünün açılması için ne yapması lazım :umursamaz:

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben çok üzgünüm çok nasıl böle bişey yaptı ya hemde 2 günlük çok güzel geçen tatilin ardından öğrendim bunu yaaa kör olsaydı gözlerim öğrenmeseydim :olmaz::sinifsinif::sinifsinif:
bence böyle bişeyi öğrendiğin için dua etmelisin yoksa ayakta uyur modda gezecektin.affedilir bişi değil canım zamanında anladın bak.evlenip boşanmaktan iyidir.

sanırım daha önce nişanlınla konuşurken ürkek bir şekilde geçmişinden bahsettiğin için araştırmaya girmiş....tabi cahilce....yazıyı en başından okudum.bazı arkadaşlar başka yazılarından alıntı yapmış.gerçekten çook önce ciddi tavır alman gerekirmiş.nişanlandıktan yada evlendikten sonra( ki zaten artık kabullenmişsindir) neden geçmiş araştırılır bilemem. kesinlikle yanlış bir davranış.asla yumuşak davranma bu konuda.ayrılın demiyorum ama hatasını anlamasını sağla...

nişanlına biri gelip "taze yumurtayı nasıl bilirsin" derse ne der acaba
bişi diyemeyeceği veya pek hayırlı bişeyler düşünmediği belli
bir ömür boyu sizi takip etse ne olur, böyle hayat mı geçer :delphin:

sen şimdi oturup eski sevgilinden nişanlına iyi kötü bir cevap vermesini mi bekleyeceksin
böyle şeylere katlanıp ağlayıp bi de bunun adına aşk denilmesini kabul edemiyorum
bir gün gerçeklerin farkına varacaksın elbet, ama inşaallah o zaman çok geç olmuş olmasın

Back
X