- 8 Şubat 2015
- 1.649
- 5.880
- 358
Ben eski sevgilimle kotu ayrilmistim. Hirsimi alamiyordum. 2 sene sonra tekrar konusmaya basladik, gorustuk. Ne cikiyorduk, ne de benden vazgeciyordu. Sonra tam o sira baskasina asik oldum. Birdenbire ondan vazgectim, telefonlarina cikmadim. Defalarca ararken yine bir gun "ben ....'ya asigim, bir daha karsima cikma" dedim. Sitem dolu msjlar, bahanelerle aramalar... Sonra sevgilim gordu aradigini, gizlice numarasini alip tehdit etmis bir daha arama diye. Boyle olmasini istemezdim, ama bu tahminimden guzel bir intikam oldu resmen. Ayni okuldayken simdi nisanlim olan sevgilim bana evlenme teklif ettiginde yuzugum gozune gire gire nisanlimla sarmas dolastik hep. Asla o gorsun diye yapmadim, hep tesaduf gordu mutlulugumu. Kalbinin parcalandigini hissederdim bakislarindan. Cunku o kimseyle mutlu olamadi benden sonra, hep ayni ortamda oldugumuz icin biliyorum. Hala da yalniz. Ilahi adalet yerini bulmus mudur bilemem.
konu açarken belirttiğiniz ayrılma sebebi ile yukarıda başka bir konuya yazdığınız sebep ne kadar da farklı değil mi ? Kendiniz bile kendinize inanmazken, burada ki insanların size inanmasını beklemek gerçekten komik. Sosyal deney filan yapıyorsanız eğer, o çok övündüğünüz dürüstlüğünüzü bize de gösterin, biz de yardımcı olalım.