• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım eski sevgilime kafa attı

Kızlar bu konuyu açıp açmama konusunda çok ikilemde kaldım. Nedeni nişanlım hakkında kötü bi şey demenizi istemiyorum, dayanamıyorm çünkü. aslında hiç agresif biri degil. Ama paylaşmam lazım içimde de tutamıyorum. Neyse uzatmıyım.
Aylarca çıktıgım eski sevgilimle olaylı ayrılmuştık. Çok seviyoduk o zamanlar ama bi kavga sonrası gurur yaptık ikimizde aramadık ve bitti. Ayrılıgımızdan 1 hafta sonra başkasıyla çıkmaya başladı. bana inat ya da degil orasını bilemicem. Aradan çok uzun zaman geçti tabi Ankarada çalışmaya başlamış bana da faceden ulaştı. Uzun zaman geçti kötü şeyler yaşandı ama seni merak ediyorum nasıl gidiyor hayatın vs. bi yerde oturalım dye. Fotolarımdan nişanlı oldugumu görmüştür mutlaka o yüzden kötü bi amacı oldugunu düşünmedim. Ben de onu merak ettim. Sonuçta aramızda farklı bi diyalog vardı ve birisiyle ayrılınca o kişi ölmüş gibi oluyor hiç bi şeyini bilemiyosun ve bu çok kötü sonuçta yaşanmışlıklar var birini birden silip atmak çol acı. İnsan bi şekilde merak ediyo. Ben de kabul ettm. Buluşmadan önce nişanlıma da söyledim tabi onun da haberi var. Biz buluştuk bi kafede sohbet ederken dalmışız nişanlım yazmış görmedim. O da kalktı geldi yanımıza. Çok da sinirli. Bana bagırmaya başladı, eski sevgilim de araya girmeye çalışınca kafa attı. Sonra herkes müdahale etti , ayırdılar bunları. Beni de aldı apar topar ayrıldık ordan. Evime bıraktı ama tek kelime etmedi yol boyunca ben de etmedim çok sinirliyim çünkü. Nerde ne yaptıgımız belli sonuçta bu ne sinir ne gerek var olay çıkarmaya. Şimdi nişanlımla aramız limoni. dünden beri konuşmuyoruz. Eski sevgilim de yazıyo böyle sevgiyle bahsettigin adam bu mu, bununla mı evleniceksin diye. Kızdım tersledim kimsenin haddine degil nişanlıma laf söylemek. Ama bilemiyorum şimdi alttan mı almalıyım hata bende mi? Ama çok da sinirliyim ona hiç sevdigim bi şey degil kabadayılık sindiremiyorum. Napmalıyım sizce?
Sizin eski erkek arkadasinizla gorusmenize nasil izin verdi?siz nisanliyken eski erkek arkadasinizla neden gorustunuz? Bence ikisi de yanlis. Hadi madem nisanliniz tamam git eski sevgilinke kafede gorus dedi sonrasinda sadece mesajina cevap vermediniz diye neden baskalarinin yaninda size bagirip cagirdi ve neden sevgilinize(eski)kafa atti. Tutarsiz hareketler bence...ha illa da kim daha hatali diye yorumlarsam olayi nisanliniz daha hatali. Hem izin veriyor hem de olay çıkarıyor. Sacma....

Simdi konu sahibi nisanli
Konu sahibinin birde eski sevgilisi var:duduk:
Gunlerden bir gun eski sevgili cika gelir faceden hadi bulusakmi der konu sahibide neden olmasin bulusalim der:bicak:
Bi yerde oturup eski gunleri yad eeerler nisanli bu arada mesaj atar muhabet koyu konu sahibi gormez bile mesaji nisanlida cuneyt arkin gibi cika gelir olay mahaline:sinirli:
Arbede cikar eski sevgiliye kafa atar:KK53:
Konu sahibide aman nisnalima kotu biseyd emeyin ama ben nisnalima tavir aldim nasile ski sevgilimin kafasini yarar der:sopa:
Bizde dediiki nisanlin hakli eskis evgiline kafa, senin kafanad yuzugu atmaliydi dedik
Oda bize beni gordunuzmu ,ben oss de ilk 1000 e girdim kim oldugumu anlayin dedi:KK54:
Biz hala bisey anlayamadik :ruh:
arbede cıkardan sonrasını anlamadım :D

Kızlar bu konuyu açıp açmama konusunda çok ikilemde kaldım. Nedeni nişanlım hakkında kötü bi şey demenizi istemiyorum, dayanamıyorm çünkü. aslında hiç agresif biri degil. Ama paylaşmam lazım içimde de tutamıyorum. Neyse uzatmıyım.
Aylarca çıktıgım eski sevgilimle olaylı ayrılmuştık. Çok seviyoduk o zamanlar ama bi kavga sonrası gurur yaptık ikimizde aramadık ve bitti. Ayrılıgımızdan 1 hafta sonra başkasıyla çıkmaya başladı. bana inat ya da degil orasını bilemicem. Aradan çok uzun zaman geçti tabi Ankarada çalışmaya başlamış bana da faceden ulaştı. Uzun zaman geçti kötü şeyler yaşandı ama seni merak ediyorum nasıl gidiyor hayatın vs. bi yerde oturalım dye. Fotolarımdan nişanlı oldugumu görmüştür mutlaka o yüzden kötü bi amacı oldugunu düşünmedim. Ben de onu merak ettim. Sonuçta aramızda farklı bi diyalog vardı ve birisiyle ayrılınca o kişi ölmüş gibi oluyor hiç bi şeyini bilemiyosun ve bu çok kötü sonuçta yaşanmışlıklar var birini birden silip atmak çol acı. İnsan bi şekilde merak ediyo. Ben de kabul ettm. Buluşmadan önce nişanlıma da söyledim tabi onun da haberi var. Biz buluştuk bi kafede sohbet ederken dalmışız nişanlım yazmış görmedim. O da kalktı geldi yanımıza. Çok da sinirli. Bana bagırmaya başladı, eski sevgilim de araya girmeye çalışınca kafa attı. Sonra herkes müdahale etti , ayırdılar bunları. Beni de aldı apar topar ayrıldık ordan. Evime bıraktı ama tek kelime etmedi yol boyunca ben de etmedim çok sinirliyim çünkü. Nerde ne yaptıgımız belli sonuçta bu ne sinir ne gerek var olay çıkarmaya. Şimdi nişanlımla aramız limoni. dünden beri konuşmuyoruz. Eski sevgilim de yazıyo böyle sevgiyle bahsettigin adam bu mu, bununla mı evleniceksin diye. Kızdım tersledim kimsenin haddine degil nişanlıma laf söylemek. Ama bilemiyorum şimdi alttan mı almalıyım hata bende mi? Ama çok da sinirliyim ona hiç sevdigim bi şey degil kabadayılık sindiremiyorum. Napmalıyım sizce?
İlk 20 sayfadan sonra pes ettim, arada anlatmak istedigim noktayı yakalayan olduysa kusuruma bakmasın lütfen ama bence yorumların hemen hepsi konuya yanlış yerden bakıyor.

Burada meselenin "nişanlı bi kadın uzun yıllardır görüşmediği eski sevgilisiyle tekrar dostça görüşmeye başlayabilir mi" ya da "bi adam nişanlı oldugu kadının eski sevgilisiyle görüsmesine izin verebilir mi/bunu doğal karsılayabilir mi/ kaldırabilir mi (hangisini secerseniz)" olduğunu düsünmüyorum.

Bu soruların cevapları da kişiden kişiye değişir zaten. Doğrusu-yanlışı olan meseleler değildir bunlar. Yapıyla, karakterle, yetişme tarzıyla, hayata baktıgın yerle alakalıdır. Çoğunluğun bu konuya olumsuz bakması doğru düsündükleri anlamına gelmez.

Yani "eski sevgiliden dost olmaz nişanlın ne yapsa haklı" ya da "eski sevgili en iyi dostunuzdur koyverin gitsin nişanlınız da kim oluyo" gibi bi kural bi dogru yok ortada.

Burada mesele eski sevgilinizle dostça bi görüşme yapmak, görüşmediginiz zamanda hayata nasıl devam ettiğinizden konusmak size dogru gelmiş mi? Gelmiş.

Bunu yalan söylemeden, arkasından iş çevirmeden nişanlınıza anlatıp onun fikrine deger verdiginizi göstermiş misiniz? Evet göstermissiniz. Yani dürüstce aklınızdan geceni ortaya koymussunuz, iznini istemissiniz. (Ki bence izin istemek dogru kelime degil ama neyse)

O da size sorun yok, ben sana güveniyorum demis. İnsan gibi karsı cıkmak icin zamanı varken agzını bile acmamıs.

Bu saatten sonra kimse ama hic kimse bastan onay verdigi bi sey icin gelip de bi cafede onca insanın icinde rezillik cıkaramaz. Kimse size bagırıp sizi kücük düsüremez. Ve kimse (icten ice niyeti ne olursa olsun) biri size bagırıp sizi asagılarken sizi korumak icin araya giren kisiye (bu kisi eski sevgiliniz bile olsa) kafa atıp sonra da ben haklıyım diye ortalarda dolasamaz.

Yani hatalı olan o, uzlaşmayın ya da barışmayın demiyorum ama alttan alacak da suçluluk hissedecek de siz degilsiniz bana göre bu olayda. Basta medenice "bu benim sınırlarım dısında ben böyle bi görüsmeyi kaldıramam gitmeni istemiyorum" diyebilirmiş. Basta anlayıs gösterip sonra pisman mı oldu yine size söyleyebilirdi. Hic olmadı o bulusmadan sonra bi daha böyle bi sey istemiyorum diyebilirdi. Bi nevi ya simdi konus ya da sonsuza dek sus durumu. Konusma ama kafa at diye bi secenek yok mekana gelip olay cıkarmak ne demek.

Ki ex ne yapacaktı o durumda, adam sizi asagılarken sus pus otursa da ayıp, kalkıp gitse de ayıp o ne öyle suçlu gibi. Yatıstırmak isterken kafayı yedigiyle kalmıs. Dava acsa ya da karsılık verse hak yani.

Nacizane gorusum budur.

Yav bu konuda ne oluyor? Ben anlamadım da...
Bir nişanlı var birini dövmüş. Şimdi bunla konu sahibinin zekası, boyu, kilosu ne alaka? 60 sayfa ne tartışılmış biri bana özet geçebilir mi?
Bana da:) birinde sanirim ozguven tavan yapmis hem zeki hem guzel oldugunu iddia etmis ama daha tam okuyamadim meseleyi.

Bayanlar, 2 yanlisin 1 dogru etmediginin bilincinde olmanizi beklerdim. Konu sahibinin guzelligini on plana cikarmasi karsisinda tepki gosteriyorsunuz ama konu sahibinin boy ve kilosuyla dalga gecmekten geri kalmiyorsunuz. Hic hos degil.

Eski sevgiliden dost olmicagini herkes biliyor senin de bilmen gerek ... girmiş bisi sonuçta ne diye kurcalarsin anlamam hemde üstüne nisanlanmissin gereksiz buluşma bende olsam cevap vermesen yanlış anlardim .

Bayanlar, 2 yanlisin 1 dogru etmediginin bilincinde olmanizi beklerdim. Konu sahibinin guzelligini on plana cikarmasi karsisinda tepki gosteriyorsunuz ama konu sahibinin boy ve kilosuyla dalga gecmekten geri kalmiyorsunuz. Hic hos degil.
En azindan ben kimseye hakaret etmemistim :KK12:

Iyi de arkadaş kestiremiyor ki zannediyor öss zekayı belirliyor... halbuki sadece okulda öğretilen akademik bilgileri test eden bir sınav.... Dünyasını değiştirip geliştirmesi gerekli :KK12:

Kendisini Howard Gardener la tanıştıralım da anlatsın zekanın tek bir ölçüte bağlı kalmadığını :super:

Ay hiç söyleme bu saat oldu hala yapamadım yemegimi buraları takip etmekten :KK70:
Valla yalap şap yaptim bişey azda pilav var yeter koştum geldim banlanmadan :27:

Hu hu konu sahibi az daha sesli yaz malum 1.70 boyla duymakta zorlanıyorum :cry:

Back
X