herkes eski sevgilisini merak edebilir ona bişey diyemem ama sırf meraktan görüşmek bana biraz saçma geldi.
kıskanç biri değilim, nişanlıma asla kızlarla görüşme demem, çevremde çok da fazla erkek arkadaşım vardır, bunlarla görüşmeme de nişanlım bişey demez ama merak ettiğim için eski sevgilimle görüşmek istemem. nişanlım bana bunu söylese buyur eski sevgilinin hayrını gör derim.
eski sevgilinizle nasıl dost olmayı planlıyordunuz ki? hiçbişey olmasa zamanında sevmişsin, hayal kurmuşsun, elini tutmuşsun, öpmüşsün. şimdi dost olup nişanlınla neler paylaştığını, hayatını, onunla hayallerini mi anlatacaksın? ya da kalkıp da düğününe mi çağıracaksın.?
nişanlını seviyorsun, sevmiyorsun bilemem de eksik olan bişeyler var gibi geldi bana ortada. belki de çevrenizde çok fazla arkadaşınız yok ondan arkadaş sahibi olmak istiyorsunuz, ama eski sevgiliyle dost olmayı istemek cidden anlayamadım.
sorunuza gelince, şiddet doğru bişey değil tabiki ne olursa olsun. şuan adamı alttan alıp da attığı kafayı normalleştirirseniz ileride tekrardan aynısını yapmayı hak görebilir kendinde. siniri geçene kadar bekleyin, sonra oturur konuşursunuz. ama şu aşamada alttan almak ona haklısın demek olur ki kafa atmış adama, haklı da olsa atmamalıydı.