- 14 Eylül 2014
- 21.021
- 100.859
- 798
Atanamamış Angelina![]()
Boyu yetmemiş

Boştan yere ban yiyeceğim ama dayanamadım yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atanamamış Angelina![]()
Konuyu benim acmis olmam yetmez mi80 küsür sayfalık ne değeri var bu konunun bende bunu anlayamadım...
Boyu yetmemiş
Boştan yere ban yiyeceğim ama dayanamadım yaa
Abla konu sahibi bildiğin şizofren. Normalde hiç geyik yapmam ama benim bile bütün günümü aldı konu80 küsür sayfalık ne değeri var bu konunun bende bunu anlayamadım...
Degeri yok. Aysenaz fake cikti onu konuşuyoruz80 küsür sayfalık ne değeri var bu konunun bende bunu anlayamadım...
A ben de 175imBen zaten duyamıyorum kendisini. Malum 15-16 cm. aşağımda kalıyor![]()
![]()
Siz universiteye 5 yil hazirlandiniz galiba. Hayir normalde hepimiz 17 yasinda kazandik dade iste kendi hesabina gorede 17 ile 6 yi toplayip 23 u buluyo.
tip fakultesine 17 yasinda girdigini hayal ediyor falan,
neyse zor isler bunlar, yalan uretmekte bir zeka gerekiyor bir yerde :)
hepimiz gidecez zaten toplucaArkadaslar fake bir konu yuzunden banlanmayin bosverin konu sahibi kendi haline birakinn..
Arkadaşlar kızı sabahtan beri alıkoydunuz ne reçete yazabildi ne eski sevgililerini kapıştırabildi, lütfen ama bırakalım gitsin artık.
Litfen rica ediyorumArkadaşlar kızı sabahtan beri alıkoydunuz ne reçete yazabildi ne eski sevgililerini kapıştırabildi, lütfen ama bırakalım gitsin artık.
Angelinanin guneste kurutulmus haliOnu Adriana Lima ya da Angelina Jolie zannederler zaten diye umursamadim hic. Cunku genelde benzetirler Angelina'ya![]()
Siz universiteye 5 yil hazirlandiniz galiba. Hayir normalde hepimiz 17 yasinda kazandik da
IQ seviyeniz izin vermiyordur laf etmenize .amin cumlemize insallahtaAyy hamislere hic laf edemiyorum. Anali babali buyusun bebeginiz insallah Allah bana da nasip etsin![]()
Konuyu benim acmis olmam yetmez mi![]()
Anca beraber kanca beraber:))))hepimiz gidecez zaten topluca![]()
Anca beraber kanca beraber:))))![]()
Sen o zaman ortaokuldan sonra kazandinSiz universiteye 5 yil hazirlandiniz galiba. Hayir normalde hepimiz 17 yasinda kazandik da