Nişanlım eski sevgilisiyle karşılaştı

Ceren_cebil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
102
53
53
38
Şu anlık tehlike yok, ama benim kadınsı kuruntularım var. Şimdi olayı sizlere şöyle özetleyeyim : ben yabancı bir ülkede yaşıyorum. Nişanlım İngiliz. 7 yıldır birlikteyiz. Kendisi sanat direktörü. İş mühitini değiştirdi. Ve 10 yıl aradan sonra üniversitede çıktığı kızı bir seminerde gördü. Sonra tabi akşam ben seminer nasıldı diye sorunca bana kızı gördüğünü söyledi. Konuşmamışlar hiç. Ben de (artık nişanlım kızın çalıştığı bölgede çalışacağı için daha sık görme ihtimali var diye) kuruntulanıp ağzından laf almak istedim. Yani gülüp olabilir dünya küçük havalarına girdim sanki umursamamışım gibi. Sonra kızı sordum biraz. Üniversitede aynı bölümü okumuşlar. Kız Rus'muş. İlk önce seks arkadaşı olarak birlikte olmuşlar daha sonra aşka dönüşmüş. Kızı alıp ailesiyle tanıştırmış, 1 yıl çıkmışlar ama o bir yılda gemi seyahatine mi çıkmamışlar, dağ evinde mi kalmamışlar, neler neler. Biz mişanlımla çoğu şeyi ilişkimizin 3-4. yılında anca yapabildik. Herhalde maddi durum farkı, nişanlımın sorumlulukları şimdi daha farklı diye olayın üstünde durmayıp konuyu kapadım. Nişanlımın da kızı umursadıgı yok gibi, kız nişanlımın aile ve arkadaşlarına saygısız davranmış ve çok negatif herşeyden şikayet eden bir kızmış. Nişanlım ayrılınca kız ise barışmak için çok yalvarmış. Neyse işte arkadaşlar, nişanlımın bu kızı görme ihtimali işi yüzünden çoğaldı. Kızı merak edip bir Face'sine bakayım dedim. Bana kızmayın, dedim ya kadınsı kuruntular ne olur ne olmaz neyle karşı olduğumu bileyim dedim. Yalnız ben bu kadını anlayamadım. 33 yaşında hala bekarmış. Bir resminde entel bir havası var saçlarını kulak hizasında kestirip yanlarını kazıtmış, 1 ay sonra koyduğu resimde saçlarını kızıl-sarı balyajlı boyatmış, 2 hafta sonra koyduğu resimde siyah uzun peruk takmış, 1 ay sonra kızıl saç peruk takmış, daha sonra kendi orijinal halini koymuş yani bu böyle gidiyor. Tabi her zaman aşırı makyajlı, takma tırnaklı. Arkadaşlarıyla olan resmimlerinde, arkadaşları kot pantalon kazak giymiş bu ise mini etekler, dar elbiseler topuklular. Ben her zaman bakımlı, kendine zaman ayıran, makyajını ustaca yapan ve hatta kaşlarını kendi alan kadına saygı duymuş ve çok beğenmişimdir. Yalnız bu kız bana "bir bayan niye bu kadar kıçıyla başıyla oynar ki?" İzlenimini verdi. Neyle karşı karşıya olduğumu bilmiyorum. Ben nişanlımlayken güzel giymeye çalışıyorum, yalnız ben hala hem yarım zamanlı çalışıyorum hem de öğrenciyim. Bakıma, kuaföre, maniküre, güzel kyafetlere ve ayakkabılara verecek param yok. Sadece düzenli spor salonuna gidiyorum o kadar. Karmaşık hisler içindeyim. Kadın gözüme güçlü, bağımsız, bakımlı ve maddi açıdan durumu iyi gözüktü. Kendimi kötü hisettim. Ne akıl verirsiniz bana?

bunca zamandır nisanlının bir vukuatı olmamıs anladıgım kadarıyla oyuzden kuruntu yapma kendini yer bitirirsin uzun surede birliktesiniz sanırım iliskiniz boyuncada hic gorustuklerini falan yakalamadıysan dert etme kendine

Resmen diğer kadınla, "kim görünüşüyle kapacak oğlanı" oyunu oynuyorsunuz.

Umarım hayatım boyunca, kendimi şekilden şekile sokmama sebep olacak, başka kadınların profilini, resimlerini, elbiselerini hatta saç renklerini inceleyecek kadar kendime olan saygımı kaybetmem.

Tüm yüce güçler, varlıklar beni "karşı cins hayranı" olmaktan, yapılan; bedeli ödetilemeyecek kadar büyük iyilikte olsa "bedenimi karşı tarafın göz zevkine göre" ayaralamaktan korusun.

Nisanlınızla karsılaştıktan sonramı sacıyla basıyla ugrasr hale geldi peki

Hayatımızdaki kişinin eski sevgilisi çok çirkin bile olsa fotoğrafına bakınca illaki kendimizi kötü hissedecek bir şey buluruz didikleyerek. O yüzden normal kendinizle kiyaslamaniz her bayan yapar bunu. Ama nisanlinizin anlatması saçma olmuş. Benimki bana ismini dahi soylemiyo iyi de yapiyo:KK12:

Nisanlınızla karsılaştıktan sonramı sacıyla basıyla ugrasr hale geldi peki

Yok belli ki yapısı öyle. Bu arada lafım size değil, Yalnız ben ne sordum millet ne cevap veriyor. Her kadın güçlü öz güveni yerinde olacak diye birşey yok. Nedense buradaki bütün kadınlar gıybet nedir bilmez, hayatta kıskanmaz, özgüveni tam. E forumda o kadar derdi, kıskançlığı olan yazıları kim yazıyor?

Yok belli ki yapısı öyle. Bu arada lafım size değil, Yalnız ben ne sordum millet ne cevap veriyor. Her kadın güçlü öz güveni yerinde olacak diye birşey yok. Nedense buradaki bütün kadınlar gıybet nedir bilmez, hayatta kıskanmaz, özgüveni tam. E forumda o kadar derdi, kıskançlığı olan yazıları kim yazıyor?

O zamam dert etme bence nişanlın sana söylemeyebilir di de
Hersey bitmiş gitmiş istemeyen zaten nisanlınmış
Boş yere üzülme
Burda ki kk hanımlarımızı anlamyrum bende
Her biri demekki birilerinin eski sevglisi galiba hikayende kendilerini gördüler:KK70:

Yani dürüstçe kendinizi yetersiz bulduğunuzu yazmanızı cidden takdir ettim. Tmam kendinizi yetersiz buluyorsanız eyvallah, zaten karşınızdaki maddi gücü yerinde , fiziği düzgün biriyse bu durumda olmanız normal.

Madem kıskanıyorsunuz kıskanıp geçin. Beriki hatuna kulp takmanın mantığını anlayamadım. İstediği yeriyle oynar size ne? Kadına kulp bulmaya çalışmayın, ben kıskandım kadın hayatta benden daha iyi durumda diyip geçin bu kadar. Başka birinsanı kötülemek için bu kadar uğraşmayın. Kadının umrunda bile değilsiniz zaten, umrunda olmayan bir insanın saçına tırnağına bakmaya bu kadar vakit harcamayın.

Bir kadin, bir kadina nasil bunu soyler ki? Dedim bende...
Dikkatli okuduysanız bakımlı kadına saygı duymuşumdur dedim. Ama bu kadınınki bakımdan ziyade sanki bir arayış gibi geldi gözüme. Hergün saç rengini değiştiren, onunla yetinmeyip değişik değişik peruk takan, bin ton makyaj yapan bir kadın. Eskilerin bir lafı var bir kadın bu kadar çok kendisiyle oynuyorsa altında sebebi vardır diye.. Ya psikolojik ya da her neyse..

Ne cekmis be o kadin :P
Ciddi bu kadar kafa yordun mu?
Ne bileyim guzel mi cirkin mi diye karsilastirmak klisedir de
Burnu, saci, tirnagi, bunca detay
Zor

Dikkatli okuduysanız bakımlı kadına saygı duymuşumdur dedim. Ama bu kadınınki bakımdan ziyade sanki bir arayış gibi geldi gözüme. Hergün saç rengini değiştiren, onunla yetinmeyip değişik değişik peruk takan, bin ton makyaj yapan bir kadın. Eskilerin bir lafı var bir kadın bu kadar çok kendisiyle oynuyorsa altında sebebi vardır diye.. Ya psikolojik ya da her neyse..

Mahallede teyzeler vardir ya yoldan gecen herkese bir kulp bulup "ruj mu surmus bu gii kesin fingirdemeye gidiyor" diyen. O kivama gelmissiniz yani. Kendiyle oynarsa oynar size ne, kime ne...

Öyleyse bile size ne kardeşim? Bu kadının bekçisi siz misiniz???

Mutsuzsa , ohh o daha güzel daha eğitimli ama mutsuz yaşasın demek için sebep arıyorsunuz ama aramayın. Kadın mutluysa oturur çatlarsınız durduk yere.

Ne cekmis be o kadin :p
Ciddi bu kadar kafa yordun mu?
Ne bileyim guzel mi cirkin mi diye karsilastirmak klisedir de
Burnu, saci, tirnagi, bunca detay
Zor
E resimden resimleri atlayınca her resimde değişik saç ve up uzun taşlı, simli tırnakları gözünüze gözünüze giriyor. Ve hepsi 2 hafta arayla değiştirilmiş. Belki ben çok sadeyim diye bana abartı geldi.

Bakımlı süslü olmasaydı kıskanmayacak mıydınız?

Sizi belki doğallığınızla sevdi Nişanlınız 7 yıl olmuş sonuçta.
Niyeti bozulacaksa da bi gün ne yapsanız nafile erkeğe.

E resimden resimleri atlayınca her resimde değişik saç ve up uzun taşlı, simli tırnakları gözünüze gözünüze giriyor. Ve hepsi 2 hafta arayla değiştirilmiş. Belki ben çok sadeyim diye bana abartı geldi.

Yani bu kadar detayina inme diyorum ne gerek var, detayin daha detayi olur her zaman, bak iki hafta arayla oldugunu bile hatirliyosun :))
Kendine yazik

Niye herkes bir noktaya takıldı. Kadın niye kıçıyla başıyla oynuyor dedim diye bir eleştiri yağmuru? Eminim siz hayatınızda hiçbir kadını kıskanmadınız, hiç bir kadının gıybetini en yakın dostunuza yapmadınız değil mi? Hiçbir kadının arkasından konuşmadınız ömrünüz boyunca öyle mi? Hepiniz mükemmelsiniz, öz güveniniz yerinde ve hepiniz sütten çıkmış ak kaşıksınız değil mi? Hiç biriniz yoldan geçen ve giyimi provokatör olan bir kadına kendi kendinize "bu ne ya" demediniz değil mi? Cevap yazmadan bir iki dakika kendinizi düşünün lütfen! Ben gayet açık bir şekilde kadının karşısında kendimi kötü hisettiğimi söyledim zaten. Kadına da O... demedim. Dediğim gibi ben çok sade olduğum için kadının günübirlik radikal değişiklikleri belki bana fazla geldi. Ben sadece akıl verin dedim samimiyetsiz bulduğum eleştrilerinizi değil. Burada bana "elin kadınından ne istiyorsun?" Diyen aynı forumda kaynanasını yerden yere vuruyor. Bana ahlak dersleri vermeye çalışmayın dönün kendinize, geçmişinize bakın. Eminim hepiniz hayatınızda bu ve benzeri durumları yaşadınız.

Niye herkes bir noktaya takıldı. Kadın niye kıçıyla başıyla oynuyor dedim diye bir eleştiri yağmuru? Eminim siz hayatınızda hiçbir kadını kıskanmadınız, hiç bir kadının gıybetini en yakın dostunuza yapmadınız değil mi? Hiçbir kadının arkasından konuşmadınız ömrünüz boyunca öyle mi? Hepiniz mükemmelsiniz, öz güveniniz yerinde ve hepiniz sütten çıkmış ak kaşıksınız değil mi? Hiç biriniz yoldan geçen ve giyimi provokatör olan bir kadına kendi kendinize "bu ne ya" demediniz değil mi? Cevap yazmadan bir iki dakika kendinizi düşünün lütfen! Ben gayet açık bir şekilde kadının karşısında kendimi kötü hisettiğimi söyledim zaten. Kadına da O... demedim. Dediğim gibi ben çok sade olduğum için kadının günübirlik radikal değişiklikleri belki bana fazla geldi. Ben sadece akıl verin dedim samimiyetsiz bulduğum eleştrilerinizi değil. Burada bana "elin kadınından ne istiyorsun?" Diyen aynı forumda kaynanasını yerden yere vuruyor. Bana ahlak dersleri vermeye çalışmayın dönün kendinize, geçmişinize bakın. Eminim hepiniz hayatınızda bu ve benzeri durumları yaşadınız.

Herkes stalk yapar tabi ama özgüveniniz gereksiz düşmüş. Kısaca o bayan şu şekil giyinir bu bayan bu şekil :P Herkes kendine yakışanı yapar. Sizin sade tarzınız da size yakışıyordur. Nişanlınız beğenmeseydi sizinle nişanlanır mıydı? Kaç sene olmuş geçmiş gitmiş. Boşverin, size ne nereye gitmişler? Siz kaç senedir berabermişsiniz, o kadınla birbirlerini hatırlamıyorlardır bile.

Bir de hayatta iyi durumda kendi ayakları üzerinde filan demişsiniz ama siz de hem okuyup hem çalışıyormuşsunuz, gayet de kendi ayakları üzerinde (veya olma yolunda) bir insansınız işte. Herkesin çok parası olacak veya herkes hemen süper paralar kazanacak diye bir şey mi var? Sallayın gitsin ya, çok ciddiye alıyoruz her şeyi :) Üzülmeye yer arıyoruz resmen.

Back
X