Nişanlım gelinlikçiye gelmek istemiyor

Benimle gelip gelmemesine duygusal bir anlam yüklemiyorum. İlişkimiz bir gelinlikçiye gitmektenn ibaret değil. Sadece çalışanlar benimle ilgilenmez ve dışarıdan bir göz olsun zaten kararsızım diye ona gel demiştim. Özellikle nişanlımı götürmek gibi bir niyetim zaten yoktu sadece yolumuz İzmire düşmüşken yanımda o olduğu için gelmesini istedim. Dramlık bir durum yok
Yahu çalışanlar sizinle neden ilgilenmesin hep aynı şeyi söylüyorsunuz 😅
İlgilenirler merak etmeyin.
Gittiğinizde birkaç model türü var zaten onları deneyip içinize en sineni seçersiniz.
Ayrıca foto çekilmesine izin verilmişti ben çekmiştim yani.
Balık mı prenses mi olmak istiyorsunuz deneyip ona karar verirsiniz olmadı.
Mesela ben prenses olamamıştım ama gerçekten güzel bir balık olmuştum.
Sonra da annenizle gidersiniz.
Bu arada mutluluklar diliyorum 🥰

Ay ne kadar dramatize yorumlar var ya adamın düşünmeye vakti olacakmış siz gelinlik denerken ondan gelmiyormuş, gönlü mü yokmuş acaba evlenmeye. Yahu herkes aynı mı? Belli ki gelinlikçilerden sıkılan bu tarz şeyleri kız arkadaşla vs halletmeni isteyen biri. Muhtemelen çok üzülürsen ya da kırılırsan da dank edip gelecek biri. Adamı silah zoruyla mu tutuyorlar da gönlü yoksa kaçmıyor. Bence bazı erkekler için aşırı normal bir durum.

Evlenesi yok ile alakası yok Nişan bohçası için tüm alışverişi birlikte yaptık, törpüsünden sandığına kadar ikimiz birlikte seçip aldık ben anlamam gelinlikten başkası ile git ben gelmek istemiyorum diyor. Bence bakış açınız fazla geniş durumum ile alakası yok
Abartmış bazı yorumlar. Benim eşim de hiiiç sevmez. Eğer gelseydi somurtur otururdu o yüzden ben kendim teklif ettim gelmemesini canım. Karakter meselesi avm ye bile gelmiyor benimle iki dakika. Hem de gelinliğiniz sürpriz olsun ilk defa o an görmesi çok hoş bir duygu

Ben de tek basıma gittim ve kendim seçtim
Kimseden de fikir almadım
Kafa karışıklığı oluyor o zaman
Bence abartılacak bir şey yok
Gelmesin istemiyorsa şart değil ki
Biraz abartmışsınız gibi geldi bana

Ay ne kadar dramatize yorumlar var ya adamın düşünmeye vakti olacakmış siz gelinlik denerken ondan gelmiyormuş, gönlü mü yokmuş acaba evlenmeye. Yahu herkes aynı mı? Belli ki gelinlikçilerden sıkılan bu tarz şeyleri kız arkadaşla vs halletmeni isteyen biri. Muhtemelen çok üzülürsen ya da kırılırsan da dank edip gelecek biri. Adamı silah zoruyla mu tutuyorlar da gönlü yoksa kaçmıyor. Bence bazı erkekler için aşırı normal bir durum.
Kendim için bile gitmek istemem aşırı boğucu ve zor bir şey geliyor. Onun gelmesinin bir avantaji da olmayacak konu sahibine

İkimiz Bir iş için İzmire gideceğiz. Gitmişken ben de oradan gelinlik bakmak istiyorum çünkü yaşadığım yerde içime sinen bir şey olmadı çok da mağaza yok. Nişanlıma gitmişken gelinlik bakmak istediğimi söyledim ama benim gelinlikçide ne işim var, anlamam ben gelinlikten gerilirim ben istemiyorum dedi aşırı saçma bir öneri olarak da birlikte gideceğin başka birini ayarlayalım dedi tanıdığımız kimse yok orada. Tek başıma bakmak istemiyorum hem çok kararsız biriyim hem de fotoğraf vs çekimi yasak olduğu için kimsenin görüşünü alamamaktan dolayı seçim yapamam. Ayrıca tek gidersem de mağaza çalışanlarının nasılsa almaz diye düşünüp benimle ilgileneceğini sanmıyorum Nişanlıma çok kızdım sizce ne yapmalıyım
Konuyu analiz edemiycem. Bnde bir gelinlikçiyim. Size izmirde biancovita mağazasını öneriyorum. Harika modeller. Kalite müthiş.

İkimiz Bir iş için İzmire gideceğiz. Gitmişken ben de oradan gelinlik bakmak istiyorum çünkü yaşadığım yerde içime sinen bir şey olmadı çok da mağaza yok. Nişanlıma gitmişken gelinlik bakmak istediğimi söyledim ama benim gelinlikçide ne işim var, anlamam ben gelinlikten gerilirim ben istemiyorum dedi aşırı saçma bir öneri olarak da birlikte gideceğin başka birini ayarlayalım dedi tanıdığımız kimse yok orada. Tek başıma bakmak istemiyorum hem çok kararsız biriyim hem de fotoğraf vs çekimi yasak olduğu için kimsenin görüşünü alamamaktan dolayı seçim yapamam. Ayrıca tek gidersem de mağaza çalışanlarının nasılsa almaz diye düşünüp benimle ilgileneceğini sanmıyorum Nişanlıma çok kızdım sizce ne yapmalıyım
Büyütmeye gerek yok .erkeklerle alişverişe cikmak zordur .başta benim kocam .boşver git kendi başina sakin kafayla sec gelinligini dene cikar obürünü dene onuda cikar kisaca git keyfini cikar canim

Öncelikle hayırlı olsun sana tavsiye gelinlikcedeki çalışanlar çok ilgili öyle böyle değil aldirana kadar uğraşırlar bence kendin gez vitrinlere bak Kemeraltı var orada gelinlikçi çok ama prova falan için gelip gitmen gerekiyor üstüne göre ayarlanmasi için sakın bunuda unutma sonra gidemezsin falan pişman olma

Erkekler genelde gitmezler zaten onlara göre her gelinlik gelinlik tır. Bu kısmı yanlız halletmeniz gerekiyor.

Back
X