• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım gerçekten beni sevdigi içinmi evleniyor

Benim de çevremde böyle çok örnek var. Dört beş sene çıkıp iki ay sonra başkasıyla sözlenen çok tanıdığım var . Üstelik kesin evlenir gözüyle bakıyoduk, daha biz şoku atlatamadan çocuk sözlenmiş. Şimdi evli içini bilemeyiz ama mutlu gözüküyolar dışarıdan. Diğeri evlenicek bu yaza onlar da çok mutlu. Heralde bi daha o süreci yaşamamak için kafasına uyanı okeyliyolar direk.

Arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay süren flört döneminden sonra nişanlanmaya karar verdik nişanlım beni çok sevdiğini söylüyor ve bunu gerçekten belli ediyor ama benle tanışmadan çok kısa bir süre önce 4 yıllık bir ilişkisi olmuş ve biter bitmez benle tanışıp evlenmek kararı verdi bende onu çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum ama aklıma sürekli bu tur sorular geliyor ve nişanlım 28 yaşında artık evlenme yaşım geldi eski sevgilisine umut yok diyerek benlemi evleniyor yoksa beni gerçekten seviyormu
Isterse 10 senelik iliski yasasin o kizla mutlu olsaydi evlenirdi.Evlilik icin seni uygun bulmus demekki.hem 28 yas erkek icin cok gec bir yas degilki

Back
X