Mrb kızlar..organizasyon firmasında calisiyorum 3 yıldır.açılışlar oldugunda servis ikramlar falan ilgilenip günlük ucret aliyorum.bazen 3 ayda 1 oluyo belli olmuyor.çalıstigim yer tarihi mekan kiraladi işletiyor ve kır dügünleri yapiyor..aile dostumuz işletenler ailecek çalisiyorlar..sabah kalktim gidicem nişanlimin haberi var..aradı gittinmi napiyorsun diye.annemde gelcekti rahatsizlandi tek gittim bunu duyunca bu son olsun bi daha gitmiceksin ne işin var ben seni duğune dernege gondermek istemiyorum normalde vss saydirdi.ona göre nişanli kiz dugune dernege gitmez..yeni huylar edindi..o kadar kizdimki ne hakla bana karisabiliyorsun,emir verir gibi dedim..yine soylendi..ben oraya calismaya gidiyorum baska biseye degil senden oncede gittim yinede giderim kotu bisi yapmiyorum harcligimi cikariyorum..sabah sabah canimi sıkma arama bugun beni günümü mahvettin zaten yeter artik sıkıldım bu hareketlerin yuzunden dedim kapadim..dünden beri ses seda yok..haksizmiyim
Mrb kızlar..organizasyon firmasında calisiyorum 3 yıldır.açılışlar oldugunda servis ikramlar falan ilgilenip günlük ucret aliyorum.bazen 3 ayda 1 oluyo belli olmuyor.çalıstigim yer tarihi mekan kiraladi işletiyor ve kır dügünleri yapiyor..aile dostumuz işletenler ailecek çalisiyorlar..sabah kalktim gidicem nişanlimin haberi var..aradı gittinmi napiyorsun diye.annemde gelcekti rahatsizlandi tek gittim bunu duyunca bu son olsun bi daha gitmiceksin ne işin var ben seni duğune dernege gondermek istemiyorum normalde vss saydirdi.ona göre nişanli kiz dugune dernege gitmez..yeni huylar edindi..o kadar kizdimki ne hakla bana karisabiliyorsun,emir verir gibi dedim..yine soylendi..ben oraya calismaya gidiyorum baska biseye degil senden oncede gittim yinede giderim kotu bisi yapmiyorum harcligimi cikariyorum..sabah sabah canimi sıkma arama bugun beni günümü mahvettin zaten yeter artik sıkıldım bu hareketlerin yuzunden dedim kapadim..dünden beri ses seda yok..haksizmiyim
Surekli bir iş olmadigindan üstünde durmadi diyelim..duğun girince işin içine boyle oldu..anlatamiyorum adama dugunde adam yemiyolarnisanlanirken bilmiyomuydu bu isle mesgul oldugunuzu?
Annem agir olmus sanki haklisin ama sen kimsin gibi konusmussun diyo.. Bunu hakkettigini dusunuyorum bende..sahibim degil sonuctaSon derece haklisin ve dogru tepki vermissin, o hatasini anlayip arayana kadar da arama
Kac kez anlattim..anlamiyor adam delirtiyor beni..bak hayatim birbirimize tabiki saygi duyucaz ama emirvakiyle yaptirim olmaz..bir npktaya kadar söz hakkimiz..senden önce ailem var ve hala ailemleyim..bunu kabul ettiremiyorum.kocammis gibi davraniyorNişanlinizin böyle birşey söylemesi saçma, sizin de "bana karışamazsın" demeniz saçma. Bu tarz kelimlerin hepsi tartışmaları körükler. Nişanlınızın elbette hayatiniz üzerinde söz hakki var, tabi belli sinirlar içerisinde. Sakince konusarak halletmeye calisin. Calismanizin olumlu yonlerini, artilarini soyleyin. Aklindan geçen kotu senaryolarin sadece calisma hayatinda degil, sokakta yururken bile gerceklesecegini soyleyin. yersiz bir maçoluk cunku.
Valla simdiden taviz verirsen evlenince onunu alamazsin taviz tavizi dogurur. Anan baban sen uygun bulmussun calisiyosun o mu karar verecekmis uygun olup olmadiginaAnnem agir olmus sanki haklisin ama sen kimsin gibi konusmussun diyo.. Bunu hakkettigini dusunuyorum bende..sahibim degil sonucta
ustunde durmadi, bi sekilde ikna edecegini mi dusunuyodu acaba?Surekli bir iş olmadigindan üstünde durmadi diyelim..duğun girince işin içine boyle oldu..anlatamiyorum adama dugunde adam yemiyolar
Kac kez anlattim..anlamiyor adam delirtiyor beni..bak hayatim birbirimize tabiki saygi duyucaz ama emirvakiyle yaptirim olmaz..bir npktaya kadar söz hakkimiz..senden önce ailem var ve hala ailemleyim..bunu kabul ettiremiyorum.kocammis gibi davraniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?