Nişanlım hasta olduğum halde eve bırakmadı

Kaktusveportakal

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2025
150
172
18
Nişanlım 12 gün önce ufak bir estetik ameliyat oldu bu yüzden uzun zamandır dışarı çıkamıyorduk. Doktor araç kullanmasına yeni izin verdi ama kendi motoru vs yolda sarsıyor ve canı acıyor diye kendi motorunu henüz hiç kullanmadı. Plan yapmıştık kahvaltıya gidelim diye gideceğimiz yer 1 saat uzaklıkta sarsmadan gidebilelim diye arkdaşının motorunu ödünç aldı ve ameliyattan sonra ilk kez böyle uzun yolculuk yapacaktık. Epey de tedirgindik aslında gitmeden önce 4 5 kez daha sonra gidebileceğimizi yolda da kötü olursa geri dönebileceğimizi söyledim ama plan yapmıştık uzun zamandır istiyorum diye gidelim dedi. Sabah biraz grip gibiydim ilaç vs içmeye başladım. Sabah kahvaltıya gittik akşam kafede otururken baya bir halsizlik çöktü ve kendimi iyi hissetmedim saat de geç olunca evlere dönelim dedik.kafeden kalkarken başım döndü sendeledim onun evinde bir ilaç vardu benim eve uğrayayım sana vereyim dedi. İstemedim. Ne olacak 2 dk eve uğrar veririm sonra durağa bırakırım seni dedi. Neyse biz onun evinin oraya gittik ben aşağıda bekleyeceğim o da çıkıp aşağı inecek. Motordan inerken baya kötü oldum 3 4 kez hastaneye gitmeyi teklif etti reddettim. Oturdum kaldırımda onun gelmesini bekledim gelince tekrar ilgilendi yemek yiyelim belki kan şekerin düşmüştür iyi gözükmüyorsum seni daha önce hiç böyle görmedim dedi ama yemek de istemedim acile gitmek de sadece eve gitmek istediğimi söyledim. Benim evime gidn yol çok iyi değil ve kasisli muhtemelen ameliyat yerleri acıyacak diye eve bırakmayı düşünmedi ama bana herhangi bir açıklama da yapmadı. Sonrasında beni evinden motorla evime giden otobüs durağının oraya götürdü tabi inanılmaz bozuldum yine yemek yiyelim, şuradan sana su vs alayım dedi markete girdi bir şey istemedim zorladı sinirlerim de bozuk zaten en son istmiyorum sadece su al dedim. Koluma girdi Beni otobüse götürdü bindirdi, oturmamı bekledi falan sonra döndü.
Otobüs durağı kapımın önünde ve yol 7 dk kadar sürüyor fakat bozulmakta haksız mıyım? Bir yandan ameliyatlı da olsa zaten git gel 2 saat yol gitmiştik 10 dk beni eve bırakmak mı zor geldi. Bu arada aşırı derecede kötü değilim ama ne bileyim gerçekten çok kötü de olabilirdim ben mi abartıyorum. Şımarıkça davranmak istemiyorum ama yaptığı saygısızlık değil mi

Son düzenleme:
İkiniz de birbirinize değer vermiyorsunuz

Birbirini seven ve değer veren bir ilişkide seni mutlaka evine bırakması gerekirdi
Diğer yandan senin de ona kıyamayıp kendini eve bıraktırmaman gerekirdi

Çok kötü olmadığın halde ve onun ağrıları olduğunu bildiğin halde ego meselesi yapmışsın

E ama çocuk bir dünya şey söylemiş kabul etmemişsin madem o kadar kötüsün neden acile gitmedin veya taksiyle eve gitseydin ki çocuk seni kahvaltiya götürmüş o halde bilemedim sen deseydin yeni ameliyat oldun daha sonra gideriz ama dememişsin 2 saat yol gitmiş gelmiş o haliyle
Hayır gitmeden önce 4 5 kez gitmeyelim istersen dedim yolda bile 2 kez sordum geri dönelim mi diye. Acilde bir şey yapacakları yoktu sadece halsizlik çöktü. Allah var bırakmadan önce baya ısrar etti bir şeyler yemem için de zorladı şimdi yemiyorsun eve gidince nasıl hazırlayacaksın yiyelim vs ama istemedim sinirlerim bozulmuştu. Normalde zaten kendim gidiyorum eve

Nişanlım 10 gün önce bir ameliyat oldu bu yüzden uzun zamandır dışarı çıkamıyorduk. Doktor araç kullanmasına yeni izin verdi ama kendi motoru vs yolda sarsıyor ve canı acıyor diye kendi motorunu henüz hiç kullanmadı. Plan yapmıştık kahvaltıya gidelim diye gideceğimiz yer 1 saat uzaklıkta sarsmadan gidebilelim diye arkdaşının motorunu ödünç aldı ve ameliyattan sonra ilk kez böyle uzun yolculuk yapacaktık. Epey de tedirgindik aslında gitmeden önce 4 5 kez daha sonra gidebileceğimizi yolda da kötü olursa geri dönebileceğimizi söyledim ama plan yapmıştık uzun zamandır istiyorum diye gidelim dedi. Sabah biraz grip gibiydim ilaç vs içmeye başladım. Sabah kahvaltıya gittik akşam kafede otururken baya bir halsizlik çöktü ve kendimi iyi hissetmedim saat de geç olunca evlere dönelim dedik.kafeden kalkarken başım döndü sendeledim onun evinde bir ilaç vardu benim eve uğrayayım sana vereyim dedi. İstemedim. Ne olacak 2 dk eve uğrar veririm sonra durağa bırakırım seni dedi. Neyse biz onun evinin oraya gittik ben aşağıda bekleyeceğim o da çıkıp aşağı inecek. Motordan inerken baya kötü oldum 3 4 kez hastaneye gitmeyi teklif etti reddettim. Oturdum kaldırımda onun gelmesini bekledim gelince tekrar ilgilendi yemek yiyelim belki kan şekerin düşmüştür iyi gözükmüyorsum seni daha önce hiç böyle görmedim dedi ama yemek de istemedim acile gitmek de sadece eve gitmek istediğimi söyledim. Benim evime gidn yol çok iyi değil ve kasisli muhtemelen ameliyat yerleri acıyacak diye eve bırakmayı düşünmedi ama bana herhangi bir açıklama da yapmadı. Sonrasında beni evinden motorla evime giden otobüs durağının oraya götürdü tabi inanılmaz bozuldum yine yemek yiyelim, şuradan sana su vs alayım dedi markete girdi bir şey istemedim zorladı sinirlerim de bozuk zaten en son istmiyorum sadece su al dedim. Koluma girdi Beni otobüse götürdü bindirdi, oturmamı bekledi falan sonra döndü.
Otobüs durağı kapımın önünde ve yol 7 dk kadar sürüyor fakat bozulmakta haksız mıyım? Bir yandan ameliyatlı da olsa zaten git gel 2 saat yol gitmiştik 10 dk beni eve bırakmak mı zor geldi. Bu arada aşırı derecede kötü değilim ama ne bileyim gerçekten çok kötü de olabilirdim ben mi abartıyorum. Şımarıkça davranmak istemiyorum ama yaptığı saygısızlık değil mi
Adam daha ne yapsın??Herşeye hayır demişsiniz tek istediğim eve gitmek demişsiniz o da sizi en hızlı eve götüren vasıtaya bindirmiş.Yarası açılma ihtimali varken gönlünüzü etme çabasına giren biri için fazlasıyla vicdansızsınız.....

Nişanlım 10 gün önce bir ameliyat oldu bu yüzden uzun zamandır dışarı çıkamıyorduk. Doktor araç kullanmasına yeni izin verdi ama kendi motoru vs yolda sarsıyor ve canı acıyor diye kendi motorunu henüz hiç kullanmadı. Plan yapmıştık kahvaltıya gidelim diye gideceğimiz yer 1 saat uzaklıkta sarsmadan gidebilelim diye arkdaşının motorunu ödünç aldı ve ameliyattan sonra ilk kez böyle uzun yolculuk yapacaktık. Epey de tedirgindik aslında gitmeden önce 4 5 kez daha sonra gidebileceğimizi yolda da kötü olursa geri dönebileceğimizi söyledim ama plan yapmıştık uzun zamandır istiyorum diye gidelim dedi. Sabah biraz grip gibiydim ilaç vs içmeye başladım. Sabah kahvaltıya gittik akşam kafede otururken baya bir halsizlik çöktü ve kendimi iyi hissetmedim saat de geç olunca evlere dönelim dedik.kafeden kalkarken başım döndü sendeledim onun evinde bir ilaç vardu benim eve uğrayayım sana vereyim dedi. İstemedim. Ne olacak 2 dk eve uğrar veririm sonra durağa bırakırım seni dedi. Neyse biz onun evinin oraya gittik ben aşağıda bekleyeceğim o da çıkıp aşağı inecek. Motordan inerken baya kötü oldum 3 4 kez hastaneye gitmeyi teklif etti reddettim. Oturdum kaldırımda onun gelmesini bekledim gelince tekrar ilgilendi yemek yiyelim belki kan şekerin düşmüştür iyi gözükmüyorsum seni daha önce hiç böyle görmedim dedi ama yemek de istemedim acile gitmek de sadece eve gitmek istediğimi söyledim. Benim evime gidn yol çok iyi değil ve kasisli muhtemelen ameliyat yerleri acıyacak diye eve bırakmayı düşünmedi ama bana herhangi bir açıklama da yapmadı. Sonrasında beni evinden motorla evime giden otobüs durağının oraya götürdü tabi inanılmaz bozuldum yine yemek yiyelim, şuradan sana su vs alayım dedi markete girdi bir şey istemedim zorladı sinirlerim de bozuk zaten en son istmiyorum sadece su al dedim. Koluma girdi Beni otobüse götürdü bindirdi, oturmamı bekledi falan sonra döndü.
Yol kasisli dediniz belki bu yüzden olabilir. Bi hastaneye gitseydiniz o kadar da söylemiş ayrıca günün de güzel geçmiş bu kadar takılma bence çok içine dokunduysa sor niye beni bırakmadın diye. Ayrıca eve gittikten sonra nasıl oldun diye sordu mu?

Şımarıksınız baya

Yol kasisli dediniz belki bu yüzden olabilir. Bi hastaneye gitseydiniz o kadar da söylemiş ayrıca günün de güzel geçmiş bu kadar takılma bence çok içine dokunduysa sor niye beni bırakmadın diye. Ayrıca eve gittikten sonra nasıl oldun diye sordu mu?
2 3 kez mesaj attı ben cevap vermeyince aradı nasılsın bir şey oldu vs sandım dedi. Geleyim hastaneye gidelim mi diye sordu. Sen ne yaptın diye sordum ona ben de eve anca girdim 5 dk vardı akşam ezanının geçmesine anca yetiştim dedi. Öyle deyince Ben de o yüzden mi beni eve bırakmadın dedim evet bıraksaydım namaza yetişemezdim hem pek iyi değildin motorda sarsılmanı istemedim, başın vs dönüyordu otobüste otururak daha iyi gidersin diye düşündüm dedi. Ben de namaza yetişmek içinse başka neden öyle söylemedin dedim bildiğini düşündüm dedi . Yemek ve hastaneyi de kabul etmedin madem iyi değildin ve eve bırakmamı istiyordun neden bana beni eve bırakır mısın demedin dedi. Üstüne de sen nişanlım olarak benden bir şey bile isteyemiyorsun ikimiz de farklı düşünüyoruz aynı şeyi düşünemeyiz ben senin için böylesini iyi olduğunu düşünmüştüm keşke söyleseydin dedi :(
Adam daha ne yapsın??Herşeye hayır demişsiniz tek istediğim eve gitmek demişsiniz o da sizi en hızlı eve götüren vasıtaya bindirmiş.Yarası açılma ihtimali varken gönlünüzü etme çabasına giren biri için fazlasıyla vicdansızsınız.....

2 3 kez mesaj attı ben cevap vermeyince aradı nasılsın bir şey oldu vs sandım dedi. Geleyim hastaneye gidelim mi diye sordu. Sen ne yaptın diye sordum ona ben de eve anca girdim 5 dk vardı akşam ezanının geçmesine anca yetiştim dedi. Öyle deyince Ben de o yüzden mi beni eve bırakmadın dedim evet bıraksaydım namaza yetişemezdim hem pek iyi değildin motorda sarsılmanı istemedim, başın vs dönüyordu otobüste otururak daha iyi gidersin diye düşündüm dedi. Ben de namaza yetişmek içinse başka neden öyle söylemedin dedim bildiğini düşündüm dedi . Yemek ve hastaneyi de kabul etmedin madem iyi değildin ve eve bırakmamı istiyordun neden bana beni eve bırakır mısın demedin dedi. Üstüne de sen nişanlım olarak benden bir şey bile isteyemiyorsun dedi :(
Bu gereksiz kapris,kendi kendini doldurma,olayları analiz ve değerlendirme eksikliği bu ilişkinin altına dinamit döşer fitilide sizin elinizde .....

Bu gereksiz kapris,kendi kendini doldurma,olayları analiz ve değerlendirme eksikliği bu ilişkinin altına dinamit döşer fitilide sizin elinizde .....
Eve varınca telefonda bile ilk cümlesi ne oldu iyi misin yolda bayıldın mı merak ettim oldu. Bayılacak kadar kötü olduğumu gördüğü halde eve yalnız döndüm. Kendisi söyleseydi anlardım zaten normalde de eğer otobüs olan bir saat ise eve kendim gidiyorum ama bu kadar halsiz olduğumu gördüğü halde seni durağa bırakayım deyince kendimi kötü hissetmiştim

Eve varınca telefonda bile ilk cümlesi ne oldu iyi misin yolda bayıldın mı merak ettim oldu. Bayılacak kadar kötü olduğumu gördüğü halde eve yalnız döndüm. Kendisi söyleseydi anlardım zaten normalde de eğer otobüs olan bir saat ise eve kendim gidiyorum ama bu kadar halsiz olduğumu gördüğü halde seni durağa bırakayım deyince kendimi kötü hissetmiştim
Siz dediniz 7 dakikada evimin önündeyim diye adam sizi en kolay şekilde eve ulaştıran araca bindirmiş ,sonra sürekli aramış.Belki taksi parası yoktu,sizin ev yolu fazla kasisli olduğu için onun için riskliydi......

2 3 kez mesaj attı ben cevap vermeyince aradı nasılsın bir şey oldu vs sandım dedi. Geleyim hastaneye gidelim mi diye sordu. Sen ne yaptın diye sordum ona ben de eve anca girdim 5 dk vardı akşam ezanının geçmesine anca yetiştim dedi. Öyle deyince Ben de o yüzden mi beni eve bırakmadın dedim evet bıraksaydım namaza yetişemezdim hem pek iyi değildin motorda sarsılmanı istemedim, başın vs dönüyordu otobüste otururak daha iyi gidersin diye düşündüm dedi. Ben de namaza yetişmek içinse başka neden öyle söylemedin dedim bildiğini düşündüm dedi . Yemek ve hastaneyi de kabul etmedin madem iyi değildin ve eve bırakmamı istiyordun neden bana beni eve bırakır mısın demedin dedi. Üstüne de sen nişanlım olarak benden bir şey bile isteyemiyorsun ikimiz de farklı düşünüyoruz aynı şeyi düşünemeyiz ben senin için böylesini iyi olduğunu düşünmüştüm keşke söyleseydin dedi :(
Çocuk gayet düşünceli davranmış böyle ufak şeylere takılmayın. Bence de söylemelisiniz iletişimsiz ilişki sıkıntı çıkarır bir gün söyleyin isteyin

Back
X