nişanlım henüz askere gitmedi evlendiktn sonramı gitse yoksa şimdimi karar veremiyorm

ay canım ablam benim yaaa kıyamam sana ben halimden hepinizin anladığını biliyorum. çünkü bu konuya cevap yazdığınıza göre büyük ihtimal ya yaşadıklarınızdan edindiklerinizi benimle paylaşıp yol göstermeye çalışıyosunuz yada benim için karar almama yardım etmek için yazıyorsunuz. hepinize minnettarım. öncelikle içtenn mesajın içinn çook teşekkürler. çok üzüldüm senin içinde. nişanlım babasını kaybettiği için bunca yıl ona yol gösteren kimse yok. bi annesi var oda yaşlı zaten kendine zor bakıyor. yani bunca zaman gidememiş. şimdide beni bırakıp gidemiyo. okul yönünden düşünüyorm kafası okadar meşgul ki herşeyi kafaya takan bi yapısı olduğu için oturup ders çalışmak ona göre bi yapı değil yani büyük ihtimal 4 yıllık okusun desem en az 7-8 yıl okuması gerekir. ben bu ikilemde hiiiç yapamam dediğiniz gibi bnde anne olmak istiyorum yaşımda 23 oldu yani bncede 7-8 yıl beklememktense düzeni kesin olmayan bişeyi, 1,5 yıl beklemek daha iyi hafta sonu nişanlımla konuşcaz bi karara varcaz bakalım o gitcem derse gitcek okuycam deyip garantisini verirse de kısa dönem yapar napıyım artık onun kararı en önemlisi çünkü gidecek olan o

haklısın canım nişanlımla uzun uzun konuşup bi karar alcağız artık kararı buraya yazarım. hepiniz bana büyük destek oldunz yazdıklarınızla yalnız olmadığımı hissettirdiniz hepinize teşekkürler

Bak benim tertiplerde gelmiş buralara aynı şeyi söyledik hepimiz sana...
Hiç daha düşünme bile, nişanlında en uygun zamanında gitsin bitirsin askerliği...Başlanırsa biter, böyle hep kafa kurcalar

canım tertibim burada karşılaşmak ne güzel :) evet aynı şeyleri söylemişiz çünkü engeli kaldırmak lazım.zor olsada asker beklemek yapıcak bişi yok.geçicek inş günler

arkadaşlarr nişanlımla konuştum oda benim gibi düşünüyor gitmek istediğin söyledi ocak gibi iş yeriyle görüşüp askere gidiceğini söyliycek. şuan tecilli olduğu için askerliği tecilini bozdurduğu an direk askere alınır. muhtemelen mart gibi gider mart olmassa haziran artık bilemiyorum nezaman çağırırlarsa şu meclis bi açılsa askerlik kısalmasıyla ilgili kesin sonuç açıklancak 12 ay olması soz konusuu inşaallaahh yaaa 3 ay 3 aydırr.

Hayırlısı artık bakalım canım benim ...
Meclis bugün kapılarını açtı, askerlik adına hiç birşey duymadım
Umutla bekliyoruz oysa ki

Askerliği bitmeden sakın evlenme. İnan çok zor. Oğlum 8 aylıktı, çalışma şartlarım çok ağırdı. Kaldı ki kendi evimdeydim. Maddi problemim yoktu. Ama yine de tüm sorumluluğu tek başına taşımak çok zor oldu.

Kaldı ki askerlik erkeklere iyi geliyor genelde. Biraz daha olgunlaşıyorlar.

Aradaki cevapları okumadım.

Tek diyebileceğim ilişkinin ne kadar başlarında giderse o kadar iyi.

Bence şimdi gitsin evlendikten sonra dahada zor olur.

Bi an önce atlatın gitsin.

Benim nişanlım 26 yaşında, lise mezunu olduğundan uzun dönem yapacak. başvurdu ama en erken şubatta alıyorlar. biz hemen kasımda gitsin istiyorduk
ben doğu görevindeyim 5 yıl, burada yalnız kalmak istemiyorum, planımız kısa süre içinde evlenmek. 3 seneden sonra il dışı tayin isteyebilirsem ve daha güvenli bir yere gidebilirsem o zaman gitsin diyoruz artık.....

Canım benim eşimde şuan askerde zor oluyor. birde biz çok şanslı olmamıza rağmen zor geliyor. eşim yakın bir yerde, 15 günde bir eve geliyor ama zor yine de zor.
bence askere gitsin gelsin öyle evlenin derm

evett canım benim olgunlaştırır diyo herkes zaten bizimkide biraz çocuk olgunlaşmk iyi gelir belki:)

Allah yardımcın olsun canım senin işinde zormuş baya işte büyük ihtimal mart gibi gider şu işini bi ayarlasındaa..

Canım benim eşimde şuan askerde zor oluyor. birde biz çok şanslı olmamıza rağmen zor geliyor. eşim yakın bir yerde, 15 günde bir eve geliyor ama zor yine de zor.
bence askere gitsin gelsin öyle evlenin derm

gerçekten şanslıymışsın ama tabiki zordur düşünsene planların hep çift kişilikti şuan 15 ay kadar tek kişilik yaşamak zordndasın

ahhh ahhhh kendimi gördüm sende birden 2 yıldır nişanlıyım benimde nişanlımın askerlik sorunları vardı.Ben sevgiliyken beklemeyi tercih ederdim ama o birbirimize biraz daha bağlanıp yani nişanlanıp gitmek taraftarıydı nişandan sonra işleri kötü gitti falan 6 ay gecikti askerliği kabus gibi günler inanırmısın nişanlılık süreci gitsemi gitmesemi evlensektemi gitse diyerek zehir oldu ikimizde tadını çıkaramadık nişanlı olmanın sonra benim bir boykotumla soluğu kışlada aldı bizimki(laf aramızda belirsizlik beni deli ederde) ama sonuç bugün güneşin doğmasına 78 gün kalplerimizde özlemden ve hasretten tavan yapmış aşkkk varrr...Aşkım gelecek ve bu sıkıntı bitecek canım aslında baştan çok korkunç geliyor 15 ay gibi bir süreç ama emin ol geçiyor aşkınız sağlamsa iyi günü kötü günü görmek için çok da iyi geliyor sevdalar büyüyorrrr aşk mektupları yazılıyor hemde sen çeyizini tamamlıyorsun iyiki göndermişim diyeceksin emin ol
Tabi Allah herşeyin en hayırlısını nasip etsin bizlere ve bütün askerlerimizi polislerimizi hepimizi korusun:98::98::98:

evlenmeden gtsn .. gerçi fark etmez ama evliyken daha çok üzülrsn benmkide askerdee her türlü hasret çekersnzz

merhaba kesinlikle evlenmeden önce gitsin.kızımız 4 aylıkdı eşim askere gitti kısa dönem yaptı ama bana sanki seneler sürmüş gibi geldi gerçekten çok zor .:93:

bence de her türlü hasret çekiliyor. önce de gitse sonra da gitse çok ama çok zor. evlendikten sonra giderse kiminle kalınacak o önemli tabi yalnız kalınamaz. ben annemlerle kalmiştim.
kısa dönem gitti benim eşim. ben hamileydim. berbat günlerdi. şimdi hatırlamak bile istemiyorum. ama nişanlıyken de gitse aynı şekilde zorlanırdım ben.
şimdi geleli aylar oldu. 7 aylık bi kızımız var. çok şükür bitti o ayrılık günleri. rabbim kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın. biz askerliği hiç düşünmeden evlendik hızlıca. tabi sonradan bi pişmanlık oluyo keşke bekleseydik diye. ama sonuç olarak ikisi da zor karar sizin. ben kısa dönem yapabiliyorsa kısa yapsın derim. 15 ay uzun bence.

kesinlikle evlenmeden önce gitmek en mantıklısı ..evli iken asker yolu beklemek ölüm gibi çok ama çok zor ..abim gitti perişan oldu ..eşim okul btince yapmış hemen sağolsun beni o dertten kurtardı ..tanıştığımızda askerliğini yapmıştı .o yüzden çok şükür o günleri görmedim ama evlendikten sonra gitseydi çok zor olurdu ..flörtken başka ,evliyken bambaşka bişey oluyor ,hasretine hiç dayanamıyorsun

aminn tatlımm benimm samimi mesajın için teşekkür ederimm. inşallah gececek dediğin gibi evlendikten sonra daha da zor olacak eğer gitmesse şimdiden. enazından bunun bilincindeyim. tamam şimdide çook kolay olmuycak ama. ypcak bişey yokkkk bazende diyorumm hem biraz özlemde fena olmaz hani aşkkk tazeleriz:)

ohhhh senin işin kebapmışş hiçç beklememişsin ne güzell süperr yaa bi şöyle birini bulamadım bari okuyan bulsaydımda kısa dönem gönderseydimD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…