Merhabalar kızlar.
Sizlere bir sorum olacaktı. Ben kpss'ye hazırlanıyorum, nişanlım ise geçen sene devlet memuru oldu. Nisan 2015'te nişanımız oldu, nişanlım 10.000 tl kredi çekti, benim tüm alışverimi her şeyi o yaptı. Şimdi düğün salonunu, düğündeki her şeyi ben yapacağım diyor. Bu konuda çok tartışıyoruz. Bu yaz nişanlımın abisi evlendi ve ona kendi evlerinin üstüne ev yaptılar, yemek takımı ve tencereler hariç evdeki "BÜTÜN" eşyaları nişanlımın ailesi aldı.(Abisi çalışmıyor). Bana sadece nişan ve düğün için bilezik takmış olacaklar, o da nişanlımın çektiği kredi altınları da karşılayamadığı için. Sizce ben boş yere mi kuruntu yapıyorum? Yani nişanlımın bir maaşı var diye kredi üstüne kredi çekmesi normal mi? Aileye yük olmamak için bu kadar borç altına girmemize ses çıkarmamalı mıyım? Kafam allak bullak, tavsiyeye ihtiyacım var 
Mesajımı okumuş, cevap yazmış ve yeni okuyup mesaj yazacak arkadaşlarım için düzenleme gereği duydum. Ayrıca nişanlım, abisinin 2015 temmuzdaki düğününde 3.500tl harcadı. (fotoğraf çekim, kuaför ücretini de( gelin başı ve gelen misafirler) içine dahil)
Bunu yazıyorum çünkü bazı yanlış anlamış arkadaşlarımız var, siz nişan için ne yaptınız ki istiyorsunuz, elinizi ailecek siz de taşın altına sokun demişlerdi. Üzerimize düşeni de tamamen yerine getiriyoruz. Teşekkür ederim anlayışınız için, hepinizi seviyorum

Mesajımı okumuş, cevap yazmış ve yeni okuyup mesaj yazacak arkadaşlarım için düzenleme gereği duydum. Ayrıca nişanlım, abisinin 2015 temmuzdaki düğününde 3.500tl harcadı. (fotoğraf çekim, kuaför ücretini de( gelin başı ve gelen misafirler) içine dahil)
Bunu yazıyorum çünkü bazı yanlış anlamış arkadaşlarımız var, siz nişan için ne yaptınız ki istiyorsunuz, elinizi ailecek siz de taşın altına sokun demişlerdi. Üzerimize düşeni de tamamen yerine getiriyoruz. Teşekkür ederim anlayışınız için, hepinizi seviyorum

Son düzenleme: