nişanlım hiçbir isteğime değer vermiyor

Sizin adınıza ben de üzüldüm gerçekten ,okuduğum kadarıyla isteklerinize hiç değer vermiyor. Nikàh yapmışsınız sanırım bunu garanti olarak görüyor. Yoksa bu kadar bencil olamaz. Allah sabır versin,üzmeyin kendinizi...

ya kusura bakmayoın ama yapan yapıyo bş tanıdığım nikah da yapmıştı hatta arada çocuk da yapmışlar bunu düğünden sonra öğrendik ama kızın her dediği oldu kız tek kuruş destek olmadı çeyizine kadar oğlan aldı birde kız beğenmedi diye evdeki yeni mutfak dolabını bile değiştirdi o derece yani

ya kusura bakmayoın ama yapan yapıyo bş tanıdığım nikah da yapmıştı hatta arada çocuk da yapmışlar bunu düğünden sonra öğrendik ama kızın her dediği oldu kız tek kuruş destek olmadı çeyizine kadar oğlan aldı birde kız beğenmedi diye evdeki yeni mutfak dolabını bile değiştirdi o derece yani

Karakter farkı var,bazıları nikàh yapmadan önce her şeye tamam diyor yapınca da bir bir burnundan getiriyor...Gidemez sanıyorlar heralde

bizde her şeyimizi ikimiz yaptık hala ailesine kırgınlıklarım vardır ama eşim her şeyi istediğim gibi yapmaya çalıştı bir de arada sevgi olunca yaptığı fedakarlıklar gözünde değerini artırıyor.evet ilerde belki az masraf yaptınız diye rahatlayacaksınız ama kaç yaşına gelmiş adamında hala iş kurmak için altınları beklemesi garip...ayrıca buradaki kimse size kötü bir şey yazmamış siz ne söylediyseniz onlar ona göre yorum yapmışlar.
senden benden sana arkadaş tavsiyesi her şey unutuluyor ama evlilik arefesinde yapılan odunluklar kabalıklar unutulmuyor...

Arkadaşlar belki çoğunuzla aynı fikirde olmayacağım ama bu altın eşya mevzuları evliliğin başında büyütülürse sonrasında bile çok sorun olan konular ... Aileler bile birbirine girebiliyor ve sonra telafisi çok zor sonuçlar ortaya çıkıyor ... O yüzden en güzeli bu konuları hiç açmayıp karşı tarafa bırakmak zaten onlar kendilerine ne yakışıyorsa durumlarının el verdiği ölçüde yaparlar :34:

Şimdiden durum buysa vay sizin halinize.

Parasının hesabını bilen erkek iyidir, ama para hesabı yapan erkeğe tahammül etmek zor.

Aşk evliliği olsa hadi bunlara kör olursun göremezsin.
Ama mantık evliliği yapıyorsun ortada mantıklı bir şey yok.
Aç gözünü. :34:

Anlattıklarınıza göre nişanlınız son derece cimri, görgüsüz ve terbiyesiz bir insan . Ben olsam böyle biriyle evlenmezdim nikahı erken yapma sebebiniz tayin filan için miydi?

bende nişanlıyım canım ve nişanlımında durumu öyle ahım şahım değil ama isteklerime herzaman öncelik verir,bende zaten yüksekten uçmam.. nişanlın sana değer vermiyor bence ne demek gelinliğini sen tamamla yuh arkadaş ya bu kadarda olmaz babanda yanında değil söylediğin kadarıyla iyi düşün taşın pişman olma sonra

Sorun sadece eşya meselesi mi? Duygusal açıdan bir sıkıntınız var mı?.Diğer konularda birbirinizle anlaşıyor musunuz? Eşyaymış,altınmış şuymuş buymuş bunlar teferruat.İnsanlar Çırağan sarayında düğün yapıp boşanıyor.Eskiden ne takılacak ne edilecek sorulurdu.Takılan takı erkeğin şerefi gözüyle bakılırdı.Yani şeref altınla ölçülürdü.Durumu olmayan ne yapsın.

Nişanlınız aile etkisinde kalacak yaşı çoktan geçmiş.Bence siz baştan bazı şeyleri kabul ettiğiniz,belki de bazı masrafları yüklendiğiniz için kendi keselerinizi ortaya döktüğünüz için biraz yüz göz olmuşsunuz.Mesele size ne alıp ne almadığı değil.Her istediğinizi alır,ama evlendikten sonra borc sıkıntısını beraber çeker insan.

Bence sorun nişanlınız,hatta resmi eşinizle olan duygusal bağınızın zedelenmiş olması.İki gönlün birleşeceği,bir hayata birlikte adım atacağı o günün içinize sinerek,mutlu anılar bırakacak şekilde yaşanması dururken,ticari bir şirket kuruyormuşsunuz gibi davranılması.
Nişanlınızın üslup hataları.Tamam gereksiz masraf yapmamak,ileriyi düşünmek güzel ama bunu ifade etme şekli yanlış.Veya herşey para mı? O an harcadıklarınızı geri kazanabilirsiniz.O tek günü geri getiremezsiniz.Mesela siz evde nişan yapabilirsiniz.Bu tercih meselesidir.Parasıda olsa dışarda nişan yapmak gereksiz gelebilir çoğu insana.Böyle birşeyle kıyaslama yapılabilir mi?.Düğün farklı birşey.

Siz zaten 10 yıllık beyaz eşyayı kabul ederek bu lolanlara baştan davetiye çıkarmışsınız.Bir beyaz eşyanın zaten ömrü 10 yıldır.Herşeye kabulde gelinlik farklı birşey ya.Ömründe birkez giyiyorsun.Siz bembeyaz gelinliği giyeceksiniz ona gelin,eş olacaksınız da,bunun para hesabı mı yapılır.Ben bu kadarını öderim.Ne bu eşyamı alıyorsunuz.Ticaret mi yapıyorsunuz.Sizin duygularınızın hiç önemi yok mu?.10 yıllık eşyayı kabul etmişken,bir düğünü bir gelinliğin hangisi olacağına mı karar veremeyeceksiniz?Olsun para gitsin ama senin gönlünden geçen olsun,bu senin en özel günün diyemiyorsa,sizi mutlu eden şeyin ne olduğunun hesabını yapmayıp,para hesabını yapıyorsa nişanlınız,bence eşyadan daha önemli sorununuz var.Siz kendinize değer vermez,kendi isteklerinizi gözardı ederseniz,karşınızdakinin değer vermesini beklemeyin.İnşallah sorunlarınız çözülür ve mutlu olursunuz.

Arkadaşım bi ömür bu adamı çekebilecek misin,hep seni kullanacak :20:
Nikahın da iptal yolu var diye duymuştum,bi araştırmak lazım

Bence yol yakınken dönmelisin.
Evet ortada bir resmi nikah var ama.Bunu ileride karşına çıkacak insana açıklayabilirsin...

Ayrilirsan bosanma degil nikah iptali olacak

abuk subuk bi düğün salonunu tutacaklar benim inadıma. Dün gelmiş bana gelinlikte benim verebileceğim limit 1.200 lira gelinliğin bunu aşarsa üstünü sen tamamla istediğin gelinliği al diyor
bu nası bişeydır arkadasım başlarım öyle düğünede nişanlııgada ben ya balık baştan kokuyor sana işte
allah yardımcın olsun bacım evlilikte çekilmez böylesiii

bu adam cimri bir hödük...
bence zaman kaybetmeden kararını ver canım..nikah kıyıldı diye katlanmak zorunda değilsin..
hiç hoş değil bunlarrr:19::19:

Bence de canım yol yakınken don tabıı zordur senın ıcın ama yapacak bırsey yok ...

O sımdı nıkaha guvenıyor ve yuzunu sımdıden apacık gostermesı senın avantajın ...

Evlendıkten sonra cıkacak sorunlarını sımdıden gorebılıyorum neredeysee ...

Ayrılırsan nıkah ıptalı olacak bosandı dıye gecmez devlette merak etme :34:

şimdi başlarda size hak verecektim ama sonraki yorumlarınızı görünce vazgeçtim.
adam zaten evlenmiş olmak için evleniyor büyük ihtimal.
gelinliğin şu kadarını veririm diyen adamdan hayır gelmez.

hani sanki iş yemeği konuşması gibi omuş nişanlınızla ilişkiniz
zaten arada sevgi olduğunu da sanmıyorum
Allah yardımcınız olsun ikinizn de

bende konu sahıbının ılk serzenişini okuduktan snra, bır sonrakı yoruımunu uslubunuza dıkkat edın cok ustumuze gelmeyın tarzında yorumunu gordum ama kızamadım cunku ınsanlar bazen bı yola gırıyor ve o yoldan dönemeyecegnı dusunebılıyor amacları sadece dertlesmek olabılıyor, kendısı de bılıyor aslında artıları eksılerı...
ne dıyım Allah yardımcın olsun canım nısanlın zor bırı ama sen dewam etmeyı dusunuyorsun anladıgım kadarıyla umarım duzelır ama kadınların ıstedıgı tek sey ruhlarının okşanması belkı guzel sewgı dolu deseydı her ıstegını sen kabul edıcektın bılemıyorum nısanlınla bu cırkın yaklasımını konus bence rahatsızlıgını belırt

bence nişanlının maddi gücü yok senin herşeyini gerçekleştirmeye seviyorsan katlanacaksın , sevmiyorsan daha paralı adam bulacaksın karekteri nasıl olur onuda bilemem, biraz gerçekçi olman gerekecek , sanırım balayınada gidemeyeceksin senin nişanlın zengin değil sosyete değil ömür boyu para sorunların olacak ama senin lüx tüketme tutkun varsa her daim kavga edeceksiniz , yani bunları iyice düşün evlilik zor zaanat

amanin ablamin kocasinin bir ust modeliymis bu bizim hodukkk annemin babamin yatak odasi var tas gibi bize vercek demis nikah kiyildikdan sonra masraf yapmayalim deyince ablam yuzugu cikarmis aha sapi deyip sonrada kapiya donup buda kapi deyince evcek etekleri tutusmus :1:delulerin ablam yarin gidip nikahida iptal edecem deyince kv yapma yavrum gidelim ozel tasarim gelinlik alalim hersey istegine gore olcak annem bir yagcilik neyseki ablamin isine yaradi herseyi yaptirdi:9:sende minnet etmiyormus gibi davran nasil pervane olurlar etrafinda

Back
X