nişanlım hiçbir isteğime değer vermiyor

ayyyy canımmm yazık olucak genclıgıne daha hayatın baharındayken nelerle kımlerle ugrasıyorsun .bak canım dunyaya bır kere gelıyosun bı baskası ıcın asla yasama kendın için yaşa o bulunmaz hınt kuması degıl kımkı o yaa sana bu sekılde davranıyor .öz güvenın olsun karsısında dımdık dur senın ıcın dogru neyse onu soyle susma vazgecılmez olmadıgını bilsin daha evin içine girmedin bır kagıt uzerınde evlisin şimdi bunları yapan gercekten ılerde neler yapar bılemıyorum yol yakınken don canımm yazık etmee gelecegıne hergün mutsuz olucaksın bunları dusun ve bitir bencee ...

bi an kendimi düşündüm, kremlerim yüz temizleme zımbırtılarım çoktur parfüm alırım sürekli, bunları niye söylüyorum bunlar kadınsı ve özel şeyler, birazda tuzlu, alıcam desen kıyameti koparır heralde

Daha evlenmeden bu kadar senlik benlik çekişmeye başlamanız çok kötü.
Parası olmayabilir, cimride olabilir ama tavır çok çirkin.
Ne demek " siz dışarda nişan mı yapıtınız da düğün istiyorsun"
Saygı kalmamış aranızda.
Sen bilir sin tabii ama bu isteklerini zorla yaptırmanda evlenince bunları senin burnundan getirir bu adam.

ya herşeyin üslubu vardır durumu yoksa bile elinden geleni yapar çabalar zaten elinden geleni yaptığını gören hiçbir iyi niyetli kadın yapabildiğinden fazlasını istemez. ama seninki uyanıklık yapıp sana para yedirmemeye çalışıyor. resmi nikah da olsa evlenme pişman olursun.

10sene önceden buzdolabı mı alınır ben en çok buraya takıldım:)) yuhh yani....ayrıca mantık evliliğği yapıyosun sanırım, inş mutlu olursun..ama bence zorla onu..hiçbişeyi cıkarıpta cebinden verme.herkes üstüne düşeni yapsın.neyi beğeniyorsan onu al.madem maddi durumu yerinde, acıma.

Daha evlenmeden bu kadar senlik benlik çekişmeye başlamanız çok kötü.
Parası olmayabilir, cimride olabilir ama tavır çok çirkin.
Ne demek " siz dışarda nişan mı yapıtınız da düğün istiyorsun"
Saygı kalmamış aranızda.
Sen bilir sin tabii ama bu isteklerini zorla yaptırmanda evlenince bunları senin burnundan getirir bu adam.

tam olarak akstım buydu...
konuşmasını bilmk ve saygı önemli...
pintilik olsa bile öyle güzel dille anlatırki en azından gönül kırmaz

mesele pintilik değil..adam gibi açıklasa param yok yada paramızı böyle şeylere yatırmayalım vs gibi sorun olmaz
ama alaycı ifadeler yok mobilyacılar uyduruo kızlarda kanıyor gibi
bu tarz ifadeler o insanın ne kdar GICIK biri olduğunu ortaya koyuyor
Pinti ama anlayışlı biriyle hayat belki geçer ama GICIK biriyle çok zor

canım halini anlatıyor şu an başkasının yanında maaşlı çalışıyor o yaşa gelmiş, kendi işini kurmak istiyor onu anlıyorum. istanbul gibi biyerde 70 m² eve 800/900 lira vericez gel kredi çekmeden ev alsın ailem düğnde çok para harcamıyalım diyor. Düşününce bunlar kötü şeyler değil. Benim daha önce biri vardı ah canım ne dersen o olsun bilmem ne yoluna ölürüm geberirim yok yemeği ağzıma tutmalar falan ama asıl onun derdi paraydı ve benim maaşımdaydı gözü.
Nişanlım öyle biri değil lütfen tanımadan onu bu şekilde yargılamayın. Ben burada üzüntümü ve kırıldığım şeyleri sizlerle paylaştım diye bu şekilde rencide edici konuşmak sizlere düşmüyor ve yakışmıyor. Herkes kendi halini bilir. Ay kocam çok iyidir çok cömerttir çok bana değer verir diyenlerin aslında ne içler acısı halde olduğunu bilecek kadar çok gördüm böyle şeyleri
LÜTFEN YORUM YAPARKEN USLUBUNUZA DİKKAT EDİN

bi an kendimi düşündüm, kremlerim yüz temizleme zımbırtılarım çoktur parfüm alırım sürekli, bunları niye söylüyorum bunlar kadınsı ve özel şeyler, birazda tuzlu, alıcam desen kıyameti koparır heralde

evin sana düşen masraflarını karşıla ondan sonra paran kalırsa alırsın der :ssz:

yarın birgün ev tutunca depozitoyu isteyeceğinden de adım gibi eminim...
ben yenilerde birşeyimi sattım 20 bin değerinde elimde param olduğunu bildiği için yapıyor. ben de biliyorum onun 30-40 milyarı var iş kurmak için ama fazladan bir zırnık almak istemiyor :(

ve en büyük yanlış

asla ama asla özel bilgilerini paylaşma...
mesela 20000 im var deme..
ve mümkünse evlenmeden kendine araba vs bişey al ama siz evlenmisşiniz:(
bu fesatlık art niyet değil ama kadınlar hep dik durabilmesi için akıllı olması lazım..en azından kendi sahip olduklarıyla ilgili

canım halini anlatıyor şu an başkasının yanında maaşlı çalışıyor o yaşa gelmiş, kendi işini kurmak istiyor onu anlıyorum. istanbul gibi biyerde 70 m² eve 800/900 lira vericez gel kredi çekmeden ev alsın ailem düğnde çok para harcamıyalım diyor. Düşününce bunlar kötü şeyler değil. Benim daha önce biri vardı ah canım ne dersen o olsun bilmem ne yoluna ölürüm geberirim yok yemeği ağzıma tutmalar falan ama asıl onun derdi paraydı ve benim maaşımdaydı gözü.
Nişanlım öyle biri değil lütfen tanımadan onu bu şekilde yargılamayın. Ben burada üzüntümü ve kırıldığım şeyleri sizlerle paylaştım diye bu şekilde rencide edici konuşmak sizlere düşmüyor ve yakışmıyor. Herkes kendi halini bilir. Ay kocam çok iyidir çok cömerttir çok bana değer verir diyenlerin aslında ne içler acısı halde olduğunu bilecek kadar çok gördüm böyle şeyleri

emredersin:)
haklısın fazla sinirlenipte cevap vermiş olabilirim.
çünkü kadınalrın eziyet ve şiddete maruz kalmasını asla istemiyorum
eğer dediğin gibiyse nişanlın o zaman anlayışsızsın:):)
ben düşündümki anlayışsız bir nişanlın var ve mobilyacılar para tuzagı vs diyip alaylı konuşuyor
ama madem dediğin gibi nişanlın üslubu düzgün sen çok duygusalsın o zaman sende biraz anlayışsızlık var..

ne olursa olsun bence bir genç kız evlenirken içinde hiçbirşey kalmamalı istediğin herşeyi almanı tavsiye ederim..
tüm evlenecekelr için geçerlidir

sen kendin için değerliysen bu işin oluru yok farkına var

ömrümü çürütmeye hazırım dersen evlen.:ssz:

"Nişanlım hiçbir isteğime değer vermiyor"konu başlığı ve yorum yapanlara "nişanlım öyle biri değil ve uslup "meselesini okuyunca,ne kadar gereksiz bi konuya dahil olmak üzere olduğumu farkettim..nişanlınla mutluluklar o zaman:ssz:

canımmm gıt evlen sen yaaa gercı evlenmıssınn :))) yorum yapmayalımm bence gerek yokkk

Son düzenleme:
"Nişanlım hiçbir isteğime değer vermiyor"konu başlığı ve yorum yapanlara "nişanlım öyle biri değil ve uslup "meselesini okuyunca,ne kadar gereksiz bi konuya dahil olmak üzere olduğumu farkettim..nişanlınla mutluluklar o zaman:ssz:

Bende tam ilk mesajı okumuştum sinirle yazıyordum ki bu mesajı gördüm. :34::34: Düğün dernek 1 kere olacak şeyler, eğer bir adam kadını seviyorsa gözü para pul görmez, eşini mutlu etmeden mutlu olmaz. Düğünde takılacakları iş sermayesi olarak görmeside ayrı mevzu. Bizim adette erkek borca girer, kredi çeker yinede gelinin altınlarına dokunmaz, dokunamaz. Sen herşeye tamam demişsin, kötü niyetli olmak doğru değil ama bu kadar taviz vermekte doğru değil. Senin yerinde başka kız olsaydı söktüre söktüre aldırırdı. Hemde çalışan bayansın, ne demek ya konsola gerek yokmuş. Valla ben tam takım aldırdım, hepsinide kullanacağım dedim. Yinede sen bilirsin arkadaşım, resmi nikah oldu garantidesin diye böyle yapıyorsa düğünden sonra olacaklara hazırlıklı ol. Allah yardımcın olsun :kkk:

Bir tane bile duygunuzu bildiren cümle yok
Ben bu eşyayı istedim, o buna gerek yok dedi vs.

İş ortağı değil hayat ortağı olacaksınız siz
Şimdiden böyle iseniz tekrar düşünmekte fayda var.

Sizin adınıza ben de üzüldüm gerçekten ,okuduğum kadarıyla isteklerinize hiç değer vermiyor. Nikàh yapmışsınız sanırım bunu garanti olarak görüyor. Yoksa bu kadar bencil olamaz. Allah sabır versin,üzmeyin kendinizi...

bu adamla evliliğinizin çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum birde şu var nişanlınızın galiba işi yok ve düğünde takılan altınla iş mi kuracak ve siz de memursunuz neden işsiz biriyle evleniyosunuz bekleyn madem işini kursun biraz da para biriktirsin öyle evlenin

Back
X