Nişanlım iftiraya uğradı deliricem...

ella_nora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2008
41
12
88
Nisanlım eğitimci bulunduğu okulda ona aşık bi kız öğrencisi onu taciz ettiğini belirterek polise şikayetçi olmuş ve verdiği tarih 2014... Bir buçuk yıl geçiyor ve ancak şikayetçi oluyor, demiş öğretmenler odasında beni öptü dokundu ben eminim böyle birşey olmadığına çünkü nişanlım yapabilecek bi insan değil benim kız arkadaşlarımla bile tokalaşmadan öteye gitmez çok üzgünüm çok zor zamanlar geçiriyorum

canım ya geçmiş olsun
insanlar nasıl böyle fütursuzca iftira atıyor anlamıyorum.ne alıp veremediği var acep.

Böyle bişeyin olmadığına dair şahitlerimiz var zaten bunu yapan da ne yazık ki ortaokul öğrencisi yani benim anlamadığım neden 1.5 sene ben bayan olarak biri beni taciz etmeye teşebbüs etse bu kadar beklemem ve dava 2 3 sene uzar diyolar bu durumda bizim evlilik durumumuzda 2 3 sene gecikmiş olacak ona destek olmaya çalışıyorum ama ikimizin de psikolojisi çökmüş durumda...

Allah yardımcınız olsun
Mutlaka iyi bir avukattan yardım alın. Ben çözüleceğine inanıyorum ki inşallah tez vakitte olur.

yani avukat pek önemsemiyor gibi dava ona çok basit geliyor çünkü ortada kanıtlanabilir bi suç yok bizim tek korkumuz hapis ya da meslekten atılma gibi bi durum olur mu biz haklı olduğumuzu biliyoruz zaten dava süreci bittikten sonra tazminat davası açıcaz yanlarına kalmayacak sonuçta bir insanın onuruyla oynamanın bir bedeli olmalı

Tacize ugrayanin psikolojisini, hissettiklerini, korkularını yaşamadan bilemezsiniz. Bu sure içerisinde nişanlınizi daha iyi tanıma fırsatınız olur hem... Sucsuzsa elbet bu ortaya çıkacaktır.

ortada bir taciz yok ki sadece platonik aşkına karşılık bulamayan ergen bir kız çocuğunun atmış olduğu bir iftira var biz kızın söylediği her şeyi çürütebiliyoruz çünkü böyle birşey yok

Netligi nedir olayi nasil anlatti cok onemli noktasindan virgulune kadar soyledigi cumlelerde celiski bulunmasi lazim karsi savunma yapilmasi lazim bu durumda ama obur turlu mahkeme de delil olmadan birset ispatlayamaz sahitleri yoksa tabi

Nasıl curutebiliyorsunuz? Ortada platonik aşkı kanıtlayan mektup vs?

Bir benim kocişim yapmaz vakası daha..daha geçenlerde burda ibretlik konu açıldı,evden işe işten eve giden adam aldatıyormuş..Ya şu erkekler bir güzel sizi kandırıyor,siz de yiyorsunuz ya daha çook kandırılırsınız

Tacize ugrayanin psikolojisini, hissettiklerini, korkularını yaşamadan bilemezsiniz. Bu sure içerisinde nişanlınizi daha iyi tanıma fırsatınız olur hem... Sucsuzsa elbet bu ortaya çıkacaktır.

Ben sucsuz olduguna inanmıyorum.suc duyurusunda bulunmak öyle kolay iş değil korkar ve neden baskası değil de konu sahibinin sevgilisi..1,5 sene de anca cesaretini toplamıştır onu anlayabiliyorum.Zaten kim benim erkekkimm yapmaz diyosa aldatılıyo

ıftıra atıyor kişi dediğiniz bayan değil çocuk oldugu için korkmuş olabılır mı acaba? nasıl bu kadar emın olunuyor ben de onu anlamıyorum.

bir kocişim yapmaz vakası değil kızın bunun intikamını alıcam dediğini duyan 5 kişi var ayrıca öğretmenler odasnda öyle bir konu olmadığına dair öğretmenlerin ifadeleri var kör ya da cahil bir insan değilim konu şuan yargı aşamasında olduğu için çok detay veremiyorum sadece söylenilen herseyi çürütebiliyoruz ben onun yapmadığına inanıyorum ve somut olarak bunun delilleri var diyorum bu konuyu açma sebebim benimle benzer durumu yaşayan kişiler olabilir onlar neler geçirmiş nasıl destek olmuşlar birbirlerine daha geçen gün bu konu açıldı diyorsunuz burda milyonlarca konu var takdir edersiniz ki yoğun çalışan bi insan olarak hepsine teker teker bakmam mümkün değil...

Ya birde çocuk. Ortaokul öğrencisi... :/
Kanıt? Diye sorsak "yok eminim yapmaz" diyor. Taciz anında oradamiydin ya hu?

İntikam dediği şey o yasta içine edilen hayatının bedelidir belki?

benim kuzenimde öğretmen onunda başına geldi bu durum.kızın bazı sorunları vardı.anne babam ayrıldı babamdan şiddet görüyorum demiş kuzenime.size anlatacaklarım var deyip tenefüste sık sık yanına gelmeye başlamış.kuzenimde anlamış amacını.yanlış anlaşılabilir gel rehber öğretmene gidelim yardımcı olsun sana demiş.2 gün sonra kız şikayetci olmuş bana sarkıntılık etti diye.2-3 ay sürdü araştırma.kız okuldan atıldı.merak etmeyin suçsuz olan temize çıkıyor içinizi rahat tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…