canım ya geçmiş olsunNisanlım eğitimci bulunduğu okulda ona aşık bi kız öğrencisi onu taciz ettiğini belirterek polise şikayetçi olmuş ve verdiği tarih 2014... Bir buçuk yıl geçiyor ve ancak şikayetçi oluyor, demiş öğretmenler odasında beni öptü dokundu ben eminim böyle birşey olmadığına çünkü nişanlım yapabilecek bi insan değil benim kız arkadaşlarımla bile tokalaşmadan öteye gitmez çok üzgünüm çok zor zamanlar geçiriyorum
Tacize ugrayanin psikolojisini, hissettiklerini, korkularını yaşamadan bilemezsiniz. Bu sure içerisinde nişanlınizi daha iyi tanıma fırsatınız olur hem... Sucsuzsa elbet bu ortaya çıkacaktır.Böyle bişeyin olmadığına dair şahitlerimiz var zaten bunu yapan da ne yazık ki ortaokul öğrencisi yani benim anlamadığım neden 1.5 sene ben bayan olarak biri beni taciz etmeye teşebbüs etse bu kadar beklemem ve dava 2 3 sene uzar diyolar bu durumda bizim evlilik durumumuzda 2 3 sene gecikmiş olacak ona destek olmaya çalışıyorum ama ikimizin de psikolojisi çökmüş durumda...
Nasıl curutebiliyorsunuz? Ortada platonik aşkı kanıtlayan mektup vs?ortada bir taciz yok ki sadece platonik aşkına karşılık bulamayan ergen bir kız çocuğunun atmış olduğu bir iftira var biz kızın söylediği her şeyi çürütebiliyoruz çünkü böyle birşey yok
Nisanlım eğitimci bulunduğu okulda ona aşık bi kız öğrencisi onu taciz ettiğini belirterek polise şikayetçi olmuş ve verdiği tarih 2014... Bir buçuk yıl geçiyor ve ancak şikayetçi oluyor, demiş öğretmenler odasında beni öptü dokundu ben eminim böyle birşey olmadığına çünkü nişanlım yapabilecek bi insan değil benim kız arkadaşlarımla bile tokalaşmadan öteye gitmez çok üzgünüm çok zor zamanlar geçiriyorum
Tacize ugrayanin psikolojisini, hissettiklerini, korkularını yaşamadan bilemezsiniz. Bu sure içerisinde nişanlınizi daha iyi tanıma fırsatınız olur hem... Sucsuzsa elbet bu ortaya çıkacaktır.
Böyle bişeyin olmadığına dair şahitlerimiz var zaten bunu yapan da ne yazık ki ortaokul öğrencisi yani benim anlamadığım neden 1.5 sene ben bayan olarak biri beni taciz etmeye teşebbüs etse bu kadar beklemem ve dava 2 3 sene uzar diyolar bu durumda bizim evlilik durumumuzda 2 3 sene gecikmiş olacak ona destek olmaya çalışıyorum ama ikimizin de psikolojisi çökmüş durumda...
Ben sucsuz olduguna inanmıyorum.suc duyurusunda bulunmak öyle kolay iş değil korkar ve neden baskası değil de konu sahibinin sevgilisi..1,5 sene de anca cesaretini toplamıştır onu anlayabiliyorum.Zaten kim benim erkekkimm yapmaz diyosa aldatılıyo
İntikam dediği şey o yasta içine edilen hayatının bedelidir belki?bir kocişim yapmaz vakası değil kızın bunun intikamını alıcam dediğini duyan 5 kişi var ayrıca öğretmenler odasnda öyle bir konu olmadığına dair öğretmenlerin ifadeleri var kör ya da cahil bir insan değilim konu şuan yargı aşamasında olduğu için çok detay veremiyorum sadece söylenilen herseyi çürütebiliyoruz ben onun yapmadığına inanıyorum ve somut olarak bunun delilleri var diyorum bu konuyu açma sebebim benimle benzer durumu yaşayan kişiler olabilir onlar neler geçirmiş nasıl destek olmuşlar birbirlerine daha geçen gün bu konu açıldı diyorsunuz burda milyonlarca konu var takdir edersiniz ki yoğun çalışan bi insan olarak hepsine teker teker bakmam mümkün değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?