Allah iftiradan korusun herkesi, suçsuzsa inşallah ortaaya çıkar.Siz nişanlınıza inanmışsınız ve onu desteklemeniz gayet normal.Ancak şu da var ki dünyada böyle şeyler oluyor.Eski iş yerimde oldu, çocukların korktukları için ailelerine bile söyleyemediği şeyler ortaya çıktı.Çocuk niye ben bunun intikamını alırım, demiş peki.bir kocişim yapmaz vakası değil kızın bunun intikamını alıcam dediğini duyan 5 kişi var ayrıca öğretmenler odasnda öyle bir konu olmadığına dair öğretmenlerin ifadeleri var kör ya da cahil bir insan değilim konu şuan yargı aşamasında olduğu için çok detay veremiyorum sadece söylenilen herseyi çürütebiliyoruz ben onun yapmadığına inanıyorum ve somut olarak bunun delilleri var diyorum bu konuyu açma sebebim benimle benzer durumu yaşayan kişiler olabilir onlar neler geçirmiş nasıl destek olmuşlar birbirlerine daha geçen gün bu konu açıldı diyorsunuz burda milyonlarca konu var takdir edersiniz ki yoğun çalışan bi insan olarak hepsine teker teker bakmam mümkün değil...
Ya birde çocuk. Ortaokul öğrencisi... :/
Kanıt? Diye sorsak "yok eminim yapmaz" diyor. Taciz anında oradamiydin ya hu?
bir kocişim yapmaz vakası değil kızın bunun intikamını alıcam dediğini duyan 5 kişi var ayrıca öğretmenler odasnda öyle bir konu olmadığına dair öğretmenlerin ifadeleri var kör ya da cahil bir insan değilim konu şuan yargı aşamasında olduğu için çok detay veremiyorum sadece söylenilen herseyi çürütebiliyoruz ben onun yapmadığına inanıyorum ve somut olarak bunun delilleri var diyorum bu konuyu açma sebebim benimle benzer durumu yaşayan kişiler olabilir onlar neler geçirmiş nasıl destek olmuşlar birbirlerine daha geçen gün bu konu açıldı diyorsunuz burda milyonlarca konu var takdir edersiniz ki yoğun çalışan bi insan olarak hepsine teker teker bakmam mümkün değil...
Aynı modelden lisede vardı. Herkesin bilip sustugu... Kaç kere kızların bacaklarına göğüslerine bakarken gordum. Fiziksel temas kurmaya da çalışırdı. Arkası sağlam olduğundan kimse ses çıkartamamıştı.Bu "kanıtla" birkaç yıl alır belki ya da meslekten men..suçluysa da alsın zaten..Dışarda tecavüz,taciz eden insanları sevgilileri karıları böyle sapıklarla birlikte olduklarını biliyorlar mı sanki? Hayatım ben pedofiliyim,bir ortaokul öğrencisini taciz ettim..
Bende ortaokuldayken gözleriyle taciz eden,fırsat bulsa direkt taciz edicek bir hocamız vardı mesela..sürekli bacaklarımıza bakardı.Ve tüm kızlar bunu konuşurdu.Okuldaki rehberlik öğretmeniyle evliydi üstelik .ortaokul çocuğu aşk için böyle iftira falan atmaz hem korkar hemde bir kız için ne kadar utanç verici..
kız nişanlıma platonik olarak aşıktı sosyal medyada yazıyordu beni gezdirin benle dışarı çıkın vs ( yazışmalar var ) nişanlımda reddediyordu dersine girmek istiyordu nişanlım almıyodu yaşının vermiş olduğu birşey sanırım kendince reddedilmeyi gurur yaptı diye düşünüyoruz
Bunu sordum işte... Yazışmalar varsa korkunuz neden?kız nişanlıma platonik olarak aşıktı sosyal medyada yazıyordu beni gezdirin benle dışarı çıkın vs ( yazışmalar var ) nişanlımda reddediyordu dersine girmek istiyordu nişanlım almıyodu yaşının vermiş olduğu birşey sanırım kendince reddedilmeyi gurur yaptı diye düşünüyoruz
Lütfen bu kadar emın konuşmayın! Bende egıtımcıyım alanım lise.. Bu yas grubu kız cocuklarının bu tıp ıddıalarının %90 nın arkası dolu.. Malesef yasanıyor bunlar. Siz nısanlınıza destek olup uzuluyorsunuz haklı olarak..Nisanlım eğitimci bulunduğu okulda ona aşık bi kız öğrencisi onu taciz ettiğini belirterek polise şikayetçi olmuş ve verdiği tarih 2014... Bir buçuk yıl geçiyor ve ancak şikayetçi oluyor, demiş öğretmenler odasında beni öptü dokundu ben eminim böyle birşey olmadığına çünkü nişanlım yapabilecek bi insan değil benim kız arkadaşlarımla bile tokalaşmadan öteye gitmez çok üzgünüm çok zor zamanlar geçiriyorum
Konunuzun aynisi bir arkadasimin amcasinin basina geldi hemde bir ogrenci degil tam 8 tane ortaokul ogrencisi tarafindan tabii amca direk tutuklu yargilanmak uzre hapse.. butun cocuklarin Pedagog esliginde ifadeleri alindi zaten ilk durusmaya yakib ailelerin yarisi şikayetten wazgecti falan vs derken.. adamin sucsuz oldugu o cocuklarin yakin arkadas olup birlikte planlayip yaptigi pedagog raporlarinin temiz oldugu vs hepsi cikti ortaya ama adam 6 ay hapis yatti onlar yuzunden simdi karsi dava açtı adam.. allah iftiradan korusun.. bu davada zaten cocugun pedagogla beraber ifadedi aliniyor gerekli islemler yapılıyor...benim tek korkum şu dava sürecine kadar olan süreç nişanlım onuru zedelendiği için böyle bir duruma maruz kaldığı için psikolojik bunalıma girdi ve ne yazık ki ülkemizde adli işlemler yavaş ilerliyor sürecin yavaş ilerlemesi onun ruhsal durumuna daha çok zarar verebilir ben bundan dolayı korkuyorum çünkü henüz atanmış bir savcı yok yani şuan dava sürecinin belirsizliği bizim korkumuz belki savcı atansa görüp davaya gerek duymadan kapatacak dosyayı bilemiyorum
hubann... bakın yine söylüyorum şahitler ve deliller olmasa ben de asla böyle net olmam evet hiç kimse hiç kimseyi yüzde yüz tanıdım diyemez haklısınız bu konuda ama ben tanıdığım kadarıyla ve elimizdeki bulgulara bakarak konuşuyorum konu benim dışımda olsa emin olun ben de aynı şeyleri söylerdim ama işin içine girince hiçte öyle olmuyor
teşekkür ederim işte böyle şeyler oluyor ne yazık ki bilgilendirdiğin için ayrıca çok çok geçmiş olsun...Konunuzun aynisi bir arkadasimin amcasinin basina geldi hemde bir ogrenci degil tam 8 tane ortaokul ogrencisi tarafindan tabii amca direk tutuklu yargilanmak uzre hapse.. butun cocuklarin Pedagog esliginde ifadeleri alindi zaten ilk durusmaya yakib ailelerin yarisi şikayetten wazgecti falan vs derken.. adamin sucsuz oldugu o cocuklarin yakin arkadas olup birlikte planlayip yaptigi pedagog raporlarinin temiz oldugu vs hepsi cikti ortaya ama adam 6 ay hapis yatti onlar yuzunden simdi karsi dava açtı adam.. allah iftiradan korusun.. bu davada zaten cocugun pedagogla beraber ifadedi aliniyor gerekli islemler yapılıyor...
Ben bu ve buna benzer durumlara meslek hayatımda sahıt oldum. Oğretmen öğrencı ilişkisi dısında bır samımıyet hıssettrılmış sezdırulmış olabılır. Tekrar soyluyorum ıster sahıt olsun ister gorgu tanıkları varsayalımki tacız oldu bunun gerceklestıgı ortam goz önu olamaz. Ben sizin ne kadar yaralandıgınızı anlayabılıyorum . Nısanlınızın onuru gururu kadar bır cocugunda travması var. Gecen yıl bu cocuk bırseyden rahatsz olmuş ise davranışlarına yansır ailesı farkeder. Onlar ne dıyor??hubann... bakın yine söylüyorum şahitler ve deliller olmasa ben de asla böyle net olmam evet hiç kimse hiç kimseyi yüzde yüz tanıdım diyemez haklısınız bu konuda ama ben tanıdığım kadarıyla ve elimizdeki bulgulara bakarak konuşuyorum konu benim dışımda olsa emin olun ben de aynı şeyleri söylerdim ama işin içine girince hiçte öyle olmuyor
Bakin dediğiniz gibi ortada net konusabileceginiz kanitlariniz varsa durum gerçekten üzücü... İki taraf içinde... Çocuga da üzüldüm. Yaşadığınız bu süreç fazlasıyla yipraticidir eminim.benim tek korkum şu dava sürecine kadar olan süreç nişanlım onuru zedelendiği için böyle bir duruma maruz kaldığı için psikolojik bunalıma girdi ve ne yazık ki ülkemizde adli işlemler yavaş ilerliyor sürecin yavaş ilerlemesi onun ruhsal durumuna daha çok zarar verebilir ben bundan dolayı korkuyorum çünkü henüz atanmış bir savcı yok yani şuan dava sürecinin belirsizliği bizim korkumuz belki savcı atansa görüp davaya gerek duymadan kapatacak dosyayı bilemiyorum
evet zaten görev yeri değiştirilecek ben sürekli baskıcı bir şekilde öyle mi oldu böyle mi oldu vs demiyorum sadece ona sorduğum evet yazışmaları biliyorum ama bilmem gereken şeyleri lütfen söyle bizim için vs gibi şeyler söylüyorum çünkü şuan psikolojisi hiç iyi değil 3 günden beri uyku uyumuyoruz doğru düzgün yemiyo içmiyo 7 kilo verdi sıkıntıdan strestenBen bu ve buna benzer durumlara meslek hayatımda sahıt oldum. Oğretmen öğrencı ilişkisi dısında bır samımıyet hıssettrılmış sezdırulmış olabılır. Tekrar soyluyorum ıster sahıt olsun ister gorgu tanıkları varsayalımki tacız oldu bunun gerceklestıgı ortam goz önu olamaz. Ben sizin ne kadar yaralandıgınızı anlayabılıyorum . Nısanlınızın onuru gururu kadar bır cocugunda travması var. Gecen yıl bu cocuk bırseyden rahatsz olmuş ise davranışlarına yansır ailesı farkeder. Onlar ne dıyor??
Mahkeme gercekten uzun bır surec. Nısanlınızın okulu degıstırıleblr gıdecegı heryere bu hıkaye ile gıdecek ne yazıkkı ve bız bu etıketı tasıyan her erkekten cocuklarımızı sakınırız. Dilerım bır yanlışa dusmemiştir. Nişanlınızı desteklerken ona dusunme fırsatıda verın belki bıryerde gozden kacırdıgı bırsey vardr
elbette çocuk için de kötü bi durum bizim kanıtlarımız ya da şahitlerimiz sağlam inanın nişanlıma üzüldüğüm kadar kız çocuğu içinde üzülüyorum çünkü bu yaşanan olayın ceremesini şimdi çekmese bile ileride yaşayacak ve ne yazık ki bu olay yaşı ilerleyip fikirleri değişince daha mantıklı bakabildiğinde vicdani olarak onu üzecek benim de kız kardeşim var hemen hemen onun yaşlarına yakın ve şimdiki genç kızlar ne yazık ki kararları ya da tavırlarının sonuçlarının nerelere varabileceğini pek düşünmüyorlarBakin dediğiniz gibi ortada net konusabileceginiz kanitlariniz varsa durum gerçekten üzücü... İki taraf içinde... Çocuga da üzüldüm. Yaşadığınız bu süreç fazlasıyla yipraticidir eminim.
Dediğim gibi haklı olan umarım bi an önce ortaya çıkar.
Evlilik yolundasınız ve cok zor. Kızın aılesının tutumunu sormuştum? Bu onemli bır nokta bu durumlarda onlar 1 senedır cocugun davranışlarından bırseyler sezmışlermıevet zaten görev yeri değiştirilecek ben sürekli baskıcı bir şekilde öyle mi oldu böyle mi oldu vs demiyorum sadece ona sorduğum evet yazışmaları biliyorum ama bilmem gereken şeyleri lütfen söyle bizim için vs gibi şeyler söylüyorum çünkü şuan psikolojisi hiç iyi değil 3 günden beri uyku uyumuyoruz doğru düzgün yemiyo içmiyo 7 kilo verdi sıkıntıdan stresten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?