Nişanlım iftiraya uğradı deliricem...

Allah iftiradan korusun herkesi, suçsuzsa inşallah ortaaya çıkar.Siz nişanlınıza inanmışsınız ve onu desteklemeniz gayet normal.Ancak şu da var ki dünyada böyle şeyler oluyor.Eski iş yerimde oldu, çocukların korktukları için ailelerine bile söyleyemediği şeyler ortaya çıktı.Çocuk niye ben bunun intikamını alırım, demiş peki.

Ya birde çocuk. Ortaokul öğrencisi... :/
Kanıt? Diye sorsak "yok eminim yapmaz" diyor. Taciz anında oradamiydin ya hu?

Bu "kanıtla" birkaç yıl alır belki ya da meslekten men..suçluysa da alsın zaten..Dışarda tecavüz,taciz eden insanların,sevgilileri ,karıları böyle sapıklarla birlikte olduklarını biliyorlar mı sanki? Hayatım ben pedofiliyim,bir ortaokul öğrencisini taciz ettim..

Bende ortaokuldayken gözleriyle taciz eden,fırsat bulsa direkt taciz edicek bir hocamız vardı mesela..sürekli bacaklarımıza bakardı.Ve tüm kızlar bunu konuşurdu.Okuldaki rehberlik öğretmeniyle evliydi üstelik .ortaokul çocuğu aşk için böyle iftira falan atmaz hem korkar hemde bir kız için ne kadar utanç verici..

kız nişanlıma platonik olarak aşıktı sosyal medyada yazıyordu beni gezdirin benle dışarı çıkın vs ( yazışmalar var ) nişanlımda reddediyordu dersine girmek istiyordu nişanlım almıyodu yaşının vermiş olduğu birşey sanırım kendince reddedilmeyi gurur yaptı diye düşünüyoruz

Aaa demek öğretmenler yapmadı demiş? Aaa tamam o zaman çünkü genelde zaten öğretmenler odasında herkesin içinde taciz eder hocalar...kör olmadığınıza şüphem yokta diğer kısım biraz şüpheli gelmeye başladı şu yazılanlardan..öyle birşey olmadı demek ne yazik ki mahkeme de delil olarak kabul edilmez.Öğretmenlerin görmemiş olması normal zaten eğer toplu yapmadılarsa..eğer suçsuzsa zaten merak etmeyin ama eğer suçluysa da çeksin cezasını ve ben olsam bu dava sonuclanmadan asla bu adamla evlenmezdim.

Aynı modelden lisede vardı. Herkesin bilip sustugu... Kaç kere kızların bacaklarına göğüslerine bakarken gordum. Fiziksel temas kurmaya da çalışırdı. Arkası sağlam olduğundan kimse ses çıkartamamıştı.

Kadınlar kabul etmese de, sevdiği adama konduramasa da ne yazık ki bu çirkinlik var.

Umarım bu olayda haklı olan çıkar ortaya...

Kanıt var mı diyen arkadaşa niye bunu baştan söylemediniz de konu acıldıktan 45 dk söylüyorsunuz? Bu iş biraz kızın 1,5 yıl sonra şikayetine benzedi di mi

Hakimin kararina kalmis bir durum ve ayrica ortaokul ogrencisi kac yasnda ki boyle bir iftira planlasin bunlari hakim goz onunde bulunduracaktir ayrica ailesinin duymasini goze aliyorsa arastirilacaktir iftiraysa ALLAH indan bulur lakin byle birsey varsa nisanliniz ALLAH in dan bulur en buyuk adalet ALLAH in adaletidr

Bunu sordum işte... Yazışmalar varsa korkunuz neden?

Lütfen bu kadar emın konuşmayın! Bende egıtımcıyım alanım lise.. Bu yas grubu kız cocuklarının bu tıp ıddıalarının %90 nın arkası dolu.. Malesef yasanıyor bunlar. Siz nısanlınıza destek olup uzuluyorsunuz haklı olarak..
Alıp cocugu bakın cocuk dıyorum onu kadın olarak gormeyın bu durumu konuştunuzmu bahsettıgı tarıhın uzerınden yıl gecmiş , ailesı bu surecte davranışları ile ilgili ne demiş .. Ne bılıyorsunuz mesela?
Nişanlım yapmaz kocam yapmaz oğlum yapmaz dedıklerının cokça yaptıgıdır bu tıp suclar bilginize

benim tek korkum şu dava sürecine kadar olan süreç nişanlım onuru zedelendiği için böyle bir duruma maruz kaldığı için psikolojik bunalıma girdi ve ne yazık ki ülkemizde adli işlemler yavaş ilerliyor sürecin yavaş ilerlemesi onun ruhsal durumuna daha çok zarar verebilir ben bundan dolayı korkuyorum çünkü henüz atanmış bir savcı yok yani şuan dava sürecinin belirsizliği bizim korkumuz belki savcı atansa görüp davaya gerek duymadan kapatacak dosyayı bilemiyorum

hubann... bakın yine söylüyorum şahitler ve deliller olmasa ben de asla böyle net olmam evet hiç kimse hiç kimseyi yüzde yüz tanıdım diyemez haklısınız bu konuda ama ben tanıdığım kadarıyla ve elimizdeki bulgulara bakarak konuşuyorum konu benim dışımda olsa emin olun ben de aynı şeyleri söylerdim ama işin içine girince hiçte öyle olmuyor

Konunuzun aynisi bir arkadasimin amcasinin basina geldi hemde bir ogrenci degil tam 8 tane ortaokul ogrencisi tarafindan tabii amca direk tutuklu yargilanmak uzre hapse.. butun cocuklarin Pedagog esliginde ifadeleri alindi zaten ilk durusmaya yakib ailelerin yarisi şikayetten wazgecti falan vs derken.. adamin sucsuz oldugu o cocuklarin yakin arkadas olup birlikte planlayip yaptigi pedagog raporlarinin temiz oldugu vs hepsi cikti ortaya ama adam 6 ay hapis yatti onlar yuzunden simdi karsi dava açtı adam.. allah iftiradan korusun.. bu davada zaten cocugun pedagogla beraber ifadedi aliniyor gerekli islemler yapılıyor...

Zaten suçsuzsa inşallah biranevvel ortaya çıksın uzamasın.Allah kimseyi iftiraya uğratmasın.ama suçluysa da çeksin

teşekkür ederim işte böyle şeyler oluyor ne yazık ki bilgilendirdiğin için ayrıca çok çok geçmiş olsun...

Ben bu ve buna benzer durumlara meslek hayatımda sahıt oldum. Oğretmen öğrencı ilişkisi dısında bır samımıyet hıssettrılmış sezdırulmış olabılır. Tekrar soyluyorum ıster sahıt olsun ister gorgu tanıkları varsayalımki tacız oldu bunun gerceklestıgı ortam goz önu olamaz. Ben sizin ne kadar yaralandıgınızı anlayabılıyorum . Nısanlınızın onuru gururu kadar bır cocugunda travması var. Gecen yıl bu cocuk bırseyden rahatsz olmuş ise davranışlarına yansır ailesı farkeder. Onlar ne dıyor??
Mahkeme gercekten uzun bır surec. Nısanlınızın okulu degıstırıleblr gıdecegı heryere bu hıkaye ile gıdecek ne yazıkkı ve bız bu etıketı tasıyan her erkekten cocuklarımızı sakınırız. Dilerım bır yanlışa dusmemiştir. Nişanlınızı desteklerken ona dusunme fırsatıda verın belki bıryerde gozden kacırdıgı bırsey vardr

Bakin dediğiniz gibi ortada net konusabileceginiz kanitlariniz varsa durum gerçekten üzücü... İki taraf içinde... Çocuga da üzüldüm. Yaşadığınız bu süreç fazlasıyla yipraticidir eminim.
Dediğim gibi haklı olan umarım bi an önce ortaya çıkar.

evet zaten görev yeri değiştirilecek ben sürekli baskıcı bir şekilde öyle mi oldu böyle mi oldu vs demiyorum sadece ona sorduğum evet yazışmaları biliyorum ama bilmem gereken şeyleri lütfen söyle bizim için vs gibi şeyler söylüyorum çünkü şuan psikolojisi hiç iyi değil 3 günden beri uyku uyumuyoruz doğru düzgün yemiyo içmiyo 7 kilo verdi sıkıntıdan stresten

elbette çocuk için de kötü bi durum bizim kanıtlarımız ya da şahitlerimiz sağlam inanın nişanlıma üzüldüğüm kadar kız çocuğu içinde üzülüyorum çünkü bu yaşanan olayın ceremesini şimdi çekmese bile ileride yaşayacak ve ne yazık ki bu olay yaşı ilerleyip fikirleri değişince daha mantıklı bakabildiğinde vicdani olarak onu üzecek benim de kız kardeşim var hemen hemen onun yaşlarına yakın ve şimdiki genç kızlar ne yazık ki kararları ya da tavırlarının sonuçlarının nerelere varabileceğini pek düşünmüyorlar

Evlilik yolundasınız ve cok zor. Kızın aılesının tutumunu sormuştum? Bu onemli bır nokta bu durumlarda onlar 1 senedır cocugun davranışlarından bırseyler sezmışlermı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…