Sızın tutumunuz telasınız benı rahatsz ettı acıkcası.. Bır bayan olarak anlıyorum sızı lakın es adayınız buyuk bır suclama ile muhattap bunun aydınlanması için cabalamıyorsunuz . Nısanlınızın hakkanıyetı ortaya cıksın sızın derdınız. Yahu gıdın cocugun annesı ile konusun kendısı cocuga ınanıyor mu ? Cocugun tavırları neymiş vs..biz birebir olarak aileyle görüşmedik konu yeni olduğu için avukat şuan için bizim karşı tarafla ilgili bir adım atmamızı ya da muhattap olmamızın doğru olmadığını söyledi ama şöyle birşey var kızın ailesi okula gelip müdürle görüşmüşler ve uzlaşma yoluna gitmeleri gibi bir durum olabilir müdürün bize söylediği
Sızın tutumunuz telasınız benı rahatsz ettı acıkcası.. Bır bayan olarak anlıyorum sızı lakın es adayınız buyuk bır suclama ile muhattap bunun aydınlanması için cabalamıyorsunuz . Nısanlınızın hakkanıyetı orta
Sızın tutumunuz telasınız benı rahatsz ettı acıkcası.. Bır bayan olarak anlıyorum sızı lakın es adayınız buyuk bır suclama ile muhattap bunun aydınlanması için cabalamıyorsunuz . Nısanlınızın hakkanıyetı ortaya cıksın sızın derdınız. Yahu gıdın cocugun annesı ile konusun kendısı cocuga ınanıyor mu ? Cocugun tavırları neymiş vs..
Bilemıyorum konuya ait son temennım nısanlınız cocugun kendısını kötu hıssettırdıyse , umıt verdıyse , özensız davranıp yersız samımıyet kurduysa dilerım bu mesleği icra edemesin..
Hayırlısı olsun sızın içinde!!!
ya siz anlamak istemiyorsunuz ya da ben anlatamıyorum sanırım ben burada konuyu üstü kapalı şekilde anlatıyorum ve şu var siz bir eğitimcisiniz siz konuya farklı bakarsınız ama avukatlar ya da hukuk insanları farklı bakar biz avukatın söylediğine göre hareket ediyoruz nihayetinde hukuki süreçleri sizden de benden de iyi bilir biz kendi başımıza iş yapmaktan kaçınıyoruz ve bu konuda profesyonel kişiler bu şekilde davranmamız gerektiğini söylüyorlar ayrıca sizin bir eğitimci olarak beddua etmeniz yanlış yarın bir gün sizin başınıza gelmeyeceği ne malum... Lütfen yazarken biraz empati yaparak yazın ayrıca benim derdim elbette nişanlımın hakkaniyetinin ortaya çıkması siz haklı olduğunuz bi konuda haklı olduğunuzun bilinmesini istemez misiniz ? benim tutumumda sizi rahatsız eden birşey varsa o da sizin bileceğiniz birşey... Ben de biliyorum kızın ailesiyle konuşmayı ama kaç tane avukatla konuştuysam hepsi de şu anda bunu yapmamamız gerektiği konusunda hem fikir... Bu kadar avukat bunu söylüyorsa bildikleri birşey vardır diye düşünüyorum...
Ben beddua etmedım öyle bırsey yaptıysa dedım.. Ben bır bayan olarak empatı kuruyorum.. Madem bu işi profesyonllere bıraktınız avukatlar halledıyor dıyorsunuz ne dıye konu actınız ki.. Zira farklı fıkırler ısteyen bırıne yazmıştım yorumlarımı. Ben olsam sorusunun cevabını da verdım aslında sıze. Mahkeme avukat hepsı bır kenara; ben cocugun ailesı ile makul koşullarda muhakkak konusurdum .. Nısanlınızın yanında degıldınız.eşinizin böyle bir durum
Bizim adalet sistemi tecavüzcüleri tacizcileri cezalandırmaz hemen serbest kalırlar. Yani korkma nişanlına bişey olmaz ama inşallah adaletin adaletli olacağı tutmaz. Yok yere inşallah nişanlına bişey olmaz canım. Fakat öğrencinin kanıtlaması lazım. Eğer kanıtlayamazsa nişanlın o küçük şeytana ve ailesine dava açsın ömür boyu süründürsünNisanlım eğitimci bulunduğu okulda ona aşık bi kız öğrencisi onu taciz ettiğini belirterek polise şikayetçi olmuş ve verdiği tarih 2014... Bir buçuk yıl geçiyor ve ancak şikayetçi oluyor, demiş öğretmenler odasında beni öptü dokundu ben eminim böyle birşey olmadığına çünkü nişanlım yapabilecek bi insan değil benim kız arkadaşlarımla bile tokalaşmadan öteye gitmez çok üzgünüm çok zor zamanlar geçiriyorum
Böyle bişeyin olmadığına dair şahitlerimiz var zaten bunu yapan da ne yazık ki ortaokul öğrencisi yani benim anlamadığım neden 1.5 sene ben bayan olarak biri beni taciz etmeye teşebbüs etse bu kadar beklemem ve dava 2 3 sene uzar diyolar bu durumda bizim evlilik durumumuzda 2 3 sene gecikmiş olacak ona destek olmaya çalışıyorum ama ikimizin de psikolojisi çökmüş durumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?