Nişanlım iftiraya uğradı deliricem...

biz birebir olarak aileyle görüşmedik konu yeni olduğu için avukat şuan için bizim karşı tarafla ilgili bir adım atmamızı ya da muhattap olmamızın doğru olmadığını söyledi ama şöyle birşey var kızın ailesi okula gelip müdürle görüşmüşler ve uzlaşma yoluna gitmeleri gibi bir durum olabilir müdürün bize söylediği

Sızın tutumunuz telasınız benı rahatsz ettı acıkcası.. Bır bayan olarak anlıyorum sızı lakın es adayınız buyuk bır suclama ile muhattap bunun aydınlanması için cabalamıyorsunuz . Nısanlınızın hakkanıyetı ortaya cıksın sızın derdınız. Yahu gıdın cocugun annesı ile konusun kendısı cocuga ınanıyor mu ? Cocugun tavırları neymiş vs..
Bilemıyorum konuya ait son temennım nısanlınız cocugun kendısını kötu hıssettırdıyse , umıt verdıyse , özensız davranıp yersız samımıyet kurduysa dilerım bu mesleği icra edemesin..
Hayırlısı olsun sızın içinde!!!

ortaokulu yeni bitiren öğrenci hakkında "x i minibüste gördüm nasıl da serpilmiş, büyümüş sen beğenmiyorsan ben yürüyeceğim" diye mesajını yakaladığım öğretmen bozuntusu arkadaşımda vardı, kuzenine aşık olup yüz vermediği için bana tecavüz etti diyen ortaokulu yeni bitirmiş kız çocucu tanıdığım da oldu(yakın arkadaşımın kız kardeşi).

iki ucu şeyli değnek. iki tarafa da şüphe ile yaklaşırım ben böyle bir durumda. tabiki nişanlınız olmasını anlıyorum ama çocukla bir pedagogun konuşması şart gerçeklerin anlaşılması için.

umarım tez zamanda gerçekler ortaya çıkar bu sürüncemeden kurtulursunuz...

eşinizin böyle bir durum

eşinizin böyle bir durum
Ben beddua etmedım öyle bırsey yaptıysa dedım.. Ben bır bayan olarak empatı kuruyorum.. Madem bu işi profesyonllere bıraktınız avukatlar halledıyor dıyorsunuz ne dıye konu actınız ki.. Zira farklı fıkırler ısteyen bırıne yazmıştım yorumlarımı. Ben olsam sorusunun cevabını da verdım aslında sıze. Mahkeme avukat hepsı bır kenara; ben cocugun ailesı ile makul koşullarda muhakkak konusurdum .. Nısanlınızın yanında degıldınız.
Ben dıyorum ki; iftira atmak baska bırsey o noktaya gelmek baska.

1,5 yıl önceyi görünce, neden 1,5 yıl önce demiş acaba gerçekten bi şey mi var diye bi düşündüm açıkçası. İftira atan insan, neden 1,5 yıl bekledin sorusunu üstlenir mi? Neden 1 ay önce demedi de 1,5 yıl..

Umarım haklısındır, umarım iftiradır.. Geçmiş olsun.

Avukatin dogruyu bilir, onun soylediklerine uymalisin. Gercekten iftira durumu varsa ortaya cikar. Suclulugu hukuken ispatlanana kadar herkes masumdur, nisanlini suclu olarak gorme..
Sana nacizane tavsiyem gordugun uzere nisanlin tacizci ilan edildi bile. Daha cok yara almamak icin konunu kapattir ve bu durumu sosyal paylasim platformlarinda kimseye sorma. Icim sogumuyor diyorsan hukuki alanda ehil insanlarin oldugu yerlerde paylasmani tavsiye ederim. Boyle zarar gorursun.
Allah kim hakliysa onun yardimcisi olsun insallah.

Bu konu sayfalarca ilerler konu sahibi çünkü çok hassas,burada her kafadan ses duymaya hazır ol.

Ben hiçbir zaman kimse hakkında kesinlikle yapmadı diyemem,anneme babama eşime kızıma bile bu derece güvenemem. Kaldı ki sen daha aynı eve bile girmediğin nişanlından bahsediyorsun. Bence küçücük bir kızı suçlamadan önce biraz kuşkucu yaklaş. Kaç tane ufak çocuk vardır bu şekilde tacize uğrayan ve birileri (senin yaptığın gibi) kendisini suçlar diye şikayet bile edemiyor. Haa, şu da var belki psikolojik hastadır,sorunları vardır ve gerçekten iftira atmıştır. İnş.gerçekler er ya da geç aydınlığa kavuşur

Gerçekten çok zor bir durum. Neden 1,5 yıl önce demiş çocuk; bir sebebi yok mu? Ayrıca ben de mutlaka çocuğun ailesi ile görüşmeniz gerektiğini düşünüyorum. Avukatınız olur dediğinde görüşün isterseniz, ama mutlaka görüşün.

Öncelikle üstüne basa basa belirtmek istiyorum amacım ne nişanlınızı ne kimseyi suçlamak. Ama ben bizzat nişanlınızın profilinde birinden ilk fırsatta taciz girişimine uğradım hatta ellerime dokundu bacağıma dokundu ben yumuşatmaya çalışıyorum ve anlatsam kimse asla asla asla inanmaz benim konum bambaşka amacım ortalık karıştırmak değil fakat tavrınız yanlış bu kadar emin olmayın yüzde bir bile olsa bir şüphe var ve ortadan kaldırın ayrıca mutlaka çocugun ailesi ile yanlız görüşün.

yapmamis olmasini dilerim ama yapmista olabilir hazirlikli olun benim oglum nisanlim kocam yapmaz diye diye bu hallere geldik zaten

Bizim adalet sistemi tecavüzcüleri tacizcileri cezalandırmaz hemen serbest kalırlar. Yani korkma nişanlına bişey olmaz ama inşallah adaletin adaletli olacağı tutmaz. Yok yere inşallah nişanlına bişey olmaz canım. Fakat öğrencinin kanıtlaması lazım. Eğer kanıtlayamazsa nişanlın o küçük şeytana ve ailesine dava açsın ömür boyu süründürsün

konu sahibinin üzerine fazla gidildiğini düşünüyorum.
ne yapsın, nişanlısına destek olmasın mı, güvendiği evlenmeyi düşündüğü bir adama iftira atıldı diye o da mı sırtını dönsün.
Ortaokul öğrencisi böyle bir şey yapmaz diyenler, elbette psikolojisi sağlam bir çocuk yapmaz, ama işte sorun o çocuğun da psikolojisinde sıkıntı olabilir. Şahsen ben böyle bir durumda yıllardır tanıdığım nişanlıma güvenmeyi tercih ederim. Elbette kapa gözleri kulakları modunda değil.

Siz bu nişanlı ya fazla güvenmeyin
Kızın yaşı bahsettiğiniz göre bayağı küçük
O yaşta bir çocuk hocasına aşık diye bunları yapmak aklına gelmez
Evlilik ertelenecek diye uzulucegijize boyle bir adamla nisanliliginizi gözden geçirin

Rabbim kuru iftiradan saklasın hepimizi...
eğer gerçeklik payı yoksa şahitte varsa olay çabuk çözülür..

bizim 5. sınıf öğrencisi bir kızımız bir öğretmenin facebook hesabından fotolarını çaldı
sahte facebook açıp diğer hocaları ekleyip olmayacak konuşmalar yaptı.
ortaya çıkınca bi de üstüne öğretmen hem polise hem de meb e şikayet edildi babası tarafından kızıma iftira atılıyor diye. 10 yaşındaki bi öğrencinin bu kadar komplike bi olayı kurgulayıp bi de öğretmeni haksız çıkarması bizi çok şaşırtmıştı
yani olabilir.

nişanlınız kız öğrencisinin olağan dışı ilgisini hissettiği anda okul idaresiyle okulun rehber öğretmeniyle bu durumu paylaşsaydı ,çocuğun ailesine bildirilseydi, olay buralara kadar gelmezdi.ortaokul öğrencisinin öğretmenine bu denli aşık olması bir kere normal bir durum değil çocuk açısından,bir uzmandan yardım alması gereken bir durum .benim 15 yaşındaki kızım öğretmenine böyle duygular besliyor olsa öğretmeninin bu durumu görmezden gelmesi yerine bana anlatmasını isterim ki bende tedbirimi alıyım.böyle gizleyerek olay geçiştirilirse olacağı bu işte,tabi olayın iftira olduğunu varsayarak konuşuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…