haklısın canm bencede ama zaten nişanlı kalacağımız surda 2 bucuk 3 ay birazda ondan böyle düşündüm galiba bu zamanlarımız bidaha gelmeyecekHer gun bulusup suyunu cikarmaya gerek yok. Evlendiginde her gun gorecen zaten
bencede öyle bi kural olamaz zaten bana kalsa ben hergün musaitim am o müsait olamıyoHergün görüşülmesi lazım diye bir kural yok.. müsait zamanlarda görüşülmesi normali..
Ama ben her gün görüşüyorum evlerimiz birbirine yakın beni iş çıkışımda alıyor her gün
zaten taktıkca acaba benimle görüşmek istemiyor mu su bu diye düşünüyorum yani birde daha dün birlikteydik..Ben eşimle nişanlıyken ayrı şehirlerde yaşıyorduk... 10 ay nişanlı kaldık sadece 3 kez yüz yüze görüşebildik... Yani velhasılkelam önemli olan sevgi saygı ağız tadı huzur... O ne dedi bu ne dedi boş yani... Takma kafana kimseyi derim...
haklısınız sanrm ben cok dolduruşa geldim bu konuda.. zaten bugün öyle ima ettmide pişman oldum birde dün birlikteydik yani valla saçmalamışm sanrm iyiceBence çok fazla dolduruşa gelmeyin. Müsait oldukça görüşülür. Ramazanlık gün insan dinlenmek ister, sürekli çıkamaz. İş yerinde yorulmuştur. Biraz karşılıklı anlayış.
Niye nişanlınla hayatı doyasıya yaşamak mutlu olmak varken bu saçma sapan şeylere takılıyorsunki onu da yıpratma bence çok pişman olursunzaten taktıkca acaba benimle görüşmek istemiyor mu su bu diye düşünüyorum yani birde daha dün birlikteydik..
haklısınız sanrm ben cok dolduruşa geldim bu konuda.. zaten bugün öyle ima ettmide pişman oldum birde dün birlikteydik yani valla saçmalamışm sanrm iyice
Ya evlenince hergun göreceksin zaten boşver adamı sıkboğaz etme. Bide tavsiye annenle o bir kaç arkadaşını evliliğine dahil etme. Böyle insanı dolduruşa getirenler yüzünden çoooook boşanan gördümyaklaşık 3 hafta önce nişanlandım.. allah nasip ederse eylülde düğünüm var nişanlılık dönemini fazla uzatmak istemedik özel nedenlerden dolayı ve uzatsakda 1 yıl kalacaktık nişanlı bende onu istemedim..
Anneme göre bir kaç arkadaşıma göre ; Nişanlılar hemen hemen hergün görüşmeliymiş Nişanlım iş çıkışlarında fırsat buldukca sürekli gelmeliymiş ugramalıymış Bu dönemler birdaha gelmeyecekmiş.. vs vs
Nişanlımla bir gün görüşmediğimizde yahut 2 annem başlıyor hemen neden görüşmediniz? Niye gelmiyor?
Olurmu hergün görüşmeniz lazım gelmesi lazım ugraması lazım vs.
Bende hergün görüşmek isterim istemezmiyim ? Zaten az bi nişanlılık yaşayacağız 3 haftada biz onlara yemeğe gittik onlar bize geldi iş çıkışları dolaştık biraz iftardan sonra çıktık 2 kere felan nişanlım bize geldi bizde kaldı
Dünde yemekteydik onun arkadaşında..
Tabi bide başımda kıskanç görümcem var kardeşinin peşini hiç bırakmayan ona hiç girmeyecem
Bugün görüşmedik misal nişanlıma ima ettmm ee akşam iftardan sonra ne yapacaksin die hiç bizimle ilgili birşey demedi bende bozuldumm Acıkcası beni böyle dolduruyorlar sonra da olmuyor bende hergün görüşmek istiyorum
Böyle oluncada acaba nişanlım benimle görüşmek istemiyor mu su bu aklıma geliyor bugun canım sıkıldı mesela
Soruyorum kendi kendime neden cıkmıyoz ki bugun akşam gezeriz dolaşırız dolaşırdık diyorum.. Nişanlım bugün hiç oralı olmadı
Bende biraz laf çaprtırdımm hiiiç gezelimde demion die.. oda c tesi sizde kaldım pazar birlikteydk zaten görende hiç gezdirmiyorum görüşmüyoruz sanacak felan dedi..Sonra zaten söylediğime pişman oldum
Annem ve bir kaç arkadaşımın dolduruşuna gelerek
Szce onlar haklı mı yoksa ben mi abartıyorum ..
Bana kalsa ben her sanie her dakika onunla olmak istiyorum
Annem mukavelere gidiyor iftardan sonra 12 ye kadar zaman zaman
Daha sonra bana annen giderse geleyim size bugün dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?