Nisanlim ismimi dövme yaptırmak istiyor?

Bende de eşimde de dövme var, çok da seviyoruz. Benim de adımı yazdırdığında nişanlıydık, pek hoşlanmamıştım. Güzelce söyledim, çok kırıldı, hala lafını eder durur ' Zaten ne saçma bir fikirmiş değil mi melekeskisi?' der imalı imalı. Ama şimdi çok seviyorum, yüzük parmağında yazılı. Yüzük takmayı sevmediği için kendini böyle mutlu etmek istemiş. İyi ki de yapmış. Ama benim beğenmememi hala sindiremedi. Keşke öyle demeseydim.

Tabi o kadar sevip bu eylemi gerçekleştiriyor isen isim orda kalsa ayrılık sonrası rahatsız eder mi bilmiyorum .
Sonuçta anılar, acı tatlı paylaşılan çok şey var.
evet çok rahatsız etti o isim orada...
çünkü çok yalan çok acı çok gözyaşı bol yıkım vardı ardında...

Acıyor mu
Ahaha canım da pek tatlı.
Küçücük bir dövme seçtim, bakalım cesaret toplayınca​
normal insanın canı acır elbette.
ama benim acı eşiğim çok yüksek. ben çok da hissetmedim.
şöyle bir şey önerebilirim ben genele yayarak hayat mottosu haline getirdim hatta;
"birazdan bitecek. çektiğim acı sonsuza kadar sürmeyecek. ve ben rahatlayıp sonuçtan memnun olacağım."
doğumda bile sancıdan aklım başımdan gitmediğinde böyle telkin etmiştim kendimi mesela
sonuçtan da çok memnun kaldım

Sağolasın canim,
Ben de nazlıgiller ailesindenim :)

Hatirlattigim için özür dilerim ...
Kötü biten ilişkiler sonrası yalanlar dolanlar insan o bölgeyi kesip atmak ister ..
Ama geçmiş bitmiş , hatalar hepimiz için.
kız ne özür diliyosun boşver, 6 sene geçti üstünden evlendim çocuk doğurdum ben
hızlı ve atik bir şekilde önümdeki maçlara baktım anlayacağın

Bende şimdi bir acaba dedim ..
Eşiniz gibi kırılsın istemiyorum iste canim

Ay sakınnnn
Benim nişanlım da eski nişanlısının adını kalbinin üstüne dövme yaptırmış şaşkoloz :)
E tabi 9 yıllık aşk bitmez sanıyorsun o sarhoşlukla, ama bitiyor. Derdi tasası, kapattırması da sana kalıyor.
Yani demem o ki aşk dövme yaptırmak için geçerli bir şey değil. Çok çabuk bitebilen, ağır pişmanlık veren bir şey aşk.
İlerde ne olacağını, ne hissedebileceğimizi bilemeyiz.
Dünyada yaptırıldığına en pişman olunan şey sevgili-eş dövmeleri zaten.

Eşimdede var,yazdırdı adımı :) ben sevmiyorum isimli dövme yaptırmadım. Bazen takılıyor sen niye yaptırmadın diye.. ben senin adını kalbime yazdım diyorum kapanıyor konu :)

"Bedenine, ruhuna, kalbine işleyen tek şey ben olmalıyım. Üstünde adım yazan ve derine batırdığın siyah bir leke değil."

"Evlendiğimizde vücuduna dokunduğum zaman siyah yapay bir lekeye dokunmak istemiyorum. Seni olduğun gibi doğal istiyorum."

"İsmimi alyansında taşıman benim için çok daha anlamlı."

evladım hariç kimsenin adını vücuduma dövme yaptırmam. bi de nişanlısınız ne olacağı bile meçhul.
tabi böyle söylenmez de de ki ilerde çocuğumuz olunca onun adını yaptırırız birlikte hem ortak dövmemiz olur felan..

Eşimdede var,yazdırdı adımı :) ben sevmiyorum isimli dövme yaptırmadım. Bazen takılıyor sen niye yaptırmadın diye.. ben senin adını kalbime yazdım diyorum kapanıyor konu :)
Klasik ama etkili bir cevap sizinki
Ya bende bir anormallik var.
Alyansta takamiyorum mesela.
Çok nadir ve kısa süreli takiyorum.
Sıkılıyorum.
Nisanlim ise hiç çıkarmaz.
Parmağına izi çıkmış, yara olmuş ama hala takiyo

Alyans bende sevmem. Tektaş,tamtur yada tektaş beştaş takıyorum eşimin zoruyla. Takmasam hemen soruyor nerde senin yüzüğün diye.

Dövmeyi çok severim, 1 tane dövmem var 2.yi düşünüyorum şimdilerde. Ama isim dövmeleri çiftlere uğursuzluk getiriyormuş gibi bi inancım oluştu. Çünkü çevremdeki iki çift isimlerini yazdırdıktan sonra ayrıldılar. Belki tesadüf bilmiyorum ama korktum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…