- 1 Haziran 2017
- 609
- 478
- 23
- 34
- Konu Sahibi Melos199197
-
adam gidip göğsünün üstüne kocaman bir gül ve tabanca üstüne de üyenin ismini yazdırmasın sonra?
evet çok rahatsız etti o isim orada...Tabi o kadar sevip bu eylemi gerçekleştiriyor isen isim orda kalsa ayrılık sonrası rahatsız eder mi bilmiyorum .
Sonuçta anılar, acı tatlı paylaşılan çok şey var.
normal insanın canı acır elbette.Acıyor mu
Ahaha canım da pek tatlı.
Küçücük bir dövme seçtim, bakalım cesaret toplayınca
normal insanın canı acır elbette.
ama benim acı eşiğim çok yüksek. ben çok da hissetmedim.
şöyle bir şey önerebilirim ben genele yayarak hayat mottosu haline getirdim hatta;
"birazdan bitecek. çektiğim acı sonsuza kadar sürmeyecek. ve ben rahatlayıp sonuçtan memnun olacağım."
doğumda bile sancıdan aklım başımdan gitmediğinde böyle telkin etmiştim kendimi mesela
sonuçtan da çok memnun kaldım
Hatirlattigim için özür dilerim ...evet çok rahatsız etti o isim orada...
çünkü çok yalan çok acı çok gözyaşı bol yıkım vardı ardında...
ah ah kıyamam, anestol diye bir krem var bilirsin belki.Sağolasın canim,
Ben de nazlıgiller ailesindenim :)
kız ne özür diliyosun boşver, 6 sene geçti üstünden evlendim çocuk doğurdum benHatirlattigim için özür dilerim ...
Kötü biten ilişkiler sonrası yalanlar dolanlar insan o bölgeyi kesip atmak ister ..
Ama geçmiş bitmiş , hatalar hepimiz için.
Bende şimdi bir acaba dedim ..Bende de eşimde de dövme var, çok da seviyoruz. Benim de adımı yazdırdığında nişanlıydık, pek hoşlanmamıştım. Güzelce söyledim, çok kırıldı, hala lafını eder durur ' Zaten ne saçma bir fikirmiş değil mi melekeskisi?' der imalı imalı. Ama şimdi çok seviyorum, yüzük parmağında yazılı. Yüzük takmayı sevmediği için kendini böyle mutlu etmek istemiş. İyi ki de yapmış. Ama benim beğenmememi hala sindiremedi. Keşke öyle demeseydim.
"Bedenine, ruhuna, kalbine işleyen tek şey ben olmalıyım. Üstünde adım yazan ve derine batırdığın siyah bir leke değil."Merhaba kızlar..
Bu bir dert değil elbette .
Sadece akıl almak istedim sizlerden..
Nisanlim, geçen gün bana dövme yaptırmak istediğini söyledi .
Bende pek hoşlanmıyorum.
Yaş aldıkça kötü bir görüntü oluşuyor.
Yoksa seviyorum.
Ne yaptırmak istiyosun dedigim de ismini yazdircam aslında söylemek istemiyordum ama senin bu olaylara bakışın biraz farklı olduğu için söyledim dedi ..
Hakikaten bu tarz olaylar bana çok fazla arabesk geliyor ..
Ama ona senin bedenin çok saçma bir şey olmadığı sürece ben ne yaptircagina karar veremem dedim.
Açıkçası istemiyorum.
Ama ona istemiyorum dersem çok kırılır.
Daha sonra bana sende yaptir der birde
Ona bunu nasıl aciklasam en az kırılır?
Çok iyi yapmışsınkız ne özür diliyosun boşver, 6 sene geçti üstünden evlendim çocuk doğurdum ben
hızlı ve atik bir şekilde önümdeki maçlara baktım anlayacağın
Merhaba kızlar..
Bu bir dert değil elbette .
Sadece akıl almak istedim sizlerden..
Nisanlim, geçen gün bana dövme yaptırmak istediğini söyledi .
Bende pek hoşlanmıyorum.
Yaş aldıkça kötü bir görüntü oluşuyor.
Yoksa seviyorum.
Ne yaptırmak istiyosun dedigim de ismini yazdircam aslında söylemek istemiyordum ama senin bu olaylara bakışın biraz farklı olduğu için söyledim dedi ..
Hakikaten bu tarz olaylar bana çok fazla arabesk geliyor ..
Ama ona senin bedenin çok saçma bir şey olmadığı sürece ben ne yaptircagina karar veremem dedim.
Açıkçası istemiyorum.
Ama ona istemiyorum dersem çok kırılır.
Daha sonra bana sende yaptir der birde
Ona bunu nasıl aciklasam en az kırılır?
Aslında öyle söylemek lazımevladım hariç kimsenin adını vücuduma dövme yaptırmam. bi de nişanlısınız ne olacağı bile meçhul.
tabi böyle söylenmez de de ki ilerde çocuğumuz olunca onun adını yaptırırız birlikte hem ortak dövmemiz olur felan..
Klasik ama etkili bir cevap sizinkiEşimdede var,yazdırdı adımı :) ben sevmiyorum isimli dövme yaptırmadım. Bazen takılıyor sen niye yaptırmadın diye.. ben senin adını kalbime yazdım diyorum kapanıyor konu :)
Alyans bende sevmem. Tektaş,tamtur yada tektaş beştaş takıyorum eşimin zoruyla. Takmasam hemen soruyor nerde senin yüzüğün diye.Klasik ama etkili bir cevap sizinki
Ya bende bir anormallik var.
Alyansta takamiyorum mesela.
Çok nadir ve kısa süreli takiyorum.
Sıkılıyorum.
Nisanlim ise hiç çıkarmaz.
Parmağına izi çıkmış, yara olmuş ama hala takiyo
Bende canım bestas seviyorumAlyans bende sevmem. Tektaş,tamtur yada tektaş beştaş takıyorum eşimin zoruyla. Takmasam hemen soruyor nerde senin yüzüğün diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?