Nişanlım Kahveden Çıkmıyor

kahve dediğiniz daha çok 40-50 yaş hatta emekli insanların takıldığı yer, nişanlınız o insanlarla ne paylaşıyor olabilir ki . kahve vs bana çokta masum biyer gibi gelmiyor, onu oraya çeken başka kötü alışkanlıklar olmasın kumar gibi,

işte bahsettiğim tim gelmiş.
bakın öncelikle kocaman harflerle BENCE dedim. BENCE.
fikrimce bir erkek gezsin dolaşsın çevresi olsun ama kahve nedir ya.
yazdığımı gözünüzle okuyup beyninizle anlasanız bu kadar da atarlanmazdınız.
sakin olun derin bir nefes alın.
bakın bence diyorum BENCE.
ben evde oturmuyorum. nişanlım da evde oturmuyor. ayrı ayrı sinemaya tiyatroya bara arkadaşlarımızla bir kafeye iş yemeklerine gidiyoruz. ama kahve nedir ya?

kahve boş beleş vizyonsuz adamların işidir. veya emekli insan artık yapacak bişey kalmamıştır kahveye gider.
bir adamda 24/25 yaşında bir adam kahveye takılıyorsa BENCE kumara içkiye kadına meyili olabilir. çünkü dediğim gibi boştur.
BENCE

var tabi kumar.. kumar oynanmayan kahvehane yoktur eminim..ama hesabına ama daha büyüğüne..

babamı gördüm ve kahve aşkı sebebi ile annemle babamın 22 yıllık biten evliliklerini.. hatta fazlaca uzamış 22 yıl.. kaç eşikten kaç söz vermeden kaç taşınmadan sonra değişmeyen kahve aşkı..
sen bir şeyler görebildin mi bu dediklerimden??

ayrıl. kahveye giden adamdan bir cacık olmaz.

AYRILMA GİBİ BİR NİYETİM YOK BEN SİZDEN ÖNERİDE BULUNMANIZI YARDIMCI OLMANIZI BEKLİYORUM

bunun bir sonu yok bir önceki yazdığımı bir daha oku. değişmeyecek. bir akrabası da kahve işleten biri olarak anlatayım: o akrabamızın oğlu o kahvede öldürüldü adam hala kahveyi işletmeye devam etti. o insanlar hala gitmeye devam etti. küçük meblağlı olduğu için dönen kumarı kimse kumardan saymıyor. dadanan her erkek yea ne var işte karı kıza mı gidiyoruz kafasında. arkadaşları ile çıksın dolaşsın sinemaya gitsin pes.e gitsin maça gitsin ama kahve en sakatı benden söylemesi.
blöf değil tavrını net koy ya ben ya kahve bu kadar basit.
bugün taviz verirsen yarın sen ağlarsın. ablalarım boşanıyorum yardım die konu açarsın.

bizim köyde işi gücü olmayan adamlar ve emekliler gider.sabah kahvaltıya yapar çikar akşam geri gelirler.
köyün erkeklerinin neredeyse tamamını orada bulabilirsiniz.
o yüzden banada hep işi gücü olmayanlar gider gibi gelirdi.
ayrıca şehirler de gençlerin gittiğine çok şaşırdım.
epey bir çağ gerisinde kalmışım
buda netteki oyun bağımlısı gibi bisey demekki.nasil ki eşim surekli sosyal medyada geziyor yada surekli oyun oynuyor diye konular açılıyor buda böyle bişey.
konu sahibi işiniz zor.çok isterim ki evlenince düzelir demeyi ama zor.
heleki çocuk olduktan sonra her fırsatta kendini kahvehaneye atacaktır büyük ihtimal.
ya olduğu gibi kabullenecekseniz.
ya da onu kahvehaneye küstüreceksiniz.
geçen bir konu vardı eşiyle telefonda oyun oynadigi için kavga eden üyenin kocası bir daha internete girmeyeceğim diye telefona küsmüştü.
kolaylıklar dilerim..

Kahveye şimdiden gitmeye başladıysa ilerde önünü alamazsınız , benim babamda eskiden giderdi ama bağımlı değildi şuan emekli arada bir gidiyor gene.
Gece 1 buçuğa kadar kahveden gelmesini mi bekleyeceksiniz ileride , ayrılmayı düşünmüyorsan kabul etmiş oluyorsun .

Evlendiginizde de ayni muhitte oturacaksaniz sayet vazgecemez nisanliniz kahve aliskanligindan.

Benim babamin da vardi aliskanligi yaklasik 10yil nerdeyse her aksam. O cevreden cok uzaklara tasindik vazgecti. Tasindigimiz yerde de kahve vardi ama arayisa girmedi.
Sanirim arkadas cok onemli, onlar sevkediyor daha cok.

Ayrilirsin ayrilmazsin bu karar tabi ki senin. Yorumlarda herkes fikrini soyler sen kafana yatani dikkate alirsin.

24 yasinda yapacak bir sey bulamiyor mu kendine kahveye basladi. Kahve oyle bir tutkudur ki başlayan birakmaz derler. Babam nefret eder hic gitmez. Digara dumanindan nefes alinmaz pis bi yerin teki der.

Hele ki gece 2 ye kadar orada sence ne yapiyor. Oyun oynuyorlar. Once çayina sonra yemegine gittikçe kesmeyip uc bes lirasina oynuyorlar. Simdi nisanlin %90 kumar oynuyor.

Semin derdin kahveye gitmesini aşmış durumda %90 kumar oynayan nisanlin var. Evlenincede evde sıkıldıkça kahveye gidecek. Sen yine agladim sizladim yalvardim ama gitti diyeceksin.

Bu yazida burda dursun bakalim.

Aynen öyle
İşi gücü olan adamın kahvede neişi var?
Kahvede ne konuşuyolar at yarışı hatunlar
Bu tipler karısını kızını kahvenin önünden geçirmez çünkü hergeçenib off diye cümlelerle başlayan muhabbeti yapılır.

Geri kafalı tek amacı günü geçirmek olan insanlar

Son kez konuş kahveyi seçiyosa sende yoluna bak

Arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize iyi kötü yorumlarınız için akşam konuştuk eskisi kadar sık gitmiyceğini söyledi. Bakalım bir daha ki gidişi ve gelişi nasıl olucak.

sorma benim babada kahve tiryakisi 4 ay oldu emekli olalı kahveden çıkmaz olsu sabah kahvaltı sonrası saate bakar durur insan sıkılır hergün hergün babam kilo almayada başladı oturmaktan

kahveye son 6 ay başlamış

evde bir sıkıntı mı var

nişan ne zaman oldu

annesi sürekli evlilik yahut sizinle ilgili konuşuyor olabilir mi

yani evden kaçıyor olma ihtimali var mı

burada her sosyo ekonomik seviyeden insan var

onun kafa dağıtma yöntemi de kahvedir

eşim arkadaşları ile rakı balık yapınca iyi adam kahvede çay içip pişpirik oynayınca tu kaka diyemeyiz hemen

konu bu şeylerin dozu

kahvedeki sıkıntı ulaşmak kolay zira mahallede ve ucuz

büyük şehirde kafeye bara vs gidelim deseniz işten çık git eve gel vs vs bir çok meşakkat gerekir ama adam işten çıkar yemeği yer iki saat der mahalle kahvesine gider

bunu da nerede ise her akşam yapar

siz de evde koca yolu beklemek zorunda kalırsınız

çözüm evi daha cazip kılmaktır

yani kahveye diye evden çıkmasını yasakla, ben istemiyorumla değil evde daha hoş ortam yaratarak engelleyebilirsiniz sadece

Adam etmeye çalışma sal gitsin ya evlenme boş boş kahveye giden adamdan koca olmaz

Hadi yaşlılar emekliler gidiyorda gençlerin gitmesi çok itici geliyor bana.ben bide kumardan boşandım yol yakınken kaç bacım kahve alışkanlıgı olan adamla evlenme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…