- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.353
- 398
- Konu Sahibi sinsirella85
-
Pardon da ne alakası var? evet genelde emekliler gidiyor da kahveye zaten genelde akşamları gidilir ve işten çıkıpta kahveye gidilebilir bunun boş beleş olmakla ne ilgisi var?
Kahvede içki satılmıyor, kahveye kızlar da girmiyor ne alaka içkiye kıza düşkündür o nereden çıktı. Karıya kıza düşkünlüğü olsa erkek dolu olan kahveye değil bara giderdi..
Evlenecek adam evde oturup evlenmeyi mi beklemeli size göre haa siz öyle yapıyorsunuz demek ki hiiç arkadaşlarınızla bir yere gitmiyor, muhabbet etmiyorsunuz çeyiz düzüyorsunuz dimi sürekli. Çünkü evlenecek insanın boş vakti olmamalı maazallah. Ya nepacak adam işten gelip evde tv izleyecek bu çok mu iş yani. Bir erkek ne yapar evde yani zaten evde de boş oturmayacak mı ? Zaten bu insan evlenecek evi değişecek o insanlarla görüşemeyecek ki..
kahve başka bir şey diyor arkadaşlar okey, kağıt bilmem ne...
e bir çoğumuzun sevgilisi, nişanlısı, eşi kafeye gidiyor mu evet. peki bu bir bağımlılık mı?
sanki kahve de garip bir bağımlılık yapıcı bir şey var.
Arkadaşlar acil !!
Nişanlımla 2.5 senelik süren bir ilişkim var. yaklaşık 6 aydır falan bi kahve merakıdır gidiyor. ki ben kahveye giden insanlardan nefret ederim. Nişanlım 24 yaşında, 30-35-40 yaşlarında insanlar ile sürekli olarak kahveye gidiyor. En son dün gece yine saat akşam 22:30 gibi bana kahveye gideceğini söyledi. önceden izin alıyordu şimdi sadece haber veriyor. benim gitmesini hele o kendinden büyük insanlarla gitmesini istemediğimi biliyor. Hayır çıkamazsın dedim, ben gidiyorum diyerek gitti. Gece saat 1:45 te eve girdi. Ben aşırı rahatsız oluyorum kahveye gitmesinden defalarca belirttim ağladım sızladım gözünün önünde ama vazgeçmiyor. Ve 2 aydır ara sıra ben dışarı çıkalım diyince yorgunum diyor. Kendisini nasıl kahveden soğutabilirim yada nasıl bir tavır sergilemem gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
ayrıl. kahveye giden adamdan bir cacık olmaz.Arkadaşlar acil !!
Nişanlımla 2.5 senelik süren bir ilişkim var. yaklaşık 6 aydır falan bi kahve merakıdır gidiyor. ki ben kahveye giden insanlardan nefret ederim. Nişanlım 24 yaşında, 30-35-40 yaşlarında insanlar ile sürekli olarak kahveye gidiyor. En son dün gece yine saat akşam 22:30 gibi bana kahveye gideceğini söyledi. önceden izin alıyordu şimdi sadece haber veriyor. benim gitmesini hele o kendinden büyük insanlarla gitmesini istemediğimi biliyor. Hayır çıkamazsın dedim, ben gidiyorum diyerek gitti. Gece saat 1:45 te eve girdi. Ben aşırı rahatsız oluyorum kahveye gitmesinden defalarca belirttim ağladım sızladım gözünün önünde ama vazgeçmiyor. Ve 2 aydır ara sıra ben dışarı çıkalım diyince yorgunum diyor. Kendisini nasıl kahveden soğutabilirim yada nasıl bir tavır sergilemem gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Ee yavrum sen bi tasma al en kolayından. .
Tövbe yarabbim niye senden izin isteyecek ki koskocaman adam. .
AYRILMA GİBİ BİR NİYETİM YOK BEN SİZDEN ÖNERİDE BULUNMANIZI YARDIMCI OLMANIZI BEKLİYORUM
bence hayır. çünkü bana göre bu gezme dolaşma gibi bir durum değil.
kahveye giden adam boş beleş adamdır. boş vakti vardır. vizyonsuzdur. asosyaldir. içkiye kumara karıya kıza meyillidir.
şimdi kk kociş severler üyeleri saldırır bana gerçi ama dediğim gibi BENCE.
o yüzden adam geziyor dolaşıyor olsa derim ki tasma mı bağladın sal gitsin.
ama kahveye giden adam boş adamdır.
evlenecek olan adamın boş vakti de boş kafası da olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?