Benim esim de kaymakam korumasiydi 1 sene. Hanimefendi dedigin gibi cok aktiftii. Surekli gezerdi. Haftasonlari bile asla bu adamin da aile var demezdi. Gecenin 12sinde patlican biber al diye aradigi gunleri bilirim. Yataktan kalkip gitmisti adam apar topar. O son oldu iste. Ustleriyle konusup ertesi gun ayrildi ordan.
Yuzunu goremiyordum esimin. Ayni sekilde yaninda bir de bayan polis vardi. Cok severim kendisini. Eve davet edip tanismistim aklim hic kalmadi o konuda.
Kiskancliktan dolayi degil de sirf yogunlugundan istemedim ben. 1 sene sonunda patlican biberi bahane edip yeter artiik cik artik dedim. Ust duzey insanlarin hepsi olmasa da cogu korumalarina hizmetci gibi davraniyorlar. Esimin onlarin market alisverisini yaptigi gunler oldu. Diger kaymakamin evindeyken benim esimi tatli almaya gonderdiklerini bilirim ki kapilarinda bunun icin ekstra 2 adam varken. Bir daha tovbe ettik ikimizde koruma olayina. Mecbur kalmadikca yapamaz esim. Kesinlikle razi gelmem artik. Ne cektigimizi biz biliriz. Bir dahai tovbee