nişanlınla görüşme zamanlarına bağlı. en son ne zamn görüştün, ne sıklıkta görüşüyorsunuz falan.
ama bence annen biraz tolerans gösterip siz gençsiniz ama fazla kalma işimiz var diyebilirdi. sizde ikisninde gönlünü kırmadan iki işide halledebilirdiniz.
o da doğru canım bnm aynen dediğin gibi annemde alttan almadıen son çarşamba görüşmüştük en fazla 1 saat falandı
yine aynı şey olabilirdi. demekki görüşme konusunda hassas bi nişanlınız var. ve bencede birbrinizi tanımanız açısından sık görüşmeniz daha yararlı. keşke anneni ikna edebilseydin sende. annesi ne dese onu yapıyor, kendi kararlarını veremiyor yada benimle görüşmek için 1 saatini bile ayıramıyor diye düşünerek triplere girebilir.. erkek tribide fenadır, çekilmeez
Senle vakit geçirmek onun için gerçekten önemli demek ki ,
Görüşüp görüşmemeyi umursamasa daha mı iyi insan en çok sevdiğine sinirlenir.
Kaldı ki planlanmış bir şeyin son dakikada iptal edilmesi de ayrıca sinir bozucu,
Bir iki güne normale döner.
evet hiç çekilmiobir de bizim ilişkimiz çok farklıydı nişanlım aşık olmaktan bağlanmaktan korkuyordu ben onu hayata döndürmek için az çabalamadım korkusu bağlanırsa ayrılırsak falan yıkılır diyeydi haklı tabikide bu konuda ondan dolayı benimle arası bozulunca tribe girio nedensiz sebepsiz trip yapıo gibi me gelio bazen sanki nasıl desem ben onu zorla aşık ettim de yüz üstü bıraktım gibi kafam karma karışık içimi kimseye dökemiyorum hatta nişanlaanmadan önce bana sakın aşık olma bağlanma dedi bir kere bir kıza bağlandım tövbe ettim dedi yemin ediyorum o konuşmalar aklıma geldikçce acaba ben hatamıı etitim diye düşünüyorum
beni bu kadar seven biri olsa. anneme postayı koyar nişanlıma koşardımsonuçta sizde bir aile olacaksınız.
onu da düşündüm ama sonuçta annem tek evde ve hastayoksa giderdim bende isterdim onla vakit geçirmeyi ama annemi bırakamadım şimdi ki korkum da nişanlım bu ailesinden vaz ge çemio diye benden vazgeçmesin
bu çok basit bir neden bu yüzden ayrılmazsınız korkma düzelir Allah başka sorun vermesin, nişanlın düzelir birkaç güne belliki plan yapmış heveslenmiş bozuldu diye tribe girmiş ama geçer sen gönlünü alırsın, sen ona yanlış bir şey yapmadın için rahat olsun o senin annen ilerde bir gün aklına gelir içine batmaz öyle düşün, sen gezerken kadın hasta hasta yorulsa mıydı, sen doğru olanı yaptın.
vazgeçermi bilmiyorum ama ana kuzusu, bir annesini idare edemiyor bir aileyi nasıl idare edecek diye düşünedilir. yada düşünebilirmi bilmiyorum. aslında bir buluşmadan bu kadar sonuç çıkarmak yersiz ama erkek değilmi düşünürde düşünür işte. sen bugün buluşta gönlünü al tatlıya bağlansın herşey
o nu da dedim o kadar kızmış ki bana işim var istemiyorum dedi hatta laf soktu bak iişim var diyorum seni 2 gün bekletmiorum
beni bu kadar seven biri olsa. anneme postayı koyar nişanlıma koşardımsonuçta sizde bir aile olacaksınız.
küçük bi hediyeyle gönlünü alsan nede güzel olur
Annenize 'posta'yı koyardınız öyle mi?
Doğru olan kalıp annenize yardım etmeniz.
Görüşemiyor olsanız bir çözüm bulunur da görüşüyormuşsunuz da zaten.
Canının sıkılmış olması normal, ama uzatmamalı.
Annenizi bırakıp gidince rahat edebilecek misiniz?
Anne kuzusu olduğunuzu da düşünecekse düşünsün, anne deyince akan sular durmalı.
teşekkürler :) ama hani biz çok olaylar atlattık aşka inanmıodu inanmaya başladıhem nasıl desem o çok farklı hemde çok kaç defa nişnalnmadan bitirmek istedim o istemedi hani beni anlaması lazım ken böyle tavır yapması evlat acısı gibi oturdu yüreğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?