Nişanlım neden böyle bir kelime kullandı???

sensizlink

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
686
146
33
Kızlar nişanlımla olan problemlerden açtığım konulardan bilenler bilir beni..
Aramızdaki son sorunu düzelttik gibi, pazar günü olan olaydan sonra dün iş çıkışı bize gelmek istedi..
Kaç gündür hastaydı öksürük, grip gibi..
Neyse dün 18.30 gibi bize geldi,biraz oturunca ben mutfağa salata yapmaya geldim, o da geldi.
Öksürüyor şiddetli , (belki de ilgi beklediği için naz yapıyo bilmiyorum) neyse ben işime devam ediyorum, ilgilenmedim öksürüğüyle pek bi.
O da bana dedi ki KALLEŞ dedi...
Söz zoruma gitti, yemekten sonra yalnız otururken dedim ki bence benden özür dilemelisin dedim, benim demem üzerine özür diledi... Kendi düşünerek bile değil... Abartıyor muyum haklı mıyım?
Ne olur bi fikir verin, şimdi de bunu sorun ettim kendime..

O kelime de nerden aklına gelmiş?
Nasıl bir tavırla söylediğine bağlı..

insan bazen yanlış kelimeler kurbanı oluyor :KK51:
ama nişanlınız için aynı şeyi düşünemeyeceğim. çünkü eski konularında da doğru olmayan şeyler söylemişti.

Kendi düşünerek özür dileyecek bir insan olsa o lafı etmez zaten. Şaka yapmış kendince. Sende yarın ona hain dersin,ödersirsiniz.
Hain ile aynı anlama gelen bir söz mü? Ben küfür gibi algıladım.... Ben de ona hafif gülerek sen de şrfszsn dedim

Ciddi ciddi söylemedi sanırım?
Gerçi şaka olarak da kabul edilebilir bir kelime değil benim için.
Bazı kelimelerin şaka olarak dahi söylenilmemesi gerektiğini düşünüyorum, "Salak" bile denilmemeli.
Ancak "Hain köfte" gibi daha sevimli kalıplarla söylemiş olsaydı nişanlınız, tatlı durabilirdi.

Bi daha yaparsa daha ağır tepki verirsiniz, zannedersem ilk kez öyle bir kelime kullanmış.
"Şakayla bile olsa, bu çeşit hitapları kullanmayalım birbirimize" diye de ikaz edin.

insan bazen yanlış kelimeler kurbanı oluyor :KK51:
ama nişanlınız için aynı şeyi düşünemeyeceğim. çünkü eski konularında da doğru olmayan şeyler söylemişti.
Hangi kelimelerden bahsediyorsunuz? Kendisi bu tarz kelimeler kullanan biri değil.. 3,5 yılda ilk defa böyle argo kırıcı kelime duydum..

Ciddi ciddi söylemedi sanırım?
Gerçi şaka olarak da kabul edilebilir bir kelime değil benim için.
Bazı kelimelerin şaka olarak dahi söylenilmemesi gerektiğini düşünüyorum, "Salak" bile denilmemeli.
Ancak "Hain köfte" gibi daha sevimli kalıplarla söylemiş olsaydı nişanlınız, tatlı durabilirdi.

Bi daha yaparsa daha ağır tepki verirsiniz, zannedersem ilk kez öyle bir kelime kullanmış.
"Şakayla bile olsa, bu çeşit hitapları kullanmayalım birbirimize" diye de ikaz edin.
İlk defa söyledi.. Ama yemin ederim ayrılmayı düşünüyorum..

Hain ile aynı anlama gelen bir söz mü? Ben küfür gibi algıladım.... Ben de ona hafif gülerek sen de şrfszsn dedim
Yuh :KK57: Şaka demi bu ? Sen nisanlina şerefsiz mi dedin ? Bide zorla özür dilettin öyle mi ? Ben olsam kıcına çoktan tekmeyi basmistim. Şerefsizle kalles aynı şey mi Allah aşkına ya ? Allahım bi kerede şurda normal bi ilişki görsem ya.. Biri kalles diyor diğeri şerefsiz. Ben daha salak demeye bile cesaret edemezken :KK14:

Back
X