- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi sensizlink
Nişanlını sen tanıyorsun canım.. Şaka anlayışınıda sen bilirsin..Canım çok sıkkın... Bilmiyorum...
İyi düşün doğru karar ver.. Ya da içine sindiyse açıklaması takılma..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlını sen tanıyorsun canım.. Şaka anlayışınıda sen bilirsin..Canım çok sıkkın... Bilmiyorum...
Kalles ne alaka ya ayyy cok guldum sırtından mi bicakladin cocugu naptin tovbe tovbe acaba hapsurdugunda cok yasa falan demedin de olmesini falan istedigini mi dusundu napti![]()
İlk defa bana böyle bir söz söyledi... Ben ona şakasına salak mal aptal felan derdim ama ondan hiç duymadım bu kelimeleri bile.. Ummadığım için bu kadar üzüldüm belki..Nişanlını sen tanıyorsun canım.. Şaka anlayışınıda sen bilirsin..
İyi düşün doğru karar ver.. Ya da içine sindiyse açıklaması takılma..
Yani illaki bi sebebi vardir yada gercekten sakasina solemistirHiçbiri olmadı... Zoruma giden de hak etmediğim halde bu lafı işitmek işte... Canım çok dar bilmiyorum![]()
İlk defa bana böyle bir söz söyledi... Ben ona şakasına salak mal aptal felan derdim ama ondan hiç duymadım bu kelimeleri bile.. Ummadığım için bu kadar üzüldüm belki..
Dalga mı geçiyorsunuz acaba? Siz ağzınıza geleni söyleyin adam ilk defa bir laf etsin sizin ağrınıza gitsin. Duymak istemediğin bir lafı kullanmamanız gerektiğini kimse size söylemedi mi?İlk defa bana böyle bir söz söyledi... Ben ona şakasına salak mal aptal felan derdim ama ondan hiç duymadım bu kelimeleri bile.. Ummadığım için bu kadar üzüldüm belki..
Valla ben ortada sorun göremedim. Bariz şaka maksatlı söylemiş. Hem şaka yapmasa bile hakaret kelimesi değil ki bu. Trip atasın gelmiş bence.
Benim söylediklerimle o bir değil ki.. O ağır bir itham... Arkadan iş çeviren, kuyu kazan vb anlamlara geliyor... Benimkiler ise direk şaka olduğunu kendisinin de anladığı sözler...Dalga mı geçiyorsunuz acaba? Siz ağzınıza geleni söyleyin adam ilk defa bir laf etsin sizin ağrınıza gitsin. Duymak istemediğin bir lafı kullanmamanız gerektiğini kimse size söylemedi mi?
Yukarıda bir arkadaş( F Felix_Felicis ) ne güzel demiş 'piremses sendromu' diye.
Haaa sen bi de s....z mi dedin eeee senn ondan ne farkin kaldi ki yok yok sizin ciddi sorunlarinz var insan nisanlisinn yuzune saka da olsa ole dermi yaaBenim söylediklerimle o bir değil ki.. O ağır bir itham... Arkadan iş çeviren, kuyu kazan vb anlamlara geliyor... Benimkiler ise direk şaka olduğunu kendisinin de anladığı sözler...
yani bende çok kullanırım onu ama söyledigi ortama ve ses tonuna baglı
genelde bana sırnaşırken söylerim
Kötü niyetle söylese söylediği gibi giderdi diye düşünüyorum . Bazı insanlar hastalandığında fazla nazlanır .Hastayken onu içeride yalnız bıraktığınız için söylemiştir belki .
Gerçekten öyle mi dersiniz... Kendisi de şaka olduğunu söylüyor, ama zalim felan dese bu kadar zoruma gitmez.. Kalleş deyince kaldım öyle... Gerçekten dediğiniz gibidir umarım, sabahtan beri can sıkıntısından ölüyorum...
Bence büyütüyorsun. Buradaki bazı yorumlar beni şaşırttı açıkcası. Kalleş lafının hakaret içeren bir kelime olduğunu asla düşünmüyorum. Burada ki üyeler mi çok hassas ben mi çok genişim anlamadım. Kaldı ki sevgililik ve nişanlılık döneminde basit şeylerden bile trip atardım ama artık bazı şeyler yerine oturdu. Eşimi daha iyi tanıdım mesela.
Ben eşime böyle bir şey söylesem o da karşılığında aynı tür bir şakayla karşılık verebilir. Ki hiç daha birbirimize salak, aptal gibi hakaret içeren kelimeler kullanmadık.
Çok ilginç küfürlü bir kelime bekliyordum buna mı bozuldun cidden
Bana göre kalleş, seni hain, hınzır, çakaaaaall ile eş değerdir.
Şakasına takılma amaçlı söylenir.
Çok da sevimlidir :)