Hangi aile?Ben bu kadar senaryo kurmaz direk engellerdimm...ama sanırım aile haklı
Nasil yani? Gitmek icinmi donmek icinmi?Ailesinden izin almış heralde seninki, hadi hayırlısı.
Sozluyuz hala. Cunku whatsapta durumu gozukuyor ve baskalarina kapali.Sen neyin peşindeysen o da aynı şeyin peşinde. Nerden biliyorsun eklendiğini sildiğini?Sadece merak...Bi de sözlüydünüz,ne ara barışıp nişanlandınız?
Ahahahahahah deli kız. İzin çıkmış diyorum, hayırlı olsun askskskNasil yani? Gitmek icinmi donmek icinmi?
Hayatım siz ayrıldınız haberin yok mu? Söz möz kalmadı, düştü söz.Sozluyuz hala. Cunku whatsapta durumu gozukuyor ve baskalarina kapali.
Onlar galiba nisanlima dedilerki o kizi sil tekrar pesinden kosar az burnu surtulsun seviyo seni birakmaz vs. Bende onlardan kactigim ....dediğin aile.Hangi aile?
Böyle süt kuzulariyla evleniyorlar sonra vay efendim kv böyle vay efendim ailesi şöyle, vay efendim didisi böyle ohooAhahahahahah deli kız. İzin çıkmış diyorum, hayırlı olsun asksksk
Yüzüğü kafasına atmadı ondan bunlarHayatım siz ayrıldınız haberin yok mu? Söz möz kalmadı, düştü söz.
Bu evlilik olursa o teyzesi var ya çocuğun hani konu sahibinin yeğeni ile evli olan, onun bebesi ile bile evlenmiş olacak bizim küçük Linamira. Bil bakalım kiminle evli gibi olamayacak? .Böyle süt kuzulariyla evleniyorlar sonra vay efendim kv böyle vay efendim ailesi şöyle, vay efendim didisi böyle ohoo
Damat dimi??Yüzüğü kafasına atmadı ondan bunlar
Merhabalar,
Nisanlim beni (ailesi yuzunden) terk etti 1,5 ay oldu. Cok uzerine dusup savasiyodum ta ki o terk edene kadar. Sonra kendi kabuguma cekildim sesimi cikarmadim. Numarami silmisti, 2 hafta oluyor tekrar kaydetmis. Ve son haftalarda teyzesi (yigenimle evli) annemi her aradiginda ozelikle beni soruyor naptigimi vs. Dun abimin evine gitmisler ve yine anneme beni sormus. Bir buyugum dedi ki nisanlin yavas yavas sana donmeye calisiyo, ilk numarani kaydetti kafani karistirmak icin, basardida, ve sana yazacak olursa hemen tepki verme diye yavas yavas seziyo ki yumusak cevap ver ona diye. Bu arada, nisanlim aile arasinda titreyerek istemiyom artik dedi, benimle yuz yuze konusamadi bi sebeb veremedi. Sizce neden beni ozellikle soruyor o ayiran teyzesi? Ve beni gordugunde melek gibi davraniyor? Yilbasindan sonra dogum gunum, onu firsat olarak degerlendirirmi? Onlar galiba nisanlima dedilerki o kizi sil tekrar pesinden kosar az burnu surtulsun seviyo seni birakmaz vs. Bende onlardan kactigim icin tutusmus olabilirler. Siz ne dusunuyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?