- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
Sizi ailesi yüzünden terk eden adam için buraya konu açmanız ondan çok sizin barışmaya hevesli olduğunuzu gösteriyor. Bizdende evet seninle barışmak istiyor bunlar onun göstergesi yazmamızı bekliyorsunuz.Merhabalar,
Nisanlim beni (ailesi yuzunden) terk etti 1,5 ay oldu. Cok uzerine dusup savasiyodum ta ki o terk edene kadar. Sonra kendi kabuguma cekildim sesimi cikarmadim. Numarami silmisti, 2 hafta oluyor tekrar kaydetmis. Ve son haftalarda teyzesi (yigenimle evli) annemi her aradiginda ozelikle beni soruyor naptigimi vs. Dun abimin evine gitmisler ve yine anneme beni sormus. Bir buyugum dedi ki nisanlin yavas yavas sana donmeye calisiyo, ilk numarani kaydetti kafani karistirmak icin, basardida, ve sana yazacak olursa hemen tepki verme diye yavas yavas seziyo ki yumusak cevap ver ona diye. Bu arada, nisanlim aile arasinda titreyerek istemiyom artik dedi, benimle yuz yuze konusamadi bi sebeb veremedi. Sizce neden beni ozellikle soruyor o ayiran teyzesi? Ve beni gordugunde melek gibi davraniyor? Yilbasindan sonra dogum gunum, onu firsat olarak degerlendirirmi? Onlar galiba nisanlima dedilerki o kizi sil tekrar pesinden kosar az burnu surtulsun seviyo seni birakmaz vs. Bende onlardan kactigim icin tutusmus olabilirler. Siz ne dusunuyosunuz?
Plan yapalım istiyor ???Sizi ailesi yüzünden terk eden adam için buraya konu açmanız ondan çok sizin barışmaya hevesli olduğunuzu gösteriyor. Bizdende evet seninle barışmak istiyor bunlar onun göstergesi yazmamızı bekliyorsunuz.
Acaba kimleBu evlilik olursa o teyzesi var ya çocuğun hani konu sahibinin yeğeni ile evli olan, onun bebesi ile bile evlenmiş olacak bizim küçük Linamira. Bil bakalım kiminle evli gibi olamayacak? .
Senin sözün yok, yok senin sözünHayatım siz ayrıldınız haberin yok mu? Söz möz kalmadı, düştü söz.
Nerden anladinki bunuAhahahahahah deli kız. İzin çıkmış diyorum, hayırlı olsun asksksk
Eyle deme, adam masum temiz bir çiçek, şeytan ailesi ayırdı hep.Acaba kimleya bak işte gostere göstere nasıl geliyor değil mi, kızın ailesi de bir uyarmıyor şundan uzak dur diye. Aklı başında kimse yok mu etrafında sayın konu sahibi ?
Neydi o, şey hmmEyle deme, adam masum temiz bir çiçek, şeytan ailesi ayırdı hep.
Ailesinin emri ile ayrılmadı mı sözlün senden küçük kız? Tekrar barışabilmesi için de onların izni gerekiyor. Sözlünde var mı ailesine karşı çıkacak kaba etler?Nerden anladinki bunu
Sence belli değil mi? Bence kenarda bekle bekle bekleNerden anladinki bunu
Çünkü konu sahibi olağanüstü saflığıyla tam bir organikKonu neden organik yaşamda
Ohoo venüs retrosu merkür retrosu uçuşuyor ocakta döne döne dönerler
Aklın varsa döndüre döndüre geri gönder
Bukadar sert konusmaniza gerek yok. Sadece pisman olup donmesini gormek istiyorum sutlamak icin. Onunla yeniden ask baslatamam.Ben Allah akıl fikir versin diye düşünüyorum. Ailesi yüzünden seni terkeden nisanliya dünya tersine dönse dönüp bakılmaz ama sen barışma hayalleri kuruyorsun. Korkma barisirsiniz senin kadar safını nereden bulacak.
Donecekler diye degildir belki, belkide uzuntumu duyup beslenmek icin.Sence belli değil mi? Bence kenarda bekle bekle bekle
Kesin şutlarsın.Bukadar sert konusmaniza gerek yok. Sadece pisman olup donmesini gormek istiyorum sutlamak icin. Onunla yeniden ask baslatamam.
Hiçbir katkı maddesi içermiyor ne kaa güzelÇünkü konu sahibi olağanüstü saflığıyla tam bir organik
Sadece pisman olup donmesini gormek istiyorum sutlamak icin. Onunla yeniden ask baslatamam.
Boşver nerede trak orada bırakDonecekler diye degildir belki, belkide uzuntumu duyup beslenmek icin.
Tabi canım geçmişi de yokmuş tertemizmiş böyle, köy yoğurdu gibi.Hiçbir katkı maddesi içermiyor ne kaa güzel
aaa daha neler nesi sert benim dediğiminBukadar sert konusmaniza gerek yok. Sadece pisman olup donmesini gormek istiyorum sutlamak icin. Onunla yeniden ask baslatamam.
Zor bulunur bu devirde böyle temizi :))Tabi canım geçmişi de yokmuş tertemizmiş böyle, köy yoğurdu gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?