Nisanlim neyin pesinde? Donmeye mi calisiyo ?

Sizi ailesi yüzünden terk eden adam için buraya konu açmanız ondan çok sizin barışmaya hevesli olduğunuzu gösteriyor. Bizdende evet seninle barışmak istiyor bunlar onun göstergesi yazmamızı bekliyorsunuz.

Sizi ailesi yüzünden terk eden adam için buraya konu açmanız ondan çok sizin barışmaya hevesli olduğunuzu gösteriyor. Bizdende evet seninle barışmak istiyor bunlar onun göstergesi yazmamızı bekliyorsunuz.
Plan yapalım istiyor ???

Bu evlilik olursa o teyzesi var ya çocuğun hani konu sahibinin yeğeni ile evli olan, onun bebesi ile bile evlenmiş olacak bizim küçük Linamira. Bil bakalım kiminle evli gibi olamayacak? .
Acaba kimle ya bak işte gostere göstere nasıl geliyor değil mi, kızın ailesi de bir uyarmıyor şundan uzak dur diye. Aklı başında kimse yok mu etrafında sayın konu sahibi ?

Acaba kimle ya bak işte gostere göstere nasıl geliyor değil mi, kızın ailesi de bir uyarmıyor şundan uzak dur diye. Aklı başında kimse yok mu etrafında sayın konu sahibi ?
Eyle deme, adam masum temiz bir çiçek, şeytan ailesi ayırdı hep.

Ohoo venüs retrosu merkür retrosu uçuşuyor ocakta döne döne dönerler
Aklın varsa döndüre döndüre geri gönder
Bukadar sert konusmaniza gerek yok. Sadece pisman olup donmesini gormek istiyorum sutlamak icin. Onunla yeniden ask baslatamam.

Bukadar sert konusmaniza gerek yok. Sadece pisman olup donmesini gormek istiyorum sutlamak icin. Onunla yeniden ask baslatamam.
aaa daha neler nesi sert benim dediğimin
Bilgilendirdik ve evet dönüyor muhtemelen dedim kabul etme,hos kabul etsen de yine gidecek retroda gelenden bahsediyoruz şurada....keyfin bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…