Nisanlim neyin pesinde? Donmeye mi calisiyo ?

Sadece pisman olup donmesini gormek istiyorum sutlamak icin. Onunla yeniden ask baslatamam.
Eski konunuzda yazdıklarınıza bakın isterseniz

Bukadar sert konusmaniza gerek yok. Sadece pisman olup donmesini gormek istiyorum sutlamak icin. Onunla yeniden ask baslatamam.

Sert derken? Herhalde nişanlının yaptigini demek istedin. Sen yat kalk bir şükür namazı kıl bu adam senden ayrıldığı için.

Elin adamı yapmadığını bırakmıyor ama hala dönmesi bekleniyor. Biz iyiliğin için yazıyoruz ama sert biz oluyoruz.

Organik yaşam ne aleyla acebası

Nisanlınız mı 1.5 ay önce sizden ayrılan eski nisanlınız mı?
O dönmeye calısıyor bariz belli.Ne icin tutustuklarından ziyade siz ne düsünüyorsunuz ne yapmaliyim diye sorsanız daha yerinde bir konu olurdu sanki

Sadece dusuncenizi sormak istedim, bazi insanlar neden bukadar sert cikisiyolar anlamiyorum. Eger ki donerse nasil davranmam lazim falan donmese de eyvallah yani
Buradaki insanların çoğu senin iyiliğini istediği için konuşuyor..... Bu olay senin için iyi değil o yüzden kızıyorlar. Sence nasıl davranmalısın

Sadece dusuncenizi sormak istedim, bazi insanlar neden bukadar sert cikisiyolar anlamiyorum. Eger ki donerse nasil davranmam lazim falan donmese de eyvallah yani
Siz izin vermedikten sonra kime dönecek? Nereye dönecek?
Sizin barışma isteğiniz burdan belli oluyor. Bu adam sizi çok üzer.

Bence de kaçan kovalanr

Nişanlın değil eski nişanlın eğer dönerse sizde koşa koşa kabul edeceksiniz peki bizden ne tavsiye istiyorsun... Evet burnunu sürttür sonra barış olurmu

Ailesi için nişanlıyken terk eden, yarın bir gün yine ailesi için karnında ya da kucağında bebeğinle terk eder. Hiç mi hesap etmiyorsunuz bunları ya?
En azından şimdi tek kişisiniz. Eğer dediğim gerçekleşirse 2+ kişi olacaksınız terk edilenler olarak. İnsan hiç mi kendini düşünmez? İnsanın kendine ettiğini yedi düvel birleşse yapamıyor sahiden de.
Teyzesi ayırmışmış. Yok ya! Teyzeye bak sen, süper güçleri var, sevenleri ayırıyor şak diye. Sizin nişanlınızın canı sizi terk etmek istemiş, o da bahane olmuş. Yoksa istediği kadar fitne soksunlar, nişanlınız sizden emin olsaydı hiçbir koşulda bırakmazdı. Tıkardı kulaklarını, o ağzını açanların da ağzını kapatmasını bilirdi. Ama o ne yapmış? Milletin lafına bakmış ve sizi bırakmış. Demek ki o kadar da çok sevmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…