Nişanlım nişanı atmak istiyor

Evet ailesini hergün aramam konusunda aşırı baskıcıydı. Aramasam ailemden nefret ediyorsun diyordu sürekli. Umarım buda hatasını anlar ama iş işten geçmiş olur. Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum 🙏
Neden hergün arıyorsunuz ? O sizin ailenizi arıyor muydu? Çocuk gibi ya bunlar , biz köleyiz herşeyi yapmak zorundayız ama onlara asla karisamayiz . Saçma sapan sözler tripler bir de . Birakin başka köle bulsun kendine

Neden hergün arıyorsunuz ? O sizin ailenizi arıyor muydu? Çocuk gibi ya bunlar , biz köleyiz herşeyi yapmak zorundayız ama onlara asla karisamayiz . Saçma sapan sözler tripler bir de . Birakin başka köle bulsun kendine
Yooo o benim ailemi hergün değil ara sıra arıyordu. Ki zaten asla otur annemi babamı ara demezdim benim öyle takıntılarım yok. Onlar ailece takıntılı. Dediğiniz gibi kendilerine köle arıyorlar. Gitsinler kendilerine denk bir köle bulsunlar bakalım herşeye benim gibi tama diyen birini bulacaklarmı

annesi ile birebir tartışmaya girmedim saygısızlık etmedim kötü söz söylemedim. Sadece kendisine dedimki 1. anneni imkanları iyi olan bir şehirden neden depremde harap olmuş bir şehirde hastaneye getiriyorsun bu mantıklı değil 2. henüz benim girmediğim evi onların bir süre kullanması hoşmu sence dedim eşyada umrumda değil böyle benden habersiz plan program yapıyorsunuz ve en son ben duyuyorum. İşte gidip herşeyi annesine anlatmış. Şimdide özür dilememi bekliyorlar. Haklı olduğum konuda bu şekilde haksız çıkarıldın
Çok çok geçmiş olsun. Allah kurtarmış. Evlenmeden dönmüşsünüz. İnanın sevgi bitiyor. Bir süre sonra saygı ve iyilik için birlikte oluyorsunuz ve bu kişinin size saygılı olacağını hiç sanmıyorum

Ben bu konuda biraz kendimi düşünürdüm eşya her zaman alınır sıkıntı değil önerim kendinizi düşünün hayatınızdan kendinizden ödün vermeyin bırakın sizden çekinsinler alttan almayın sizin gibi karşı taraf ta emek versin eskilerin bir lafı var ağırdan pahalıya satın yanlış anlamayın mecazi anlamda siz çok değerlisiniz bir siz daha yok bu dünyada belki ağzından sinirle çıkmış olabilir annesinin bilmediğiniz önemli bir hastalığı olabilir yeni öğrenmiştir atlatamamistir izin alıp gidemiyordur işi dolayısıyla yanında ilgilenmek istemiş olabilir aynı konumda siz de olabilirdiniz o an eşyayı insanın gözü görmez önemli olan size karşı tutumu sakın bir şekilde anlamaya çalışarak çözebilirsiniz ama yok hep alıcı hep sizden bekliyor ise iyi düşünün en başında da dediğim gibi kendinizi düşünün kimse tek seçenek değil

Sadece annem ve kızkardeşim biliyor babama söylemedik daha. Babam en başından kabullenmiyordu zor ikna etmiştik nişana. Şimdi duyarsa nasıl tepki verecek bilemiyorum😞

Hmmm yani icten ice Geri dönmesini bekliyor ve istiyorsun. yoksa babana söylerdin

Demek ki ailesi nişanlınız için kırmızı çizgi. söylediğinizden sanki ailesi gelip eşyaları kırıp dökecek, leş gibi bırakıp gidecek gibi bir anlam çıkarıp kızmış ve üzülmüş olabilir. neticede iki parça eşya, kalp kırmaya değmez. evlenmeden önce her şeyi temizletirsiniz öyle girersiniz evinize.

eğer sadece yaşadıkları büyükşehirde imkanların daha bol olduğunu söyleyerek fikir beyan etseydiniz sözünüz dikkate alınırdı. ama eşyalarımı benden önce kullanacaklar argümanı kırıcı ve saçma olmuş. sağlık herşeyden önemli bence. nişanlınıza destek olmalısınız.

Demek ki ailesi nişanlınız için kırmızı çizgi. söylediğinizden sanki ailesi gelip eşyaları kırıp dökecek, leş gibi bırakıp gidecek gibi bir anlam çıkarıp kızmış ve üzülmüş olabilir. neticede iki parça eşya, kalp kırmaya değmez. evlenmeden önce her şeyi temizletirsiniz öyle girersiniz evinize.

eğer sadece yaşadıkları büyükşehirde imkanların daha bol olduğunu söyleyerek fikir beyan etseydiniz sözünüz dikkate alınırdı. ama eşyalarımı benden önce kullanacaklar argümanı kırıcı ve saçma olmuş. sağlık herşeyden önemli bence. nişanlınıza destek olmalısınız.
Benden habersiz plan yapıp kesinleştirdikten sonra haberimin olması üzdü beni😕çok büyük bir sağlık sorunu olsa yine anlarım ama şeker hastalığı için depremden büyük hasar almış bir şehire gelmeleri çok saçma geldi. Annesinin normal davrandığını düşünmüyorum. Nişan zamanıda aynı şeyi yapmıştı ve iki ay ertelemek zorunda kalmıştık sonuç olarak gereksiz ertelediğimizi çok sonradan anlamıştık şu andada aynı şeyi yapmaya çalışıyor. Neyse gerek kalmadı zaten ayrıldık artık dilediklerini yapabilirler

Bugün yine aradı beni annemi ara özür dile dedi ısrarla. Üstelik ailesini bana karşı öyle bir doldurmuşki..erkek kardeşi dün bana mesaj attı sen bizden nefret ediyorsun bir daha bizi rahatsız etme diye. Ben şok oldum. Kardeşin bana terbiyesizlik yaptı dedim. İyi yaptı hakettin dedi bana😕git bir daha arama dedim herşey bitti dedim.

Bugün yine aradı beni annemi ara özür dile dedi ısrarla. Üstelik ailesini bana karşı öyle bir doldurmuşki..erkek kardeşi dün bana mesaj attı sen bizden nefret ediyorsun bir daha bizi rahatsız etme diye. Ben şok oldum. Kardeşin bana terbiyesizlik yaptı dedim. İyi yaptı hakettin dedi bana😕git bir daha arama dedim herşey bitti dedim.

Bidaha mesaj atarsa sen benim muhatabim degilsin, deyin. Boyle adamlar niye evlenmek ister hic anlamıyorum.

Ayrılık kolay birsey değil biliyorum ama böyle bir ilişkiyi devam ettirmek daha kötü. Adam anasına kardeşine laf taşıyor, sonra sizden özür dinlemenizi bekliyorlar, kardeşi size mesaj atacak haddi buluyor... en başta nisanliniz olmak üzere hiç biri size saygı duymuyorlar. Böyle evlilik olmaz. Sizi çok ezerler.

Genel anlamda nasıl nisanliniz,aranızdaki bag kuvvetli mıdır?Açıkçası ben kendi şehrinde çalışırken eşimde görev yaptığı yerde çalışırken evimizi tuttu eşyalarımızı yerleştirdik ve eşim düğüne kadar evimizde kalacaktı.Annesi ve kız kardeşi yardım etmemesini geçtim,eşimi zora koşup eşiyle kavga bahanesiyle benim gidip kalmadigim eve gitmişlerdi habersiz,bu durumu öğrenince ben de olay çıkarmıştım.Esim de evin reisi benim sana laf düşer mi ayrılıyoruz demişti :KK70: Neyseki sabah otobüs bileti alıp annesini ve kız kardeşini evlerine yollamıştı.Ve sonrasında böyle bir sorun yaşanmadı.Esim anneci değildi.Sizde durum farklı ise bir düşünün.Planlari nedir,size danisiyor mu?
Konu sahibi diğer mesajları okudum.Kendine yazık etme karaktersiz biriyle evlilik arefesinden dönmüşsün.Şuan için üzülebilirsin ama geleceğin adına sevin.

Son düzenleme:
Bidaha mesaj atarsa sen benim muhatabim degilsin, deyin. Boyle adamlar niye evlenmek ister hic anlamıyorum.
Yatabileceği bir hizmetçi arıyorlar çünkü. İkisine de ayrı ayrı bi dünya para lazım biliyon mu? Böyle daha ekonomik oluyo.

Back
X