- 3 Temmuz 2021
- 709
- 1.517
- 33
- 32
Nisan bohcasi taki vs önemli değil bence. Zaten bohça falan kalmadı artık yani ben çevremden duymadım hiç. Bende yapmadım çeyiz bohça karşıdan da istemedim. Aksine istememek daha iyi çünkü karşı tarafın kayinvalidelik yapmasına müsaade etmemiş olursunuz. Parayı veren düdüğü çalar diye bir söylem var ne kadar para harcarsa insanlar o kadar söz sahibi olur. Siz siz olun karşı tarafın harcadığı maddiyatin fazla olmasına izin vermeyin. Sonra başınıza kalkılır sizden 'gelinlik' beklerler.
Sizin konuda önemli olan adamın nankör, ailesinin yol yordam bilmemesi. Yeni döşenmiş gelin evine gelinip kalınmaz. Kardeşinin size mesaj atması da ayrı mesele, annemi ara demesi ayri.
Her erkek de böyle degil akıllı olup eşi ile arasına kimseyi katmayan erkekler de var emin olun.
Sizin konuda önemli olan adamın nankör, ailesinin yol yordam bilmemesi. Yeni döşenmiş gelin evine gelinip kalınmaz. Kardeşinin size mesaj atması da ayrı mesele, annemi ara demesi ayri.
Her erkek de böyle degil akıllı olup eşi ile arasına kimseyi katmayan erkekler de var emin olun.