Nişanlım nişanı atmak istiyor

Belkide dediğiniz gibi ailesi söylemiştir bunları. Zaten fena halde dolduruşa gelmişti annem seni kabul etmediği sürece bende seni istemem dedi.
Ayy nolur istesin git bi aç doyur canim bide şükür namazı kıl kurtulmuşsun

Nisanliniz bence bu şekilde davranmak için önceden sizden bu yüzü bulmuş gibi görünüyor. Çünkü sürekli size annesi hususunda baskı kurması ve annesinin size tavırlı davranmasina karşın sizin nisanliniza ve annesine tepki göstermemeniz onları iyice yüzsüz duruma getirmiş.
Hayatta çok fazla fedakarlık yapmak iyi olmuyor. İnsan ilk önce kendisine değer vermeli sonra eşine ve aileye değer verilmeli. Baştan sınırı iyi cizemedigimizde tepemize çıkan çok olur. Ben bunu anladım kendi hayatımda. Gerektiğinde 'hayır ' demeyi bilmekten öte hayatımıza da gecirebilmeliyiz.
Bunlar da sana hayat dersi olmuştur, hatta bize bile ...
Çok iyi niyetli davranmişsin. İnsan 30lu yaşlardan sonra hayata daha farklı bakıyor. Bence Allah seni dengin olmayan birinden bir vesileyle kurtardı. Şer gibi görünse de bence bunda bir hayır var. Allah muhakkak adaletlidir, ettiklerini bulurlar. Sen Allah'a havele et yoluna bak. Allah sana çok daha iyi hayırlı kapılar açsın inşallah:)

Öncelikle herkese merhaba. anlatacağım konuda aklım o kadar karışıkki ileride pişman olacağım hatalara düşmek istemiyorum. Tanımadığım insanların olaya daha objektif bakacağını düşünerek buraya yazmak istedim. Nişanlımla 7 yıllık bir ilişkimiz var. Bu 7 yıl içinde çok büyük sıkıntılar çekti ve ben her zaman onu destekledim ve bu süre içerisinde üniversitemi okudum beraber el ele vererek bütün sıkıntıları atlattık ve geçen sene haziran ayında nişanlandık. Herşey güzel gidiyordu. 1 ay sonra düğünümüz vardıki evi tuttu eşyaları dizdi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz o işi gereği deprem bölgesinde yaşadığı için çok eşya istemedim sadece birkaç parça al ihtiyacımız dışında hiçbirşey alma dedim hatta kendi beğenip aldı onada karışmadım. Tam nikah tarihi alacakken annesi hastayım dedi. Aileside büyükşehirde yaşıyor her türlü imkan varken annemi ve kardeşlerimi yanıma getirip hem hastane işlerini hallederim hemde bir süre bende kalsınlar dedi. Zaten erkek kardeşi 1 aydır yanında kalıyordu. Bende daha benim kullanmadığım eşyaları onlarmı kullanacak diye sordum. Hem orası deprem bölgesi neden oraya götürüyorsun bu ne kadar doğru bir karar dedim. Yaşadıkları şehirde çok daha iyi hastanr doktor imkanı var dedim. Kıyametler koptu telefonu yüzüme kapattı bir daha beni arama nişanı atıyorum dedi. Ben neye uğradığımı şaşırdım. Yıllardır verdiğim emekleri ve onun için çektiğim sıkıntıları hiçe sayarak bu lafları söyledi bana. Eşya veya gösteriş meraklısı biri değilim ama evimi benden önce kullanmaları açıkçası zoruma gitti. Bilmiyorum benmi haksızım ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım. Sizlerden ricam fikrinizi yazabilirmisiniz bu durumda onca emeği heba edip yanlış bir karar vermek istemiyorum şimdiden teşekkürler
Sende haklısın erkekler bunu anlamıyor neyse zaten ayrilmissiniz da nasip olmayınca bahane çok oluyor.

Siz onca emegi heba etmek istemiyorsunuz ama karşı taraf hiç düşünmeden atıyorum nişanı diyip herşeyi silebiliyo, ne zaman kendinize deger vereceksiniz. ilişkide tek taraflı olmaz bu işler kıymet veriliyorsa 2 taraflı olması gerekir sizin ilişki senin için kıymetli ama karşı tarafın umurunda değil gerçi ortada artık ilişki de kalmamış. neyi istiyorsun adam nişanı atıyorum demiş biz olumlu bişey yazsak arayıp yalvaracak mısın dön bana diye
Eğer ki gerçekten seviyorsan bırak kullansınlar eşyayı idare et.İleride daha güzellerini de alırsınız İnşallah.Erkek aileleri düşünmez bunu eşya için mutluluğunu bozma sırf sebep eşya ise.

Valla ayrılık lafı eden herifle olmaz 🙅🏻‍♀️ yol yakınken dön, senin hassasiyetine az saygı göstersin, buna nişan atalım tepkisi verenle evlen de gör derim en fazla devam edeceksen
Birkere ayrılalım diyen her canı sıkıldığında ayrılalım diyecek.

Zaten buraya konu açan kadınları anlamıyorum asla değer görmedikleri bi ilişki içindeler ‘ayrıl kanka’ yazan onlarca yorumu es geçip bi tane ‘barışın’ yorumunu cımbızla çekip ondan tatmin oluyorlar😂

Baştan belirtin ‘ben ille de barışmak istiyorum, bana böyle yorum yapmayacaksanız yazmayın’ diye de bizde boşa parmaklarımızı yormayalım 😏
Umut arıyoruz işte.

Eğer ki gerçekten seviyorsan bırak kullansınlar eşyayı idare et.İleride daha güzellerini de alırsınız İnşallah.Erkek aileleri düşünmez bunu eşya için mutluluğunu bozma sırf sebep eşya ise.
Maalesef bitti geri dönüş kalmadı artık hayırlısı böyleymiş her ne kadar üzülsemde yapılabilecek bişey kalmadı

Nişan atıldı ailesi barışmak için defalarca kez babamı aradılar. Ama babam kesinlikle barışma taraftarı değil bende aynı şekilde. Yani ilişkimiz bitti daha düzelmesi mümkün değil. Son durum böyle
Valla çok iyi olmuş aman aman geri dönmeyi düşünmeyin.

Nişan atıldı ailesi barışmak için defalarca kez babamı aradılar. Ama babam kesinlikle barışma taraftarı değil bende aynı şekilde. Yani ilişkimiz bitti daha düzelmesi mümkün değil. Son durum böyle
Neden ailesi arıyor hep, beyefendiden ses çıkmıyor? Ailesi mi evlenecekmiş?

Kendiside defalarca aradı ama babam açmadı. Bütün kapıları kapattı onlara.
Telefon açmamak ta hata bunu ben kendi ilişkimde gördüm.Bak barisabilirsiniz de o yüzden ılımlı ol ayrıl ama kavga etme.Ne olacağı belli olmaz.Sakin olun.

Back
X