Nişanlım oğluna mal biriktirme sevdasıyla bizi kısıtlıyor

Değilim ne yazık ki. Bizim çocuğumuz olursa onun abisinden ne eksiği var da villada yaşamıyor diye sorun çıkarmayacak mıyım
Evlenmeden önce yapılmış hiçbir şey seni ilgilendirmez. Eğer çocuğun olduğunda ne olacak diye kara kara düşünüyorsan evlenmeden önce konuşup anlaşırsın. Villa istiyorum dersin. Kocanla birlikte gücünüz neye yetiyorsa yaparsınız. Ha yok ben hazır mala konmak istiyorum diyorsan o başka. Villada oturacak paran yoksa adamdan da istemeyeceksin o zaman. İstediğin kadar sorun çıkar. Sorun çıkararak mal mülk elde edebileceğini mi sanıyorsun?

Ayrıca belki çocuğun olmayacak. Nerden biliyorsun? Daha evli bile değilsin.

Kim bu zengin ?

Şu konuları açmadan önce ön hazırlık yapsanız, böyle aksaklıklar olmaz aslında.

Kim bu zengin ?

Şu konuları açmadan önce ön hazırlık yapsanız, böyle aksaklıklar olmaz aslında.
Zenginlik standardına bayıldım. Evle arsayla zengin olunmaz. Ev basma arasında nasıl bir bağlantı kurdun ona da pes. Ne alaka yani

Boşanmış çocuğu olan bir adamla evlenecekseniz buna katlanacaksın.Oğluna istediğini verir size ne ya sizin gibi kadınlardan nefret ediyorum seninle evlenecek diye oğlundan mı vazgeçsin? Ne paragöz kadın çıktınız böyle

Adam gerçekten zırnık koklatmıyor konu sahibi de burada ağlanıyor ben dairede otururken o villada oturamaz diye adamın verdiği değer buymuş demek ki bi dairelik. O yüzden konu sahibinin içi içini yiyor evlenirlerse bu adam akıllılık yapar mallarını bile başkasına geçirebilir bunun üstüne kalmasın diye (umarım akıllıdır yapar)

Bu herif ev basan polis değil miydi? Ortalama polis maaşı belli ne ara bu kadar mal varlığı yapmış bu adam
Ailesinden kalma. Maaşının yarısını nafaka veriyor. Karnını zor doyuruyor, ne maaşı. Maaşla olmaz tabi

Ailesinden kalma. Maaşının yarısını nafaka veriyor. Karnını zor doyuruyor, ne maaşı. Maaşla olmaz tabi
İran halısı, büyük buzdolabı, istediğiniz İskandinavya tatili sizin ve nişanlınızın (mal mülk) ekonomik parametrelerindeki kişiler için bence lüks değil. Para bir noktada da harcamak içindir. Kafeye termosla gitmek, 5 yaşında çocuktan hamburgeri esirgemek "miras bırakmak" kisvesi altında varlık içinde yokluk çekmekten başka iş değil. Siz en temizi kendinize çocuksuz ve maddi durumu size yakın birini bulun. Bu adamın derdi bitmez.

Ben de maaşımı yedirmem o zaman. Babamın hafriyat gelirinden ayda 100 bin tl payım var. Onu harcamam , seve seve gevşemek zorunda kalır
Bize ne arkadaş bunlardan ya, dünden beri nişanlının cimriliklerini dinliyoruz. O çocuk onun parçası, sen ise şu anda dış kapının dış mandalısın.

O zaman ikinci, üçüncü kere boşanır. Ömür boyu yalnız kalır. Bunu göze alamaz
Siz öyle sanın. Bazı kadınlar var, üstüne alınan alınabilir. Kendini bulunmaz hint kumaşı, altın kaplama falan sanıyor. Ablacım dışarda milyonlarcası var. Seni boşar senden sonra 5 tane daha alır. Yani ben olmazsam aç kalır, ben olmazsam yaşayamaz ayaklarını bi geçin. Mahkeme kapısından çıkarken flörte başlıyor bu ırk :) siz ne sanıyosunuz ki kendinizi

Ben karısı gibi gezgin , ev işi yapmayan ,kilolu değilim
Oh karısı yaşamayı biliyormuş helal olsun gezen kadınlara bayılıyorum.. imkanı var sonuna kadar kullanır ev işi yapmaz yardımcı alır oh sefası olsun
Kilosuile övünmeyi, kilolu insan yermeyi de 3-4 gündür bu forumda görüyorum. Biri karısı gibi kilolu değilim der bir diğeri görümcem kısa boylu ve şişman yazık der.. arkadaşlar siz şaka mısınız hayatın ne getireceği belli mi olur Allah korusun bir sağlık sorunu çıkar hiç olmadığınız sayıları görürsünüz tartıda bir ilaç kullanırsınız yan etkisi dünya kadar kilo alırsınız. Hiç mi korkmuyorsunuz kınadıklarınızla sınanmaktan?

Bir çocuk doğurmaya bakar o kilo ya

Miras olduğu için zırnık almazsın artık onun insafına kaldın ister harcar ister harcamaz. Miras olduğu için boşanırken bile yasal olarak hak iddia edemessin. Adamda polis olduğuna göre yasaları iyi bilirdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…