Dereyi görmeden paçayı sıvama belki çocuğun olmayacakDeğilim ne yazık ki. Bizim çocuğumuz olursa onun abisinden ne eksiği var da villada yaşamıyor diye sorun çıkarmayacak mıyım
Evlenmeden önce yapılmış hiçbir şey seni ilgilendirmez. Eğer çocuğun olduğunda ne olacak diye kara kara düşünüyorsan evlenmeden önce konuşup anlaşırsın. Villa istiyorum dersin. Kocanla birlikte gücünüz neye yetiyorsa yaparsınız. Ha yok ben hazır mala konmak istiyorum diyorsan o başka. Villada oturacak paran yoksa adamdan da istemeyeceksin o zaman. İstediğin kadar sorun çıkar. Sorun çıkararak mal mülk elde edebileceğini mi sanıyorsun?Değilim ne yazık ki. Bizim çocuğumuz olursa onun abisinden ne eksiği var da villada yaşamıyor diye sorun çıkarmayacak mıyım
Olursa dedim zaten . Kısmet. Olmaması için sebep yok. Genciz sağlıklıyızDereyi görmeden paçayı sıvama belki çocuğun olmayacak
Kim bu zengin ?5 yaşında oğlu var. Çocuğu olduğunu bilerek evleniyorum. Maaşının yarısını nafaka veriyor, Amenna kadın çalışmıyor. Bir de daire aldı kirasını yesinler diye. Ona da eyvallah.
Gelgelelim eski karısı Eskihisarda villada oturuyor. En az 15 milyon . Adana'da arsa var 8 milyona gider ama satmıyor. 3 tane de apart daire var ayrı . Niğdede de yine havuzlu geniş arsalı evi var. Onun da değeri 12 milyon.
Gelgelelim Bana varlığın içinde yokluk yaşatıyor. Restoranda yemek yemiyoruz. Kafeye çaya gitsek ,ikinci çaydan sonra termosu çıkarır ordan içer. Ayakkabı alırken düşünür.
Teslaya biner ama şarz istasyonu pahalı diye evde şarz etmeye çalışır.
Bütün amacı çocuğuna olabildiğince mal mülk bırakmak. Yaşımız genç. Biz ölene kadar o çocuk zaten 50 yaşına gelir. Ona neden yokluk yaşatıyorsun. Tatil diye ölüyor çocuk. Tatile götürmüyor, ikinci kez dışarıda hamburger istedi diye azarladı.
Lunapark istedi, üç oyuncaktan fazla binemezsin diye tersledi.
İyi bir baba mı yoksa miras bırakacağım bahanesiyle cimriliğine kılıf mı arıyor anlamadım.
Kadın villada oturmak zorunda değil. Sat ,yerine 4 daire al. Birinde oturup üçünün kirasını yesin nafaka verme,bir dairenin kirası da bize kalsın diyorum. Olmuyor. Oğlan üzülürmüş .
Tubbebek merkezlerini bir dolaş ne genç sağlıklı insanlar var. Sebebsiz infertilite denen birşey var hersey normal olsada çocuk olmuyorOlursa dedim zaten . Kısmet. Olmaması için sebep yok. Genciz sağlıklıyız
Zenginlik standardına bayıldım. Evle arsayla zengin olunmaz. Ev basma arasında nasıl bir bağlantı kurdun ona da pes. Ne alaka yaniKim bu zengin ?
Şu konuları açmadan önce ön hazırlık yapsanız, böyle aksaklıklar olmaz aslında.
Boşanmış çocuğu olan bir adamla evlenecekseniz buna katlanacaksın.Oğluna istediğini verir size ne ya sizin gibi kadınlardan nefret ediyorum seninle evlenecek diye oğlundan mı vazgeçsin? Ne paragöz kadın çıktınız böyle5 yaşında oğlu var. Çocuğu olduğunu bilerek evleniyorum. Maaşının yarısını nafaka veriyor, Amenna kadın çalışmıyor. Bir de daire aldı kirasını yesinler diye. Ona da eyvallah.
Gelgelelim eski karısı Eskihisarda villada oturuyor. En az 15 milyon . Adana'da arsa var 8 milyona gider ama satmıyor. 3 tane de apart daire var ayrı . Niğdede de yine havuzlu geniş arsalı evi var. Onun da değeri 12 milyon.
Gelgelelim Bana varlığın içinde yokluk yaşatıyor. Restoranda yemek yemiyoruz. Kafeye çaya gitsek ,ikinci çaydan sonra termosu çıkarır ordan içer. Ayakkabı alırken düşünür.
Teslaya biner ama şarz istasyonu pahalı diye evde şarz etmeye çalışır.
Bütün amacı çocuğuna olabildiğince mal mülk bırakmak. Yaşımız genç. Biz ölene kadar o çocuk zaten 50 yaşına gelir. Ona neden yokluk yaşatıyorsun. Tatil diye ölüyor çocuk. Tatile götürmüyor, ikinci kez dışarıda hamburger istedi diye azarladı.
Lunapark istedi, üç oyuncaktan fazla binemezsin diye tersledi.
İyi bir baba mı yoksa miras bırakacağım bahanesiyle cimriliğine kılıf mı arıyor anlamadım.
Kadın villada oturmak zorunda değil. Sat ,yerine 4 daire al. Birinde oturup üçünün kirasını yesin nafaka verme,bir dairenin kirası da bize kalsın diyorum. Olmuyor. Oğlan üzülürmüş .
Adam gerçekten zırnık koklatmıyor konu sahibi de burada ağlanıyor ben dairede otururken o villada oturamaz diyeYani şunu anlamış değilim. Ex ile kendinizi karşılaştırıyorsunuz ama kadın ona çocuk vermiş, altında villası var mis gibi bakıyo. Sizede zırnık koklatmıyo. Şimdi hanginiz daha iyi bi oturup düşünün. Kadının lüksü bozulmasın diye size çay içirtmez bu adam :)
Ayyy bide bununla övünecek nerdeyseOnun karısı ben olacağım, o artık karısı değil. Anlatabildim mi?
Ailesinden kalma. Maaşının yarısını nafaka veriyor. Karnını zor doyuruyor, ne maaşı. Maaşla olmaz tabiBu herif ev basan polis değil miydi? Ortalama polis maaşı belli ne ara bu kadar mal varlığı yapmış bu adam
İran halısı, büyük buzdolabı, istediğiniz İskandinavya tatili sizin ve nişanlınızın (mal mülk) ekonomik parametrelerindeki kişiler için bence lüks değil. Para bir noktada da harcamak içindir. Kafeye termosla gitmek, 5 yaşında çocuktan hamburgeri esirgemek "miras bırakmak" kisvesi altında varlık içinde yokluk çekmekten başka iş değil. Siz en temizi kendinize çocuksuz ve maddi durumu size yakın birini bulun. Bu adamın derdi bitmez.Ailesinden kalma. Maaşının yarısını nafaka veriyor. Karnını zor doyuruyor, ne maaşı. Maaşla olmaz tabi
Bize ne arkadaş bunlardan ya, dünden beri nişanlının cimriliklerini dinliyoruz. O çocuk onun parçası, sen ise şu anda dış kapının dış mandalısın.Ben de maaşımı yedirmem o zaman. Babamın hafriyat gelirinden ayda 100 bin tl payım var. Onu harcamam , seve seve gevşemek zorunda kalır
Siz öyle sanın. Bazı kadınlar var, üstüne alınan alınabilir. Kendini bulunmaz hint kumaşı, altın kaplama falan sanıyor. Ablacım dışarda milyonlarcası var. Seni boşar senden sonra 5 tane daha alır. Yani ben olmazsam aç kalır, ben olmazsam yaşayamaz ayaklarını bi geçin. Mahkeme kapısından çıkarken flörte başlıyor bu ırk :) siz ne sanıyosunuz ki kendiniziO zaman ikinci, üçüncü kere boşanır. Ömür boyu yalnız kalır. Bunu göze alamaz
paralı adam yalnız kalmaz ki yada yalnız kalmak istede yanına yardımcı kadın tutar.O zaman ikinci, üçüncü kere boşanır. Ömür boyu yalnız kalır. Bunu göze alamaz
Oh karısı yaşamayı biliyormuş helal olsun gezen kadınlara bayılıyorum.. imkanı var sonuna kadar kullanır ev işi yapmaz yardımcı alır oh sefası olsunBen karısı gibi gezgin , ev işi yapmayan ,kilolu değilim
Bir çocuk doğurmaya bakar o kilo yaOh karısı yaşamayı biliyormuş helal olsun gezen kadınlara bayılıyorum.. imkanı var sonuna kadar kullanır ev işi yapmaz yardımcı alır oh sefası olsun
Kilosuile övünmeyi, kilolu insan yermeyi de 3-4 gündür bu forumda görüyorum. Biri karısı gibi kilolu değilim der bir diğeri görümcem kısa boylu ve şişman yazık der.. arkadaşlar siz şaka mısınız hayatın ne getireceği belli mi olur Allah korusun bir sağlık sorunu çıkar hiç olmadığınız sayıları görürsünüz tartıda bir ilaç kullanırsınız yan etkisi dünya kadar kilo alırsınız. Hiç mi korkmuyorsunuz kınadıklarınızla sınanmaktan?
Miras olduğu için zırnık almazsın artık onun insafına kaldın ister harcar ister harcamaz. Miras olduğu için boşanırken bile yasal olarak hak iddia edemessin. Adamda polis olduğuna göre yasaları iyi bilirdir.Ailesinden kalma. Maaşının yarısını nafaka veriyor. Karnını zor doyuruyor, ne maaşı. Maaşla olmaz tabi
Parası yok. Malı var. Ona da dokunmuyor .polis maaşıyla bulur bir sürü kadınparalı adam yalnız kalmaz ki yada yalnız kalmak istede yanına yardımcı kadın tutar.
Çok haklısınız.. cahillik mi böyle büyük büyük konuşturuyor yaşanmamışlıkları mı yoksa hadsizlikleri bilmiyorum ama çok saçmalar..Bir çocuk doğurmaya bakar o kilo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?