- 19 Mayıs 2025
- 315
- 1.720
- 28
- 27
üfff kadın villada oturuyor, iş yapmıyor ve geziyor mu ÇOKKK ŞANSLIIIIBen karısı gibi gezgin , ev işi yapmayan ,kilolu değilim
Asalak gibi yaşadığı icin çok şanslıüfff kadın villada oturuyor, iş yapmıyor ve geziyor mu ÇOKKK ŞANSLIIII
polis mi??? polisliğin p siyle bile bulur bir sürü kadın. Ülkenden de mi haberin yok. Ortalık üniforma aşığı kaynıyooooParası yok. Malı var. Ona da dokunmuyor .polis maaşıyla bulur bir sürü kadın
Bak sen. Tüp bebek merkezine bir git bakalım ne sağlıklı gençler var orda.Olursa dedim zaten . Kısmet. Olmaması için sebep yok. Genciz sağlıklıyız
Bence asalak olan kadın değil. Kadın hakkı olanı almış, çocuğunun geleceğine yatırım yapmış. Anlaşamamış ayrılmış. Helal olsun. Evlenmeden mal mülk derdine düşen sen o kadından daha asalaksın.Asalak gibi yaşadığı icin çok şanslı
Bu adam nereli? Hem Adana da evi var hem Niğde deO malda benim de ,ilerde çocuğumuz olursa onun da hakkı var yalnız. Derdim satması da değil. Malına göre yaşamaması.
Konu sahibi sana gözlerini aç diye konuşuyoruz. hala kadın istediği gibi yaşadığı için asalak diyosun. Her işe koşturup kendini yıpratacağına böyle asalak olsun kafasını kullansın. Evleneceğin adam vermeyi uygun görmüş kadın zorla mı almış?Asalak gibi yaşadığı icin çok şanslı
Adanalı. Eski eşi niğdeli. Zekan çok etkileyici , ama daha iyi olabilir.Bu adam nereli? Hem Adana da evi var hem Niğde deBiraz mantıklı uydursaydınız bariii
Bence asalak olan kadın değil. Kadın hakkı olanı almış, çocuğunun geleceğine yatırım yapmış. Anlaşamamış ayrılmış. Helal olsun. Evlenmeden mal mülk derdine düşen sen o kadından daha asalaksın.
Bence asalak olan kadın değil. Kadın hakkı olanı almış, çocuğunun geleceğine yatırım yapmış. Anlaşamamış ayrılmış. Helal olsun. Evlenmeden mal mülk derdine düşen sen o kadından daha asalaksın.
Haddini bil. Terbiyesizlik yapmaBence asalak olan kadın değil. Kadın hakkı olanı almış, çocuğunun geleceğine yatırım yapmış. Anlaşamamış ayrılmış. Helal olsun. Evlenmeden mal mülk derdine düşen sen o kadından daha asalaksın.
VaşşşşşşşşşşşBen karısı gibi gezgin , ev işi yapmayan ,kilolu değilim
Sadece eski karısına mı harcıyor anlamadım ki. Bir insan böyle biriyle neden evlenir? Eşimin normal bir maaşı var, banada çocuklarımızada ne istesek alır imkanı ölçüsünde. Bu kadar mal mülk sahibi olupta üç kuruşun hesabını yapan adam normal olamaz.Kendisine de harcamıyor
sen ne hakla başka bir kadına asalak diyorsun peki??? Terbiyesizliği ilk yapan sensin akrep değil.Haddini bil. Terbiyesizlik yapma
Konu gitgide tuhaf bir hal alıyor. Polis adam eski eşini villada oturtuyor üstüne de tonla malı var.Ailesinden kalma. Maaşının yarısını nafaka veriyor. Karnını zor doyuruyor, ne maaşı. Maaşla olmaz tabi
Sana ne girdi embesilsen ne hakla başka bir kadına asalak diyorsun peki??? Terbiyesizliği ilk yapan sensin akrep değil.
Ya sen milletin malıyla nafakasiyla uğraşacağına git kendini egit. Burası bu üslupla konuşabilecegin bir yer değil.Sana ne girdi embesil
Ben karısı gibi gezgin , ev işi yapmayan ,kilolu değilim
Haddini bil. Terbiyesizlik yapma
Her konunda böyle sinirlenecek misin?Sana ne girdi embesil
Sana ne girdi embesil
?? anlatsana biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?