Nişanlım onu sevmediğimi düşünüyor ne yapmalıyım ?

merker

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
39
0
16
35
Eskişehir
arkadaşlar nişanım sürekli bana sürekli soğuk davranıyorsun bana gülmüyorsun benimle ilgilenmiyorsun diyor. ama ben her an ilgileniyorum sürekli güler yüzlü davranıyorum. kendince kafasında bir şeyler üretiyor. şimdi de bana birgün seni aldatırsam asık suratlılığın yüzünden dedi ben şimdi napıyım ne diyim. her istediğini yapıyorum hep yanında oluyorum ama bana söylediği şeye bak !

Herkesin sevgi anlayisi farklidir bu yüzden herkes farkli sever,yasar.
Sana göre eminim gösteriyorsundur yeterlidir. Ama ona göre belliki yetersiz.Konusarak dertleserek anlasin.
Neler bekliyor onu ne mutlu ediyor diye sor

Yok artık seni aldatırsam - mış saçmalık. Açıkçası ilgi gösteriyorum diyorsun, senin ona gösterdiğin ilgiyi o sana gösteriyor mu?
Bebek gibi poh pohlanmak mı istiyor. Sanırım ya yeterince ilgi gösteremiyorsun sana yetiyor gibi geliyor canım, ya da nişanlın o kadar ilgi görmüş ki 'hep daha çok' kafasında..

Herkesin sevgi anlayisi farklidir bu yüzden herkes farkli sever,yasar.
Sana göre eminim gösteriyorsundur yeterlidir. Ama ona göre belliki yetersiz.Konusarak dertleserek anlasin.
Neler bekliyor onu ne mutlu ediyor diye sor

soruyorum ama genelde beni ne kadar çok sevdiğini biliyorum diyor bugünde böyle bir şeyle çıktı karşıma sanki bir şeyler var ve üstünü örtmeye çalışıyor gibi geliyor beni suçluyarak. ben suçlu olursam kızmayada bi sebebim olmaz. daha dün her şey güzeldi ama bir anda böyle konuşmaya başladı ..

ben bir dediğini iki etmiyorum . sanki bir suç işlemişte üstünü örtmeye çalışıyor gibi geliyor acaba böyle bir şey olabilir mi ?

ben bir dediğini iki etmiyorum . sanki bir suç işlemişte üstünü örtmeye çalışıyor gibi geliyor acaba böyle bir şey olabilir mi ?

Tabi olabilir. Benimde aklıma gelmedi değil, benim nişanlımda böyle yapar genelde hissettiğimi düşündüğü an üste çıkmaya çaba harcar.
Bırak canım kendi haline illa ki ortaya çıkar. Sen bozma yine aranızı, suçlu olmayan taraf olmaya bak.

evet o kismi ilginc. kötü düsünceler sokmak istemem sonucta sizi tanimiyorum yasadiginiz seyleri iliskinizi vs ama yaptigi birseyi örtmeye calisiyor gibi.
Planliyor yani... hani olur ya bazen sevgilin normalde izin vermez geceleri disarida takilmana ama nedense birgün izin verir , sevinirsin gidersin eglencene
3-4 guin sonra o cikar gece arkadaslariyla... yani bak ben sana izin verdim simdi sen sorun yapiyorsun diyebilmesi icindir aslinda :)
böylelerinden cok korkarim beeen

çıkar mı diyosun kafam karmakarışık .. bugüne kadar ilişkimizi çok yıprattı her hatasında affettim. bir şeyler yaptığını öğrenme fikri bile beni korkutuyor onu seviyorum ve yüzlerce kez yemin ettik birbirimize yalan söylemiyeceğimize ..

benimde böyle bir şey geliyor aklıma araştırıcam biraz bakalım neler yapıyor diye umarım bir şey yapmamıştır

Çok benzettim bi an sizi bize ya. :44: Kafanı karıştırma canım, düşünmemeye bak ama her hareketine de dikkat et tavırlarına vs.
Biz tutarız yeminleri, sözleri ama karşı taraf genelde tırt çıkar Dediğim gibi düşünmemeye bak, dün nasıl davranıyorsan bugünde öyle davran

şimdi facesine girdim bir kaç kişiyi eklenmiş ve konuşmuş (kızlarla) samimi bide ! normalde girip bakmam girmiyeceğimi bildiği için yapmış heralde boş bıraktığım anda başkasıyla konuşuyor aldatırsam dediği buymuş heralde .

Hemen sinirlenme canım, sor açıklamasına yapmasına izin ver.

boş bıraktıgınız zaman başka kızlarla konuşuyo yazmışsınız... demek ki onu boş bırakıyosunuz.... yani ilgisiz davrandıgınız burdan anlaşılıyo... hem öyle bile olsa faceden başka kızlar la samimi konuşması demek direk ayrılık sebebi... birbirinden uzak nice çifltler var ilgi gösteremiyorlar birbirlerine ama başka kızlarla da konuşmuyorlar.... size öyle diyerek kendine yol açmış yarın bigun ayrılmak istese yada siz isteseniz sen ilgi göstermedin diye şucu size atcak... ben sadakatsizim demiycekkkk....

Seni bir gün aldatırsam- mı ? Bu ne biçim bir varsayım ! Böyle bir olayı yapacak, bahanesi de sen olacaksın öyle mi..
Salla ya !
Bana biri böyle bir şey söyleyecek var ya..
O lafı dediğine diyeceğine pişman eder ağzına tıkarım!

kıvırmaya çalışcak biliyorum dur bakalım bir şeyler belli etmiyim diyorum devam edicek mi ya da konuşmalarını ne kadar ileriye götürücek

Yani tatlım bekle bakalım bi ne olacak, ne yapacak ama dediğim gibi dediği o söz çok itici. Resmen soğumaya sebep

Aldatmanın lafını ediyo öylemi...kusura bakma ama daha nişanlısınız...ve nedemek bir gün seni aldatırsamm vs vs...benim de eşim sürekli asık suratlısın diyodu ilk başlarda yalnız ben dalgınken asılıyomuş yüzüm sonradan farkettim..sen de öyle olabilirmisin acaba canımm? bu arada burçlarınız ne merak ettim belki ona göre bi yorum yapabilirim :)?

Bence sizi aldatmakla korkutuyor. Sadece beni kaybedebiliisn mesajı veriyor ilgi göstereseniz diye.Boiuna şüpheye düşmeyin derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…