Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence aılesıne soyleme canım nısanlın buna daha cok sınırlenebılır once nısanlınla konus yumsak bı dılle korkuyorum kırılıyorum boyle şeyler yapmana felan de ama tatlı bı dılle belkı o zaman bu konu onu dusundurebılır ,belkı suan senın boyle dusundugunu bu konuyo takıldıgını aklından bıle gecırmıyodur
bencede aklından geçmiyordur yarın bi konuşalım dua edinnn:) ya bi sürü stresi var belki ondan ama bana bu şekilde yansıtmamalı
evetttt resmi nikah yapıldı dönemem hem çok aşırı seviyorum oda ölee ama şiddet korkutuyor yarın konuşacam hayırlısı Allahımdanevlilik için iyi düşün öfkesini şiddete dönüşüyorsa korkmalısın o darbeler ilerde sanada gelebilir unutma
ıns canım tahmın ettıgımız gıbı bırı degıldır dualarım senınle,yarın bıze haber et![]()
cnm.evlendikten sonra iş şiddete dönebilr mi bunu şimdiden çözmek çok zor.yalnız erkekler bu tarz davranışları sergiliyorsa evlendikten sonra kesinlikle şiddete döner demekte zor.sen şu anda nişanlısın ve nikahta kıyılmış.elbetteki geri dönme şansın hala var.ama bana sorarsan çok iyi gözlemle nişanlını.çünkü benim eşimde nişanlıyken ailelerden ötürü sorunlarımız olmuştu bunalıma girmişti ilk önceleri alttan aldım sonra konuşmaya başladım.sonra birde farkettim arada kaldığı için daha çok bana sözünü geçirmek için böyle anlattığın tarzda kırma dökmeler oldu.kimi erkekler sözünü bu yolla geçireceğini zannetiyor ve denemeye kalkıyor maalesef.bazı örn.beni çok kırdığını ve ürküttüğünü söyledim.biraz düzelir gibi oldu evlenince bir ara gene denemeye başladı.sonra ben ne mi yaptım.o kırdıysa ben o öyle değil böyle kırılır o attıysa ben o öyle değil böyle atılır dedim ve taviz vermedim evlenince.nişanlıykende bir kere yapmıştım biraz düzelme olmuştu.ve ailenin sana isterse 10 yıllık çoluk çocuğa karışmış olsanda o kapının her zaman sana açık olduğunu hissettir.ailen nasıl biri bilmiyorum eğerki evlendikten sonra geri dönemezsin mantığında iseler ailenin yanında eşinle kesinlikle herzaman alttan al tartışmaya hiç girmeki o bunu fazla farkedemesin.yazılacak çok şey var ama ilk aklıma bunlar geldi.hemen bırak diyen arkadaşlara saygım var ama onu çok iyi gözlemle mesala sıkıntılı olmadığı bir dönemde sana nasıl davranıyor.beni soracak olursan ben eşimle çok mutluyum ve bir kere bile tokatını yemedim eğerki nişanı atmış olsaydım belki bir başkasıyla bu kadar mutlu ve huzurlu olmazdım...
canım bana kalırsa ilerde eşimden dayak yiyorum ne yapmalıyım diye bir başlık açmak istemiyorsan duygusal değil mantıkla bir karar vermek zorundasın..........şiddet malesef kendini ele vermeye başlamış ilerde bunun şekli değişecek ve o vurmalar sana kadar gelecektir acı ama gerçek ..kimse değişmez düzelmez bunu bi kere kabul et
insanlar aslında bir takım söz ve davranışlarla bize ne olduklarını gösterirler ama nedense anlamayız çoğu zaman yada anlamak istemeyiz yine cezasını biz çekeriz ..hayat senin canım ama bu işin sonu belli bugün bunları yapan Allah korusun yarın sanada zarar verebilir inşallah kendini düşünür doğru kararı verirsin
![]()
bencede aklından geçmiyordur yarın bi konuşalım dua edinnn:) ya bi sürü stresi var belki ondan ama bana bu şekilde yansıtmamalı