Nişanlım sinirlenince bir yerleri yumrukluyor

sizce yarın annesini arayıp yada ablasını arayıp smylesem mi bizimnkilere anlatamıyorum ara bozulmasın die hiçolmazsa onlar oğullarıyla konuşurlar sizce

bence aılesıne soyleme canım nısanlın buna daha cok sınırlenebılır once nısanlınla konus yumsak bı dılle korkuyorum kırılıyorum boyle şeyler yapmana felan de ama tatlı bı dılle belkı o zaman bu konu onu dusundurebılır ,belkı suan senın boyle dusundugunu bu konuyo takıldıgını aklından bıle gecırmıyodur

bence aılesıne soyleme canım nısanlın buna daha cok sınırlenebılır once nısanlınla konus yumsak bı dılle korkuyorum kırılıyorum boyle şeyler yapmana felan de ama tatlı bı dılle belkı o zaman bu konu onu dusundurebılır ,belkı suan senın boyle dusundugunu bu konuyo takıldıgını aklından bıle gecırmıyodur

bencede aklından geçmiyordur yarın bi konuşalım dua edinnn:) ya bi sürü stresi var belki ondan ama bana bu şekilde yansıtmamalı

evlilik için iyi düşün öfkesini şiddete dönüşüyorsa korkmalısın o darbeler ilerde sanada gelebilir unutma

bencede aklından geçmiyordur yarın bi konuşalım dua edinnn:) ya bi sürü stresi var belki ondan ama bana bu şekilde yansıtmamalı

ıns canım tahmın ettıgımız gıbı bırı degıldır dualarım senınle,yarın bıze haber et:71:

cnm.evlendikten sonra iş şiddete dönebilr mi bunu şimdiden çözmek çok zor.yalnız erkekler bu tarz davranışları sergiliyorsa evlendikten sonra kesinlikle şiddete döner demekte zor.sen şu anda nişanlısın ve nikahta kıyılmış.elbetteki geri dönme şansın hala var.ama bana sorarsan çok iyi gözlemle nişanlını.çünkü benim eşimde nişanlıyken ailelerden ötürü sorunlarımız olmuştu bunalıma girmişti ilk önceleri alttan aldım sonra konuşmaya başladım.sonra birde farkettim arada kaldığı için daha çok bana sözünü geçirmek için böyle anlattığın tarzda kırma dökmeler oldu.kimi erkekler sözünü bu yolla geçireceğini zannetiyor ve denemeye kalkıyor maalesef.bazı örn.beni çok kırdığını ve ürküttüğünü söyledim.biraz düzelir gibi oldu evlenince bir ara gene denemeye başladı.sonra ben ne mi yaptım.o kırdıysa ben o öyle değil böyle kırılır o attıysa ben o öyle değil böyle atılır dedim ve taviz vermedim evlenince.nişanlıykende bir kere yapmıştım biraz düzelme olmuştu.ve ailenin sana isterse 10 yıllık çoluk çocuğa karışmış olsanda o kapının her zaman sana açık olduğunu hissettir.ailen nasıl biri bilmiyorum eğerki evlendikten sonra geri dönemezsin mantığında iseler ailenin yanında eşinle kesinlikle herzaman alttan al tartışmaya hiç girmeki o bunu fazla farkedemesin.yazılacak çok şey var ama ilk aklıma bunlar geldi.hemen bırak diyen arkadaşlara saygım var ama onu çok iyi gözlemle mesala sıkıntılı olmadığı bir dönemde sana nasıl davranıyor.beni soracak olursan ben eşimle çok mutluyum ve bir kere bile tokatını yemedim eğerki nişanı atmış olsaydım belki bir başkasıyla bu kadar mutlu ve huzurlu olmazdım...

cnm.evlendikten sonra iş şiddete dönebilr mi bunu şimdiden çözmek çok zor.yalnız erkekler bu tarz davranışları sergiliyorsa evlendikten sonra kesinlikle şiddete döner demekte zor.sen şu anda nişanlısın ve nikahta kıyılmış.elbetteki geri dönme şansın hala var.ama bana sorarsan çok iyi gözlemle nişanlını.çünkü benim eşimde nişanlıyken ailelerden ötürü sorunlarımız olmuştu bunalıma girmişti ilk önceleri alttan aldım sonra konuşmaya başladım.sonra birde farkettim arada kaldığı için daha çok bana sözünü geçirmek için böyle anlattığın tarzda kırma dökmeler oldu.kimi erkekler sözünü bu yolla geçireceğini zannetiyor ve denemeye kalkıyor maalesef.bazı örn.beni çok kırdığını ve ürküttüğünü söyledim.biraz düzelir gibi oldu evlenince bir ara gene denemeye başladı.sonra ben ne mi yaptım.o kırdıysa ben o öyle değil böyle kırılır o attıysa ben o öyle değil böyle atılır dedim ve taviz vermedim evlenince.nişanlıykende bir kere yapmıştım biraz düzelme olmuştu.ve ailenin sana isterse 10 yıllık çoluk çocuğa karışmış olsanda o kapının her zaman sana açık olduğunu hissettir.ailen nasıl biri bilmiyorum eğerki evlendikten sonra geri dönemezsin mantığında iseler ailenin yanında eşinle kesinlikle herzaman alttan al tartışmaya hiç girmeki o bunu fazla farkedemesin.yazılacak çok şey var ama ilk aklıma bunlar geldi.hemen bırak diyen arkadaşlara saygım var ama onu çok iyi gözlemle mesala sıkıntılı olmadığı bir dönemde sana nasıl davranıyor.beni soracak olursan ben eşimle çok mutluyum ve bir kere bile tokatını yemedim eğerki nişanı atmış olsaydım belki bir başkasıyla bu kadar mutlu ve huzurlu olmazdım...

çok tşk ederim beklediğim yorumu yapmışsın ya çok mutluyuz egleniyoruz gülüyoruz ama sıkıntılıyken böyle oluyor ilk yarın dile getirecem umarım yapmaz belkidesenin söyledigin gibidir sözün böyle geçirmeye çalışıyodur

canım bana kalırsa ilerde eşimden dayak yiyorum ne yapmalıyım diye bir başlık açmak istemiyorsan duygusal değil mantıkla bir karar vermek zorundasın:31:..........şiddet malesef kendini ele vermeye başlamış ilerde bunun şekli değişecek ve o vurmalar sana kadar gelecektir acı ama gerçek ..kimse değişmez düzelmez bunu bi kere kabul et :68:insanlar aslında bir takım söz ve davranışlarla bize ne olduklarını gösterirler ama nedense anlamayız çoğu zaman yada anlamak istemeyiz yine cezasını biz çekeriz ..hayat senin canım ama bu işin sonu belli bugün bunları yapan Allah korusun yarın sanada zarar verebilir inşallah kendini düşünür doğru kararı verirsin :71:

canım bana kalırsa ilerde eşimden dayak yiyorum ne yapmalıyım diye bir başlık açmak istemiyorsan duygusal değil mantıkla bir karar vermek zorundasın:31:..........şiddet malesef kendini ele vermeye başlamış ilerde bunun şekli değişecek ve o vurmalar sana kadar gelecektir acı ama gerçek ..kimse değişmez düzelmez bunu bi kere kabul et :68:insanlar aslında bir takım söz ve davranışlarla bize ne olduklarını gösterirler ama nedense anlamayız çoğu zaman yada anlamak istemeyiz yine cezasını biz çekeriz ..hayat senin canım ama bu işin sonu belli bugün bunları yapan Allah korusun yarın sanada zarar verebilir inşallah kendini düşünür doğru kararı verirsin :71:

bunu aklımdan bile geçirmedimher şeyin bir çaresi vardır ama bunun çaresi böyle bişi olmamalı onu tanıyorum zaten tanıdıgım için bu hareketleri beni korkutup üzdü bu başlıgı açmamın sebebide sözle ne diye bilirimdi

bbugun duvara yarın sana atacak o yumrugu bence tedavi olsun kontrol edemedigi bi durum belliki bazen herkeste farklı şekillerde ortaya cıkar bunu teklif et bence bakalım ne diyecek kabul etmezse ayrılacagını korktugunu söyle

benim eşimde evlenmeden önce çok sinirlendiği anda duvara bir yumruk atardı. ama kimseye zarar vermemek için o anki sinirim geçsin diye bi anlık bir yumruk atıyordu. ve böylece yatışıyordu. 3 aylık evliyiz. ve ALLAH'A şükürler olsun, ne kavgamız oldu ne de böyle bir durum. o zamanlar düğün stresi çok geriyor insanları.

gerçi daha 3 aylık evliyiz ve ilerde ne olur ALLAH bilir. bence sen konuşmayı dene.

yaşayan örnekler, buraya yazmış.. mantık olarak da bunun dışında bişey olmayacak..

evliyken duvarı yumruklasa, şimdiki gibi algılamazsın, çok korkar, çok üzülürsün.. ayrıca bir insanın şiddet eğilimi varsa, var demektir. evlendiğinde şiddet görürsün.. adım gibi eminim..

konuşmayla, tehditle değişecek birşey olduğunu sanmıyorum. yol yakınken dön derim..

Nişanlılık demek tanışma, anlaşma, huyunu suyunu öğrenme dönemidir.

Ama siz nişanlıyım demeyin artık evlisiniz.

Yalnız, resmi nikahın yapılmış olması bile bence ilerde faciaya dönüşebilecek bir evliliğe bile bile razı olmayı gerektirmez.

İnşallah biz yanılıyoruzdur eşiniz sizi pamuklara sarar sarmalar, saygılı davranır, çok mutlu olursunuz diye diliyorum ama ben bile inanamıyorum yazdıklarıma şu anki gidişata bakarak.

Durum değerlendirmesini çok iyi yapın lütfen. Bütün ihtimalleri gözden geçirin ve bunu yaparken duygularınızı birazcık gözardı edin.

Çünkü sevginiz sizi bi yere kadar idare edecektir.

Kolaylıklar diliyorum.

Şiddet önce cansız varlıklara zarar vermekle başlar, sonra yavaş yavaş canlı varlıklara dogru yön degiştirir.

İlerde Allah korusun ama sizi veya çocugunuzu şiddete maruz bırakabilir...

canım allah kolaylık versin benim merak ettiğim bu durum yeni mi ortaya çıktı öncesinde de sinirli birimiydi belki sadece strestendir

Eyvah eyvah engüzel günleriniz böyle geçerse, evlendikten sonra düşünemiyorum, dikkat et kendine, yol daha çok yakın dönmek için...

Duvara vurulan o yumruk bir gün suratınıza vurulursa ne olacak iyi düşünün karşınızda şiddete meyilli bir insan var...

Back
X