Nişanlım ve ailesi ile sürekli sorunlar yaşıyorum

yaptığım en büyük hata da bana aldığı saati geri vermemdi hiç düşünemedim altından başka anlamlar çıkartırlar diye,
vermemdeki sebepte benim doğum günümü kutlamadı hediye bile almadı,hatta doğum günümün olduğu gün yanımdaydı ,çok komik olacak ama ben hatırlatmaya çalıştım bugün ayı kaçı dedim telefona baktı 15 i dedi ,ne dedi biliyor musunuz
"aaaa maaşım yatmış" :)) hatırlamadı bile üstüne basa basa da deemmeekk bugün ayın 15 i mi dedim,yine hatırlamadı:((( 1-2 saat sonra tekrar sordum yine hatırlamadı ben hatırlattım artık sen bugün bir şey unutmadınmı diye sonra hatırladı,sonra hadi kalk sana hediye alalım diyo,ben napayım alıcak olsam gider kendim alırım dedim önemli olan senin hatırlamandı,ben onun doğum gününde gece 12 den sonra mesaj atıyorum asşkım iyiki doğdun iyiki varsın,iyiki seni tanımışım doğum günün kutlu olsun diyediye,hediyesini alıyorum işsiz halimle,ama onun yaptığına bakın,
benim gözüm hediyede falan değil hatırması bile yeterdi zaten askere gidicek para lazım masraf ettirmek istemem,sonraları tel da dedim bir gül bari getir diye ama oda yok
içimden demekki beni birşeye layık görmüyor o yüzden saati verdim beni layık gördüğünde getirirsin dedim,sonraları tartışmalar kavgalar,sinirliyim üstüme gelme dedikçe üstüme üstüme geldi,oda büyüdükçe büyüdü işte

evet oraya takilmistim bi ara karstayim ben dogru hatirliyosun
valla istanbuldan gelen cok bu sene buraya cnm onunda dogru oldugunu sanmiyorum secim disinda taine gonderilmemek gibi birsey pek olmaz polislerde
istanbulun 5yil sariti var eger bunu doldurmadiysa tain isteyemez zaten aldigi raporlarinda yerine calismasi sart diye biliyorum mecburi gorevlerde
benim anladigim bunlarin evlatlari cok kiymetli birak onlarin olsun tursusunu kursunlar hic yuz verme alttan aldikca ezilirsin DIKKAT ET
SAKIN HA SAKIN BU GUNDEN SONRADA EVLERINE GITME BENCE HAFIFLIK OLUR hee ne zaman gelirler adam gibi konusurlar senin annenin ailenin gonlunu alirlar bi sans daha verirsin aksi tattirde yol ver gitsin

Merhaba canim, konunu okudum uzuldumde..
son durum nedir? nisani attinizmi? yoksa beklemedemisiniz?
kiz evi eskisi kadar naz evi olmuyor artik..
ama bu demek degildirki kiz evi artik oglan tarafini ilk arayacak soracak
gelecege dair konusmalar oglan evinde yapilacak..
madem adet usulle oluyor bu isler onlarda ustlerine duseni yapmalari gerek..
hersey oturup konusulacak sonucta iki gencin gelecegi soz konusu..
her uc dort gunde arama zorunlulugunu anlayamiyorum ben
onlar peki ariyorlarmi? hayir
bu yuzden sizinde aramaniz cok abes her seferinde..
heleki bayram sabahi once kendi ailenin eli opulur sonra nisanlinin ailesi aranir..
sanirim senin nisanlinin ailesinin burnu kaf daginda
samimim bir dille hersey konusulmali acik acik
onlarin oyle kasilip senin ne egitimine ne ailene saygi gostermemelerine
izleyeci kalamazsiniz
kadinlar daha fedakardir ama erkek ailesini kiramazken
kadinlar ailelerini bu durumlarda ikinci sinifa atabiliyor
bu cok yanlis diye goruyorum!
en cokta senin egitiminle aladigin kararlara sinirlendim..
onun icin yaptiklarin suya dustu bunu yuzlerine vurmalisin diye dusunuyorum
nisanlin polis olabilir ama sende okumus tekstil muhendisi olmussun
ailen emek vermis gelecegine dair saglam durabilmen icin okutmus
bunlari neden gormuyorlar anlamis degilim..
ama su var canim sen kendine deger vermezsen mutevazi olursan anlamayan insanlara karsi
onlarda sana vermez.. -ama benim egitimim
-ama benim hayallerim
-ama benimde ailemin gururu var
diyebilmelisin! sansin bol olsun..

evet oraya takilmistim bi ara karstayim ben dogru hatirliyosun
valla istanbuldan gelen cok bu sene buraya cnm onunda dogru oldugunu sanmiyorum secim disinda taine gonderilmemek gibi birsey pek olmaz polislerde
istanbulun 5yil sariti var eger bunu doldurmadiysa tain isteyemez zaten aldigi raporlarinda yerine calismasi sart diye biliyorum mecburi gorevlerde
benim anladigim bunlarin evlatlari cok kiymetli birak onlarin olsun tursusunu kursunlar hic yuz verme alttan aldikca ezilirsin DIKKAT ET
SAKIN HA SAKIN BU GUNDEN SONRADA EVLERINE GITME BENCE HAFIFLIK OLUR hee ne zaman gelirler adam gibi konusurlar senin annenin ailenin gonlunu alirlar bi sans daha verirsin aksi tattirde yol ver gitsin

bende geçen yıl(2010) ist dan kimseyi göndermediler diye biliyorum sadece sicili iyi olmayanları yollamışlar heralde,kendisi çevikteydi 3.senesi,3.senemde çıktım çıktım sonra 6 yıla kadar beklemem gerekecek dedi,geçen yıl ağustosda çıkardılar önleyici hizmetlere vermişler bu senede tayin isticekti verirlermi bilmiyorum,
evet çok kıymetli öğrendim nişanlımda toz kondurmuyor,benimde gururum var aileminde gururu var niye ayaklarına gidelim ki,heleki anneme yapmış olduğu davranıştan dolayı annem hayatta gitmez

benim yasadıklarıma benziyor biz ikimizde cok yıprandık şimdi evliyiz ama hiçbirseyin geri dönüşü olmuyor kaynanamlarla nerseyse 5 aydr konuşmuyorum 2 yıllıkta evliyim bu tür problemler yasayıp kendimi yırattıgıma çooooooooooooooooooooookkk pişmanım yol verseymişim ne bunların drır drını çekmişim die çok gece kalkıpta agladım silemedim ben olanları ama sevdiği için katlanıyor insan birde ben nişanı atmayı gururdan saydığım için kavgalı döğüşlü bir dönem gecirdim düğünden önceki gün nikah günümde bile eşimin ailesiyle birbirimize girdik ve esim sus pustu şimdi de keşke cevap verseydim diyor şimdi ailem sensin hani ne derdime kosuyolar ne sevincime diyor oda öyle ne okumamı ne iş sahibi olmamı istedi bebek yaptık zorlunlu olarak ama şimdide beni aöfne yazdrdı kpssye beaber çalıştık şimdide iş bakın diyor ya ne bileyim canım eger sevyorsan katlan ve sana deger veriyorsa seni ezdirmeyecekse evlen yoksa yooll ver kendini yıpratma sonra benim gibi hasta olursun ok

Merhaba canim, konunu okudum uzuldumde..
son durum nedir? nisani attinizmi? yoksa beklemedemisiniz?
kiz evi eskisi kadar naz evi olmuyor artik..
ama bu demek degildirki kiz evi artik oglan tarafini ilk arayacak soracak
gelecege dair konusmalar oglan evinde yapilacak..
madem adet usulle oluyor bu isler onlarda ustlerine duseni yapmalari gerek..
hersey oturup konusulacak sonucta iki gencin gelecegi soz konusu..
her uc dort gunde arama zorunlulugunu anlayamiyorum ben
onlar peki ariyorlarmi? hayir
bu yuzden sizinde aramaniz cok abes her seferinde..
heleki bayram sabahi once kendi ailenin eli opulur sonra nisanlinin ailesi aranir..
sanirim senin nisanlinin ailesinin burnu kaf daginda
samimim bir dille hersey konusulmali acik acik
onlarin oyle kasilip senin ne egitimine ne ailene saygi gostermemelerine
izleyeci kalamazsiniz
kadinlar daha fedakardir ama erkek ailesini kiramazken
kadinlar ailelerini bu durumlarda ikinci sinifa atabiliyor
bu cok yanlis diye goruyorum!
en cokta senin egitiminle aladigin kararlara sinirlendim..
onun icin yaptiklarin suya dustu bunu yuzlerine vurmalisin diye dusunuyorum
nisanlin polis olabilir ama sende okumus tekstil muhendisi olmussun
ailen emek vermis gelecegine dair saglam durabilmen icin okutmus
bunlari neden gormuyorlar anlamis degilim..
ama su var canim sen kendine deger vermezsen mutevazi olursan anlamayan insanlara karsi
onlarda sana vermez.. -ama benim egitimim
-ama benim hayallerim
-ama benimde ailemin gururu var
diyebilmelisin! sansin bol olsun..

sonsuz teşk ediyorum yazdığınız mesajlarınızla bana yardımcı olduğunuz için,atmadım daha ona bir sözüm var askerden gelene kadar beklicem sözümü tutucam ve sonra o yoluna ben yoluma,evt bende çok pişmanım eğitimimle ilgili çok yanlış yaptım devam etmem gerekiyordu 1 senede onlar beklesinler değil mi?Allah razı olsun ailem okuttu bende emek verdim ben üniv yi kazanında babam emekli oldu merkezde evimiz vardı buraya taşındık fazla bir masrafım olmadı ama 2.öğretim olduğundan harç paralı çoktu ,yine 3. ve 4. sınıfta %10 luk dilime girerek normal harç parası yatırdım,lise gibi gittim geldim çok rahattım ailem evimizden hiç bir şeyi eksik etmedi ne istediysek aldılar haklarını ödeyemem hepimiz ödeyemeyiz,
2009 un ramazan bayramı ilk günü babamlar namazdan yeni geldiler birde bizim köyde bayram günü kabir ziyareti yapılır öyle olunca biraz geçikiyorlar,yanlış hatırlamıyorsam saat 9-10 gibi kahvaltı yapıyoruz bir telefon kayınvalideeler eeee niye aramıyorsunuz bayramlaşmak için destur daha karnımızı bile doyurmamışız :)))ne aceleniz var herşeyin bir zamanı yeri vardır,aynı şeyi kurban bayramında da yaptılar ilk gün etle uğraşıyoruz zaten ki biz birde annanem yalnız onunkinide annemler kesmesine yardım ediyor ailecek annaneme gidiyoruz,ni,şanlım babamı aramış beni çağırdı seni istiyor nişanlın diye bende iyi bayramlar dedim biraz konuştum falan kusura bakmayın işim var diye tel u kapattım ,bizimkisi sen niye bizimkilerle konuşmadın bayramlarını kutlamadın hata bendeki 2 dak konuşsaydım keşke,ki ben kurban bayramında arkadaşlarıma bayram mesajlarını hep akşam vakti atmışımdır

benim yasadıklarıma benziyor biz ikimizde cok yıprandık şimdi evliyiz ama hiçbirseyin geri dönüşü olmuyor kaynanamlarla nerseyse 5 aydr konuşmuyorum 2 yıllıkta evliyim bu tür problemler yasayıp kendimi yırattıgıma çooooooooooooooooooooookkk pişmanım yol verseymişim ne bunların drır drını çekmişim die çok gece kalkıpta agladım silemedim ben olanları ama sevdiği için katlanıyor insan birde ben nişanı atmayı gururdan saydığım için kavgalı döğüşlü bir dönem gecirdim düğünden önceki gün nikah günümde bile eşimin ailesiyle birbirimize girdik ve esim sus pustu şimdi de keşke cevap verseydim diyor şimdi ailem sensin hani ne derdime kosuyolar ne sevincime diyor oda öyle ne okumamı ne iş sahibi olmamı istedi bebek yaptık zorlunlu olarak ama şimdide beni aöfne yazdrdı kpssye beaber çalıştık şimdide iş bakın diyor ya ne bileyim canım eger sevyorsan katlan ve sana deger veriyorsa seni ezdirmeyecekse evlen yoksa yooll ver kendini yıpratma sonra benim gibi hasta olursun ok

evliliği düşünemiyorum ilerisini göremiyorum anlayışları yok,biz dinlerken dinliyoruz ama onlar bizi dinlemiyorlar hadi kızım sen iyi değilsin diyip tel u yüzüme kapattılar tartışmadan bu yana,sesimizi yükseltince kötü oluyoruz psikolojin bozulmuş dediler yaaa,önceden kızım kızım diyordunuz şimdi deli mi olduk,hakkını arayacaksın benim yapım itibari ile çekingenimdir sessizimdir,bir lafa anında cvp veremem,ama üstüme çok geldiler zıvanadan çıkarttılar,ablam gibi olamadım işte bir bıçak çekemedim kendilerine,
ben hem ağlayıp hem de konuşunca bize duygu sömürüsü yapma diyorlar insan yalandan nasıl ağlar yaaa

Nisanlin geldiginde karsilikli cok ciddi sekilde konusursunuz..
bu sorunlardan oturu ayrilmayi dahi dusundugunu belirt..
ve aileler arasindaki gerginligi anlasmazliklari..
hersey guzel bir dille anlatilmali..
baska yolu yordami yok canim
ama karsi karsiya gelmeden telefon konusmalarina sigdirmayin bu sorunlari
o zaman moral bozukluklari hic bitmez..
hatta sen soyle soyle
dondugunde cok ciddi sekilde konusmamiz gerek..

bugün tel da kadın diyor ki,biz kurban bayramında size geldiğimizde sen düğüne gitmişsin bizi evde beklememişsin,ayağıma terliği getirdin önüme attın diyor,
1,2009 kurban bayramında köyümüzde düğün vardı ablamlar falan bize bayramlaşmaya gelmişler ,onlarda2.gün geliceklerdi hep birlikte evde oturuyoruz ne zaman gelicekler aradık nerdesiniz diye yeri tarif etti,babamda 1 saate anca gelirler dedi,bizde tamam düğün yemeğini yer geliriz o zamana diyerekten evden çıktık,bir aceleyle yemeği yedik annanemizin evine ayak üstü 1-2 dak döndük hemen tel geldi babam araıyor nerdesiniz geldiler diye,yuhhhh dedik hani 1 saate anca geliyolardı bunlar diye,koşa koşa eve gittik,heyecanlı bir şekilde eve gir el öp bayramlaş belki o
2.heyecanla terliği elimden düşürmüş olabilirim ama kasten yapılmış bişey yok ortada,evime gelmiş misafire hatta ilerde annem olacak kişiye niye böyle davranayım ki.aramızda hiç bir musibet geçmemiş anlaşmazlığımız yokken,kadınn taaaaaaaaaaaa geçen yılın olmuş bitmişini anlatıyor

öncelikle yaşadıklarınız çok üzücü gerçekten bu şekilde sorun yaşayan herkesin allah yardımcısı olsun.kimse bizden önemli değil bence bunu unutmayalım ,birilerine söz vermek ve verdiği sözü tutmak erdemliktir ancak karşındaki insanın değmesi gerekir.ya o askerden döndükten sonra sen bir darbe yersen sen temkinli ol bence zaten askerden sonra ayrılma düşüncen varsada çok iyi hazırla kendini çünkü sen karar verirsin sonra ailesi 90 derece dönüş yapar yuzune gülerler iş bozulmasın diye evlendikten sonrada acısını çıkarırılar böyle ailelerde var insan her ihtimali düşünmeli sen evlenmeden önce haketmediğin şeyler yaşamışsın ama burda önemli olan nişanlının davranışları bence aileler gelinleri istemezse ömür boyu istemezler bence ! bu sorun noktalarında nişanlının ailesinide kırmadan seni savunmayı bilmeilidr dolduruşa geliyorsa yarın öbür gün daha kötü şeyler yaşayabilirsin bence eğer gerçekten aşıksan nişanlınıda al başka bir şehre git uzaklaş onlardan ama bunu en iyi sen bilirsin .ezdirme kendini lütfen allah kötülerin şerrinden korusun hepimizi umarım en kısa sürede herşey yoluna girer:58:

nişanlım askere gitmeden önce bir tartışma yaşadık ,olan biteni teyzemlere aktarmışlar bende bugün hem hal hatır sorayım hemde benimle ilgili sorunlarınızı bana söyleyin demek için aradım kadın başladı eskileri açmaya ağzına geleni söyledi,ben iyi niyetle düzgün bir şekilde konuşmak için aradım kadının yaptığına bakınn

canım şimdiden bukadar sorunlar yaşıyorsan ben ilerisini hiç düşünemiyorum yani kayınvaliden sen daha o eve girmeden sana bunları yaşatıyorsa elinin altında olduğunda daha beter olur sanırım...Vallahi allah kolaylık versin ve sabır

Nisanlin geldiginde karsilikli cok ciddi sekilde konusursunuz..
bu sorunlardan oturu ayrilmayi dahi dusundugunu belirt..
ve aileler arasindaki gerginligi anlasmazliklari..
hersey guzel bir dille anlatilmali..
baska yolu yordami yok canim
ama karsi karsiya gelmeden telefon konusmalarina sigdirmayin bu sorunlari
o zaman moral bozukluklari hic bitmez..
hatta sen soyle soyle
dondugunde cok ciddi sekilde konusmamiz gerek..

askere gitmeden önce geldi yanıma konuştuk herşeyi anlattım yüzüne karşı,tamam dedi hatta ver elini bakim anlamışsın bizimkilerin huyunu babamın dengesiz davranışları var bende biliyorum dedi bende rahatsızım dedi,bende babana karşı yakınlık gösteremem artık dedim(tel u yüzüm ekapattığı için bugünde biz tel falan kapatmadık diyorlar) ama annene gösteririm demiştim,oda kabul etmişti,güzelce ayrılmıştık,ama dün msnde konuştuk hala ailem de ailem diyo ,tutarsız davranışları olan bir insanla nasıl evlilik sürdürebilirim ki
hala suç bende hala suç bende ben çok inatçıymışım inatçı olmayan insan varmıdır ki,sen aileme güler yüz göstermiyorsun,senin psikolojin evliliğe hazır değil hiç bir şeyi alttan almıyorsun diyor hep çene hep çene (biraz sesimizi çıkartınca kötü oluyoruz işte)alttan ala ala zaten bu hale geldik dedim,

canım şimdiden bukadar sorunlar yaşıyorsan ben ilerisini hiç düşünemiyorum yani kayınvaliden sen daha o eve girmeden sana bunları yaşatıyorsa elinin altında olduğunda daha beter olur sanırım...Vallahi allah kolaylık versin ve sabır

aslında ilk başlarda sessiz gibi duruyordu ama herşeyi içine biriktirmiş demekki,
ben nişanlıma ailen zahmet etmesin gelirken masraf olmasın diye kıyafet falan getirmesinler ben giyemiyorum dedim benim tarzım değil dedim,nişanlımda bunu gitmiş ailesine söylemiş mi?
neymiş onların orda erkek evinin getirdiklerini kız giyermiş ,nese bir keresinde ailecek gittiğimizde alışveriş merkezine götürdüler kocaman alışverişmerkezinde bir yere soktular seç beğen al kızım dediler Allah razı olsun,bende zahmet etmeyin biz zaten nişanlımla alıyoruz dedim,üsteledikçe üstelediler al al al neyse ablamda vardı gel alalım bişey şurdan dedi aldım bende,bende orda ben birşey beğenmem demişim,hay yarabbim,içlerinde neleri biriktirmişlerr

kararını vermişin herhalde hakkında hayırlısı olur inş. bu tarz insanlara ne yapsan bi açık bulurlar kendilerini padişah torunu zannederler evlilik olmadan bitirmen en doğrusu bence böyle insanlardan nefret ediyorum allah doğru yolu göstersin bunlara

öncelikle yaşadıklarınız çok üzücü gerçekten bu şekilde sorun yaşayan herkesin allah yardımcısı olsun.kimse bizden önemli değil bence bunu unutmayalım ,birilerine söz vermek ve verdiği sözü tutmak erdemliktir ancak karşındaki insanın değmesi gerekir.ya o askerden döndükten sonra sen bir darbe yersen sen temkinli ol bence zaten askerden sonra ayrılma düşüncen varsada çok iyi hazırla kendini çünkü sen karar verirsin sonra ailesi 90 derece dönüş yapar yuzune gülerler iş bozulmasın diye evlendikten sonrada acısını çıkarırılar böyle ailelerde var insan her ihtimali düşünmeli sen evlenmeden önce haketmediğin şeyler yaşamışsın ama burda önemli olan nişanlının davranışları bence aileler gelinleri istemezse ömür boyu istemezler bence ! bu sorun noktalarında nişanlının ailesinide kırmadan seni savunmayı bilmeilidr dolduruşa geliyorsa yarın öbür gün daha kötü şeyler yaşayabilirsin bence eğer gerçekten aşıksan nişanlınıda al başka bir şehre git uzaklaş onlardan ama bunu en iyi sen bilirsin .ezdirme kendini lütfen allah kötülerin şerrinden korusun hepimizi umarım en kısa sürede herşey yoluna girer:58:

sağol canım gerçekten zor,içime attım attım sonrada patlak verdi ailemde bize niye söylemiyorsun dediler,bende aranız bozulmasın istedim,hala daha onların söyledikleri bazı sözleri söyleyemiyorum,
aileme sorumsuz dediler nedenide biz kardeşimle evde yalnız kalıyoruz bazı aylar ,bizim köyde bağ bahçe işleri oluyor mecburen gidiyorlar işlemeye bahar da bir gidiyorlar yaza kadar kışın yanımızdalar,sadece 2 senedir böyle ben evdeyim okulum bitti diye normalde okul bitince köye gidiyorlar,gidip ağaçlara bakmasan olmuyor Allaha şükür yan gelir oluyor bol bol meyvemiz sebzemiz oluyor kendi sebzemizi kışlığımızı yapıyoruz,ailem bizi bırakıp köye gidiyorlar diye sorumsuz oluyor,
benim ailem sorumsuz olsaydı bizi okutmazdı boşauna burdaki eve masraf etmezdi gitsin yurtta kalsında okusun diyebilirlerdi,sorumsuz olsalardı düğündeki eşya paramı hazır edip köşeye koymazlardı ,yazın işlerim oluyor merkezde gelip evde kalıyorum yalnız sen niye yalnız kalıyorsun seni ailen nasıl yalnız bırakıyor haydaaaaa çocukmuyuz bize güveniyorlarki bırakıyorlar,annem kendi ağzıyla dedi size güvenmesek evde koyup gitmeyiz diye,

kendi kızlarını liseye giderken dersaneden çıktıktan sonra akşam eve gelirken otobüsten alan insanlar yani bunlar,
bende 2.öğretim okudum 3.sınıfta çok yoğundu derslerimiz uygulamalar falan gece 11 buçukta eve geldiğimi biliyorum,hadi bizim burası küçük yer,kendi kaldıkları yer büyük şehir gidipte 12 e kadar dışarıda kalıcak hali yok ya akşam 8 de çıkıyorlar ki zaten evleri merkezde ,

kararını vermişin herhalde hakkında hayırlısı olur inş. bu tarz insanlara ne yapsan bi açık bulurlar kendilerini padişah torunu zannederler evlilik olmadan bitirmen en doğrusu bence böyle insanlardan nefret ediyorum allah doğru yolu göstersin bunlara

onlara sorsan hata bende vardır benimde hatalarım ama hiç bir kötü söz söylemedim sadece geçen 2009 un kurban bayramından önce teyzesigile gittik,arabaları yok taksiyle gidelim dediler otobüs parasıyla hesapladılar taksiyle gitmek daha avantajlı diye neyse gidiyoruz kayınpeder şoförü durdurdu indik taksiden bir 7-8 dak falan yol yürüdük adama bak ayda yılda geliyoruz bizi yürütüyorlar hatta teyzesi bile dedi kızımızı niye yürüttünüz diye beni sinirlendirdiğinde nişanlıma bunu anlatmıştım böyle böyle yapmıştınız diye oda nişnada takılan paradan almışta bozdurmamak için anayolda inmişiz
hem biz nişandan sonra gitmedik ki onlara kaç ay sonra kurban bayramından önce gittik ,pintiliğinizde varmış dedim demez olaydım herşeyi önüme sürüyorlar ısıtıp ısıtıp temcit pilavı gibi

birde, eşya konusunda babası beyaz eşyayı alıp siz gerisini halledin diyince sinir olmuştum haaa dedim adam masraf yapmaktan kaçınıyor dedim,hem ban amarifetmiş gibi evindeki laminantları gösterip ben bunlara 13 milar verdim demesini biliyor oğlunun evi için bir eşyayı çok görüyor,aman parasıda onların olsun puluda onların olsun herşeyden soğuttular artıkk

kayınpeder babama demişki "dünür niye aramıyorsun paramı veriyorsun faturaya diye" oğlunun polis hattı varya faturayıda nişanlım ödüyordu,babama laf çarpmış benim babamda birşey dememiş bana bile tartışma olduğunda odamda söylemişti babam,hep laflarını yuttuk bunlar duyduklarımız arkamızdan daha neler konuşuyorlar
nişanlım üniversiteyi kazanamamışta ertesi sene tekrar dersaneye gidiyormuş babası sen üniversiteyi kazanamadım dersane parası veriyorum diye oğluna bir çorap bile almamış,harçlık bile vermemiş şimdimi kıymete bindi senin oğlun

kızlar iyi kötü benim yaptığım hatalarıda yazdım ben tamamıyla karşı tarafı suçlamıyorum benimde var hatam karşı tarafında ama hep suçu benim üstüme atmalarına sinir oluyorum kaldıramıyorum,üstüme geldikleri zaman ağladığımda da duygu sömürüsü yapıyormuşum oda çok sinirime dokunuyor
bana yardımcı olduğunuz için düşüncelerinizi yazdığınız için çok teşk ediyorum
yoksa içime ata ata dert sahibi olacağım:43:

bugün tel da kadın diyor ki,biz kurban bayramında size geldiğimizde sen düğüne gitmişsin bizi evde beklememişsin,ayağıma terliği getirdin önüme attın diyor,
1,2009 kurban bayramında köyümüzde düğün vardı ablamlar falan bize bayramlaşmaya gelmişler ,onlarda2.gün geliceklerdi hep birlikte evde oturuyoruz ne zaman gelicekler aradık nerdesiniz diye yeri tarif etti,babamda 1 saate anca gelirler dedi,bizde tamam düğün yemeğini yer geliriz o zamana diyerekten evden çıktık,bir aceleyle yemeği yedik annanemizin evine ayak üstü 1-2 dak döndük hemen tel geldi babam araıyor nerdesiniz geldiler diye,yuhhhh dedik hani 1 saate anca geliyolardı bunlar diye,koşa koşa eve gittik,heyecanlı bir şekilde eve gir el öp bayramlaş belki o
2.heyecanla terliği elimden düşürmüş olabilirim ama kasten yapılmış bişey yok ortada,evime gelmiş misafire hatta ilerde annem olacak kişiye niye böyle davranayım ki.aramızda hiç bir musibet geçmemiş anlaşmazlığımız yokken,kadınn taaaaaaaaaaaa geçen yılın olmuş bitmişini anlatıyor

cnm çok üzüldüm bunları söylemek de belki olmaz söylenmemesi gerekebilir ama ben sölicemm... bu böyle gider hiçbir zamanda düzelmez yarın öbür gün çocuğunda olur içinden çıkılmaz bi hal alır.. baksana aile herşeye bahane buluyor ve her zamanda bulacak..aile çok önemli nişanlınla değil aileyle evleniyosun resmen öyle de olmalıı.. beni düşündüren nişanlınında onlara ayak uydurmalı ailesine diyemez mi siz ne yapıyosunuz ben bu kızı seviyorum diye... bu durumlarda eğer nişanlın sana sahip çıkmıyorsa yeniden otur bi düşün derim..

evliliği düşünemiyorum ilerisini göremiyorum anlayışları yok,biz dinlerken dinliyoruz ama onlar bizi dinlemiyorlar hadi kızım sen iyi değilsin diyip tel u yüzüme kapattılar tartışmadan bu yana,sesimizi yükseltince kötü oluyoruz psikolojin bozulmuş dediler yaaa,önceden kızım kızım diyordunuz şimdi deli mi olduk,hakkını arayacaksın benim yapım itibari ile çekingenimdir sessizimdir,bir lafa anında cvp veremem,ama üstüme çok geldiler zıvanadan çıkarttılar,ablam gibi olamadım işte bir bıçak çekemedim kendilerine,
ben hem ağlayıp hem de konuşunca bize duygu sömürüsü yapma diyorlar insan yalandan nasıl ağlar yaaa

ya canım yemin ederim aynısını yasadım ya bu kadar olmaz sasrdım insanların kaderleride aynı oluyor demek bende öyle düğün tarihi karrarlaştırılacak die aradı annem ben düğün yapmam bi okulun spor salonunu tutatıl kına olsun dediler ve variyetli insanlar ama bize durumumuz yok deyip durdular tabi bende annemde cıldırdık bende kimseye bişi diyemezdima ama açtım agzımı kynanamda beni oğluan söyelemiş bu ne edepsiz kız die kendi söylediklerini demiyor ama birde sürekli analşıp konuşmamızı basımıza kalkardı ne ayıp günah die sanki ne yapyorsak nişanlım istanbuldaydı senede bir kere ancak görüyordum birde sen ne biçim yetişmissin derdi şimdi o lafları yediriyorum ama dedim ya hiç görüşmüyorum onlarla esim kaltı taa ankaraya gitti hadlerini bildirdi durdu durdu ama neye yaradı ki hala içimde bir bıcak sanki ve aramızda sürekli sorun anne sunu dedi baban böyle yaptı işin için de daha neler neler var taaa teyzesi geldi evde harp koptu valla ama şimdi olan bize oluyo hiç de tatlı canını sıkma canım egitimine devam et benim gibi kafanı taslara vurursun keşke işim güçüm olsaydı die sevgiler

Back
X