Nişanlım ve ailesi ile sürekli sorunlar yaşıyorum

tatlım benım sözlümde polis 28 yasına gırdı hala ana kuzusu bana sınırlıyken etmedıgı hakaret soylemedıgı soz kalmadı aynı sekılde aılesıde kı gecmıs konularımı okusan sasar kalırsın yuh dersın sonra bu sözü attırdılar bana gıttı bır kırk gun ortalarda olmadı aramadı sormadı ben arıyınca konusmadı baktım olmadı gıttım psikologa ılaclara basladım sıgaraya basladım kı ben sözlumle baya cıddı seyler yasadım cok agır laflar yedım ama her zaman karsılıgınıda verdım hem ona hem aılesıne sonra bu bır gıttı ıkı ay yok facende yenı kız arkadası ıste onla ewlencek guya numarasını falan degıstırdı ana bır baktım dogum gunumde mesaj atmıs bende attım kızgın bır sekılde sımdı onceden dugun yapmıycam bosa masraf dıyen adam yemın edıyorum kı barısmak ıcın mesaj ustune mesaj atıyor eskısınden daha ıyı bana bır gun sey demıstı hıc unutmam nıkahtan almam ıcın bana yalvarcaksın maddı durumları bıraz kotu ona gore ama bana gore gayet ıyı yasıyolar sonra bu numarasını degsıtırınce tabı ben daha ulasamamıstım gıttı geldı bana ıste sen memur degılsın demıstı aılesı halbukı bende unu mezunuyum ve cokta guzel calısıyorum özelde aılesı benı ogulların parasına ortak gorduler kendılerı gıbi ıstemedıler ben vazgecmısken oglu geldı bende aradım anasını sız dedım benı ıstemıyosunuzya oglunuzun tasmasına sahıp cıkın oturtun dızınızın dıbınde aramasın benı oo daha neler neler bılmıyorum benımde ılıskım muamma suan ama dönen o oldu pişman olan o oldu bakalım sonucu ne olcak Rabbım hepımızın hakkında hayırlısını versın

tatlım benım sözlümde polis 28 yasına gırdı hala ana kuzusu bana sınırlıyken etmedıgı hakaret soylemedıgı soz kalmadı aynı sekılde aılesıde kı gecmıs konularımı okusan sasar kalırsın yuh dersın sonra bu sözü attırdılar bana gıttı bır kırk gun ortalarda olmadı aramadı sormadı ben arıyınca konusmadı baktım olmadı gıttım psikologa ılaclara basladım sıgaraya basladım kı ben sözlumle baya cıddı seyler yasadım cok agır laflar yedım ama her zaman karsılıgınıda verdım hem ona hem aılesıne sonra bu bır gıttı ıkı ay yok facende yenı kız arkadası ıste onla ewlencek guya numarasını falan degıstırdı ana bır baktım dogum gunumde mesaj atmıs bende attım kızgın bır sekılde sımdı onceden dugun yapmıycam bosa masraf dıyen adam yemın edıyorum kı barısmak ıcın mesaj ustune mesaj atıyor eskısınden daha ıyı bana bır gun sey demıstı hıc unutmam nıkahtan almam ıcın bana yalvarcaksın maddı durumları bıraz kotu ona gore ama bana gore gayet ıyı yasıyolar sonra bu numarasını degsıtırınce tabı ben daha ulasamamıstım gıttı geldı bana ıste sen memur degılsın demıstı aılesı halbukı bende unu mezunuyum ve cokta guzel calısıyorum özelde aılesı benı ogulların parasına ortak gorduler kendılerı gıbi ıstemedıler ben vazgecmısken oglu geldı bende aradım anasını sız dedım benı ıstemıyosunuzya oglunuzun tasmasına sahıp cıkın oturtun dızınızın dıbınde aramasın benı oo daha neler neler bılmıyorum benımde ılıskım muamma suan ama dönen o oldu pişman olan o oldu bakalım sonucu ne olcak Rabbım hepımızın hakkında hayırlısını versın

canım sende benim durumuma benzer şeyler yaşamışsın çok zormuş bu işler çok pişmanım , evlilik için bir adım atıyorsun ilk başlarda çok güzel oluyor sevinçten havalara uçuyorsun ama iş uzadıkça evliliğinde cılkı çıkıyor, çok dedim bu iş uzamasın askerden öncede evlenmeye razıyım diye ama ailesinin ağzına baktı askerliği şart koştular bende tamam dedim ne diyebilirsin ki,
vallahi iyi söylemişsin ben cevap veremedim işte saygısızlık olmasın aramız bozulmasın diye hep yuttum hep yuttum ,sessiz kalıncada tepemize tepemize çıktılar işte,dediğin gibi rabbim hayırlısını versin cümlemize inşl

ya nedir bu polis sevgilisi polis nişanlısı polis eşinin polis ailesinden cektiği yaaa herkes mi aynı seyleri yaşar bu polislerle sevgili olup evlenmek isteyenlerin vay haline eger kız istenmiyorsa aileler ellerinden geleni yapyor oğullarından ayırmak için kimi duysam evlenmiş arkadaslardan hep aynı konular bende bunları birebir yasadım en iyisi görücü usulu biri istedin mi ok diyeceksin hele ki polisse bak bizim olan bu kadar maaş alıyor biz kızınıza neler alırız ister calışan olsun isterse ev hanımı valla ben anlamadım gitti hakısız mıyım yaaa bu duyduğum okuduğum kaçıncı vaka hayret yaaaa bunların inadına nişanlı beklicen ya polis olacaksın ya hemşire bu sefer sen vuracaksın götlerine tekmeyi yaaa çok sinirlendim şimdii :84:

ya canım yemin ederim aynısını yasadım ya bu kadar olmaz sasrdım insanların kaderleride aynı oluyor demek bende öyle düğün tarihi karrarlaştırılacak die aradı annem ben düğün yapmam bi okulun spor salonunu tutatıl kına olsun dediler ve variyetli insanlar ama bize durumumuz yok deyip durdular tabi bende annemde cıldırdık bende kimseye bişi diyemezdima ama açtım agzımı kynanamda beni oğluan söyelemiş bu ne edepsiz kız die kendi söylediklerini demiyor ama birde sürekli analşıp konuşmamızı basımıza kalkardı ne ayıp günah die sanki ne yapyorsak nişanlım istanbuldaydı senede bir kere ancak görüyordum birde sen ne biçim yetişmissin derdi şimdi o lafları yediriyorum ama dedim ya hiç görüşmüyorum onlarla esim kaltı taa ankaraya gitti hadlerini bildirdi durdu durdu ama neye yaradı ki hala içimde bir bıcak sanki ve aramızda sürekli sorun anne sunu dedi baban böyle yaptı işin için de daha neler neler var taaa teyzesi geldi evde harp koptu valla ama şimdi olan bize oluyo hiç de tatlı canını sıkma canım egitimine devam et benim gibi kafanı taslara vurursun keşke işim güçüm olsaydı die sevgiler

evliyken çok zor olsa gerek ben nişanlıyken bunları yaşıyorsam evliliği hiç düşünemiyorum,kaldıramam heralde uzaktata olsa yine varlıkları yeterde artar zaten,düğün müğün hiç takmam ne yaparlarsa yapsınlar hatta ben kına gecesi olmasın uzaktan(2 saatlik yol) geliceksiniz git gel olmasın bir gecede olsun bitsin demiştim en uygun neyse onu yapalım demiştim nasıl olsa gelinlik alınacak saç baş yapılacak kına gecesine yapacağımız masrafı düğün saoluna veririz ki bizim burda o kadar pahalı değil çok uygun olan yerlerde var amcamlar yaptılar düğün sadece 1,800 tl verdiler şimdi o yer olsa olsa 2-2,500 arası olsun şuan kına gecesi yapmaya kalksan daha çok masraf yapar,en uygun neyse onu yaptırmaya çalıştım,eşyada bile o kadar fazla almıcaktım zaten tayinciyiz ne gerek var taşıması zor oluyor zaten,
kayınvalide ne demiş biliyormusun,düğün salonuna ortaya perde çekelim kadınlar bir yerde erkekler diğer yerde oynayacakmış ,bende öyle şeymi olur dedim madem istemiyorsunuz salon tutmazsınız dedim,ben fazla masraf olmasın git gel yapılmasın diye bir gecede olsun diye salon olsun demiştim,
çok garip bir durumda kendi aralarında konuşuyorlar bize geldiklerinde hiçbir şey konuşulmuyor ne düğünden ne eşyadan ne altından madem böyle bir sorununuz var söyleyin açık açık yüzümüze biz şöyle şöyle istiyoruz diye söyleyin değil mi?
biizim evde ailemin yanında istediği herşeyi yapıcam deyipte kendi evlerine gittiğimde beni yalnız yakalayıp bana diyor ki:"ben burdan beyaz eşyayı alayım siz gerisini halledersiniz" bu ne şimdi tutuldum kaldım orda hiçbir şey söyleyemedim,cevap versen bir türlü vermesen bir türlü çok zor vallahi

kararını vermişin herhalde hakkında hayırlısı olur inş. bu tarz insanlara ne yapsan bi açık bulurlar kendilerini padişah torunu zannederler evlilik olmadan bitirmen en doğrusu bence böyle insanlardan nefret ediyorum allah doğru yolu göstersin bunlara

evt canım kendilerinde hiçbir sorun bulmuyorlar hadi ben ağzımla onlara karşı biir laf etsemde altından birşeyler çıkartsalar neyse diyecem söylenilen her kelime karşı taraf tarafından yanlış anlaşılabiliniyor ama yaptığım hareketlerden ne sonuç çıkartıyorlarsa,bayramda elimle ayağına koyduğum terlikten bile altından bir anlam çıkartıyorsa gerisini düşünemiyorum,neymiş ben getirip önüne atıvermişim hayret birşey utan yaa ayağına kadar getirmişim,
geçende tel la konuşurken benimde hatalarım var kabul ediyorum saati vermekle hata ettim dedim kabul ediyorum dedim adam ne diyor:"aferin hatalarını kabul ediyorsun bu bir olgunluğun işaretidir diyor,ama kendileri hatalarını kabul etmiyorlar 50 yaşındaki kayınpeder" düşünebiliyormusunuz her hata bende onlar bu dünyanın en saf en günahsız en şereli insanları :10:

ya vallaha aynı seyler hayret bişi yaaaa aynı bizimkilerinde ailesi böyleydi ya ayğmur ben ne çektim amaann gelinliğimi bile önce git diktir dediler sonrada sen çok pahalı diktirmişsin deyip düğünü 3 gün kalası gelinliğimi iptal ettiler bende onlardan habersiz gittim tam içime sinmesde bir gelinik begendim ve kaporasını bile biz verdik gerisini nişanlım neyseki düğün günü sorun çıkmadı balayına bile gitmedik onların yüzünden gündüz düğün yaptık aksama inan kacar gibi otobüse binip evimize geldik ama diyorum ya eşimle aram çok iyidir normalde ama eskiler konu açılınca birbirimize giriyoruz arada karışıyolar ama artık eşim müdahele ediyor saolsun bende boş durmuyorum tabi ama eger soğuduysa bırak derim sebepte olmak istemem ama çookk cekiyorsun ya inan degmez ben çok pişman oldum ne istediğim gibi kına gecem ne düğünüm ne düğün davetiyem oldu esyalrım bile spot yani aynı kafadanız masraf cıkmasın aman söyle böyle alttan aldıkça erkek tarafı dahada sana cullanıyor aslına es gürle istede bak senden iyisi olmuyor hatta kaynanam siz nie böyle alttan alıyorsunuz senin bir acığın mı var dedi hatta bizimle istanbula gelmeye kalktı ki sebepte beni kontrol etmekmiş anla artık ilk gecemizi falan benden süphe ediyormuş düşün ne kadar iğrenç insanlarla ugrasmak zorunda kaldım ama degmezmiş tek bir tesellim var eşim bana karsı çok iyi anlayışlı o kadar allah yardımcın olsun ne diyim

vallaha yazamadan edemicem son yorumu okumamışım da canım sana tek söyleyebilecegim bunlar seni istemiyorda işi yokuşa sürüyorlar benim kayın beterde sen herseye burnunu sokma demişti ki bu benim içime acayip oturdu sonra ben kaynamama beni istemiyorsanız acık söyleyin eziyet etmeyin dedim oda ha sunu bileydin gibisinden laflar etti yani senin durumun benden farksız ama ben onalrın iandına evlendim buda bir hata tabi bende kaşındım yani hakkında haırlısı

ya vallaha aynı seyler hayret bişi yaaaa aynı bizimkilerinde ailesi böyleydi ya ayğmur ben ne çektim amaann gelinliğimi bile önce git diktir dediler sonrada sen çok pahalı diktirmişsin deyip düğünü 3 gün kalası gelinliğimi iptal ettiler bende onlardan habersiz gittim tam içime sinmesde bir gelinik begendim ve kaporasını bile biz verdik gerisini nişanlım neyseki düğün günü sorun çıkmadı balayına bile gitmedik onların yüzünden gündüz düğün yaptık aksama inan kacar gibi otobüse binip evimize geldik ama diyorum ya eşimle aram çok iyidir normalde ama eskiler konu açılınca birbirimize giriyoruz arada karışıyolar ama artık eşim müdahele ediyor saolsun bende boş durmuyorum tabi ama eger soğuduysa bırak derim sebepte olmak istemem ama çookk cekiyorsun ya inan degmez ben çok pişman oldum ne istediğim gibi kına gecem ne düğünüm ne düğün davetiyem oldu esyalrım bile spot yani aynı kafadanız masraf cıkmasın aman söyle böyle alttan aldıkça erkek tarafı dahada sana cullanıyor aslına es gürle istede bak senden iyisi olmuyor hatta kaynanam siz nie böyle alttan alıyorsunuz senin bir acığın mı var dedi hatta bizimle istanbula gelmeye kalktı ki sebepte beni kontrol etmekmiş anla artık ilk gecemizi falan benden süphe ediyormuş düşün ne kadar iğrenç insanlarla ugrasmak zorunda kaldım ama degmezmiş tek bir tesellim var eşim bana karsı çok iyi anlayışlı o kadar allah yardımcın olsun ne diyim

hadi yaa üzüldüm senin adına gerçekten zor, bir taraftan diyorum keşke olmasaydı bunlar bir taraftanda iyike olmuş diyorum nasıl insan olduklarını iyice öğrendim sözde namazında niyazında insanlar demiştik kapalılar falan kötülükleri olmaz diye ama işte.....
evet sevdiğim ilk erkekti üniversite hayatım boyunca bile bir erkekle çıkmışlığım yoktu eli elime değen ilk erkekti,normal arkadaşlarım oldu ama ciddi anlamda aşk yaşadığım hiç ama hiç olmadı ,ilkim olunca sevdiğim olunca şimdiye kadar yaptıkları herşeyi kaldırdım ama çok bunaldım kaldıramıyorum artık haftaya psikologdan randevu aldım bir yerden destek almam gerekiyor artık ,kahretsinki hala daha seviyorum unutmak zor olacak ama mecburen ayrılacağım işin sonu yok olsa bile ufacık bir tartışmada dediğin gibi eski konular açılacak hep suç benim üstümde kalacak evlensem bile huzurum olmaz yani,

kayınvalide bana diyor ki oğlunun beni gezdirdiği şeyleri anlatıyor hangi insan nişanlısını bu kadar gezdiriyormuş diye 5-6 ayda bir izine gelebiliyor zaten ondada en fazla gezdiğimiz 2 gündür ben zaten fazla yolculuğa dayanamıyorum yoruluyorum kansızlık var bende ondan dolayı hemen yoruluyorum,düşünsenize onu bile yüzüme vuruyor,önceleri yüzüme karşı gezin kızım gezin istediğiniz yere gidin eğlenin diyordu şimdi ne olduda yüzüme vuruyorsun,madem bizim gezdiğimizi kıskanıyorsun seninde eşin var gezdirsin seni ,oğlu ist da görev yaparken kayınpeder yalnız gidiyor oğlunun yemin törenine bile yalnız gidiyor seni götürmüyor senide eşin gezdirsin değil mi,gidipte senin paranla mı geziyoruz biz
sanki ben oğlunun parasının pulunun peşindeyim öyle olsaydı yanıma her geldiğinde ondan para isterdim,her geldiğinde alışveriş yaptırırdım dört dörtlük giyinirdim,
nişandan sonra ben onlara gittim onlar ant da bi kaç gün orda kalmıştım,nişanlımla gezmeye gittiğimizde ikide bir nerdesiniz ne zaman geliceksiniz tel açıp duruyorlar neymiş komşuları gelmişte beni göreceklermiş biz 1-2 saat yol tepip gezmeye gitmişiz adamlara bak ki komşun yani,biz eve geldiğimizde eve çağır madem değil mi o zaman gelsinler,nişanlım yanıma gelir beni görmeye ikide bir yine tel lar nerdesin ne zaman geri döneceksin yaa bırak yaa koca adam 25 yaşında çocuk mu bu gidipte,hayırlısı olsun ne diyebilirm ki nasipse olur nasip değilse zaten ne kadar uğraşsamda yine bir pürüz çıkar yinede olmaz:89:

ya nedir bu polis sevgilisi polis nişanlısı polis eşinin polis ailesinden cektiği yaaa herkes mi aynı seyleri yaşar bu polislerle sevgili olup evlenmek isteyenlerin vay haline eger kız istenmiyorsa aileler ellerinden geleni yapyor oğullarından ayırmak için kimi duysam evlenmiş arkadaslardan hep aynı konular bende bunları birebir yasadım en iyisi görücü usulu biri istedin mi ok diyeceksin hele ki polisse bak bizim olan bu kadar maaş alıyor biz kızınıza neler alırız ister calışan olsun isterse ev hanımı valla ben anlamadım gitti hakısız mıyım yaaa bu duyduğum okuduğum kaçıncı vaka hayret yaaaa bunların inadına nişanlı beklicen ya polis olacaksın ya hemşire bu sefer sen vuracaksın götlerine tekmeyi yaaa çok sinirlendim şimdii :84:

doğru canım haklısın kız çalışmıyorsa ezen çok oluyor kıza yiyici gözüyle bakılıyor ama görmüyorlar ki gelen kız namusuyla geliyor senin oğluna bunlar görülmüyor işte madem çalışan gelin istiyorsun niye gdelipte ev kızını istersin ki istiyorsan bile yüzüne vurma işsizliğini,işim olsa ben atsam nişanı bu sefer diyecekler ki işe girdi burnu havalara çıktı bizi beğenmedi deerler her halukarda suçlusun işte ne yapsan boş, ağzınla kuş tutsan yaranamazsın böylelerine işte,
zaten işim olmadan evlenmeyi düşünmüyorum bundan sonrada alttan almakta yok hata etmişim iyi davranmakla,

yağmur resmen benim yasadıklarımı anlatıyorsun eşimde benim ilk erkek arkadsımdı o sıralar babam vefat etmişti ve benim peşime o kadar takılan verdı ki beni bir koruyan olur erkek arkadası vardr der rahatsız etmezler die kabul ettim tabi bunun yanında esimin vaatleride çoktu ama hepsi foss çıktı sebep ailesi ben yasadıkalrımı anlatsam ne laflar yedim ohooo ve esim çıtını çıkarmadı ve inanırmısın 1 saat önce yine tartıştık sebep yine eskiler cekti gitti cevap bile vermiyor sus diyor eşimin annesi hacca gidiyormuş abileride son model fiat araba almışlar bizi gıcık ediyolar bana gelince paraları yoktu bunu söyleyince esim doğal olarak onların tarafını tutuyor yaa demiyor ki haklısın bir kere ne bi hediye ne bişilerini gördüm hatta hiç unutmam hamileydim eşim beni istanbulda özel bir hastaneye götürüyordu kaynanam ne işin var götür devlet hastanesine ne para harcıyosun dedi inan çok üzüldüm ama kendilerine gelince var bırak aynı seyleri yasama arkadsım bak ben 6 aydr hastayım bir iğne ortaya cıkardı gitmediğim doktor kullanmadım ilaç kalmadı ama iyileşemiyorum :50: çoğuda psikolojik diyor inan kimse için degmez üzülmeye yıpranmaya bak 25 yasındayım ve saçım aklarla dolu nişandan sonra sürekli kavga gürültüden bir ay içinde oldu bunlar gören sasırıyordu giden günler geri gelmiyor eminim karsına daha iyisi cıkar keşke bende oz aman dönsem bir an düşünmem ayrılırım ama şimdi 1.5 yasında oğlum varda tahammül ediyorum asılmayacak sorunlar deil bunlar die neyse gülüm sabret bakalım ne eylerse mevlam güzel eyler

sağol canım gerçekten zor,içime attım attım sonrada patlak verdi ailemde bize niye söylemiyorsun dediler,bende aranız bozulmasın istedim,hala daha onların söyledikleri bazı sözleri söyleyemiyorum,
aileme sorumsuz dediler nedenide biz kardeşimle evde yalnız kalıyoruz bazı aylar ,bizim köyde bağ bahçe işleri oluyor mecburen gidiyorlar işlemeye bahar da bir gidiyorlar yaza kadar kışın yanımızdalar,sadece 2 senedir böyle ben evdeyim okulum bitti diye normalde okul bitince köye gidiyorlar,gidip ağaçlara bakmasan olmuyor Allaha şükür yan gelir oluyor bol bol meyvemiz sebzemiz oluyor kendi sebzemizi kışlığımızı yapıyoruz,ailem bizi bırakıp köye gidiyorlar diye sorumsuz oluyor,
benim ailem sorumsuz olsaydı bizi okutmazdı boşauna burdaki eve masraf etmezdi gitsin yurtta kalsında okusun diyebilirlerdi,sorumsuz olsalardı düğündeki eşya paramı hazır edip köşeye koymazlardı ,yazın işlerim oluyor merkezde gelip evde kalıyorum yalnız sen niye yalnız kalıyorsun seni ailen nasıl yalnız bırakıyor haydaaaaa çocukmuyuz bize güveniyorlarki bırakıyorlar,annem kendi ağzıyla dedi size güvenmesek evde koyup gitmeyiz diye,

kendi kızlarını liseye giderken dersaneden çıktıktan sonra akşam eve gelirken otobüsten alan insanlar yani bunlar,
bende 2.öğretim okudum 3.sınıfta çok yoğundu derslerimiz uygulamalar falan gece 11 buçukta eve geldiğimi biliyorum,hadi bizim burası küçük yer,kendi kaldıkları yer büyük şehir gidipte 12 e kadar dışarıda kalıcak hali yok ya akşam 8 de çıkıyorlar ki zaten evleri merkezde ,

senin ailen örnek bir davranış sergilemiş helal olsun çalışıp didinmişler sizler için ne güzel ailenin değerini bilen birisin zaten :)başkaları konuşur durur :(cahil insanlara laf anlatmaktansa anlatmamak daha iyidir.ama herşey nişanlında bitiyor ailesinin karşına çıkıp seni ezdirmemesi lazım .eğer azmeye devam ederlerse yurutme bu işi yada uzaklaşın oaralrdan .aşk,sevgi varsa zor olur ayrılmak ama hayata bi kere geliyoruz çile çekmeyelim bari :( bol şanslar

senin ailen örnek bir davranış sergilemiş helal olsun çalışıp didinmişler sizler için ne güzel ailenin değerini bilen birisin zaten :)başkaları konuşur durur :(cahil insanlara laf anlatmaktansa anlatmamak daha iyidir.ama herşey nişanlında bitiyor ailesinin karşına çıkıp seni ezdirmemesi lazım .eğer azmeye devam ederlerse yurutme bu işi yada uzaklaşın oaralrdan .aşk,sevgi varsa zor olur ayrılmak ama hayata bi kere geliyoruz çile çekmeyelim bari :( bol şanslar

şükürler olsun canım hiçbirimiz ailelerimizin haklarını ödeyemeyiz ,ailemiz olmasa ortalardayız bende bazen kızıyordum bizi bırakıp gidiyorsunuz diye,sonra açıklama yapınca hak verdim bende aileme,ki sadece biz yalnız kalmıyoruz ki bizim köyde çok var köyden ilçeye gelip gitmesi zor oluyor diye ailenin durumu varsa ev alır ya da kiralar çocuklarını okutur elinden geldiğince,şimdi o ailelerde mi sorumsuz oluyor ,nice aileler var çocuğu üniv kazanınca kaç km uzağa yalnız gönderiyorlar onlarda mı sorumsuz oluyor ,
evet herşey insanın sevdiğinde bitiyor valla çözemedim bende yanıma geldiğinde benim taraftan oluyor ,sonrası ailesinden yana oluyor yanar döner bir hali var ailesi çok dolduruyor,babamda demiş anneme ailesinin ağzına bakarsa olmaz bu iş diye,ilerde evlenip boşanmaktansa şuan ayrılmak daha mantıklı ,herşeyin hayırlısı :9::89:

yağmur resmen benim yasadıklarımı anlatıyorsun eşimde benim ilk erkek arkadsımdı o sıralar babam vefat etmişti ve benim peşime o kadar takılan verdı ki beni bir koruyan olur erkek arkadası vardr der rahatsız etmezler die kabul ettim tabi bunun yanında esimin vaatleride çoktu ama hepsi foss çıktı sebep ailesi ben yasadıkalrımı anlatsam ne laflar yedim ohooo ve esim çıtını çıkarmadı ve inanırmısın 1 saat önce yine tartıştık sebep yine eskiler cekti gitti cevap bile vermiyor sus diyor eşimin annesi hacca gidiyormuş abileride son model fiat araba almışlar bizi gıcık ediyolar bana gelince paraları yoktu bunu söyleyince esim doğal olarak onların tarafını tutuyor yaa demiyor ki haklısın bir kere ne bi hediye ne bişilerini gördüm hatta hiç unutmam hamileydim eşim beni istanbulda özel bir hastaneye götürüyordu kaynanam ne işin var götür devlet hastanesine ne para harcıyosun dedi inan çok üzüldüm ama kendilerine gelince var bırak aynı seyleri yasama arkadsım bak ben 6 aydr hastayım bir iğne ortaya cıkardı gitmediğim doktor kullanmadım ilaç kalmadı ama iyileşemiyorum :50: çoğuda psikolojik diyor inan kimse için degmez üzülmeye yıpranmaya bak 25 yasındayım ve saçım aklarla dolu nişandan sonra sürekli kavga gürültüden bir ay içinde oldu bunlar gören sasırıyordu giden günler geri gelmiyor eminim karsına daha iyisi cıkar keşke bende oz aman dönsem bir an düşünmem ayrılırım ama şimdi 1.5 yasında oğlum varda tahammül ediyorum asılmayacak sorunlar deil bunlar die neyse gülüm sabret bakalım ne eylerse mevlam güzel eyler

aaaaa ne demek ya çok sinirlendim şimdi götür devlet hastanesine demiş yazıklar olsun o kadına sonuçta oğlunun çocuğunu taşıyor kendi kanından canında olur mu öyle şey ya,iyi bir kayınvalide olsa sen iki canlısın devlet hastanesinde sürüneceğine ki istanbulda çok yoğundur orda hastaneler falan özele gidin doktorunuzu bulun gece gündüz birşey olursa ararsınız demesi gerekiyordu,valla benim eniştem kendi araştırdı etti tuttu ablamla her ay doktora geliyorlardı ve özel hastanede değil doktorun özel muayenesine geliyorlardı,ki şu an özel hastanelerde muayene ücreti çok cüzi bir rakam,bir olay anlatayım sana canım,teyzem hamile develet hastanesinde bakmadılar bile doğru dürüst üstüne birde teyzemin moralini bozmuş doktor senin bebeğin olmaz diye ,salla başı al maaşı hesabı , aldık teyzemi doğru özel hastaneye o zaman için(geçen ramazan ayında ) 12 tl mi ne verdik tahliller tarama falandanda 12 tl aldılar, ne olacak yaa kayınvalidenizin size destek çıkması bile gerekiyor yazıklar olsun yaa alsınlarda paralarını bir taraflarına tövbe yarabbim çok sinirlendim,sanki başkasının çocuğunu doğuracaksınız ,üstüne birde size gelip oğlum kzım diye seviyordur torununu:10:

ahha ahhh yağmurcum bunu o anlasa zaten o insanlarala görüşürüm bizim hastaneki polislere ücretsiz bakıyor sadce tahlillere para veriyosun doğumu bile orda yaptım tek oda temiz görsen imrenirsin bes kurusta vermedik sonrada şişiyor olum poliste nimetlerinden faydalanıyorsun yok anacım bunlar insan olamaz birde dindardr allah ondan baska müslüman yok sen önce benim gönlümü al bir insanı sevindirmekte ibadettir ama nerdeeee
ya torunlarını zorla bilgisayardan gösteriyoruz haftada kaç kere arıyoruz görün die ona bile zor arada işte bişiler alıyorlar o da yemin ederim eşim agzıyla istiyor benim tarafa rezil olmamak için ya aman bendende çocuğumdan da uzak dursunlar hiç bişilerini istemem bu tür insanlar insanca muamele görmemişler baskasıda görmesin istiyorlar örümcek beyinli bunlar allah iyilerle karsılastrsın ne diyim canım :43:

ahha ahhh yağmurcum bunu o anlasa zaten o insanlarala görüşürüm bizim hastaneki polislere ücretsiz bakıyor sadce tahlillere para veriyosun doğumu bile orda yaptım tek oda temiz görsen imrenirsin bes kurusta vermedik sonrada şişiyor olum poliste nimetlerinden faydalanıyorsun yok anacım bunlar insan olamaz birde dindardr allah ondan baska müslüman yok sen önce benim gönlümü al bir insanı sevindirmekte ibadettir ama nerdeeee
ya torunlarını zorla bilgisayardan gösteriyoruz haftada kaç kere arıyoruz görün die ona bile zor arada işte bişiler alıyorlar o da yemin ederim eşim agzıyla istiyor benim tarafa rezil olmamak için ya aman bendende çocuğumdan da uzak dursunlar hiç bişilerini istemem bu tür insanlar insanca muamele görmemişler baskasıda görmesin istiyorlar örümcek beyinli bunlar allah iyilerle karsılastrsın ne diyim canım :43:

amin canım cümlemize inşl,polis ise ne olmuş yani gecesini gündüzüne katıp var gücüyle çalışıyorlar devlette onlara ve ailesine böyle imkanlar vermiş çokmu görüyor kayınvaliden bunları,sende polis eşisin kolay mı sanki polis eşi olmak geceleri yalnız evde onu beklemek acaba başına bir iş gelirmi diye hep dua etmek,bunları hiç gördüğü yok heralde kayınvalidenin ,hayırlısı canım sıkma canını Allahtan uzakmışsınız sen yinede iyi davranmaya bak mükafatını ilerde görürsün sende canım öpüyorum :21:

canım ya senin yaşadıkalrına çok üzüldüm.allah yardımcın olsun sabır versin.nişanlanmadan önce yine sıkıntılıymıydı .ilk tanışmalr falan.yoksa nişanlandıktan sonramı prüzler ortaya çıktı.nişanlında bana çok pasif biri olarak geldi.belki o biraz ağırlığını koysaydı .senin arkanda olsaydı .ailesi bu kadar yapamaszdı .ve benım anladığım sen istenmeğen bir gelin adayısın .nişanlında ana kzusu bence.burda nişanlına çok görev düşüyo ama o sessiz kalmayı tercih etmiş.hayırlsı olsun her ikiniz içinde...

canım ya senin yaşadıkalrına çok üzüldüm.allah yardımcın olsun sabır versin.nişanlanmadan önce yine sıkıntılıymıydı .ilk tanışmalr falan.yoksa nişanlandıktan sonramı prüzler ortaya çıktı.nişanlında bana çok pasif biri olarak geldi.belki o biraz ağırlığını koysaydı .senin arkanda olsaydı .ailesi bu kadar yapamaszdı .ve benım anladığım sen istenmeğen bir gelin adayısın .nişanlında ana kzusu bence.burda nişanlına çok görev düşüyo ama o sessiz kalmayı tercih etmiş.hayırlsı olsun her ikiniz içinde...

sağol canım Allah herkese sabır güç kuvvet dayanma gücü versin böyle durumlarda,
nişanlanmadan önce ve sonrası gayet iyiydik hatta biz nişanlanmadan önce 4 ay kadar sözlü durduk o zamanlar gayet iyiydik,nişandan sonra bile bu kadar tartışma olmuyordu ama nişandan sonra nişanlımın aramaları falan seyrekleşti işim çok yoğun arayamıyorum diyordu bende tamam diyordum,ama nişandan öncede aynı işi yapıyordu aynı biriminde çalışıyordu o zamanlar gayet iyi konuşabiliyorduk işte parmağımıza yüzüğü geçirdi ya bekleyen biri var heralde öyle düşündü,herşey tadında bırakılması gerekiyormuş uzatılmaması şart zaten böyle dönemler şeytanın bol olduğu dönemlermiş,ben 2009 un mayısında nişanlandım ve hala bekliyorum gerisini siz düşünün artık,sürekli kayınvalideler aranacaklar sülalerinin hatrı sorulacak sormazsan niye sorulmadı derler,ben nişandan sonra sürekli aramışım bayram olsun kandiilller olsun aradım kutladım hep ,arayamadığım dönemse sınav dönemiydi stresli zaten ,haa birde beni arıyorlarmış ben fazla konuşmuyormuşum o yüzden onlarda beni fazla aramak istememişler ,ne anlatayım ki çalıştığım derslerimi anlatayım sana zaten dört duvar arasında kalmışım ders çalışıyorum kimseyle görüşmüyorum afedersiniz sabah akşam ne yediğimi içtiğimimi anlatayım ,destek olmaları gereken yerde köstek oluyorlar,sınavdan önce bile arayıp başarılar kızım demiyorlar taa ki sınav sonuçları açıklanana kadar sonuç öğrenmek için arıyorlar düşük alıncada üzme canını herşey hallolur diye moral veriyorlar Allah razı olsun onlardan yinede o kadarını düşünmüş moral veriyorlar,:22:

evet nişanlım anakuzusu ben ailesi hakkında birşey söylediğim zaman hemen bana çıkışıyordu ne yaptılar sana diye ki ben kötüsüne birşey söylemiyordum,bazen onlara karşı geliyordu benim yanımda bile bağırdığına sahit oldum ama işte sonzamanlarda da babası çokdoldurdu kayınpeder bildiğiniz biri değil yanar döner sözde hoca ,geçende benim yüzüme tel u kapattı hemen oğluna tel açıyor olan biteni anlatmak için bende arıyorum kayınvalideleri ama açmıyorlar oğluyla konuştuğu hat meşgul diğer numaradan arıyorum kaç defa açmıyorlarr ,açtıklarında da niye açmıyorsunuz kaç defa arıyorum dediğimde de tel şarjdaydı diyor duymadık diyor yalancıcııııııııııı demiyorki bana oğlumla konuşuyorum açmak istemedim diye kocaman adam 50 yaşındaki adam sözde namazında niyazında ama bana yalan söylemesinide biliyor işte böyleleri Allah ıslah etsin ne diim

Back
X