tatlım benım sözlümde polis 28 yasına gırdı hala ana kuzusu bana sınırlıyken etmedıgı hakaret soylemedıgı soz kalmadı aynı sekılde aılesıde kı gecmıs konularımı okusan sasar kalırsın yuh dersın sonra bu sözü attırdılar bana gıttı bır kırk gun ortalarda olmadı aramadı sormadı ben arıyınca konusmadı baktım olmadı gıttım psikologa ılaclara basladım sıgaraya basladım kı ben sözlumle baya cıddı seyler yasadım cok agır laflar yedım ama her zaman karsılıgınıda verdım hem ona hem aılesıne sonra bu bır gıttı ıkı ay yok facende yenı kız arkadası ıste onla ewlencek guya numarasını falan degıstırdı ana bır baktım dogum gunumde mesaj atmıs bende attım kızgın bır sekılde sımdı onceden dugun yapmıycam bosa masraf dıyen adam yemın edıyorum kı barısmak ıcın mesaj ustune mesaj atıyor eskısınden daha ıyı bana bır gun sey demıstı hıc unutmam nıkahtan almam ıcın bana yalvarcaksın maddı durumları bıraz kotu ona gore ama bana gore gayet ıyı yasıyolar sonra bu numarasını degsıtırınce tabı ben daha ulasamamıstım gıttı geldı bana ıste sen memur degılsın demıstı aılesı halbukı bende unu mezunuyum ve cokta guzel calısıyorum özelde aılesı benı ogulların parasına ortak gorduler kendılerı gıbi ıstemedıler ben vazgecmısken oglu geldı bende aradım anasını sız dedım benı ıstemıyosunuzya oglunuzun tasmasına sahıp cıkın oturtun dızınızın dıbınde aramasın benı oo daha neler neler bılmıyorum benımde ılıskım muamma suan ama dönen o oldu pişman olan o oldu bakalım sonucu ne olcak Rabbım hepımızın hakkında hayırlısını versın