Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Surekli kaynanam eltine neyse sana o diyi.demiyoruzki biz a dan z ye yapiyoruz siz dosediniz onun evi diye.bi 700 tl taki sorun oldu istemedigimiz haldeherkesin kulturu beklentisi farkli oluyor. Sizin yasadiginiz yerde bunlar hala var demek ki. Diyer eltine ne yaptilarsa aynini iste o zaman, arkandan saftirik demesinler. Bu devirde kotu olan iyi oluyor zaten. Ama kk da cok fazla destek bekleme kendine, cunku burdaki bayanlarin cogu boyle seyler istemez de o yuzden.
Haksizlik olmasin diyolarda bana hediye diye bilezik yerine alip arkamdan cok saf denmis..resmen salk yerine koyuyolar ona kiziyorum.hatta normal taki setleri vardi pahalli dendi kupe kolye alindi..simdide bilezik aliriz ama kupe kolyeyi geriver dendi.gram olarak eltimden fazla oluyomus takilanlar kizarmisBukadar taki konularini takmasaniz kafaniza? Insanlar icinden ne gelirse onu taksinlar. Bunun icin kirmaya yada kirilmaya gerek varmi?
Belliki eltinize takilanin aynisini size takmak istiyorlar ki haksizlik olmasin diye..
Haksizlik olmasin diyolarda bana hediye diye bilezik yerine alip arkamdan cok saf denmis..resmen salk yerine koyuyolar ona kiziyorum.hatta normal taki setleri vardi pahalli dendi kupe kolye alindi..simdide bilezik aliriz ama kupe kolyeyi geriver dendi.gram olarak eltimden fazla oluyomus takilanlar kizarmis
arkadasim anne baba olarak iki ogluna ayni esit yapmak istemeleri normal. esin sana dugunden sonra kendi parasiyla nr alirsa alsin. ams ailesinin hediyesi adi ustunde hediye. birsey diyemezsin. valla ucyuz liralik bir yuzukle nisanlandim. dugunde de hicbirsey istemedim yeminle. esim surpriz bir hediye almis dugunden iki gun oncd ogrenmistim. kv de sagolsun gucu neye yeterse yspmisti. huzur onemli. ama sunu diyim brn erkek olsam bunu mesrle eden kizla evlenmezdim.Ya kizlar bizim hic bi beklentimiz yok.kaynanam bile arkamdan ne saf bi kupe kolye tamm dedi demis..ben kiyaslama yapmadim hic bi zamn.taki seti yerine esdeger bilezik istedim..dugunde kendileri dedi 5 bilezik diye.simdi tutup taki seti yerine aldik kupe kolyeyi bilezik alinmicak dendi..simdide takimi geri istiyolar..gramlari eltimden fazla oluyomus altinlarin kizarmis..bunda benmi paragozum..5tl pazardan pantolon aldim bayram hediyesi dedi de tesk edip sarildim lafini yapmadim
Anlatamiyorum...hediye diye diger geline aldiklari bilezige saymislar taki seti gibisinden.bize bu hediye bilezik alincak dediler arkamizdan ne saflar demisler..meger bilezik yerineymis hediye faln degilmisarkadas
arkadasim anne baba olarak iki ogluna ayni esit yapmak istemeleri normal. esin sana dugunden sonra kendi parasiyla nr alirsa alsin. ams ailesinin hediyesi adi ustunde hediye. birsey diyemezsin. valla ucyuz liralik bir yuzukle nisanlandim. dugunde de hicbirsey istemedim yeminle. esim surpriz bir hediye almis dugunden iki gun oncd ogrenmistim. kv de sagolsun gucu neye yeterse yspmisti. huzur onemli. ama sunu diyim brn erkek olsam bunu mesrle eden kizla evlenmezdim.
Elti eşitleme kaynananin derdi..1 gram fazla bisi alinda kizar diye geri verdiriliyovalla canım takılarınla yatırım istemeni anlayamadım acıkcası bizim buralarda gelin setiyle kendini gösterir. bende takmıyorum küpe falan ama alındı. düğünlerde falan takıyorum. bunun için niye tatsızlık çıkar anlamıyorum. ha bide şu eltileri eşitlemek ne ki. mesela benden 10 sene önce evlenseydi yine aynımı olacaktı.
Görumceme gitmis kayinvalidem kuyumcudan cikip ne saf bi kupe kolyeye tamm dedi bisi istemedi demis benim icin.gorumcen soyledi bunuKim size ne icin saf demis? Bunu size kim söylüyor bu arada?
Görumceme gitmis kayinvalidem kuyumcudan cikip ne saf bi kupe kolyeye tamm dedi bisi istemedi demis benim icin.gorumcen soyledi bunu
Yaa anlatamiyorum..eltinle eşit olacaksin diye aynisi olacak diye bi tarafini yirtan kaynanam..ben hic bir talepte bulunmadim.hesaplamislar bugun kupemle kolyem ona takilandan gram fazlasi oldugu icin ona ayip olmasin diye yarin gelip geri alcaklarDaha şimdiden elti ile karsilastirma ,aldık verdik olaylarına girilmiş.Bu düşünceleri bir kenara birak.Eltinle farklı sana farklı olacak elbette.Zaman farklı mekan farklı,maddi güç farklı.Kıskançlığı birakmalisin ,tek zararlı çıkan sen olursun.