Merhaba arkadaşlar kendimi suçlu hissettiğim bir konudan bahsetmek istiyorum nişanlımla iki senelik bir sevgilikten sonra nisanlandik ama daha öncede bahsetmiştim babası akrabamizin kızı var onu isteyelim yabancı birini almayalım demişti tabi ben bu kızı ismini cismini bilmiyorum nişanlımın hesabini kullanıyorum instgram meğersem o kuzeninide instgramda takip ediyormus ben hiç kızın ismini sormadım o yüzden bilmiyordum iki gün önce sordum kızı takip ediyormus tabi ben duyunca çıkart dedim kıyameti kopardım ona resmen iftirada bulundum beni aldatiyorsun diye gidip annesine anlattım bu durumu annesi ona kızdı bana kızdı nişan atma radesine geldik çünkü neyse işte annesi ve ablası buna şey demişler sessiz aklı başında diye tanitigin kişi bumu dili varmış bak seessiz değil demişler nişanlım bana çok kızdı aramizdaki sorunları aileme anlatma diye sizce ben anlatmakla suç mu yaptım yada o haklimiydi daha önce ablası babam o kızı istiyor güzellik desende kızda var diye ima da bulunmustu nişanlım hep reddetti tabi kizi ama çok bozuldum