Nişanlım ve Ailesi

bendeuyeolcam

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
2.954
8.936
408
23 yaşındayım, nişanlım da 24 yaşında; biz 3 senedir tanışıyoruz ve 1,5 senedir nişanlıyız.
Derdime gelirsek nişanlımla çok büyük problemlerimiz yok ama nikaha yaklaştıkça benim korkularım artmaya başladı.
Nişanlımın değişmesinden, ailesiyle sorun yaşamaktan vs.

Son düzenleme:
bazı insanların konuşma tarzıdır,agresif konuşma.nişanlınızın deyimi beni rahatsız etsede bence sessiz kalmayın,hoşlanmadığınız şeyleri tatlı dille dile getirin..hakkınızda hayırlısı olsun..

bazı insanların konuşma tarzıdır,agresif konuşma.nişanlınızın deyimi beni rahatsız etsede bence sessiz kalmayın,hoşlanmadığınız şeyleri tatlı dille dile getirin..hakkınızda hayırlısı olsun..

Tesekkur ederim..
Tarzi bu degil sanki.. Atiyorum illa kendi memleketini istiyor olsaydi yan memleketlerine cikinca da kizardi.. Bilemiyorum. Umarim dediginiz gibi olsun elbette :)
Nisanlimin deyimini aciklamam gerekirse cogu yerde kullanilan bir sey oldugu icin ben cok garipsememistim yazarken.
Mesela bizde de tecrubesiz manasinda cahil denir.
Bu olaylarin birinde cok kizdigim icin annem senin kadar ince dusunemeyebilir ve hatta tabiri caizse kabadir, demisti de ben kisaca yazdim.

Son düzenleme:
Kötü niyetli olduklarını sanmıyorum. Kimi insanlar yapı gereği soğuk davranır
Yanii insanların mizacı ile alakalı
İllaa canım cicim demezz
İlerleryen zamanlarda daha iyi anlarsın niyetlerini.
Bence bu kadar takma:16:

Kötü niyetli olduklarını sanmıyorum. Kimi insanlar yapı gereği soğuk davranır
Yanii insanların mizacı ile alakalı
İllaa canım cicim demezz
İlerleryen zamanlarda daha iyi anlarsın niyetlerini.
Bence bu kadar takma:16:

Şöyle anlatayim ben zaten asiri bir samimiyet beklemiyorum.
Tebessumle gulerek konusur ve kapatirim ben ama simdi Allah icin asik suratli da degillerdir.
Sicak bir ortam oluyor yani ama ben biraz mudahaleci israrci ve baskici buldum.
Mesele 10 tel. konusmasinin 9 unda bir is yapmayacak misin artik diyen birine daha ne kadar kismet denebilir ki her defasinda planlarimi acikladigim ve hatta nisanlim da anlattigi halde.
Takmak degil de hani korkuyorum ya ben isaretleri goremiyorsam diye..
Kendimi buraya yazarken sikayet eden ilkokul ogrencileri gibi hissettim zaten :)
Olumlu yorumlar cok buyuk sorun olmadigini gosteriyor cok sukur..
Tesekkurler

Son düzenleme:
Back
X