Sessiz sakin, bir dediğini iki etmeyen bir insan daha ne yapsın? Bazı insanlar topluluk içerisinde öyle hareketlerden hoşlanmazlar, bundan sizi sevmediği değil, hareketi sevmediği çıkar ki söylemişte zaten.Merhaba;
Öncelikle ben yaklaşık 6 aydır nişanlıyım nişanlım ile ilk günler cok mutluyduk cok sessiz, sakin,bir dediğimi iki etmeyen birisiydi.Geçen gün cafeteryada oturuyorduk yanımızda benım cok samimi olduğum arkadasım vardı garson geldi ne içersiniz diye sordu hepimiz türk kahvesi istedik velhasıl kahveler geldi yanında kuş lokumuda vardı lokum benım yan tarafımdaydı o kahvesinden iki yudum aldıktan sonra bana lokumu uzatır mısın dedi bende elimle yedirmek istedim o an içimden geldi lokumu alıp ağzına doğru uzattım oda onun ardından hemen bana böyle hareketler yapma ben bunlardan hoşlanmıyorum diyerek bozup attı ben tabi buna cok kırıldım arkadasımda nolcak sanki yeseydin diye çıkıştı oda ben hoşlanmıyorum böyle şeylerden yapmasın dedi.Ordan cıktık baska bir yere oturmaya gittik arabayı park ettikten sonra arabadan indi ne elimi tuttu ne de yürürken beni bekledi bu hareketi her seferinde yapıyor ama sadece o güne mahsus değil bu zamana kadar da 2 tane kız arkadası olmuş sadece oda kısa süreli ve ben bana olan sevgisinden şüphe duyuyorum...Fikirlerinize ihtiyacım var kızlarrrr
orda yiyip sonra bana diyebilirdi baskalarının yanında bozup atması sinirlendirdi beniBeklentin lokum yemesimi?? Ayrica oyle davranmasi her zamanki hareketiymis?? O gune mahsus degil diye demissiniz zaten..
He bide yememesi cok normal geldi bana
Çok mu sert bir şekilde söyledi bunu?orda yiyip sonra bana diyebilirdi baskalarının yanında bozup atması sinirlendirdi beni
şüphe dediğiniz şey bu davranışı ise sevgisinden şüphelenmenize gerek yok.
çünkü bende 9 yıllık ilişki de milletin yanında yedirip, içirmem, bana uzattığında da alırım sonra ya ben hiç hoşlanmıyorum herkes biz bakıyor gibi hissediyorum derim. elinden tutup gezmeyi de sakin yerlerde severim.
sevgisizlik ne gibi durumlarda hissediyorsunuz.
aferim cocuga ne güzel isteyip istemedikleriniz dile getiriyor. bence siz cok alıngansınız. ayrıca nişanlınız ile buluşacakken kız ark. yanızda işi ne ?Merhaba;
Öncelikle ben yaklaşık 6 aydır nişanlıyım nişanlım ile ilk günler cok mutluyduk cok sessiz, sakin,bir dediğimi iki etmeyen birisiydi.Geçen gün cafeteryada oturuyorduk yanımızda benım cok samimi olduğum arkadasım vardı garson geldi ne içersiniz diye sordu hepimiz türk kahvesi istedik velhasıl kahveler geldi yanında kuş lokumuda vardı lokum benım yan tarafımdaydı o kahvesinden iki yudum aldıktan sonra bana lokumu uzatır mısın dedi bende elimle yedirmek istedim o an içimden geldi lokumu alıp ağzına doğru uzattım oda onun ardından hemen bana böyle hareketler yapma ben bunlardan hoşlanmıyorum diyerek bozup attı ben tabi buna cok kırıldım arkadasımda nolcak sanki yeseydin diye çıkıştı oda ben hoşlanmıyorum böyle şeylerden yapmasın dedi.Ordan cıktık baska bir yere oturmaya gittik arabayı park ettikten sonra arabadan indi ne elimi tuttu ne de yürürken beni bekledi bu hareketi her seferinde yapıyor ama sadece o güne mahsus değil bu zamana kadar da 2 tane kız arkadası olmuş sadece oda kısa süreli ve ben bana olan sevgisinden şüphe duyuyorum...Fikirlerinize ihtiyacım var kızlarrrr
bnce gayet kibar bir şekilde dile getirmiş.Eşimde pek hoşlanmaz bu tarz hareketlerden.
Lakin kibarca reddedebilirdi,tepkisi bana fazla geldi.
Evet kaldık başbaşaykende öyle inçe düşüncesi Yok mesela benı akşm eve bırakıyor akşm geç saatlerde ben iner inmez vız gider hiç eve girdi mi belliyim falan demezArabadan indikten sonra seni beklememesi vs toplum içinde incitici olabiliyor bazı kadınlar için.
Yanınızda başkası varken öyle samimi hareketlerden hoşlanmıyor olabilir yapmazsınız siz de,
Siz hiç baş başa kaldınız mı,asıl o zamanki hareketleri önemli.
Merhaba;
Bayan ruhundan anlamıyor yani duygusal hiç değil ve ben onun tam aksi bu konuda Buda beni rahatsız eder mi ilerde evlenince ondan korkuyorumşimdi belli ki hoşlanmıyor dışarda böyle hareketlerden yapmicaksın bu bir.
ayrıca senden önce sevgilisi olması ile sana olan sevgisi arasında bağ kuruyor olman çok manasız bundan bi kurtul.
Şimdi böyleyse ileride daha da soğuk davranacaktır,bilimsel bilgiEvet kaldık başbaşaykende öyle inçe düşüncesi Yok mesela benı akşm eve bırakıyor akşm geç saatlerde ben iner inmez vız gider hiç eve girdi mi belliyim falan demez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?