Nişanlım ve beklentilerim

Afedersiniz de tam bir ö..üz müş.bu tarz hareketler bence çok önemli ilerinin de habercisi. Siz öğretmeyeceksiniz herseyi içinde olmalı ruhunda nezaket yok adamin bence.sevgilisi olmasıyla olmamasıyla bir ilgisi yok

Tabiiii rencide edici şekilde sonuçta ben orda ona içimden geldi jest gibi yaptım
O kadar sert olmaması gerekirdi. Ama genel tavrı önemli olan, arasıra olur böyle şeyler. Birbirinizi tanıma aşamasındasınız neticede..

Bide biz nişanlıyız en güzel zamanlarımız olmalı hiç romantizm Yok zaten sahiplenme de Yok kıskanma sıfır 6 ay içinde hiç kıskandığınu bilmem hiçbir sosyal hesabı Yok face Twitter vs ama ben kullanıyorum daha benım telefonumu eline almış İnsan değildir

bnce gayet kibar bir şekilde dile getirmiş.
masaya vurup istemiyrum leen deseydi kaba olurdu. yada elini ittirip çek agzımdan elini deseydi.
Sonrasında trip yapıp uzatması,hem de arkadaşının yanında uygun olmamış bence.
3.Şahısların yanında belli edilmemeli bu durumlar,bu yüzden de ayrıca hoşuma gitmedi..

Siz liseli sevgili misiniz nisanli mi ?

Hadi seni tersledi diyelim yanindaki kiz arkd ne oluyorda karisip yorum yapiyor ne kadar sacma bir hareket. Benim yanimda bu mevzu olsa aralari gerilmesin diye ilk is konuyu degistirirdim.

Telini eline alip karistirmasi seni kıskandığını degil sana GUVENMEDIGINI gosterir.

Siz liseli sevgili misiniz nisanli mi ?

Hadi seni tersledi diyelim yanindaki kiz arkd ne oluyorda karisip yorum yapiyor ne kadar sacma bir hareket. Benim yanimda bu mevzu olsa aralari gerilmesin diye ilk is konuyu degistirirdim.
O yapıcı konuştu Zaten ama ortada kötü bişey Yok öyle tepki göstermesine kızdı oda gayet ben tebessüm ederek hoş bir şekilde uzattım

O yapıcı konuştu Zaten ama ortada kötü bişey Yok öyle tepki göstermesine kızdı oda gayet ben tebessüm ederek hoş bir şekilde uzattım
Bak anlamiyorsun canim arkadisinin yapici konusmasina araya girmesine gerek bir durum yok. Nisanlin hoslanmiyorum dedikten sonra onun yorum yapma hakki kalmaz. Yaparsada patavatsiz olur.

.....lı mı bu adam :)

Boynu hafif öne eğilimli ellerini sırtında kavuşturup önden mi yürüyo ?

Üzgünüm ama tam bir kıro .

Hadi lokuma bişey demiycem ama beklemeden yürümesi olucak iş değil.

bende başlığı görünce ne sandııım ne buldum. hayret bi olay yani.
ya bu erkekleri yonta yonta sosyal bir canlı olan insan formuna sokuyoruz kadınlar olarak. bi kavrayın artık bunu. erkek dediğin anasının kuzusu karısının esiri kendi beyni olmayan yönlendirmelerle ilerleyen bir varlık yaa.
akıllı olursan sen işleyip yönetirsin. yoksa kaynanan.

konuya gelince bende iğrenç buluyorum bu hareketleri. tabi seni beklemeden önden yürümesi biraz öküzlük olmuş benim nişanlım mutlaka önünden yürütür ama biz de dışarıda buluşunca hala daha önce el sıkışıp sonra yanaktan öpüşüyoruz. asla ama asla elimle yedireyim falan ay nefret ederim o da nefret eder.

benim yaptığım en romantik hareket çayına şekeri ben atar karıştırırım. o da alıştığı için gayet olağan gelir bakmaz bile ben atarken.

bence abartıyorsun. sadece arkadaşının yanında bozması hoş olmamış nazikçe elinden alsa olurmuş. ama dediğim gibi erkek dediğin işte anasından babasından ne görüyorsa o olan yontulmaz üzere bir odun.
ben erkekleri bir birey bir kişilik olarak göremiyorum. minimum beklenti maksimum mutluluk yani.
ne hayvanlık yaparsa "hmm bu kısmı biraz daha yontayım" diyorum.
tavsiye ederim.

Sonrasında trip yapıp uzatması,hem de arkadaşının yanında uygun olmamış bence.
3.Şahısların yanında belli edilmemeli bu durumlar,bu yüzden de ayrıca hoşuma gitmedi..
iki taraf içnde aynı. biri kız. ark. getiyor ve lokum veriyor. almayınca da üzülüyor.
cocukda kız ark. yanında lokum istemiyor ve trip atıyor.
bence eşitler.
bence etmeli. sonucta kıza sonradan bunu dese o dk kadar etkili olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…