Nişanlım ve eski aşkım arasında kaldım.Yardım edin

Alevdi Gozleri Kor Etti

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
72
19
13
40
Ben 6 yıllık periyodik biçimde biten ve başlayan bir ilişkimden sonra,bu yılan hikayesine bir son vermek adına , beni çok isteyen, son derece ahlak ve karakter sahibi,düzgün bir işe sahip,bana, aileme uygun biriyle nişanlandım. 2 yıldır tanıdığım ve 6 aylık nişanlım bana gözü gibi bakıyor ve beni çok seviyor. Ben de onu seviyorum ancak, eski sevgilim bana ulaştı ve yalvarıyor evlenmemem için. Düğünüme 2 ay var ama deli gibi aşığım. Ayrılma sebeplerimiz evliliğe hazır hissetmemesiydi. Ama ayrıldıktan 1-2 ay sonra tekrar arardı ve birbirimizi çok özlediğimiz için barışırdık. Hiç kavgamız olmadı son derece saygı ve aşkla bağlıydık birbirimize. Ama artık dayanamıyordum bu şekilde belirsiz devam eden bir ilişkiye.. Ve beni çok seven vefakar nişanlımı seçmiştim.. Herşeyi unutacaktım ve unutmuştum da.. ama şimdi dayanamıyorum onun beni isteyişine.. elimde değil, onun sesini duymak bile başımı döndürüyor. Lütfen elimi bırakma diyor. Senden başkasını sevemem, kaybetmeyelim birbirimizi diyor ve gerçekten büyük aşkla bağlıydık.. Öte yandan nişanlıma kıyamıyorum. Onu da cok seviyorum, onun üzülmesine dayanamam. Allahım öyle zor bir durumdayım ki, lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle

eski sevgilin seni tamamen kaybedeceğini anlamış ondan şuan için istiyor ama seni elde ettikten sonra yani nişanlından falan ayrıldıktan sonra eski haline döner bence, bu arada yeni nişanlınız için üzüldüm,çünkü dediğiniz gibi değerli biriyse bunları haketmiyor. eğer eskiye ilginiz varsa nişanlınızı bırakın. çünkü evlendikten sonra yine eski sevginiz depreşirse eşinize yazık olur ozaman, siz nişanlınızı sevmiyorsunuz. eskiye dönmenizi tavsiye etmem,onun size yanaşması tamamen psiklojik bence,elde edince genelde eskisi gibi olurlar,o yüzden nişanlınıza yazık tmeyin bırakın,eski sevgiliyide bırakın temiz sayfa açın

Hayiiiirrr hayatini duzene sokmusken boyle duzgun birini bulmusken sakin donmee. Eski sevgilin iyi biri olsa zaten nisanli bi kizi ayartmaya calismazdi. İki yildir akli nerdeymis yeni mi anlamis seni istedigini. Simdi kendini evlilige hazir mi hissediyomus yani. Cok buyuk hata yaparsin nisanlini birakirsan hicbiseyin degisecegi yok seni cok seven birini kaybedeceksin ve eski sevgilin eski haline donecek ve bi daha seni bu kadar seven kimse olmiycak. Bi daha eski sevgilinin gozunde degerin olmiycak cunku tekrar ayrilsaniz sen yine biriyle nisanlansan bilir yine ona donecegini nasil olsa gel deyince geliyi benden ayrilamaz deyip havalara girecek. Ve emin ol bunu bi gun basina kakar sen zaten nisanlini terkettin benim icin diye. Seni boylesine seven birini erketme bence eger herseyiyle sana uygunsa nisanlinla yola devam et. Bu forumda o kadar cok sey okudumki yetmedi kendi gorduklerim de var ve ben hislerime de guvenirim bu adam seni mutlu edecek. Digeriyle olursan cok yanlis yaparsin. He eger diyosan ki yok cok seviyrm onu istiyrm o zaman yakinda acacagin kocam beni aldatti ailevi sorunlarim var surekli tartisiyoruz artik ondan sogudum gibi konularinda biz yardimci olamayiz..

ayni seyi nisanlin yapsa burda topa tutulurdu. eski sevgilin ayriligi hazmedememis. barisssan yine bir barisik bi ayrilikli iliskiniz olacaktir evlenincede bu degismez. kimi dort dortluk bi es adayi ister kimide senin gibi bulmustur ama eski askmi nisanlimi diye tereddutde kalir. eskisiyle irtibata gecme ne diye konusuyorsun nisanlina uzuldum seninle evlilik hayalleri kuruyor sen ise hala eski askinla konusup hangisini seceyim deiye konu aciyorsun.

Arkadaşlar öncelikle değer verip okuduğunuz ve yorumladığınız için çok teşekkür ederim.. Sırf aileme açılamadığım ve dışarıdan birilerinin fikrine ihtiyacım oldyuğu için üye oldum ve konu açtım.. Ben nişanlımı seviyorum ama eski sevgilime gerçekten aşıktım.. Şimdi onun gel herseyi unutalım, nişanlılık tanışma evresidir, birlikte olalım bunca yıldır birbirimizi tanıyoruz deyişleri beni çok etkiliyor.. o hiç aramasaydı gayet düzenli ve uyumlu bir nişanlılık evresi geçiriyordum.. Şimdi herşeyi bulandırdı.. Ne yapmalıyım, nasıl bir tavır sergilemeliyim? Ben 30 yaşında düzenli işe sahip bir insanım. Onunla tanıştığımda, 23 yaşındaydım. Bunca yıl gencliğim hep onu bekleyerek ve onu hayal edip severek geçti. Yurtdışında olmasına rağmen.. Ama şimdi bir yol çizmiştim kendime.. Öyle kararlıydım ki... Nasıl bu kadar dağıldım? ne yapmalıyım sizce?

bir insanla kıyamıyorum diye evlenilmez sadakat eksikliği var şu an nişanlınıza karşı ..sadece işi gücü iyi aileme uygun bilmem ne diye evlenilmez ha madem evlenicem diyorsan öbüründen tamamen kurtulucaksın nişanlı halinle bu insanla konuşmaman gerekir bu bir sadakatsizliktir kararlarını doğru düzgün ver ve diğer tarafla ilişkini TAMAMEN kes insanların duygularıyla oynuyorsunuz

canım sen adamı katil edersin.
yok öyle üç kuruşa beş köfte.
seni seven o nişanlına yazık bilse yaptığın bu haksızlıkları dönüp yüzüne bakmaz senin
o yüzden nişanlım beni çok seviyo deme nişanlın ona göstermediğin yüzünü çok seviyo
daha neler derdim de senin yüzünden banlanmak istemiyorum.

Nisanlin gül gibi adam onu düşünceyle aldatmaya baslamissin canım bu onu hak etmiyor hem eski sevgilin de iyice kaybetmek korkusu sarmış ondan yanasmis ondan sana Hayır gelmez. Ikisini de bırak kendine yeni ve temiz bir yol çiz ve karsindakine hata yapmamaya özen göster

kendini nisanlin yerine koysana.....

Eski sevgilin yurtdışından nasıl ulaştı sana yahuu,bırak bu beni bulmuş vs laflarını...bal gibide ulaşmasına neden olmuşsun,şimdi de birilerinin sana koş ona git demesini bekliyorsun sırf vicdanını rahatlatmak için destek bekliyorsun...inş nişanlın gerçek yüzünü görürde kurtulur senden...

Bir insan aynı anda 2 kişiye aşık olamaz. Eskisine aşıksan şuan hayatında olan,size güvenen bir insana bunları yaşatmayın. Eden bulur unutmayın,aldatıyorsunuz şuanda. Bedenen değil belki ama kalben aldatıyorsunuz

Nisanlina cok acidim
Yazik adama insallah senin ona ne yaptigini anlar bir an once gozu acilir da kurtulur senden
Sen de seni yedi yildir oyalayan bir ayrilan bir barisan o sevgili musveddesiyle takilmaya devam edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…